Op deze pagina kun je de Alternatieve corona Routekaart downloaden.

Deze pagina is helemaal gewijd aan het Corona virus en bewustzijn. Ook kun je hier de alternatieve routekaart vinden. Deze is samengesteld door Maartje Koper en Julia Arnscheidt nadat we vast hadden gesteld dat de corona routekaart die door de overheid is ontworpen geen “uit” kent.
Er is geen indicatie vastgesteld waarop “de maatregelen” losgelaten kunnen worden. De best denkbare situatie in de routekaart is “waakzaam.”

In deze routekaart gaan we graag van “waakzaam” naar “ontwaakt.”

Vanuit onze visie is de routekaart van de overheid namelijk vastgesteld vanuit een fundamenteel verkeerde perceptie over de ware aard van de mens.
De routekaart is vastgesteld, ervan uitgaande dat we “beperkte fysieke mensen” zijn die een fysieke ervaring hebben.
We zijn echter in de eerste instantie bewustzijn. Ieder mens is een fysieke uitdrukking van hetzelfde bewustzijn.

En nu wordt het corona beleid vanuit iedere ooghoek bekeken: op het gebied van gezondheid, psychologie, economie, biologie, wetenschap en zelfs filosofie. Maar het gebied van bewustzijn is hierin niet meegenomen.

Als we bewustzijn echter als uitgangspunt nemen, dan wordt de routekaart totaal anders. Dan is er maar EEN “eindpunt” en dat is VRIJHEID. En dat eindpunt bereiken we niet pas als we bepaalde maatregelen opvolgen. Die staat van zijn is NU al aanwezig in ons bewustzijn en vanuit die staat van ZIJN, zullen we dat straks waar gaan nemen in de fysieke realiteit. Wij hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet die je kunnen helpen om innerlijke vrijheid te creëren, zodat je deze vrijheid straks ook weer in de fysieke werkelijkheid waar kunt nemen.

“Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.” ― S. Kierkegaard

HIER kun je de corona routekaart downloaden.

Hieronder kun je de bijbehorende video bekijken. Daarin deel ik onder meer wat het doel is van de Routekaart en wat vanuit het oogpunt van Bewustzijn de reden is van de corona pandemie en alles wat daaruit voortvloeit. Ook deel ik hoe je om kunt gaan met sociale druk, de druk voor boetes en de verplichting om de maatregelen te volgen.

En ik heb totaal 3 keer een webinar gegeven over corona.

HIER kun je mijn eerste webinar terugkijken van 16 maart 2020. Het thema was: het Bewustzijn achter het corona virus. Hier heb ik het vooral gehad over het terugnemen van de regie.

In DEZE video van 29 juni 2020 heb ik het gehad over hoe je je vrij kunt voelen ten midden van de vrijheidsbeperkende maatregelen.

In DEZE video van 17 oktober 2020 heb ik het gehad over angst, dwang, mondkapjes en complottheorieën.

En ik heb een aantal blogs geschreven over corona.

DEZE blog heeft als titel: “Mensen die zich bewust niet laten vaccineren zijn geen Wappies of een “gevaar voor de volksgezondheid.” Deze blog gaat over de stigmatisering van mensen die niet voor vaccinatie kiezen.

DEZE blog heeft als titel: “Ik ga het niet doen.” En gaat over de druk die je soms ervaart in dit proces om te gaan oordelen en in de angst te schieten en hoe je toch dicht bij jezelf blijft.

DEZE blog gaat over Bewustzijn, Corona en Dualiteit

In DEZE blog kun je mijn 7 tips lezen als je het verlangen hebt om andere mensen “wakker” te maken. Wat kun je wel of niet zeggen en hoe vind je aansluiting bij mensen die een andere visie dan jij lijken te hebben?

DEZE blog gaat over autoriteit, complottheorieën en bewustzijn.

DEZE blog gaat over het Bewustzijn achter het corona virus.

DEZE blog gaat over het terug komen van de Mondkapjes plicht en de QR code die breder ingezet gaat worden.

Wil je meer leren over hoe je de Creator wordt van jouw realiteit? HIER kun je kijken welke GRATIS trainingen en online programma’s ik aanbied.

Wil je meer weten over Julia? HIER vind je haar website en HIER vind je haar Facebookgroep: Liefdesvirus

Iets meer over mij en wie ik ben om je dit met jou te delen.

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer en spirituele leraar mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. En nee niet mijn Ego ik, de “menselijk ik” maar JUIST het grotere deel van mij, wie ik ECHT ben: puur bewustzijn, in co-creatie met God.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren!

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik bijna 15 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

De pijn die ik had ervaren heeft voor mijn eerste spirituele ontwaking gezorgd en ik werd wakker tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren met het Bewustzijn dat we ZIJN.

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met God en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd om uiteindelijk Wet van Aantrekkingskrachtcoach te worden. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken. Ik heb jarenlang het innerlijke werk gedaan. Ik ben tot de bodem gegaan om mijn bewustzijn te schonen en af te stemmen op liefde en ik zal dit blijven doen zolang mijn Ziel dit aan mij vraagt. Ik ben ALL IN met deze reis die we op aarde aan het maken zijn. En dit is absoluut belangrijk als bewustzijnscoach.

Ik heb me helemaal overgegeven aan de reis van Bewustwording en dat leer je niet uit een boek, alleen door dat commitment te maken en het dagelijkse innerlijke werk te gaan doen. En dat ga ik OOK van jou vragen tijdens deze opleiding. You have to WALK YOUR TALK.

En dat komt niet uit je hoofd. Dan is het belangrijk om ook echt te gaan VOELEN en te gaan connecten met jezelf en God op een diepe manier. Een spiritueel leraar en bewustzijnscaoch is hiervoor onmisbaar en ik doe niets lievers dan die persoon zijn voor jou en om jou te helpen om die persoon te gaan zijn voor andere mensen.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren. Waar dat voor mij voor stond was dat ik 100% MIJN Ziel en mijn afstemming ging volgen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik heb een antwoord gevonden op wat er voor nodig is om je ZielsMissie te gaan leven en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Wil je meer leren over hoe je de Creator wordt van jouw realiteit? HIER kun je mijn Afstemdagboek en Manifestatie Masterclass downloaden. Tot zijn waardevolle tools om zelf richting te geven aan jouw Creaties.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401