Contact2018-08-06T12:19:47+02:00

Contact

Hee lieve co-creator,

Wij willen het meeste liefde en aandacht leggen in het creëren van inspirerende en waardevolle content.

Als je ons een complimentje stuurt: Dank je wel! We zullen het in liefde en dankbaarheid ontvangen.
We stellen het HEEL erg op prijs dat je de tijd en de moeite neemt om dit aan ons te laten weten en de energie ervan is 100% aangekomen!

Als je een mail stuurt met ongefundeerde kritiek, ongevraagd advies of een mail met een hele negatieve ondertoon: we willen ons heel graag richten op happy vibes en support naar elkaar toe. Waar je je aandacht op richt, daar krijg je meer van, dus we laten je mail in liefde los en je krijgt geen reactie van ons. Als het gaat om een betaald product, krijg je uiteraard gewoon een reactie van ons.

We geven geen persoonlijke coaching of adviezen in vragen per e-mail.
Als je vragen hebt over welke stappen je het beste kan nemen als je je ZielsMissie wil leven of meer wil leren over de Wet van Aantrekkingskracht en manifestatie, dan kun je HIER lezen welke programma’s we hebben en welk programma het beste past bij de fase waarin je je bevindt.
Als je al een van deze programma’s volgt, kun je je vragen stellen tijdens de Q&A’s of eventueel in de Facebookgroep, als die er bij zit.

En kijk voor alle overige vragen hieronder bij de FAQS.

Liefs Maartje

Je biedt iets gratis aan. Is het ook ECHT gratis?2018-08-05T12:08:55+02:00

Als er staat gratis, is iets echt gratis. Zodra je niet op een betaalknop drukt en zelf je bank gegevens invult, heb je niets gekocht.

Ik wil mijn Ziels Missie gaan leven of meer leren over de Wet van Aantrekkingskracht, waar kan ik het beste beginnen?2018-08-05T12:09:46+02:00

Wat tof! Dat gaat je geweldig veel brengen in je leven!

Waar je het beste kunt beginnen, is afhankelijk van waar je nu bent in je business (en of je überhaupt een business hebt of van plan bent om er een te starten) EN afhankelijk van wat je al weet over de Wet van Aantrekkingskracht en over hoe makkelijk manifesteren voor je gaat.

Via DEZE pagina kun je lezen welke programma’s we hebben en welk programma het beste past bij de fase waarin je je bevindt.

[contact-form-7 id="16044" title="Contactformulier 1"]

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Ga naar de bovenkant