Lieve co-creator, met heel mijn hart nodig ik je uit voor de Bewuste Creatie Community.

De Bewuste Creatie Community is een Community van gelijkgestemde mensen die resoneren met dit profiel, of je nu deze persoon al bent, of van jezelf weet dat je deze persoon aan het worden bent.

♥ Bewuste Creators denken in mogelijkheden in plaats van problemen en voelen een diep verlangens in zichzelf om MEER te creëren, MEER te zijn en MEER te ervaren.
♥ Ze nemen geen genoegen met het leven waar de meeste mensen genoegen mee nemen. Niet omdat ze ondankbaar zijn, nee JUIST niet. Ze ervaren veel dankbaarheid, maar omdat de energie van het leven GROEI is en ze willen uitdrukking geven aan die beweging.
Daarbij willen ze hun leven niet “zomaar” creëren, nee ze willen met aandacht, zorg en liefde het leven creëren. Liefde, Vrijheid, Gelijkwaardigheid en Samen zijn belangrijke waardes voor hen.
♥ Bewuste Creators zijn zich bewust van iedereen zijn verschillen en unieke rol in het leven en willen daar ruimte aan geven. Ze voelen een diepe behoefte om elkaar te versterken en te helpen groeien. Tegelijkertijd hebben ze een diep eenheidsbesef. Ze hebben een besef dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en ze hebben een verlangen om die eenheid tot op het diepste niveau te ervaren.
♥ Ze staan voor de “wij” maar doen dat vanuit een zelfbewuste “ik” die bereid is verantwoordelijkheid te nemen voor hun overtuigingen, gedachtes, gevoelens, keuzes en acties. Ze staan open om elkaar liefdevol aan te spreken om de keuzes te maken die het beste zijn voor het geheel.
♥ Ze hebben een verlangen om hun waarde compleet tot uitdrukking te gaan brengen en om hun volste potentieel te leven. Ze willen geen genoegen nemen met de huidige status quo. Ze verlangen er naar om geld te verdienen vanuit hun hart en om werk te doen waarin ze alles van zichzelf kwijt kunnen en de grootste bijdrage kunnen zijn.
♥ Bewuste Creators hebben een besef van dat we de Creators van onze eigen realiteit zijn en willen die kennis en die kracht aanwenden om een beter leven en een betere aarde te creëren. Ze willen een menswaardig leven voor iedereen op aarde en dragen daar graag aan bij. Ze zijn daarin bereid om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en te doen wat er gedaan moet worden, altijd in afstemming met de Flow van het leven.

Als jij jezelf hierin herkent, dan is dit DE plek voor jou om te zijn. Lees snel verder waar de Bewuste Creatie Community om draait.

Speciaal Founding Member Aanbod

De deuren van de Bewuste Creatie Community openen in april haar deuren. Maar jij kan alvast jouw commitment aan gaan door je aan te melden als Bewuste Creatie Community Founding Member. Jij helpt daarmee ons met jouw investering zodat we het platform op kunnen zetten op de nieuwe YSOB website BewusteCreatie.nl en je helpt jezelf doordat een commitment aan de meest krachtige versie van jezelf ALTIJD iets op gaat leveren in je leven. Als Bewuste Creatie Community Founding Member investeer je vandaag €97,00 ex BTW in jouw lidmaatschap. Zodra de deuren van de Community open gaan, krijg je een kortingsbon van 97 euro ex BTW die je kunt gebruiken om jouw lidmaatschap officieel aan te vragen. Je kunt de kortingsbon gebruiken voor alle membership levels. Je hoeft dus tegen die tijd pas te kiezen wat jouw level gaat worden.

Daarnaast krijg je een super toffe bonus ter waarde van €997,00. Je krijgt namelijk toegang tot mijn Event Bundel. Hierin zitten de opnames van de volgende events:

Event 1: Geld is Liefde Event – Geld verdienen door jezelf te zijn.
Event 2: Geld is Liefde Event – Geld Geheimen.
Event 3: Geld is Liefde Event – Manifesteer jouw VIP Lifestyle
Event 4: Het Zielsmissie event.

Deze opnamens zitten BOM vol inspiratie, inzichten en gouden nuggets als jij jouw leven op een Bewuste Manier wilt creëren, helemaal in afstemming met wat jij voelt in jouw hart dat de waarheid van Creatie is. Ik wens je HEEL veel plezier en inspiratie toe met deze opnames!
Deze opnamens zetten je AAN en geven je de energie die je nodig hebt om jouw verlangens in de wereld te gaan zetten. ​​

Al op jonge leeftijd ervaarde ik relatief veel uitdagingen in het leven.
Ik voelde me op de middelbare school al nooit echt happy en ik kon moeilijk mijn plek vinden.
Maar ik kon het nog ergens “volhouden” omdat ik dacht dat het allemaal anders zou worden zodra ik het huis uit was. Dan had ik mijn eigen leven en kon ik mijn eigen keuzes maken, zo dacht ik.
Een week voordat ik 18 was pakte ik mijn spullen en verliet ik mijn ouderlijk huis om van Tilburg naar Den Haag te verhuizen. Ik dacht dat, als ik mijn eigen keuzes kon maken, dat het allemaal beter zou worden, maar ik vond ook in Den Haag niet de vervulling waar ik naar op zoek was.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een toxische baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was.
Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had de tools om met mijn pijn, emoties en verlangen om te gaan simpelweg niet meegekregen.
Ik gebruikte iedere dag drugs om mijn pijn en de leegte van mijn bestaan niet te hoeven voelen.

Ik was niet gewend om me af te vragen waar IK naar verlangde.
Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig en ik raakte mezelf volledig kwijt.
Dat leidde tot een depressie, een angststoornis en uiteindelijk een flinke burn-out.

Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.
Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, had ik eindelijk genoeg moed om toe te geven dat het niet goed met me ging en dat er iets moest veranderen.
EINDELIJK begon ik de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.
Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een half jaar eerder voor de eerste keer in mijn handen had gehad, moest ik helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Wat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.”
Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren door het toepassen van mijn kennis over Bewuste Creatie:
Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met de dagelijkse emails en blogs die ik schrijf.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb geleerd van hele mooie mensen.
Ik heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programma’s gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.
Ik voel dat ik echt een verschil mag maken in mensen hun leven.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat Creatie altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En ik heb duizenden mensen mogen helpen de laatste jaren om datzelfde te realiseren. Kijk naar de vele testimonials hier op de pagina of op DEZE pagina.

Dat klinkt waarschijnlijk prachtig en tegelijkertijd ben ik er ook heel eerlijk over dat er iets voor nodig is.

Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven had gecreëerd.
Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie.
In 2014 ben ik er voor gegaan om mijn hele leven om mijn Zielsmissie heen te bouwen en ben ik mijn bedrijf gestart.
En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.
De waarheid is dat Bewuste Creatie een oneindig proces is, een spel of een dans van creatie.

Het is als het ware een reis waarin er iedere keer weer nieuwe verlangens komen en waarin iedere keer weer nieuwe ervaringen gecreëerd worden.
Creatie is nooit “af.”
Het is nooit “klaar.”
Sterker nog: ik voel dat we nu naar een hele nieuwe fase van creatie gaan. Van jezelf krachtig maken naar elkaar bekrachtigen en versterken.
Vanuit de steeds completer wordende “ik” naar het verbindende “wij.”

Ik merk keer op keer dat er in een groep met Bewuste Creators bij elkaar iets magisch gebeurt.

Er ontstaat een energie die ik op andere plekken nog niet eerder heb ervaren.
Er is een diepe bereidheid om alles bloot te geven en om echt tot de kern te gaan van wat er gezien en gehoord mag worden.
Door die diepe heling waarbij alle pijn aangekeken wordt en getransformeerd wordt in liefde, ontstaat er een krachtige en verbindende energie waarbinnen mensen zich veilig voelen om helemaal zichzelf te zijn.
Doordat we werken met gedragen besluitvorming voelen mensen zich gezien en gehoord.
Doordat zware energieën bevrijd worden, komt er een prachtige creatieve energie op gang waarbinnen mensen geïnspireerd worden. Hierdoor ontstaan er allerlei nieuwe Creaties:

Nieuwe initiatieven en bedrijven worden geboren.
Er worden namen bedacht voor boeken, programma’s, bedrijven en diensten.
Mensen ontdekken hun missie en stappen er VOL in.
Nieuwe relaties worden gevormd of oude relaties worden nieuw leven ingeblazen.
Nieuwe banen worden gevonden en nieuwe kansen worden gecreëerd.

Er is openheid, liefde, heling, verbinding en bovenal heel veel creatiekracht.

Lieve co-creator, alleen ga je misschien harder, maar alleen samen ga je komen waar je moet zijn.

Dit is wat op mijn Vision Board hangt en hier resoneer ik heel sterk mee:

“Er is maar een land : de aarde
Er is maar een volk: de mensheid
Er is maar een geloof: de Liefde.”

Ik nodig je met heel mijn hart uit jezelf te verbinden met andere Bewuste Creators en om samen deze magische reis aan te gaan die we het leven noemen.
En de BESTE plek om dat te gaan doen is de Bewuste Creatie Community.

“We’re all just walking each other home.” ― Ram Dass

“Maartje, je laat je zien in je mens zijn en in je ziel, die ons allen iets kan leren wat we blijkbaar nog niet zo goed wisten. Daarin ga je mij voor en kan je mij tools aandragen die mij op een hoger level brengen. Er zijn ook andere die dat kunnen, maar je levenslessen, je voortvarende persoonlijkheid, je enthousiasme en je kleine mens zijn in je grote bezielende taak maken dat ik daar veel in herken en mij daar verbonden mee voel.
Ik wil je graag laten weten wat voor waarde je me hebt gegeven, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Ik ben nu een klein half jaar lid van de Community en ik heb er al zoveel uit gehaald.
Ik wist nauwelijks iets van Bewuste Creatie, en nu manifesteer ik prachtige dingen. Ik leer van je hoe ik klanten kan aantrekken. Mijn angst voor tekort heb ik grotendeels kunnen omdraaien. Alleen al dat laatste is voor mij zo waardevol.
In plaats van me zorgen te maken, ben ik nu bezig met wat ik wil creëeren.
Mijn leven is compleet veranderd in een paar maanden tijd. En dat zonder dat ik je ooit persoonlijk heb gesproken. Allemaal door de fantastische content die je creëert en door jouw krachtige energie die ik voel als ik naar de audio’s luister. Dank dat jij er bent en een voorbeeld bent in hoe het leven echt werkt. Juist ook als er contrast is. Ik ben ontzettend dankbaar voor de community en alle content. ❤️🙏🏻”

 

Carla

“Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen.
De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil.
Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!”

 

Marit

“Dank je Maartje. Waar ik altijd veel aan heb is dat je jezelf laat zien met al je twijfels. Dat geeft me vaak net even dat duwtje om door te gaan. Ik waardeer je eerlijkheid enorm.”

Gerardina

“Jij gebruikt de woorden die ik wil zeggen maar niet kon vinden. Door jou zie ik in dat ik zelf mijn leven kan creëren op een voor mij aansprekende en passende manier. Ik voel me opgeladen na het lezen van je teksten en deze resoneren enorm met me. Jij bent mijn ‘niet lullen maar poetsen’-voorbeeld. Een inspiratiebron. Dus dank je voor wat je doet. 🙏🏻”

Anja

“Lieve Maartje, je geeft zoveel content in je cursussen en blogs. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda

“Ik voel in je audio’s je energie die zo iets raakt en in beweging zet in mijn energie wereld. Jij gelooft in heel veel cellen van je lijf wat je zegt en dat is thuis komen om te voelen. Ik hou van je eerlijkheid en dat jij laat zien.wie je bent en waar je door heen gaat. Daar leer ik van. Ik ben een megacreator en jij.hebt mij mede weer op dat pad gekregen.”

Deborah

“Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen en dat ik in een energie en flow kom die anders is dan wat ik gewend was. Opruimen van overtuigingen heb ik de laatste maanden mogen doen dankzij jouw inspiratie en programma’s. Het universum zorgt voor ons met de energie die we neerzetten, zo krachtig. Voor nu heel veel liefde ❤️ voor deze unieke megacreator”

 

Corne

“Ik weet nooit wat je me gaat leren. Ik heb zelden een vraag. Maar ik leer ELKE keer zo veel van je. ❤️”

Vivian

In je lidmaatschap van de Bewuste Creatie Community kun je kiezen tussen 4 verschillende Levels.

Bewuste Creatie Community Level 1

Level 1 is geschikt voor je als je aan het begin bent van jouw reis als Bewuste Creator. Je resoneert met deze materie en je wilt hier meer over leren. Je bent vooral nog bezig met het verzamelen van kennis en informatie en je bent vertrouwen op aan het bouwen om deze kennis ook echt toe te gaan passen in je leven.

In jouw Level 1 lidmaatschap krijg je toegang tot:

1. Toegang tot het Bewuste Creatie Community Forum – Onbetaalbaar

Dit is een van de allerbelangrijkste delen van de Bewuste Creatie Community. De reis om een Bewuste Creator te worden kan eenzaam, zijn als je niet de juiste mensen om je heen verzameld. Mensen die je begrijpen, supporten en jouw willen aanmoedigen om jouw grootste potentieel te bereiken.
Ik ervaar Bewuste Creators als open en extreem bereidwillig om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en te doen wat er gedaan moet worden.
Op dit moment vindt de uitwisseling plaats in een besloten Telegram groep en de komende maanden zullen we verhuizen naar een forum op mijn nieuwe website.

2. Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven twv €1997,00 ex BTW

Het doel van Zielsgelukkig in je leven is om te leren hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit kunt worden.
Je krijgt toegang tot tientallen online programma’s en workshops.

3. Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met Geld twv €1997,00 ex BTW

Het doel van Zielsgelukkig met geld is om te leren hoe je je geldblokkades kunt helen en vrede kunt creëren met geld.
Je krijgt toegang tot tientallen online programma’s en workshops.

4. Toegang tot Nieuwe content (Masterclasses en Online programma’s.)

Creatie is altijd in ontwikkeling. Het is super tof om samen te leren en te groeien en vooral om van ELKAAR te leren. Regelmatig zal ik samen met krachtige Missie ondernemers Masterclasses of online programma’s opnemen om kennis door te kunnen geven.

5. Toegang tot een wekelijkse Bewuste Creatie Q&A Call

Iedere week op donderdag om 10.00 gaat Maartje of de Community Manager Bob live om vragen te beantwoorden over Bewuste Creatie. Je kunt je vragen live stellen tijdens de call
Onze overtuigingen creëren onze realiteit. Kies een ander verhaal, en je gaat een andere realiteit ervaren. Maar wat is het verhaal dat je jezelf verteld? Waar ben je eigenlijk op afgestemd? En wat is de shift die je daarin kunt maken? Dat is waar Maartje expert in is. Sinds 2002 bestudeerd ze alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft om jou hiermee op een snelle, krachtige en zeer doeltreffende manier te helpen om te creëren waar je naar verlangt.

6. Toegang tot het wekelijkse spreekuur van de Bewuste Creatie Community Manager.

In jouw lidmaatschap kun je tegen zaken aanlopen, want dat gebeurt in het leven in het algemeen. Dit is een HEEL normaal proces in Bewuste Creatie. Want als je een nieuwe realiteit voor jezelf aan het creëren bent, dan komt alles wat tussen de “jij” van nu en de versie van jou die heeft waar je naar verlangt, naar boven. Natuurlijk kun je naar de coach calls komen, maar wat ik door de jaren heen heb gezien, is dat coaching soms nog een stap te ver is en mensen hebben de neiging om zich terug te trekken uit de Community en afstand te nemen van de content van Bewuste Creatie. En dat is ZO zonde, want ik durf er mijn hand voor in het vuur te stekken dat dit echt de enige weg is naar diepe zielsvervulling. Niemand heeft me tot nu toe een betere weg naar complete zelfbevrijding kunnen laten zien dan het worden van de Bewuste en liefdevolle creator van je eigen realiteit.
Als mensen gedoe in zichzelf tegenkomen, zie ik vaak dat mensen zich terugtrekken en veel tijd, geld en energie stoppen in zaken die ze niet ECHT verder brengen, om vaak na jaren weer terug te komen. En ons hart en onze deur staat altijd open, maar het is fijn als je de Community verlaat vanuit een gevoel van volheid en compleetheid en niet vanuit angst, weerstand of een ander negatief gevoel.  Want dan helpen we je liever om dat gevoel te shiften, zodat je weer een grotere plek in jezelf vindt. Daarom staat de Community Manager tijdens zijn spreekuur iedere week voor je klaar als je gevoelens in jezelf tegenkomt. Maar ook als je praktische vragen hebt over welk programma je kan volgen of waar je wat kunt vinden, staat de community manager voor je klaar.

Jouw Investering

Jouw maandelijkse investering voor het level 1 lidmaatschap is slechts €11,00 ex BTW per maand.
Als je voor het hele jaar betaald, dan bespaar je maar liefst 25% op je investering. Jouw investering is dan €97,00 ex BTW voor het hele jaar.

Bewuste Creatie Community Level 2

Level 2 is geschikt voor je als je je op een diepere manier verbonden voelt met de waarheid van Bewuste Creatie. Je hebt een intentie gezet om iedere dag af te stemmen en om je diepste beperkende overtuigingen te shiften om jezelf te bevrijden zodat je kunt verbinden met jouw volste potentie en het leven kunt gaan leven waarvoor je geboren bent.

In het level 2 Lidmaatschap krijg je alles wat ook in het Level 1 lidmaatschap zit EN:

7. Het Shift je Shit Membership twv €497,00 ex BTW

In dit membership programma komen we iedere maandag bij elkaar om een Shift oefening te doen.
Het doel van dit programma is om je schaduwkanten volledig te omarmen en accepteren en vanuit complete zelfliefde nieuwe, krachtige keuzes te maken.

8. Afstemmen met Maartje twv €697,00 ex BTW

In Afstemmen met Maartje kun je iedere ochtend een Afstem Sessie volgen om afgestemd je dag te starten. Alle sessies worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.
Het doel van Afstemmen met Maartje is te leren hoe je dagelijks kunt komen opdagen voor jezelf en je dromen en leren hoe je iedere dag zo afgestemd mogelijk kunt leven.

9. BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan een Bewuste Creatie Cirkel

Als je de behoefte voelt om samen met andere bewuste creators af te stemmen en met elkaar het proces van Bewuste Creatie te oefenen, dan kun je toegang krijgen tot een van de Bewuste Creatie Cirkels. Dit is optioneel in jouw lidmaatschap. Deze Bewuste Creatie Cirkels worden in de komende maanden gelanceerd. Samen met een kleine groep Bewuste Creators, kom je een of meerdere keren per maand (live of online) samen om samen af te stemmen op wat je wilt creëren.
Je krijgt een handleiding hoe het proces van Bewuste Creatie werkt en hoe je als groep elkaar kunt steunen en supporten en de voorwaarden om dit groepsproces tot een succes te maken.

10. BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan zakelijke Bewuste Creatie Netwerkmeetings, speciaal voor Missie ondernemers.

Als je de behoefte voelt om te netwerken met gelijkgestemde Bewuste Creators en Missie ondernemers, dan kun je naar de netwerk events komen die binnen de Community georganiseerd worden. Je betaald hiervoor een meer-prijs voor de kosten van de locatie en hapjes en drankjes en de begeleiding.

samen met andere bewuste creators af te stemmen en met elkaar het proces van Bewuste Creatie te oefenen, dan kun je toegang krijgen tot een van de Bewuste Creatie Cirkels. Dit is optioneel in jouw lidmaatschap. Deze Bewuste Creatie Cirkels worden in de komende maanden gelanceerd. Samen met een kleine groep Bewuste Creators, kom je een of meerdere keren per maand (live of online) samen om samen af te stemmen op wat je wilt creëren.
Je krijgt een handleiding hoe het proces van Bewuste Creatie werkt en hoe je als groep elkaar kunt steunen en supporten en de voorwaarden om dit groepsproces tot een succes te maken.

Jouw Investering

Jouw maandelijkse investering voor het level 2 lidmaatschap is slechts €44,00 ex BTW per maand.
Als je voor het hele jaar betaald, dan bespaar je maar liefst 25% op je investering. Jouw investering is dan €397,00 ex BTW voor het hele jaar.

Bewuste Creatie Community Level 3

Level 3 is HET level voor jou als je al wat verder bent op je reis en je voelt in je hart dat je helemaal geen consessies meer wilt doen aan wat je wilt ervaren in je leven. Je wilt compleet en volledig je eigen afstemming volgen. Je wilt iedere dag geld verdienen met het werk waar je een diepe verbinding mee voelt en je wilt een harmonieus, liefdevol, gelijkwaardig partnerschap manifesteren met jouw Zielsliefde.

In dit level ontvang je alles wat er voor nodig is om compleet en volledig jouw ware zielspad te volgen. Je krijgt toegang tot alles waar je in level 1 en 2 ook toegang tot krijgt EN je krijgt ook nog eens toegang tot:

11. Zielsgelukkig in je Missie twv €1997,00 ex BTW

Het doel van Zielsgelukkig in je Missie is om te leren wat er voor nodig is om geld te verdienen met jouw Zielsmissie.
Je krijgt toegang tot 40+ modules en krachtige bonussen en programma’s zoals de programma’s: ‘Membership Mania programma’ waarin je leert hoe je jouw membership programma maakt en ‘channel je Business’ waarin je leert om intuïtief af te stemmen op jouw Missie business.

12. Zielsgelukkig in de Liefde twv €1997,00 ex BTW

Het doel van Zielsgelukkig in de liefde is leren hoe je een liefdevolle en harmonieuze relatie kunt manifesteren met jouw Zielsliefde.
Je krijgt toegang tot 27 modules en krachtige bonussen.

13. Toegang tot een wekelijkse Zielsliefde Coach Call

De Zielsliefde reis is een hele aparte reis. Alles wat je denkt te weten over hoe relaties werken, mag je loslaten om als het ware helemaal opnieuw te gaan leren hoe relaties werken vanuit de energie van liefde en eenheid. Niets wat je ooit hebt geleerd over hoe relaties werken, kun je toepassen op jouw Zielsliefde reis. Er is dan ook een aparte wekelijkse coach call waar je al je vragen kunt delen over deze reis. Deze coach call is iedere donderdag om 16.00. Deze wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Je kunt je vragen live stellen of van te voren.
Je krijgt daarnaast in het Community Forum een aparte plek om te co-creëren en ervaringen uit te wisselen met mensen die op de Zielsliefde reis zijn.

Jouw Investering

Jouw maandelijkse investering voor het level 3 lidmaatschap is €88,00 ex BTW per maand.
Als je voor het hele jaar betaald, dan bespaar je maar liefst 25% op je investering. Jouw investering is dan €797,00 ex BTW voor het hele jaar.

Speciaal Founding Member Aanbod

De deuren van de Bewuste Creatie Community openen in april haar deuren. Maar jij kan alvast jouw commitment aan gaan door je aan te melden als Bewuste Creatie Community Founding Member. Jij helpt daarmee ons met jouw investering zodat we het platform op kunnen zetten op de nieuwe YSOB website BewusteCreatie.nl en je helpt jezelf doordat een commitment aan de meest krachtige versie van jezelf ALTIJD iets op gaat leveren in je leven. Als Bewuste Creatie Community Founding Member investeer je vandaag €97,00 ex BTW in jouw lidmaatschap. Zodra de deuren van de Community open gaan, krijg je een kortingsbon van 97 euro ex BTW die je kunt gebruiken om jouw lidmaatschap officieel aan te vragen. Je kunt de kortingsbon gebruiken voor alle membership levels. Je hoeft dus tegen die tijd pas te kiezen wat jouw level gaat worden.

Daarnaast krijg je een super toffe bonus ter waarde van €997,00. Je krijgt namelijk toegang tot mijn Event Bundel. Hierin zitten de opnames van de volgende events:

Event 1: Geld is Liefde Event – Geld verdienen door jezelf te zijn.
Event 2: Geld is Liefde Event – Geld Geheimen.
Event 3: Geld is Liefde Event – Manifesteer jouw VIP Lifestyle
Event 4: Het Zielsmissie event.

Deze opnamens zitten BOM vol inspiratie, inzichten en gouden nuggets als jij jouw leven op een Bewuste Manier wilt creëren, helemaal in afstemming met wat jij voelt in jouw hart dat de waarheid van Creatie is. Ik wens je HEEL veel plezier en inspiratie toe met deze opnames!
Deze opnamens zetten je AAN en geven je de energie die je nodig hebt om jouw verlangens in de wereld te gaan zetten. ​​

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar [email protected] OF meld je snel aan als een Founding Member.

Yes Maartje, Dit is exact wat ik nodig heb. I’m INN!

Level 1

11/97Per maand/ Per jaar
 • Toegang tot het Bewuste Creatie Community Forum
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven twv €1997,00
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met Geld twv €1997,00
 • Toegang tot Nieuwe content (Masterclasses en Online programma’s.)
 • Toegang tot een wekelijkse Bewuste Creatie Q&A Call.
 • Toegang tot het wekelijkse spreekuur van de Bewuste Creatie Community Manager.

Level 2

44/397Per maand/ Per jaar
 • Toegang tot het Bewuste Creatie Community Forum
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven twv €1997,00
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met Geld twv €1997,00
 • Toegang tot Nieuwe content (Masterclasses en Online programma’s.)
 • Toegang tot een wekelijkse Bewuste Creatie Q&A Call.
 • Toegang tot het wekelijkse spreekuur van de Bewuste Creatie Community Manager.
 • Toegang tot het Het Shift je Shit Membership twv €497,00 ex BTW.
 • Toegang tot het Afstemmen met Maartje twv €697,00 ex BTW.
 • BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan een Bewuste Creatie Cirkel.
 • BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan zakelijke Bewuste Creatie Netwerkmeetings, speciaal voor Missie ondernemers.

Level 3

88/797Per maand/ Per jaar
 • Toegang tot het Bewuste Creatie Community Forum
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig in je Leven twv €1997,00
 • Online programma’s rond het thema: Zielsgelukkig met Geld twv €1997,00
 • Toegang tot Nieuwe content (Masterclasses en Online programma’s.)
 • Toegang tot een wekelijkse Bewuste Creatie Q&A Call.
 • Toegang tot het wekelijkse spreekuur van de Bewuste Creatie Community Manager.
 • Toegang tot het Het Shift je Shit Membership twv €497,00 ex BTW.
 • Toegang tot het Afstemmen met Maartje twv €697,00 ex BTW.
 • BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan een Bewuste Creatie Cirkel.
 • BONUS! De mogelijkheid om deel te nemen aan zakelijke Bewuste Creatie Netwerkmeetings, speciaal voor Missie ondernemers.
 • Toegang tot Zielsgelukkig in je Missie twv €1997,00 ex BTW.
 • Toegang tot Zielsgelukkig in de Liefde twv €1997,00 ex BTW.
 • Toegang tot een wekelijkse Zielsliefde Coach Call.

“Holy fucking wow!! Jij bént een levende legende. Zo slim, echt, recht voor z’n raap.. groots in je diepgang én in het mensen daarin mee te nemen. No shit, no drama. En als ik mist ervaar, bezit jij de gave om mij helder te doen denken.
Ook nu weer help je mij door te laten zien dat dit ècht voor blijft komen. Dat maakt het voor mij nét iets minder lastig om te vertrouwen.
Dat is het…. jij maakt een pad en als ik daarop loop wéét ik dat het kan.
Jij maakt dat mijn vertrouwen blijft groeien. Ik lief jou!”

Anouschka

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Jij spreekt de taboes uit. En ik heb er altijd heel veel in mijn hoofd gehad. Doordat jij ze uitspreekt, dingen anders belicht, iets omdraait in mijn hoofd, kan ik weer verder.”

 

Margot

“Dankzij jou heb ik mijn negatieve angstgevoelens van de laatste 2 jaar in een paar dagen kunnen ombuigen naar een diep vertrouwen. Mijn man en ik zaten in een financieel heel moeilijke positie al 2 jaar aan een stuk en de allermoeilijkste, spannendste maand met de hoogste rekeningen zou december 2017 worden; maar dank zij jouw mails (en mijn lezen en toepassen van jouw kennis) heb ik de switch kunnen maken van angst naar werkelijk diep vertrouwen. Ik heb ‘s nachts terug goed kunnen slapen en we hebben al onze rekeningen goed kunnen betalen. Door echt toe te passen wat jij zo bevattelijk verteld, was ik mijn angst op een tweetal dagen kwijt. Plots kon ik heel duidelijk zien hoe ik met mijn angstgevoelens voor tekort; ook tekort gecreëerd had de voorbije 2 jaar. We hadden met ons bedrijf en ook persoonlijk weliswaar grote stappen gezet, maar het was steeds moeilijk en heel vermoeiend.
Tot jouw mails gekomen zijn en nu heb jij die grote, innerlijke scheppingskracht in mij wakker gemaakt.
Dus lieve Maartje, heel erg bedankt voor jouw grote, ontzettend positieve liefdevolle bijdrage aan mijn leven vol overvoed en dit is nog maar het begin want ik heb nu nog heel veel supertoffe plannen die ik allemaal ga verwezenlijken!!”

Ann

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

“Je bent een ontzettend grote bijdrage in mijn leven, sinds ik van de community lid ben heb ik een hele fijne baan voor twee dagen in de week gekregen bij een heel lief gezin met vier jonge kinderen, dit geeft voor mij een basisinkomen waardoor ik nu alle schulden af kan betalen en kan investeren in mijn bedrijf.”

Marianne

Bewuste Creatie Garantie

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn werk en de resultaten die je met deze programma’s kunt krijgen. Ik denk oprecht dat, als je je committeert aan deze reis, dat ik je alle tools kan geven die je nodig hebt om jouw Creatiekracht met minimaal 2 punten te verhogen. Dit zijn de resultaten die je kunt gaan halen als je je committeert aan dit programma en de levels stap voor stap gaat volgen:

 • Je ontvangt alle kennis om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn en om op ieder vlak van je leven het diepe zielsgeluk te ervaren waar je naar verlangt, zowel in je relaties, als in je Missie, als in je creativiteit en verbinding met de Bron.
 • Je leert wat er voor nodig is om je volste potentie te omarmen: zowel je diepste duister, als je lichtste licht. Je leert alles aan jezelf te omarmen en van alles ZO diep te houden dat je op de meest diepste manier kunt gaan verbinden met alles wat in jou zit.
 • Je leert dagelijks op te komen dagen voor jouw dromen, je verlangens, je behoeftes en alles wat het leven door je heen wil creëren. EN je leert jezelf vergeven als je je TOCH weer even laat afleiden. Je leert dat deze Tribe van mensen die zich om mijn Missie heen verzamelen hun hart altijd weer open zet voor jou.
 • Je leert hoe het voelt om je geliefd, geborgen, gesteund, gehoord en gezien te voelen, in ieder facet van je leven. Je leert hoe het is om ECHT ruimte voor jezelf te creëren en om alles, maar dan ook alles van jezelf er te laten zijn.
 • Je leert hoe het is om te ontvangen. Je ontvangt het geschenk dat je aan jezelf geeft door je je onder te dompelen in deze materie en door een Meester Creator te worden.
 Je ontvangt een overvloed aan content en begeleiding.
 Je ontvangt liefde en support van de Community.
 Je ontvangt al je verlangens waar je “ja” tegen gaat zeggen.
 Je ontvangt jezelf: totaal, compleet en volledig.
 • Je leert hoe de buitenwereld niets meer is dan een spiegel van hoe je naar jezelf en de wereld kijkt. Dat hoe meer je de liefde in jezelf en al het andere gaat zien, hoe meer de wereld liefdevol op gaat komen dagen naar jou toe. 
 • Je leert hoe je met pijn, uitdagingen en zware emoties en trauma’s om kunt gaan. Je leert om dicht bij jezelf te blijven en er liefdevol doorheen te shiften. Je leert jezelf te omhelzen en oude wonden vanuit liefde en overgave te helen, om daaronder jouw ware en krachtige zelf te vinden: de volheid van wie jij bent.
 • Als gevolg van deze lessen, zul je op ieder vlak positieve veranderingen waar gaan nemen in je leven: In je relaties, in je Missie, met geld en in ieder ander vlak van je leven.
 • Je zult merken dat doelen en dromen die je 10 of 20 jaar hebt uitgesteld, meer inhoud gaat krijgen en je vindt de kracht van binnen om er voor te gaan en ze in de wereld te gaan zetten.
 • Je leert hoe overvloedig Creatie werkelijk is en hoe ieder tekort dat je ooit dacht dat er was, niets meer dan een hersenspinsel was van je eigen verbeelding.
 • Je leert doorzetten en volhouden als het uitdagend wordt. Niet vanuit wilskracht of jezelf pushen op manieren die oncomfortabel voelen, maar vanuit liefde voor jezelf. Omdat je je gesteund en gedragen voelt. Omdat je je laat inspireren door alle andere Bewuste Creators die OOK iedere dag op een diep niveau voor zichzelf kiezen. Omdat je ziet dat anderen zich kwetsbaar opstellen en eigenlijk NET zoals jij bent en omdat je op het diepste niveau voelt dat je het vooral SAMEN doet.
 • Je leert hoe je liefdevolle relaties kunt creëren met de mensen om je heen. Je leert hoe je je gevoelens kunt delen, hoe je om hulp kunt vragen en hoe je om kunt gaan met de uitdagingen in je leven in relatie tot de ander. Je leert ook wat er voor nodig is om de grootste bijdrage te zijn de mensen om je heen.

Omdat ik overtuigd ben van de waarde die ik bied in de Bewuste Creatie Community, Daarom bied ik een 30 dagen garantie. Als je niet het gevoel hebt dat deze programma’s je Creatie Kracht vergroten, dan kun je je geld terug ontvangen.

Maar een ding lieve co-creator …. als je het werk niet doet, dan zul je zeker niet de resultaten krijgen. Daarom zijn er een aantal voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze niet goed – geld terug garantie.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

 • Je hebt minimaal 5 modules gevolgd vanher basis programma Volg en Vervul je Verlangens, die in ieder level toegankelijk is.
 • Je bent het afstemdagboek gaan gebruiken en je hebt dit deze 30 dagen volgehouden.
 • Je bent minimaal 2 Q&A Calls geweest om je vragen te stellen en coaching van mij te ontvangen.
 • Je hebt contact gezocht met de Community Manager om aan te geven dat je moeite hebt om de waarde uit het programma te halen, zodat hij je kan adviseren en we jou kunnen helpen of zodat we de kans krijgen om nav jouw feedback het programma beter te maken.

Als je dat hebt gedaan en je kan dan oprecht zeggen dat je creatiekracht niet is toegenomen maar is afgenomen of gelijk is gebleven, dan betalen wij je zonder verdere vragen je investering terug.

FAQ

Q: Is dit programma alleen voor ondernemers?

A: Nee de Bewuste Creatie Community is voor iedereen die op een Bewuste Manier zijn of haar realiteit wil creëren. Veel van de deelnemers aan de Bewuste Creatie Community zijn ondernemer of in ieder geval ondernemend, maar dit is zeker geen voorwaarde. Vooral het level 3 lidmaatschap is gericht op ondernemers, doordat daar de business programma’s in zitten.

Q: Het is nu geen goede tijd, kan ik later instappen?

A: Ik zal de deuren van de Bewuste Creatie Community vast nog een keer open doen. Maar de vraag is: waarom wil je wachten? Wat ik uit ervaring weet is dat we allemaal wensen, dromen en verlangens hebben. Als je jouw pad hebt gevonden om jouw verlangens te realiseren, dan is dat perfect, maar de vraag is: heb je voldoende mensen om je heen die je supporten om jouw volste potentie te realiseren? Heb je een plek waarin je ontvangen wordt zoals je bent? Heb je een plek waar je altijd je vragen kunt stellen en waar er altijd iemand voor je klaar staat? Als het antwoord “nee” is, dan is dat minimaal de waarde die je in de Community kunt gaan vinden.

Q: Als ik me nu aanmeldt als Founding Member, moet ik dan ook al kiezen voor welk level ik mezelf in april aanmeldt?

Nee, dat hoeft nog niet. Je ontvangt als de deuren open gaan een kortingsbon van €97,00 ex BTW en je kunt je dan aanmelden voor Level 1, 2 of 3.

Me opgeven voor Maartje´s programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen …. Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten! Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet. Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!

Mirjam

Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.

Jacqueline

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van de Wouw

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent.

Josje Feller

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!

Wendy Marsman