Loading Quotes...

Coaching

Geld is Liefde & Business Manifestatie Coaching

Manifesteer al jouw verlangens en creëer jouw droomleven en droomonderneming op een magisch mooie manier! 

Wie ben jij?

 • Je hebt grote dromen en je voelt dat je een missie hebt in dit leven. Je voelt dat er ZO veel meer is en dat je een onvervuld potentieel hebt waar je nog niet op in hebt getapt.
 • Je verlangt naar focus en duidelijkheid en je wil op een hele diepe manier contact maken met wat JIJ wil en wat nu echt voor JOU belangrijk is. Jij wil jouw leven en jouw onderneming creëren zoals dat het allerbeste voor jou voelt, helemaal afgestemd op jouw unieke vibratie
 • Je verlangt naar iemand die je mee helpt om af te stemmen op de meest krachtige manier. Je wil een coach die je steunt en die in jou gelooft maar die ook niet bang is om de waarheid te vertellen.
 • Je wil leren hoe je moeiteloos geïnspireerde actie kan nemen, acties die ECHT resultaat hebben doordat je nog nooit in je leven zo helder hebt gezien waar je heen wil en wat je nu eigenlijk wil creëren in je leven.
 • Je wil leren hoe je ECHT iets kan bereiken en hoe je in jouw grootsheid kan stappen om het leven en de onderneming voor jezelf te creëren waar je altijd van hebt gedroomd!

Dan ben ik DE coach voor jou! 

 • Hoe ga ik jou helpen om dat te bereiken?
  Ik zie jouw grootsheid! Ik leer je jouw grootsheid ook te ontdekken zodat je kan gaan schitteren en echt een verschil kan maken in de wereld.
 • Ik help jou om visie en focus te ontwikkelen zodat je een leven kan creëren dat perfect past bij wie jij bent: een leven waarin je je helemaal thuis voelt.
 • Ik help jou om jouw droomleven en jouw droomonderneming te creëren: helemaal op JOUW manier. Ik help je afstemmen maar ik help je ook op een strategische manier met je bedrijf. Ik help je met het ontwikkelen van je aanbod, je verdienmodel, passief inkomen, je ware boodschap en je funnels (alleen bij high end coaching)
 • Ik help je geldblokkades te doorbreken zodat je echt overvloed en succes kan toelaten in je leven.
 • Ik help je om balans, geluk, moeiteloosheid, vrijheid en overvloed te creëren in je leven EN in je onderneming. Dit doe ik door je altijd weer te laten weten waar het nu werkelijk om draait, wat nu echt belangrijk is en wat er allemaal mogelijk is. Ik help je om altijd terug te gaan naar de kern, naar wat echt belangrijk is, zodat er echt focus en momentum ontstaat en je ECHT resultaten kan boeken.
 • Ik help jou om je passie te ontdekken. Doen waar je echt goed in bent zodat je jouw volste potentie waar kan maken.
 • Ik help je om door te gaan als je het gevoel hebt dat je vast loopt. Iedereen ervaart twijfels, frustraties, angsten en onzekerheden. Ik leer je om deze gevoelens te transformeren. Ik leer je om te zien wat er achter de angst ligt en hoe je dwars door je barrières heen kan breken zodat je volle kracht vooruit kan gaan.
 • Met mijn heldervoelendheid heb ik snel door waar jouw blokkades zitten en met mijn praktische kennis help ik jou om ze zo snel mogelijk te doorbreken!
 • Ik help je om de ongekende mogelijkheden van het Universum te ontdekken zodat je een bewuste creator van jouw leven wordt.

Als je het kan dromen en je kan het bedenken, kan je het doen!
Ik help je om te leren denken in ongekende mogelijkheden zodat je al jouw dromen kan realiseren! Of je nu een boek wil schrijven, wil reizen, je droombaan wil vinden, jouw eigen bedrijf wil beginnen en succesvol wil maken of de ultieme lifestyle wil creëren. Alles wat je wil is binnen handbereik. Je hoeft alleen maar te leren hoe je je af kan stemmen op alles wat je op energetisch niveau al bent!

Ben je klaar om samen met mij een leven en een onderneming te creëren dat volledig bij je past? Een prachtig leven dat je ECHT voldoening brengt?

Er zijn verschillende manieren om coaching te ontvangen van mij:

 1. In de Geld is Liefde Community
 2. High level coaching in het High level Geld is Liefde Business Manifestatie Programma dat op 1 juli 2017 start.
 3. 1 op 1 coaching.

1. Geld is Liefde Community

De Community is de meest laagrempelige manier om coaching van mij te ontvangen. In de Geld is Liefde Community leer je wat er voor nodig is om te leven in afstemming met de Universele Wetten van Creatie. Je leert wat je zielswerk is en wat er voor nodig is om geld te manifesteren in je leven.

Je krijgt toegang tot al mijn Geld Manifestatie Programma’s en tientallen andere online programma’s, masterclasses en trainingen. Daarnaast kun je je vragen aan me stellen tijdens de Q&A Coachingscalls die ik regelmatig in de Community geef. Je kunt connecten in de Facebookgroep met andere krachtige creators en coach en communitymanager Miranda staat ter beschikking om je vragen te beantwoorden in de Facebookgroep.

Jouw investering in de Geld is Liefde Community is 60 euro ex BTW per maand en je kunt opzeggen wanneer je wilt. 

HIER kun je alles lezen over de Geld is Liefde Community en je aanmelden.

2. Het High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Programma. 

Dit is een high level business manifestatie programma waarin w Dit programma start 1 juli. Be je business en je VIP Lifestyle naar het volgende niveau gaan tillen. Dit programma start op 1 juli. Lees er HIER alles over.

2. High level 1 op 1 coaching.

Op dit niveau coach ik leiders en ondernemers die al succes hebben opgebouwd en die samen met mij naar het volgende level willen. Ik kijk actief mee naar ieder level van je business en je leven. Ik help je met afstemmen en high level strategie in je business opbouwen die ECHT voor je werkt en die je helpt om groots op te schalen. Dit traject vraagt een grote investering van je, zowel qua lef, energie en geld. Op dit niveau moet je het volledige commitment maken dat je bereid bent om iedere blokkerende overtuiging boven water te halen, te shiften en de acties te nemen die ECHT een verschil maken. Je wil niet zo maar een beetje meer, maar je wil je inkomsten minimaal verdubbelen en een “mutiple six figure” bedrijf opbouwen.

Je ontvangt een uitgebreide VIP sessie van me om je doelen in kaart te brengen. Vervolgens hebben we 4 maanden lang om de week een laser coaching sessie waarin we gelijk de diepte in gaan en shifts op het meest diepe niveau maken. Tussendoor mailen we zo vaak dat nodig is. Ook ontvang je toegang tot al mijn online content.

Jouw investering voor dit coachingstraject bedraagt 10.000 euro ex BTW. Ik heb maar een beperkt aantal plekken voor 1 op 1 coaching. Mail naar info@maartjekoper.nl om te informeren of er ruimte is en voor een kennismakingssessie om te kijken of wij een match zijn.

Passen wij bij elkaar?

Ik werk graag samen met spirituele, positieve en ondernemende mensen die alles uit het leven willen halen dat er in zit.
Krachtige creators die vanuit complete afstemming hun leven en hun business willen opbouwen, grote dromen hebben en 100% eigen verantwoordelijkheid nemen om hun grootsheid volledig te gaan leven.

Testimonials:

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.
Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.” — Margaretha

“Maartje weet op een prettige, kalme en luchtige manier zwaardere onderwerpen bespreekbaar te maken. Haar inlevingsvermogen is groot en met haar innerlijke wijsheid, prikkelende vragen en ontwikkelde verbeeldingskracht weet ze je haarfijn te spiegelen. Ze blijft het hogere doel voor ogen houden, waardoor je gefocust blijft op wat belangrijk is. Ook weet ze creatieve oplossingen aan te dragen zonder je eigen verantwoordelijkheid erin te ontnemen. Ze stimuleert op een positieve manier en vol vertrouwen het geloof in je ware kracht, waarde en wijsheid.
Maartje heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en laat zich leiden door hogere universele energieën/ krachten. Hierdoor functioneert ze prachtig als een doorgeefluik voor essentiële informatie dat vanuit een hoger perspectief nieuw licht op een situatie kan schijnen. Erg fijn en verhelderend!” — Christina

“Ik heb Maartje leren kennen als een sprankelend, energiek persoon die deze levensvibe ook gemakkelijk op andere mensen over kan brengen.
Ze inspireert en adviseert je hoe je je leven kan inrichten, zoals jij dat zelf wil. Kijkend naar de individuele persoon met zijn/haar eigen wensen en ideeën hoe zijn/haar leven er in de ideale situatie uit moet zien.
Wat Ik belangrijk vind aan een coach is iemand die zijn eigen verhaal ook leeft en niet alleen een verhaal verkoopt. Je merkt aan Maartje dat zij haar boodschap zelf ook leeft. Dat maakt haar coaching des te waardevoller en effectiever.
Kortom een aanrader om met haar in contact te komen en samen met haar te mogen ontdekken wat je allemaal zelf kunt bereiken.” – Monique Hautvast – Gnosis Praktijk Monique – http://www.gnosis-praktijk-monique.eu/