Coaching 2018-06-13T10:01:00+00:00

Hell YEAH! Ik wil graag het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek!

Coaching

Geld, Life & Business Succes Manifestatie Coaching

Geld is Liefde Coaching is een MEGA krachtige manier om door jouw (geld)blokkades te breken en het leven en de business te creëren waar je voor geboren bent. Of je nog aan het uitpuzzelen bent wat je zielsmissie is, of je net gestart bent met je business OF je hebt al een succes opgebouwd en je wilt MEER: een leven compleet zonder enkele concessie en in totale vrijheid creëren. Geld is Liefde coaching bied je de tools om dat te doen!
Regel


Er zijn 3 manieren waarop je Geld is Liefde Coaching kunt volgen:

  1. Groeps Coaching Bij Maartje persoonlijk. 
  2. 1 op 1 coaching Bij Maartje persoonlijk. 
  3. 1 op 1 coaching Bij een van de Geld is Liefde Coaches. 

Regel

1. Elite Coaching met Maartje persoonlijk. 

Op dit niveau coach ik leiders en ondernemers die al een succesvolle business hebben opgebouwd en die MEER willen. Dit kan zijn meer afstemming, meer succes, overvloed of passief inkomen, maar het kan ook juist zijn meer vrijheid, meer flow, meer bekendheid, meer creativiteit of meer JEZELF zijn. Hoe je het ook went of keert wil je een leven creëren zonder concessies. Je wilt de Wet van Aantrekkingskracht op het hoogste niveau leren begrijpen, doorgronden en leven. Jij bent altijd die persoon geweest die MEER wilt en die ook altijd NET die stap verder gaat. Ik bied je de tools om je doelen te bereiken door je bewustzijn te shiften. Ik help je om EEN te worden met je verlangens zodat je ze moeiteloos kunt ontvangen in je leven.

Ik kijk actief mee naar ieder level van je business en je leven. Ik help je met afstemmen en high level strategie in je business opbouwen die ECHT voor je werkt en die je helpt om groots op te schalen, WELK doel je ook voor jezelf stelt. Ik bied vernieuwende inzichten en ik daag je iedere keer uit om je bewustzijn te shiften zodat je op de energetische plek komt waar je alles kunt ontvangen en ZIJN waar je naar verlangt. WAT DAT OOK IS. Dit traject vraagt een grote investering van je, zowel qua lef, energie en geld. Op dit niveau moet je het volledige commitment maken dat je bereid bent om iedere blokkerende overtuiging boven water te halen, te shiften en de acties te nemen die ECHT een verschil maken. Je wil niet zo maar een beetje meer, maar een grote sprong maken in inkomsten en een “multiple six figure” of zelfs een 7 figure bedrijf opbouwen. OF, als geld en succes het probleem niet is, maar hoe hard je er voor werkt, om je leven en je business compleet en geheel zonder concessies te creëren en de fun en flow te manifesteren waar je diep van binnen naar verlangt.


HIER kun je alles lezen over 1 op 1 coaching met Maartje


Regel

1. Groeps Coaching In het High Level Geld is Liefde VIP Programma. 

Dit programma is voor super ambitieuze ondernemers die er klaar voor zijn hun bedrijf en hun leven te laten exploderen!

Hoe zou het zijn als je jouw leven zou leiden ZONDER CONCESSIES? Hoe zou het zijn als je jouw leven en jouw business 100% op JOUW manier inricht. Daar is dit hele programma op ingericht! High Level afstemmen met super simpele, maar doeltreffende business strategie.

Je ontvangt toegang tot High Level Business Strategie, livedagen en coaching tussen de dagen door.

Voel je dat er MAGIE verscholen ligt in Afstemmen? Ben je er klaar voor om afstemmen tot een kunst te verheffen en jouw leven en jouw business vanuit complete en volledige afstemming te creëren? Dan is dit HET programma voor jou.


HIER kun je alles lezen over het High Level programma.


 

2. Coaching bij een van de Geld is Liefde Coaches. 

Geld is Liefde coaches zijn coaches die door mij persoonlijk zijn geselecteerd en opgeleid om jou te helpen de shifts te maken waar je naar verlangt op het gebied van geld en inkomsten. 

Je KAN alles krijgen waar je naar verlangt!
Je KAN het leven (en de onderneming) van je dromen creëren!
Met Geld is Liefde Coaching helpen de coaches je om daar op af te stemmen en dat te creëren en te ontvangen in je leven!

Maartje
Maartje
Maartje
Maartje

Klinkt dit bekend:

Je doet vaak dingen “voor het geld” of omdat je het gevoel hebt dat het “moet” maar niet per se omdat je het zelf wil. Je verlangt er naar om geld te verdienen door jezelf te zijn en je voelt dat je een missie hebt die je wilt leven.
Je weet diep van binnen dat als geld geen probleem voor je zou zijn, dat je andere keuzes zou maken.
Je hebt al heel veel geprobeerd om echt een doorbraak te creëren, en al die dingen helpen misschien een beetje, maar je voelt dat je nog niet bent waar je wil zijn.
Soms zou je willen dat geld niet bestond, want het lijkt het alleen maar ingewikkelder te maken.
Je hebt vaak nog een haat – liefde verhouding met geld. Je verlangt het naar maar vindt het net zo moeilijk om het te ontvangen.
Je WEET diep van binnen dat je geboren bent voor MEER en dat het nu echt jouw tijd is om je alles te gaan geven en op te houden om je kleiner te houden dan de grootsheid die je werkelijk bent.

De coaches herkennen dat, want zij zijn daar ook geweest. Zij hebben allemaal hun eigen, persoonlijke geldverhaal en haat-liefde verhouding gehad met geld. Door kennis te maken met het Geld is Liefde principe zijn zij hier door heen gebroken en nu gaan zij jou helpen hetzelfde te doen! Zij hebben heel veel blokkerende overtuigingen mogen helen en ze zijn gaan leren hoe ze ECHT kunnen ontvangen waardoor ze nu iedere dag (allemaal op hun eigen manier, met hun eigen succesvolle business) hun missie mogen leven EN daar goed voor betaald worden.

Heb jij ook een missie te leven en wil je daar VOL voor gaan?
Ben je er ook klaar mee om JEZELF te kort te doen?
Ben je er ook klaar mee om nog een dag langer minder dan jouw beste leven te leven?
Ben je er ook klaar voor om geld te verdienen door jezelf te zijn?
En ben je er klaar voor om geld te ontvangen en de overvloed die het Universum van nature te bieden heeft toe te laten in je leven?

Dan is Geld is Liefde coaching DE vorm van coaching voor jou! 

Een Geld is Liefde traject is helemaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en wat jij nodig hebt. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: 

Geld is Liefde, energie en bewustzijn.

Wat is geld nu werkelijk en hoe werkt creatie?
En hoe kun je deze inzichten gebruiken om de stroom van geld op gang te brengen.

Wat zijn je blokkades over geld? Welke patronen wil je doorbreken en hoe doe je dat?
En wat zijn gedachten en overtuigingen over geld die WEL voor je gaan werken en die je gaan helpen om jouw leven in liefde en vanuit overvloed te creëren?

Wat wil je WERKELIJK creëren in je leven met betrekking tot geld?
Hoe ziet jouw droomleven er uit en hoe kunnen we jouw grootste creatiekracht en de kracht van het Universum gebruiken om dat te realiseren?

Wat is je werkelijke passie? Waarom ben je hier op aarde?
En samen gaan we op zoek hoe dat past in het creëren van jouw overvloedige leven.

Energetische concepten en praktische tools om meer geld te creëren.
Hoe “voelt” de energie van geld? Kun je werkelijk ontvangen en hoe kun je MEER gaan ontvangen? We kunnen je leren script schrijven, visualiseren en afstemmen.

Welke acties neem je nu je in de overvloedige versie van jezelf gestapt bent?
En dan heb ik het over de uiterlijke EN de innerlijke actie. Je leert hoe het is om geïnspireerde actie te nemen en welke acties je kunt nemen om de resultaten te bereiken waar je naar verlangt.

Hoe kun je jouw business het beste opbouwen? 
Als je een business hebt helpen we je met marketing, ondernemen vanuit flow, het opbouwen van je e-mail lijst, het creëren en afstemmen van je aanbod en nog veel meer.
En als je een business hebt en je hebt al een bepaalde mate van succes dan coachen we je bij het opzetten van je missie imperium, bieden we je next level business strategieën en helpen we je om groots ondernemen te combineren met high level afstemmen.

Dat en nog veel meer kan aan bod komen in een Geld is Liefde Coachingstraject! 
Een Geld is Liefde Coachingstraject is altijd een op maat gemaakt traject, helemaal afgestemd op waar jij bent in jouw leven, met de Wet van Aantrekkingskracht en of je een business hebt ja of nee en welke stappen je wilt maken met jouw business.

Geld is Liefde Coaching is niet “zomaar” coaching. Regel

Niet alleen krijg je ongelimiteerde 1 op 1 support van een top coach, maar OOK krijg je toegang tot een TON met waardevolle content in de Online Geld is Liefde Community.

Je investering voor een traject bij een van de Geld is Liefde Coaches voor 3 maanden bedraagt tussen de €800 en €2000 euro. De investering is afhankelijk van of je een business hebt, waar je bent met je business, hoe intensief het traject is en naar welke coach je interesse uit gaat.

Een Geld is Liefde Coachingstraject kan niet in de webshop worden geboekt. 


RegelRegel

HIER kun je alles lezen over de coaches.
Regel

Bekijk HIER testimonials. 

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Het Zand 15 – 3544NC Utrecht IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401