Gratis Missie To Do Checklist en online training – Wat is er voor nodig om van dag tot dag je Missie in de wereld te zetten? twv €47,00

Bekijk de video of lees de tekst hieronder en laat je gegevens achter om deze gratis Missie To Do Checklist en bijbehorende training te ontvangen.

Helaas zijn alle fysieke checklists vergeven. Maar …. je kunt wel de PDF aanvragen om hem te bekijken en eventueel zelf uit te printen. Lees hieronder verder!

Als iemand die een diepe missie in haar hart voelt, weet ik als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om volledig in je missie te stappen.

Ik ben bekend met de twijfels, de angsten en de tegenkrachten waar je van tijd tot tijd mee te maken krijgt.
Niet alleen die in je eigen hoofd, maar ook de angsten, twijfels en tegenkrachten die iedere dag via anderen je hoofd binnen proberen te dringen.

Ben ik wel goed genoeg?
Ben ik wel degene die dit behoort te doen?
Wat als het niet lukt? Wat gaat iedereen dan van me denken?
Wat als ik dit allemaal verzin?
Wat als er niemand op me zit te wachten?

Dat maakt het soms lastig om vol commitment te blijven focussen op wat je hier te doen hebt.
En dan is het ZO verleidelijk om op te gaan in de van dag tot dag afleidingen en deze als een reden te gebruiken om vandaag nog maar even niet in je Missie te stappen.

De kinderen die je nodig hebben.
Je partner die start in een nieuwe baan.
De buurvrouw die ziek is en zorg nodig heeft.
De economie die onzeker is.
De spaarrekening die langzaam leeg begint te raken.
De was die je al 3 dagen aan staat te kijken.

En dan heb ik het nog niet eens over de “logische afleiders” zoals Netflix, Social Media, Candy Crush en ga zo maar door.

Lieve co-creator, het is ZO verleidelijk om je iedere dag af te laten leiden van wat je in je hart voelt dat je hier te doen hebt.

En het is ook wel ergens “handig” toch? Want als de economie, het werk van je partner, je tijd die je op laat slurpen, geld (of geen geld), de kinderen of de nieuwste Netflix serie (of een van de andere 101 dingen die ik hier kan verzinnen) de reden is dat je niet op hoeft te komen dagen voor je Missie, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je diepste angst tot leven gaat komen:

Dat jij niet goed genoeg bent en dat dit je nooit gaat lukken.

Maar lieve co-creator. Die afleiders zullen er altijd zijn.
Er gaat nooit een dag komen dat al die afleiders weg zijn en dat de sterren en de maan allemaal in de juiste stand zijn.
Er gaat geen ochtend komen dat je opeens bevrijd bent van je angsten en dat je je alleen maar super zelfverzekerd gaat voelen en dat je EXACT weet wat je moet doen.
ECHT niet. Geloof me. Ik heb er 10 jaar op gewacht en als ik uiteindelijk niet iets was gaan doen, dan had ik nu nog steeds gewacht.

En laten we eerlijk zijn: nu heb je hele andere gevoelens die niet fijn zijn.
Je voelt je niet echt vervuld.
Gefrustreerd vaak ook dat je jezelf toch een beetje in de steek laat.
Misschien geïrriteerd dat anderen op de eerste plaats komen en dat er geen plek is voor jou om jouw volste potentie waar te maken.
Schuldig misschien ook omdat je weet dat je jezelf regelmatig voor de gek houdt.

Lieve co-creator, het is ZO zonde, want het hoeft niet zo te zijn.
En om jou te helpen om uitstelgedrag en zelfsabotage eens en voor altijd te doorbreken, hebben mijn partner Conrad en ik een gratis Missie Tp Do Checklist voor jou gemaakt die ik DOL graag naar je toe wil mailen.

Daarnaast ontvang je de replay van de gratis online training waarin ik je exact ga leren hoe je de dagelijkse Missie To Do Checklist toe kan passen van dag tot dag.
Je ontvangt de link naar de checklist en de training in je mailbox nadat je je hebt aangemeld. Heb je niets ontvangen? Mail dan naar [email protected], dan maakt mijn team het in orde voor je.

Voel je in je hart: “Ja, dit is EXACT wat ik nodig heb om vooruit te komen” dan nodig ik je uit om je gegevens hieronder in te vullen en de checklist en gratis training aan te vragen.

Ik wens je een magisch mooie dag en ik kijk er naar uit om samen te co-creëren.

Liefs Maartje

Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou te helpen met het in de wereld zetten van je Missie?

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha) Maar goed, zoals Albert Einstein ook zegt: De Illusie is HEEL aanhoudend 😉

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.
Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht. Niet op een “zweverige” manier, nee ik zie mezelf als daadkrachtig en iemand die in staat is om spirituele concepten te verbinden met de aardse wereld.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Als dit met je resoneert, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om de checklist aan te vragen!

Testimonials

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel