Stap UIT je hoofd en connect met de oneindige intelligentie die al voor je aanwezig is. Neem op de meest intuïtieve manier en razendsnel beslissingen voor maximale flow, creativiteit en een magnetische energie in je business EN je leven.

Het is niet (meer) mogelijk om dit programma apart aan te schaffen.

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.

Weet je dat alles energetisch gezien al aanwezig is?

ALLES is energie.
Alles waar je naar kijkt, bestaat uit energie. OOK je business.

We denken vaak dat we zelf bedenken wat we in onze business doen.
Welke klanten we dienen en wat we aanbieden.

Maar als je langer bezig bent met spiritualiteit en bewustzijn dan is er een ding dat je inmiddels geleerd hebt:

We ZIJN niet ons lichaam.
We ZIJN ook niet onze identiteit, onze rol, onze gedachten of gevoelens.
We ZIJN puur bewustzijn.
En ALS bewustzijn creëren we onze realiteit.

Er was ooit niets, alleen puur bewustzijn. En vanuit bewustzijn is de aarde gecreëerd en alles erop en eraan.
Dat is allemaal gestart met de intentie en het verlangen om onszelf te ervaren.
ALS bewustzijn.

En zo is dat ook met je business.

Je business creëer JIJ niet als persoon, als Ego. Je business bestaat energetisch al.

Wat jij hier op aarde te doen hebt, is al vastgesteld voordat je geboren werd.

En je hebt kort gezegd 2 keuzes:

OF je stemt af op wat er door jou heen mag ontstaan. Je laat je weerstanden los en je geeft je over aan wat je te doen hebt en wat het leven ieder moment op je pad brengt.
Je maakt dan als het ware de shift van angst naar liefde. Van controle naar overgave. Van Ego naar Ziel.
Je gaat vertrouwen op je intuïtie en op de liefde en steun die eigenlijk altijd voor je aanwezig is. Je gaat vertrouwen dat alles “perfect” georganiseerd is om jou te brengen waar je moet zijn.
En je gaat zien dat je het niet “alleen” hoeft te doen omdat we niet alleen ZIJN. Alles en iedereen is (als bewustzijn) met elkaar verbonden en alles hangt met elkaar samen.

OF je laat je leiden door je angsten. Je ziet jezelf als je persoonlijkheid met bijbehorende naam en business. Daarmee ben jij, als mens, dus ook “verantwoordelijk” voor je business en de acties die je neemt.
Echter KUN je die verantwoordelijkheid als mens niet nemen omdat BEWUSTZIJN eigenlijk de realiteit creëert. DUS loop je tegen allerlei problemen aan die je maar niet kunt oplossen. En heb je het gevoel dat je in een eeuwige vicieuze cirkel zit waar je maar niet doorheen kunt breken.

Zoals Albert Einstein ook al zei:

“You can’t solve problems from the same level of consciousness that created them.”

En steeds meer Krachtige Creators voelen dat ze willen kiezen voor optie 1.
En dat komt omdat de trilling van de aarde steeds hoger wordt. Het collectieve bewustzijn is aan het stijgen in frequentie en wij als mensen (en vooral het ego) worden uitgenodigd om hierin mee te gaan.

Voor veel Krachtige Creators wordt dit steeds voelbaarder.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Dat het steeds meer voelbaar is, merk je onder meer hier aan:

👉🏻 Je merkt dat je steeds meer MOE wordt van “nadenken” en plannen. Je hebt een intens verlangen dat dingen “vanzelf” gaan.
Je merkt dat dingen die je eerder goed kon hebben je nu moe maken en VEEL energie kosten. Je hebt minder geduld voor drama en negativiteit.

👉🏻 Het leven lijkt je wel te “dwingen” om afscheid te nemen van mensen, gewoontes en delen van je business die niet voor je werken. En als je er niet “vrijwillig” in meegaat, dan gaat het gepaard met contrast TOTDAT je je weer overgeeft.

👉🏻 Je voelt een steeds krachtigere roep van je ziel. Je merkt dat veel dingen die voorheen voldoening geven niet meer “werken.” Als je TOCH die dingen doet in je business voelt het als een “trucje” en er komen ook niet zo veel aanmeldingen of nieuwe klanten als waar je naar verlangt.

👉🏻 Je voelt weerstand tegen hoe het collectief vindt dat dingen “behoren” te zijn en je voelt een steeds grotere drang om het op “jouw manier” te doen. Om gewoon helemaal jouw eigen weg en afstemming te volgen EN daar compleet op te gaan vertrouwen.
En misschien zelfs om bij te dragen aan een “nieuwe maatschappij.” Een maatschappij die meer gericht is op hart, intentie en afstemming dan op cijfers, harde doelen, oordeel en bewijsdrang.

👉🏻 Je ziet ook dat als je jouw eigen intuïtie en afstemming volgt, dat dingen eigenlijk heel goed gaan. Je komt eigenlijk alleen maar in “de problemen” als je advies op gaat volgen van andere mensen, in je hoofd komt of je laat leiden door angsten. Zolang je vertrouwt op de hogere energie die je voelt, dat het eigenlijk heel goed gaat.

Maar …. je merkt dan ook dat je hoofd er tussendoor komt.

Onze maatschappij en vooral business is namelijk vooral gebaseerd op logica, cognitie EN angst.

“Omdat het goed voelt” of “Omdat je intuïtie zegt dat het klopt” of iets van die strekking, levert geen vertrouwen op in de “zakelijke” wereld.
Het is dus logisch dat je er aan twijfelt of je wel kunt vertrouwen op je gevoel en je hogere zelf.

Dit is wat mijn persoonlijke reis hierin is:

In de eerste 3 jaar dat ik mijn business op aan het bouwen was, creëerde ik helemaal vanuit mijn intuïtie.
Ik “channelde” als het ware wat er DOOR me heen mocht ontstaan.
Ik ging uit van het principe dat ik het niet “zelf” hoefde te bedenken, maar dat het allemaal al aanwezig was en dat ik het alleen maar “door mij heen” hoefde te laten ontstaan.
Ja, ik vond alles wat ik deed super spannend, maar ik vertrouwde het Universum en ik “deed” wat ik doorkreeg.

Op die manier werd ik in korte tijd super succesvol.
In het eerste jaar had ik een omzet van 20.000 euro.
Het tweede jaar 200.000 euro.
En het derde jaar 800.000 euro.

En toen ging het “mis.”

In plaats van dat ik volledig en totaal vertrouwde op het Universum, maakte ik een “plan” om mijn business verder op te schalen.
Ik ging steeds verder weg bij mijn eigen intuïtie en ging te veel luisteren naar andere mensen of naar mijn eigen angsten en gedachten als het ging om het opbouwen van mijn business.
De beslissingen die ik nam om mijn business verder te laten groeien, kwamen niet meer “door mij heen” maar kwamen vanuit angst, logica en wat ik dacht en vond dat ik moest doen om “serieus” genomen te worden als ondernemer.

Ik was me aan het “bewijzen” dat ik überhaupt succes verdiende.
Ik merkte vaak dat ik niet uit kon leggen waarom ik deed wat ik deed, omdat ik het immers intuïtief deed en mijn aanbod en marketing en boodschap “channelde.” Ik ontmoette veel succesvolle ondernemers die hun business op een totaal andere manier succesvol hadden gemaakt en ik dacht dat ik hetzelfde moest gaan doen om naar het volgende level te komen. Ik dacht dat, omdat het het niet duidelijk en logisch kon verwoorden en een exact stappenplan had, dat mijn succes een foutje was en dat ik “professioneler” moest gaan worden om ECHT door te stoten.
Ik besloot dus dat ik “zakelijker” moest worden en op die manier raakte ik de connectie met mezelf en wat er door mij heen geboren mocht worden langzaam kwijt.
En het tegenovergestelde van wat ik wilde gebeurde: In plaats van dat er MEER succes kwam, werd het moeilijker.

Dat is pas weer veranderd sinds ik dat weer allemaal los heb gelaten en ik mijn business weer ben gaan “channelen.”
Sindsdien voel ik de flow weer.
Ik voel de energie weer van ongekende mogelijkheden.
En mijn vertrouwen is er weer. Maar dit keer ECHT. Omdat ik nu pas ECHT kan zien dat mijn succes niet een “foutje” was. Ik had het alleen niet “bedacht,” ik had de energie gevolgd.

Succes IS er al. De energie en de frequentie ervan bestaat al.
Het is alleen voor iedereen NET iets anders en alleen JIJ kan IN die frequentie shiften.

En dat is exact wat ik je wil gaan leren met het Business Channeling Coachingsprogramma.

En “channelen” klinkt misschien wat vaag en zweverig. Maar zo zie ik dat zelf totaal niet.

Het heeft niets te maken met in een “trance” gaan of communicatie doorkrijgen van “andere planeten.” Als je dat tof vindt, is dat uiteraard prima, maar het is niet wat ik bedoel met Business Channeling.
We channelen allemaal, de hele dag door. Channelen is in mijn ogen namelijk niets meer dan het omzetten van energie in woorden.
EN …. zoals ik al deelde. ALLES is energie.

Als je een kamer binnenloopt en je voelt dat mensen net ruzie hebben gehad, channel je de energie van de emotie die er hangt.
Als je aan iemand denkt en diegene belt je, dan channel je die energie.
Als je iemand zijn gedachten opvangt.
Als je inspiratie krijgt door iets wat je ziet of ervaart.
Als je een emotie hebt en je geeft daar woorden aan.

Het is ALLEMAAL een vorm van channelen.

Wat ik je ga leren in dit programma is om het BEWUST te doen.
Ik ga je leren hoe je de energie die je voelt kunt begrijpen en kunt vertalen in woorden om business success mee te creëren.
Je business IS er al en nu is het tijd om je business op de meest moeiteloze manier geboren te laten worden OF naar het volgende level te tillen. Helemaal vanuit vertrouwen en overgave.

Dit wat je nog meer gaat leren in dit programma:

* Hoe alles eigenlijk energie is en hoe we alles als het ware “channelen” en hoe je business daarbij geen uitzondering is.
* Hoe je de energie die je waarneemt vanuit je bewustzijn kunt vertalen in woorden. EN dus in een missie, een aanbod, een “ideale klant” en in je marketing.
* Hoe je jouw business kunt channelen en vanuit je hogere zelf kunt opbouwen IN een maatschappij die voor het grootste deel nog vanuit “logica” opereert?
* Hoe je kunt vertrouwen op wat je door krijgt? En kunt BLIJVEN vertrouwen op wat je door krijgt?
* Hoe je omgaat met “kritische” en oud-paradigma mensen.
* Hoe je er mee om gaat als je een tijdje niet zo afgestemd was op die hogere wijsheid en wat je kunt doen om daar terug te komen?
* En nog veel meer!

Dit zijn de modules die aan bod komen in dit Coachingsprogramma:

Module 1: Hoe gebruik je de bron van oneindige intelligentie om je business te bouwen?

In deze module komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:
Wat is channelen?
Hoe weet je of je informatie “doorkrijgt” of dat je het zelf verzint?
Waar komt de informatie die je krijgt vandaan en hoe “betrouwbaar” is deze?
Hoe kun je leren om een ijzersterk vertrouwen te krijgen in deze informatie?
Wat zijn de belangrijkste “voorwaarden” om een helder kanaal te zijn EN te blijven?

Module 2: Hoe ga je om met negativiteit en weerstand?

Niet AL je klanten zullen uiteraard even “spiritueel” zijn. Dus HOE implementeer je dit voor jezelf (en eventuele klanten die dat op prijs stellen) in je business zonder dat je het per se op je website hoeft te zetten? Of helemaal “spiritueel uit de kast” moet komen?
Hoe channel je informatie voor klanten? En hoe communiceer je dat eventueel aan ze zonder dat je dat benoemt?
Hoe ga je om met kritische mensen?
Hoe kun je op jezelf blijven vertrouwen en dicht bij jezelf blijven als je eventueel een gesprek hebt met mensen die meer op logica zijn afgestemd?

Module 3: Hoe ga je om met zelfsabotage?

Wat ik zie bij veel Krachtige Creators (en zelf ook heb ervaren) is dat zelfsabotage altijd op de loer ligt. De 3D wereld kan zo overweldigend voelen, dat we vaak de neiging hebben om onszelf af te sluiten van bepaalde energieën. Hiermee sluiten we echter OOK succes en overvloed buiten EN ons vermogen om de energieën door ons heen te laten stromen.
Dus hoe blijf je uit die zelfsabotage?
Hoe kies je keer op keer weer voor de weg van overvloed, vertrouwen en mogelijkheden?

Module 4: Hoe pas je “De Gouden regel” van het creëren van succes en overvloed toe in je business:: “Volg het pad van je hoogste enthousiasme?”

Money follows joy is een van de spirituele principes van geld verdienen. Andere spirituele principes van geld verdienen zijn:
Je kunt geen ECHTE overvloed in je leven creëren als je niet de “juiste dingen” doet (Dus: JOUW Missie leeft en vanuit overvloed en afstemming creëert.
Je creëert je realiteit met je overtuigingen, met waar je op af bent gestemd.
Wat is er voor nodig om die “regels” toe te passen in jouw business?

Module 5: Hoe maak je energetisch contact met jouw Soulmate klant en hoe trek je ze magnetisch naar binnen?

Ik ga je niet alleen uitleggen hoe dit werkt maar ik ga ook een prachtige afstemming voor je opnemen waarop je op zielsniveau contact maakt met jouw Soulmate klant: de klanten die je voorbestemd bent om te dienen op het hoogste niveau zodat je kunt gaan ervaren wat er voor nodig is om hun energie te channelen.

Module 6: Hoe channel je jouw aanbod?

Hoe tap je in op de energie die door je heen wil stromen als het gaat om het creëren van je aanbod?
Hoe “channel” je als het ware een salespagina?
Hoe blijf je bij dit soort dingen UIT je hoofd en blijf je connected met je hart?
Ook bij deze module neem ik weer een mooie afstemming voor je op die je op zielsniveau gaat helpen om te connecten met het aanbod dat door jou heen mag ontstaan.

Module 7: Welke marketing mag er DOOR jou heen ontstaan?

Veel Krachtige Creators kijken op tegen marketing en sales. Terwijl het feitelijk niets meer is dan op een liefdevolle en diepe manier met mensen connecten EN ze oprecht verder helpen.
Het is niets dan liefde dus.
In deze module ga ik je leren hoe je liefde naar je klanten kan channelen tijdens het marketing en salesproces.
Hoe voelt het om vanuit liefde op te komen dagen en je marketing en sales met aandacht en toewijding te doen?

Module 8: Hoe tap je in op de energie van overvloed?

De meeste mensen hebben geleerd dat ze een strategisch inkomensplan moeten hebben. Iedere keer als ik dat maakte, werkte dat juist TEGEN me.
In plaats van dat het me een “veilig” gevoel gaf, zoog het mijn creativiteit weg.
MAAR als ondernemer wil je uiteraard wel weten DAT er geld binnenkomt en wil je niet afhankelijk zijn van wat dan ook.
Dus hoe volg je je flow EN zorg je er voor dat er geld binnen komt?
Hoe vertrouw je wat betreft geld op het grotere geheel EN doe je wat je voelt dat je moet doen?

BONUS: Leer hoe je orakel en tarot kaarten kunt gebruiken voor meer business succes.

In deze bonus ga ik je leren hoe je goede vragen kunt stellen en kaarten kunt gebruiken om antwoorden te ontvangen waar je ECHT iets aan hebt.
Ik leg je uit hoe het werkt met: je creëert je eigen realiteit EN toch orakel en tarotkaarten gebruiken als SUPER waardevol instrument in inzicht te krijgen in je huidige energie en waar je heen wilt.

Praktische details

Aanmelden voor dit programma is momenteel niet mogelijk. Mail naar [email protected] als je er interesse in hebt om dit programma te volgen.

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen!

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd. Manifestatie en je business DOOR je heen laten ontstaan vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Je zult ECHT je angsten bewust los moeten laten om af te blijven stemmen op de energie van liefde. En dit is iets dat nog niet “normaal” is in business of in de maatschappij en je zult bereid moeten zijn om de angsten die je daarover hebt los te laten. je zult bereid moeten zijn om “anders” te zijn dan anderen.

Het bouwen van je meest afgestemde business business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business (to be.)

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie. EN voor mensen die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen achter zich te laten en er echt VOL voor te gaan.

ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten! Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor dit coachingsprogramma.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Garantie en Voorwaarden

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit coachingsprogramma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je de eerste 3 modules hebt gemaakt en actief bent geweest in de Facebookgroep en je vragen hebt gesteld, en je bent niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €100,00 administratiekosten in rekening en €250,00 een eventuele livedag die al plaats heeft gevonden.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:
Je kunt laten zien dat je eventuele opdrachten hebt gemaakt.
Ook ben je acties geweest in de Facebookgroep en heb je jouw vragen gesteld tijdens de Q&A’s en persoonlijk contact gehad met de Community Manager/ Coach om om coaching en mentoring te vragen op het moment dat je zag dat je moeite had met alles uit het programma halen dat er in zit.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je geld retour.

Ervaringen van klanten

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401