Loop je tegen een van deze uitdagingen aan? Vraag dan vandaag nog een gratis Zielsgelukkig Sessie aan met een Bewustzijnscoach.

  • Je verlangt er naar om jouw ware Zielspad te volgen, maar je weet niet hoe je dit kunt doen in een wereld die zo veel van je verwacht.
  • Je hebt bepaalde verlangens die je maar niet lijkt te kunnen manifesteren in je leven.
  • Je kent de Wet van Aantrekkingskracht, maar je lijkt de Wet niet voor je te kunnen laten werken.
  • Je ervaart een pijnlijke situatie zoals een burn-out, relatieproblemen, financiële problemen, een arbeidsconflict etc, en je wilt weten wat er in jouw bewustzijn zit, wat dit probleem heeft gecreëerd, EN je wilt weten wat er voor nodig is om het te ontcreëren en iets anders te creëren.
  • Je verlangt er naar om je Zielsmissie te leven, maar je blijft hangen in uitstelgedrag, zelfsabotage of andere blokkerende patronen.
  • Je wilt al lang een project opzetten of creatief idee uitwerken, maar je merkt dat het niet lukt om van idee naar realisatie te komen.
  • Je verlangt er naar om een Zielsvervullende relatie te manifesteren, maar je weet niet wat hiervoor jouw weg is en je komt uitdagingen tegen.
  • Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf, anderen en de Bron.

De Universele Wetten van Creatie zeggen: “Zo binnen, zo buiten.”

We creëren onze realiteit met onze overtuigingen. Het hele Universum is er om ons te supporten. Het Universum is in essentie neutraal en manifesteert “gehoorzaam” waar wij op af zijn gestemd.

Iedere verandering waar je naar verlangt, start dan ook IN jezelf. Het start in je eigen overtuigingen en in je eigen denken.

Wij resoneren enorm met deze Rumi Quote:

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Dit is waar manifestatie volgens ons om draait: alles is in ons bewustzijn al aanwezig, je hoeft alleen maar de barrières te gaan zien die tussen jou en je verlangen in staat.

En die barrières zijn beperkende overtuigingen.

Je hoeft niet hard te werken om jouw verlangens te manifesteren.
Je hoeft niemand anders te worden.
Je hoeft niet te “wachten” totdat de omstandigheden veranderen, dus totdat de tijd beter is of totdat andere mensen veranderen of totdat je meer geld hebt.

Je hoeft alleen maar anders naar de wereld te gaan kijken.

Je hoeft alleen maar naar de wereld te gaan kijken door de bril van liefde en eenheid in plaats van door de bril van angst en separatie.

Vanuit die afgestemde staat van zijn, kom je dan iedere dag opdagen voor jezelf en voor de mensen om je heen, dus voor Creatie. En DAN zullen jouw verlangens ook in de fysieke wereld gemanifesteerd worden.
Maar deze acties zul je ervaren vanuit toewijding en liefde voor jezelf en Creatie, niet vanuit forceren, duwen en trekken, bewijsdrang of omdat je de regie buiten jezelf hebt gelegd en andere mensen zeggen dat je iets “moet” doen.

Er is een proces nodig om iets van de geestelijke wereld naar de fysieke wereld te brengen, maar in de energie is alles al aanwezig.
In onze programma’s en coaching helpen wij je om te leren wat het proces van Manifestatie is EN welke barrières er tussen jou en je verlangen in staan en hoe je deze los kunt laten om te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Als je er aan toe bent om het innerlijke werk te gaan doen wat er voor nodig is om jouw ware Zielspad te gaan lopen, dan nodigen wij je uit om een gratis sessie aan te vragen met een van ons.

Wij onderzoeken graag samen met jou welke barrières er tussen jou en je verlangens in staan EN wat er voor nodig is om die barrières los te laten.
Wij zijn gespecialiseerd in de vraag: welke overtuigingen houden jou tegen om je verlangens te realiseren EN wat is het nieuwe verhaal dat je jezelf kunt vertellen dat af is gestemd op de versie van jou die al heeft waar je naar verlangt?

Dit gesprek is geen salesgesprek. We willen oprecht kijken of we je verder kan helpen en wat jou eerstvolgende logische stap is op weg naar het leven van jouw meest magische leven.

Maar wat ik we wel fijn vinden is dat, ALS we samen een klik hebben en als uit het gesprek blijkt dat je er klaar voor bent om te doen wat er voor nodig is om jouw ware Zielspad te gaan lopen, dat we ook samen de volgende stap kunnen nemen.
Daarom is een van de vragen in het formulier of je de bereidheid hebt om te investeren in je reis.
Het voelt voor ons kloppend en in balans als we beide de bereidheid hebben om op de diepste manier te investeren in jouw Zielsreis en met het manifesteren van jouw beste leven.

Als je die bereidheid of de mogelijkheid nu niet hebt om eventueel die volgende stap te nemen, dan kun je HIER toegang krijgen tot al onze gratis programma’s.

Als je de bereidheid hebt om ook die volgende stap met ons te nemen als we een klik hebben, dan kun je hieronder je gratis sessie aanvragen bij de coach waar je het meeste mee resoneert.

Wie weet spreken we je snel!

Liefs Maartje en het team van Coaches.

Maartje Koper – Regio Utrecht/ Online

Kernwoorden: Krachtige Creator * Ondernemer * IJzersterke Intuïtie * Waarheid * Geen excuses

Expertise: Zielsliefde * Zielsmissie * Zielspad * Impact

Lees meer over Maartje
Plan hier een gratis sessie in met Maartje

Bob Leenen – Regio Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland

Kernwoorden: Stille Kracht * Gevoelig * Aandachtig * Liefdevol * Opgegroeid met Gidsen

Expertise: Werken met Gidsen * Wet van Aantrekkingskracht * Energie

Lees meer over Bob
Plan hier een gratis sessie in met Bob

Wendy Jansen – Regio Putten (Veluwe)

Kernwoorden: Positief * Creatief * Inzicht gevend

Expertise: Visuele online marketing * Canva Expert * Klantreisorganisator * Zielsmissiebusiness

Lees meer over Wendy
Plan hier een gratis sessie in met Wendy

Constance van Zoelen – Regio Huizen (Noord-Holland)

Kernwoorden: Open hart * Betrokken * Veelzijdig * Wijs

Expertise: Bewust ZIJN * Kleuren als spiegels van de ziel * Heart Intelligence * Burnout Herstel

Lees meer over Constance
Plan hier een gratis sessie in met Constance

Denise Treure – Regio Hoeksche Waard

Kernwoorden: Zorgzaam * Betrokken * Goede luisteraar * Stille kracht * Manifestor

Expertise: (Geld)Bewustzijnscoach * Mantelzorgervaringsdeskundige * Wet van Aantrekking

Lees meer over Denise
Plan hier een gratis sessie in met Denise

Jolette Buskens – Regio Den Haag en omstreken

Kernwoorden: Krachtig * Liefdevol * Doortastend * Zorgzaam * Wijs

Expertise: Lichaamsgericht coachen * Holistische massage * Feel & Heal * Transformatie

Lees meer over Jolette
Plan hier een gratis sessie in met Jolette

Sandra Rijk Ernste- Regio Zuid Limburg

Kernwoorden: Verbinding * Passie * Zelfliefde * Creativiteit * Visie * Vertrouwen & Moeder Aarde

Expertise: Bewustzijn, Zielspad, Zelfkennis, Holisme

Lees meer over Sandra
Plan hier een gratis sessie in met Sandra.