Loading Quotes...

Wat is de Geld is Liefde Mastermind?

Ben jij een Carzy Ass Hardcore creator en wil je aan de slag om no excuses grootsheid, ultieme flow en uitbundige rijkdom te creëren en dromen waar te maken?

Dan is deze Mastermind iets voor jou! 

De Geld is Liefde Mastermind is een super krachtig Online Coachingsprogramma, inclusief live Coachings & Trainignsdagen. Daarnaast krijg je OOK toegang krijgt tot tot al mijn online business succes programma’s en tot een gave club van krachtige creators en Missie-ondernemers die geld willen verdienen door zichzelf te zijn en een meer dan geweldig leven willen creëren wat 100% afgestemd is op de hoogste visie die ze van zichzelf hebben. 

Wil je op de meest krachtige en magisch moeiteloze manier jouw leven en jouw onderneming creëren? In dit online coachingsprogramme ik je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je jouw leven en jouw missie-onderneming zo kan creëren, zoals dat bij JOU past. Je leert om het leven te creëren waarvoor je geboren bent en om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt door 100% de manifestatiekracht aan te boren die in je zit.

Dit Online Coaching Pogramma is de meest krachtige combinatie om jouw droomleven te creëren en veel geld te gaan verdienen met jouw passie en jouw zielsonderneming!

Wie ben jij?

*Jij voelt dat je een krachtige creator bent. Je verlangt naar vrijheid en je wil jouw droomleven en jouw droomonderneming op een magisch mooie manier creëren, je wil geen genoegen nemen met minder dan dat en je wil het NU.
*Jij wil het leven niet alleen leven, je wil jouw leven zelf CREËREN. Samen met andere prachtige en krachtige creators weet je dat we elkaar naar nieuwe hoogtes kunnen brengen!
*Jij pas niet in een hokje, er is maar één JIJ en die JIJ wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij kiest jouw eigen pad! Eigenlijk wil je gewoon geld verdienen door jezelf te zijn.
*Jij voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen!
*Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt of je wil dit gaan doen en je wil hier (veel) geld mee gaan verdienen. Je wil dwars door je geldblokkades heen breken om ECHTE overvloed te gaan ervaren. Je wil leren hoe je financiële vrijheid kan creëren door geld te manifesteren wanneer jij dat wil!
*Jij wil jouw missie-onderneming verder uitbouwen, je wil vrijheid creëren in jouw bedrijf en je wil strategieën die je daarmee helpen.
*Jij wil anderen ECHT van dienst kan zijn met jouw missie, maar jouw missie moet JOU ook de mogelijkheid geven om het leven te leiden waar je naar verlangt. Kortom: jij wil jouw passie (onderneming) bouwen die je helpt om jouw ideale lifestyle te creëren.
*Jij wil Ziel en Strategie en Afstemmen met Actie combineren in jouw passie-onderneming zodat je het beste van beide werelden mee kan krijgen!
* Je wil ALLES uit het leven halen. Je wil voor niets minder dan het maximaal haalbare gaan! We leven in een realiteit waarin we alles kunnen creëren wat we willen en daar wil jij maximaal gebruik van maken.

EN….

Je wil dat niet alleen doen.
Je bent op zoek naar een TOP Coach en een club mensen die je een veilige omgeving bieden waar je kwetsbaar durft te zijn, waar je vragen kan stellen, waar je kan sparren, waar je ideeën kan delen EN waar mensen jouw grootsheid en jouw drive zien EN op waarde weten te schatten. Deze Mastermind is een hechte, krachtige groep van mensen die jou gelijk opnemen en het allerbeste voor jou willen.

Je wil concrete handvatten.
Je bent op zoek naar de juiste strategie en tools om het leven voor jezelf te creëren waar je naar verlangt en/ of om je missie-bedrijf van de grond te krijgen en/ of verder uit te bouwen.

Je bent op zoek naar de perfecte balans tussen afstemmen en actie.
Je wil afstemmen op jouw hogere zelf, op de kracht van het Universum en op Goddelijke leiding, maar je wil ook acties ondernemen en daadwerkelijk iets in de wereld zetten. Op de meest krachtige en vreugdevolle manier!

Je wil aangemoedigd worden.
Je verlangt naar een goede ass-kicker, richtingaanwijzer en klankbord en naar een Mastermind van mensen die jou iedere dag alleen maar het aller beste gunnen! En je verlangt er naar om samen te creëren met mensen die dezelfde lifestyle nastreven als jij en waar je je super mee op je gemak voelt. Ik geloof in magie, maar ik kan ook confronterend en prikkelend zijn. Niemand heeft ooit zijn droomleven gecreëerd door zich te verstoppen in een veilig nestje.

In de Geld is Liefde Mastermind vind je al deze dingen!

Waarom is de Geld is Liefde Mastermind waardevol voor jou als dromer, krachtige creator en bewuste missie-ondernemer?

Welke resultaten ga je zien als jij jouw tijd en energie investeert?

Afgezien van alle overduidelijke redenen, de geweldige content, alle geweldige co-creators waar je mee mag gaan Masterminden, de fantastisch resultaten die je met dit Mastermind programma kunt behalen en het verschil dat je kunt gaan maken in jouw leven en in dat van HEEL VEEL anderen? 🙂

*Je leert de Wet van Aantrekkingskracht ECHT begrijpen. Als je de Wet wel kende, maar het lukte je nog niet om resultaten te behalen, gaat daar verandering in komen! Hierdoor manifesteer je jouw verlangens steeds moeitelozer en zet je ECHT krachtige resultaten neer. Je leert hoe je SNEL kan manifesteren, doordat je momentum opbouwt.

*Je voelt je gesteund en geliefd door de groep co-creators waar je mee in contact gaat komen in de Facebookgroep.

*Je leert om vertrouwen te krijgen en te houden in jezelf en je dromen zodat jij jouw leven en jouw bedrijf inderdaad zo kan creëren zoals jij het voor ogen hebt.

*Daarnaast leer je hoe je de Wet van Aantrekkingskracht nu concreet in je leven integreert en leer je echt een goede balans te vinden tussen afstemmen en actie! Je hebt heel veel creativiteit nodig om op de juiste manier af te stemmen en de nieuwe scripts voor jouw leven te schrijven.

*Je vind er ALLES om jouw missie-bedrijf en leven zo op te bouwen, zoals het helemaal bij jou past. Alle inspiratie en strategieën die je nodig hebt.

*Je vindt er alles om in een keer heel veel meer geld te gaan verdienen. Ik help je om jouw geldblokkades te doorbreken zodat je geld kan laten stromen als nooit te voren. Ik ben een geld mindset coach en weet wat er voor nodig is om dwars door die blokkades heen te breken.

*Je leert er alles om een prachtige succes- en overvloed-mindset te ontwikkelen die je alles gaat brengen waar je naar verlangt in je leven.

*Je krijgt iedere dag support en ondersteuning om jouw leven op jouw manier te creëren. We helpen je persoonlijk via de Facebookgroep (de VIP Mastermind groep heeft een aparte, meer intieme Facebookgroep!) en via Mastermind Calls om jouw eigen, unieke energie te ontdekken die je vervolgens kan delen met de wereld. Ik help je om passende diensten en producten te ontwikkelen waar de waarde echt vanaf straalt en waar je vervolgens jouw geld mee kan verdienen. En ik help je vervolgens af te stemmen om hier niet zo maar een inkomen mee op te bouwen, maar een waanzinnig goed inkomen dat je stoutste dromen overtreft.

In de Geld is Liefde Mastermind helpen we je met al die dingen EN nog meer!

Wij geven je persoonlijk support en ook alle andere creators steunen, inspireren en motiveren jou als je dat nodig hebt. We zijn er ECHT voor elkaar!
Ten slotte begrijpen wij waar je je nu bevindt en wat je nodig hebt in jouw leven om te schitteren en stralen! Wij snappen je verlangens, wij geloven WEL in jouw grote dromen en we zullen nooit tegen je zeggen dat iets niet mogelijk is! In plaats daarvan doen wij er alles aan om met jou mee te denken over hoe jij jouw droomleven en jouw droombedrijf kunt manifesteren! 

Wie zijn wij?

photomaartjeMijn naam is Maartje Koper, oprichter en eigenaar van Bewuste Creatie en initiatiefnemer van de Magische Manifestatie Mastermind.

Het is mijn levensdoel om te leren hoe wij onze realiteit creëren op de meest prachtige en moeiteloze manier EN om dit vervolgens te leren aan anderen. HIER lees je alles over mij.

Het Team van de Magische Manifestatie Mastermind wordt daarnaast nog aangevuld door Community Manager en Bewuste Creatie Coach Miranda van Houwelingen die voor je klaar staat als je praktische vragen hebt over inloggen of waar je wat kan vinden, maar je ook ALLES kan leren over de Wet van Aantrekkingskracht.

Mijn man Bob Leenen zul je ook veel tegenkomen. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de facturatie en autimatisering.

Bas Ruijters is achter de schermen verantwoordelijk voor de autoatisering en is as we speak een nieuwe website en online omgeving aan het bouwen.

EN ik werk samen met Bewuste Creatie Coaches Monica Job, Sylvia Bouwer en Edith van Helwegen. Top coaches die dezelfde fascinatie hebben voor de Wet van Aantrekkingskracht en die ook 100% gecommiteerd zijn om jou te helpen om grootsheid te manifesteren. Zij zijn actief in de facebookgroep en ik werk met hen samen voor content, live events en trajecten.

Lees op de volgende pagina wat je ontvangt als lid van deze Mastermind en wat de investering is. 

—> NAAR DE VOLGENDE PAGINA EN LEES WAT ER WORDT AANGEBODEN IN DEZE MASTERMIND!