Bewuste Creatie School - Maartje Koper
Bewuste Creatie School2020-08-09T14:47:00+02:00

Bewuste Creatie School

Leer alle geheimen van het Universum die op school nooit aan je geleerd zijn en wordt de meest Krachtige Creator die je kunt zijn en leef het leven waar je voor geboren bent!

Krijg toegang tot een TON aan waardevolle content en maandelijkse Coaching & Healing (ter waarde van honderden euro’s) voor slechts 37 euro ex BTW per maand! 

Als je toe gaat passen wat ik je leer in deze content, zul je een ware doorbraak in je manifestatiekracht gaan ervaren. Je zult merken dat je connectie met jezelf, je intuïtie en je ziel ZO veel sterker zult worden. Je zult echt leren connecten met de Overvloed die het Universum IS en je zult je verlangens veel sneller kunnen manifesteren dan je ooit kon denken!

Er was een tijd in mijn leven dat ik voelde dat er ZO veel meer mogelijk was dan ik kon zien. Ik zat in een behoorlijk slechte situatie in mijn leven, maar er was EEN ding dat me er doorheen hielp: een heel klein stemmetje dat iedere dag tegen me fluisterde: “Dit is niet hoe het leven BEHOORT te zijn.” Ik wist niet wat dan WEL de bedoeling was. En ik kon het ook niet ZIEN door de omstandigheden waar ik in zat. Maar wat er gebeurde was best bijzonder, want ik kon ergens het vertrouwen vinden om me te laten gaan leiden door dat kleine stemmetje. Nou ja, soms dan haha. Achteraf weet ik dat dat kleine stemmetje mijn Ziel was en mijn Ego heeft me nog wel een miljoen keer geprobeerd de andere kant op te leiden (en dat doet het soms nog wel haha.)

Maar inmiddels weet ik dat de Ziel aan het roer staat van ons leven EN ons Creatie Proces en dat het ons altijd de goede kant op leidt. Soms met een aantal omwegen, maar ZODRA een verlangen in je hart zit, dan is het al voorbestemd om werkelijkheid te worden.

Het Ego kun je meer zien als dat menselijke deel van ons dat heeft geleerd in de illusie van tekort te geloven.

En een geloof in de illusie dat iets NIET mogelijk is, levert pijn, weerstand en blokkades op.

Want de waarheid is dat we in een oneindig Universum leven en dat letterlijk ALLES mogelijk is.
We creëren constant onze eigen realiteit door de energie die we uitstralen via onze overtuigingen, gedachten en gevoelens.
En als je die dus verandert, dan shift je hele fysieke realiteit mee.

Zo binnen, zo buiten.

Creatie is letterlijk Magie.

En als je leert hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit kunt zijn en wat daarvoor nodig is, dan zal je leven letterlijk NOOIT meer hetzelfde zijn.
Je kunt gehoor gaan geven aan ieder verlangen dat je hebt gehad en je weet in iedere cel van je lichaam dat je verlangens er hoe dan ook gaan komen.

Wat voor verschil zou dat maken in je leven?

Dat is EXACT wat het doel is van Bewuste Creatie School. Ik heb namelijk de afgelopen 20 jaar dag in, dag uit Bewuste Creatie bestudeerd en ik heb mogen ontdekken wat er precies voor nodig is om je realiteit te creëren EN dus om AL je verlangens in de fysieke wereld te manifesteren.
En ik doe niets lievers dan dat aan jou doorleren!

Wanneer zul je je thuis voelen als deelnemer van de Bewuste Creatie School?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij past niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid en het is tijd om daar in te gaan tappen en die grootsheid te ontdekken!
 • Je voelt dat er nog ZO veel te ontdekken is over Creatie, wat je nog niet weet. En je weet intuïtief dat deze kennis een GROOT verschil gaat maken in je leven.
 • Je wilt geen genoegen meer nemen met “normaal” en “zoals het hoort.” Je voelt dat er een hele wereld is die je nog mag gaan ontdekken. Een wereld waarin je kunt creëren vanuit liefde en overvloed en waarin eigenlijk alles mogelijk is. En je wilt deze wereld DOLgraag gaan leren kennen!
 • Je wilt je verlossen uit “lagere energieën.” Je wilt leren hoe jij jouw energie omhoog krijgt EN die hoge energie vasthoudt.
 • Je wilt weten hoe je voor jezelf moet kiezen en TOCH kunt co-creëren met andere mensen vanuit liefde en wederzijds respect.
 • Je voelt dat er manieren zijn om alles te manifesteren waar je naar verlangt en je staat er voor open om te gaan leren WAT die manieren zijn!

Maar …. je loopt ook nog tegen een aantal vragen en uitdagingen aan als het aankomt op deze verlangens en wat je graag zou willen: 

 • Je weet wel van de Wet van Aantrekkingskracht en je weet wel dat we onze eigen realiteit creëren, maar er zijn ook nog ZO veel vragen en twijfels, want wat is er wel en niet mogelijk? Welke rol spelen andere mensen mbt jouw manifestaties? Wat nu als er niets echt gebeurt? Wat doe je dan verkeerd?
 • En hoe ga je er mee om dat veel mensen Bewuste Creatie nog niet serieus nemen en volgens “plannen” en “regels” en “zoals het hoort” functioneren?
 • En hoe ga je om met al die mooie dromen en verlangens die je voor je leven hebt die andere mensen misschien als “onrealistisch” bestempelen? Hoe ga je om met weerstand en kritiek op wat voor jou WEL afgestemd voelt?
 • Je hebt super veel ideeën maar het komt er niet altijd van om die ideeën ook in realiteit om te zetten. Soms zie je ook door te bomen het bos niet meer en weet je niet of je nu links of rechts moet. Hoe hou je nu focus en zorg je er voor dat zaken ook daadwerkelijk gecreëerd gaan worden?
 • Hoe zorg je er nu voor dat je afstemt op een manier die werkt EN dat het een onderdeel wordt van je dagelijkse ritueel?
 • Hoe zorg je er nu voor dat je ZEKER weet dat je het “goed” doet? Waar kun je dat nu aan zien? Hoe kom je nu voorbij die twijfels? Hoe weet je ZEKER dat je manifestaties onderweg zijn?
 • Hoe vind je een mooie balans tussen het innerlijke en het uiterlijke werk, dus tussen afstemmen en actie nemen?
 • Waar heb je nu wel of geen controle over als het aankomt op je manifestaties?
 • Hoe raak je onthecht van je manifestaties? En hoe kun je in Godsnaam onthecht raken van manifestaties als je verlangen HEEL groot is?
 • Hoe kun je de Wet van Aantrekkingskracht gebruiken om een relatie te manifesteren (Soulmate, Twinflame, Specifiek persoon?)
 • Hoe kun je de WvA gebruiken om geld te manifesteren?
 • Hoe kun je de WvA gebruiken om je ZielsMissie te manifesteren?
 • Hoe gebruik je de WvA om bij te dragen aan het manifesteren van een betere wereld?
 • En hoe zit het met focus? Kun je beter op een ding tegelijkertijd afstemmen of kun je afstemmen op ALLES wat je wilt? Wat als je ZO veel wilt als Bewuste Creator dat je het overzicht verliest?
 • Hoe zorg je er voor dat je het juiste supportsysteem om je heen bouwt van mensen die in je geloven en die je aanmoedigen?
 • Wat doe je als je veel druk voelt bij het manifesteren of als je iets moet manifesteren binnen een specifieke periode?

Misschien herken je een aantal van deze punten (of allemaal!) No worries! Ik ga je helpen om dat te doorbreken in Bewuste Creatie School!

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Hier vind je meer uitgebreid waar je toegang tot krijgt in Bewuste Creatie School

In Bewuste Creatie School leer je wat er voor nodig is om de meest Krachtige Creator te zijn van jouw realiteit en om ieder verlangen dat je hebt (en ooit ZULT hebben) tot leven te wekken.

Bewuste Creatie School bestaat uit een unieke mix van Coaching en Content. Dit is waar je toegang tot krijgt:

*** Wekelijks een Lovestream van de Manifestatie Meeting.

Iedere week hou ik een LOVE Stream. Dit is een livestream van de manifestatie Meeting die ik 3 keer per maand in mijn trainingsruimte hou. Deze meetingen hebben maar als belangrijkste doel: het verhogen van jouw frequentie.

Ik zeg altijd: afstemmen is geen checklist. Dus ja, je krijgt toegang tot een paar krachtige online programma’s, maar we zullen vooral SAMEN op REIS gaan. Iedere week zal ik voelen wat er gedeeld mag worden tijdens de meetings. En dit zal altijd PERFECT zijn voor jou en precies wat je nodig hebt, want daar zorgt de Wet van Aantrekkingskracht voor! Je mag je helemaal gaan overgeven aan de energie die voor jou beschikbaar komt en je daar door laten upliften.

In de Lovestream deel ik belangrijke informatie over Bewuste Creatie, de Universele Wetten van Creatie en andere spirituele onderwerpen. Ook kan ik soms mijn persoonlijke processen en inzichten delen zodat je daar van kunt leren. Het is namelijk zo belangrijk dat de theorie PRAKTIJK gaat worden. Dit gaat je helpen om nieuwe zaken bij jezelf waar te nemen en te leren hoe JIJ als Creator jouw realiteit creëert. Daarnaast kunnen er bepaalde relevante thema’s aan bod komen of zal ik vragen beantwoorden. WAT er ook aan bod is: de energie is er altijd op gericht op jou te helpen in te tappen op de energie van liefde, vrijheid, vreugde en overvloed.

Dit zijn de onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zodat je een indruk krijgt van de thema’s die aan bod komen. De replay van al deze uitzendingen is in de online omgeving te vinden.

 • Jij bent de God van jouw realiteit. Hoe werkt dat?
 • Waarom is de relatie met jezelf heel belangrijk als het gaat om het manifesteren van jouw verlangens?
 • Wat is het Ego? Hoe ga je om met mensen die vol in hun ego zitten?
 • Hoe manifesteer je een betere gezondheid?
 • Hoe draag je als Bewuste Creator bij aan de Creatie van COVID19?
 • Wat is God en hoe creëert God onze realiteit?
 • Er zijn geen persoonlijke problemen, alleen perceptieproblemen. Wat betekent dat?

Het is ook mogelijk om af en toe LIVE naar een Meeting te komen. Deze zijn altijd op maandagavond. De investering voor het LIVE bezoeken van een meeting bedraagt €25,00 ex BTW. HIER kun je kijken wanneer de volgende meetings zijn en kun je je er voor aanmelden.

*** Toegang tot een besloten Facebookgroep

Je krijgt daarnaast toegang tot de besloten Facebookgroep van Bewuste Creatie School. In deze Facebookgroep kun je tevens ook met andere co-creators connecten en je vragen stellen tussen de calls door. Wet van Aantrekkingskracht Coach Bob en de andere co-creators helpen je graag tussendoor als je eventuele vragen hebt. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. je medestudenten, Krachtige Creators en Wet van Aantrekkingskracht Coach Bob gaan je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je grote dromen of over de Wet van Aantrekkingskracht. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en dat is letterlijk destructief voor wat je wilt manifesteren. Natuurlijk moeten je dromen afgestemd zijn, maar de meeste mensen hebben GEEN idee wat dit betekent. Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

*** Dagelijks een mail met een afstemoefening twv €30,00

Als support krijg je iedere dag een e-mail in je inbox met daarin een dagelijkse oefening EN een inspirerende boodschap. Deze e-mails helpen je om focus te houden, om je iedere dag iets nieuws te leren en om je er aan te herinneren om iedere dag af te stemmen en leiding te ontvangen van het Universum.

*** Maandelijks een Healing Call twv €97,00

Daarnaast vindt er iedere maand een Healing Call plaats. Iedere maand kies ik een onderwerp waarop we een diepe healing gaan doen. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met de Zielsfrequentie waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt OOK toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest!

*** Toegang tot Krachtige Content twv duizenden euro’s.

Als Krachtige Creator hebben we allemaal onze specialiteiten. Een van mijn specialiteiten is het ontwikkelen van Krachtige Online Content die je vibratie verhoogd en je helpt helemaal IN de Krachtige Creator energie te shiften. Er staan al wat mooie programma’s in de online omgeving, direct nadat je je aanmeldt.

Verder krijg je toegang tot afstemscripts, affirmaties, visualisaties en online programma’s. De volgende online programma’s zijn nu al beschikbaar zijn en regelmatig zal er nieuwe content bijkomen:

 • Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses twv €197,00
 • Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp twv €197,00
 • Online programma: Ik kies voor Magie twv €197,00
 • Online programma: Geld is Liefde
 • Het online programma: Ontspannen leren geld ontvangen twv €297,00
 • De online workshop: Jouw Miljonair Mindset twv €97,00
 • De online workshop: de energie van schulden en hoe transformeer je die? (Bij het Geld is Liefde programma)
 • De online workshop: Manifesteer Geld met behulp van je Gidsen met bonus geldhealing twv €47,00
 • De online workshop: Hoe manifesteer je jouw droomhuis? twv €47,00
 • De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn twv €47,00
 • De online workshop: Instant Manifestatie training twv €97,00

Praktische details

Nog een keer op een rijtje waar je toegang tot krijgt:

 • Iedere week een Lovestream.
 • Iedere maand toegang tot een Healing call.
 • Iedere dag een e-mail ter support en inspiratie
 • Toegang tot Krachtige Online programma’s ter waarde van meer dan duizenden euro’s
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep voor coaching, co-creatie en support

Jouw investering

Jouw investering voor Bewuste Creatie School is slechts €37,00 ex BTW.

Je kunt opzeggen wanneer je wilt.

OF je kunt direct voor 6 maanden betalen. Je krijgt dan een maand cadeau. Je investering is dan €185,00 ex BTW

Als je direct voor 6 maanden betaald, ben je lid voor 6 maanden en is tussentijds opzeggen niet mogelijk.

Je lidmaatschap wordt iedere keer automatisch verlengt, totdat je opzegt.

Heb je vragen? Mail dan naar info@maartjekoper.nl OF meld je direct aan voor Bewuste Creatie School

De deuren van Bewuste Creatie School zijn nu dicht, maar meld je aan voor de wachtlijst en we informeren je over wanneer ze weer open gaan.

Nogmaals op een rijtje wat Bewuste Creatie School je gaat opleveren.

In Bewuste Creatie School leer je wat er voor nodig is om de meest Krachtige Creator te worden die je maar kunt zijn. Je leert EXACT wat er voor nodig is om je realiteit te creëren.
Op IEDER gebied van je leven: relaties, geld, business, je zielsmissie, lifestyle en je bijdrage aan de maatschappij.

Je leert HOE je de ENIGE Creator bent van jouw realiteit en hoe je dus eigenlijk 100% controle hebt over WAT je manifesteert.
Hierdoor kun je je onzekerheden over of dingen wel of niet komen voor eens en voor altijd los gaan laten.
NATUURLIJK komen je manifestaties want je leer in Bewuste Creatie School WAT daar exact voor nodig is.
Je leert wat er voor nodig is om de meester over jouw energie te worden. Hierdoor word je rustiger en ervaar je meer innerlijke vrede dan ooit tevoren. Het leven IS niet willekeurig. Je trekt alles wat je ervaart aan met je energie. Ik leg je exact uit hoe dat werkt.

Je krijgt ook toegang tot een TON aan waardevolle content. Ik hoor keer op keer dat mijn Creatie Kracht en energie doorwerkt in mijn programma’s. Deze energie zet iets AAN bij mensen. Inspiratie komt makkelijker op gang, shifts vinden sneller plaats en het is makkelijker om focus te houden.
Natuurlijk leer je ook wat er op een praktisch niveau voor nodig is om alles te manifesteren waar je naar verlangt en je Zielsmissie te leven, maar dat is minder belangrijk dan de energie die er in het programma zit en die je op kan liften.

Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om te connecten met mensen die bewust zijn en je aanmoedigen en supporten. Creatie mensen die OOK alles uit het leven willen halen wat er in zit. En dat versterkt je ENORM met alles wat je wilt bereiken.

Dit is wat je nog meer gaat leren in Bewuste Creatie School:

 • Hoe je jouw realiteit creëert.
 • Hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt.
 • Wat de Universele Wetten van Creatie zijn en welke invloed ze hebben op de creatie van jouw Realiteit.
 • De balans tussen afstemmen en actie nemen (De balans tussen zijn en doen)
 • Hoe je blokkades kunt helen en jezelf kunt bevrijden van alles wat niet voor je werkt.
 • Hoe geld manifestatie ECHT werkt
 • Hoe ga je leven vanuit Liefde voor jezelf?
 • Hoe je moeiteloos alles kunt manifesteren en ontvangen waar je naar verlangt.
 • Wat er voor nodig is om Zielsvervullende relaties te manifesteren.
 • Wat er voor nodig is om geld te manifesteren of al het andere waar je naar verlangt.
 • Hoe je kunt creëren op een hoog niveau.
 • Hoe je met een hoge energie de grootste bijdrage kunt leveren aan de wereld.

En nog VEEL meer!

Ik kijk er ENORM naar uit om samen met je te co-creëren.

Iets meer over mij en wie ik ben om je dit te leren.

Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was. Toen hoorde ik voor de eerste keer dat we onze eigen realiteit creëren.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.

Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.

Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien dat en HOE ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.
In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha)

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.

Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dus ook Bewuste Creatie School en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

FAQ

Het is nu nog niet de goede tijd. Kan ik me later aanmelden?2019-08-19T09:08:29+02:00

Dit programma zal voorlopig nog wel beschikbaar blijven. Maar ik kan niet beloven dat de investering dan nog hetzelfde is. EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

EN … wat zegt je ZIEL? Daar ben ik voor: om je te gaan leren om vanuit een ware Zielsconnectie te gaan leven zodat je je ZIELSverlangens kunt overvloed, creativiteit, succes en liefde kunt manifesteren. Dus wat zegt je ZIEL hier? Zet je gedachten uit, haal een paar keer diep adem en vraag je Ziel je te vertellen wat jouw deelname aan dit programma voor verschil gaat maken in jouw leven.

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Hoe gaat het met opzeggen?2019-08-19T09:03:55+02:00

Je kunt je lidmaatschap iedere maand opzeggen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, behalve als je binnen hebt opgezegd voordat de maand verlengd is. Je kunt je lidmaatschap zelf cancellen via de Online omgeving (jouw profiel) Als je opzegt loopt je lidmaatschap door totdat de maand voorbij is, dan wordt het beëindigd. Opzeggen moet voordat de nieuwe factuur is verzonden. Als je ons een mail stuurt een paar uur of een dag voordat de factuur is verzonden, dan loopt je lidmaatschap gewoon door. Er moet voldoende tijd zijn om je lidmaatschap te beeindigen. Echter: IN de membership omgeving zit een mogelijkheid dat je het ZELF kunt doen en dan dient het gewoon te gebeuren voordat de nieuwe termijn wordt afgeschreven. Als je opzegt en je wilt je later weer aanmelden, dan dien je de investering te betalen die DAN geldig is. Van een eventuele kennismakingsaanbieding mag je maar een keer gebruik maken.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2019-08-19T11:14:42+02:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2020-06-25T18:27:17+02:00

Voor iedere fase en voor ieder budget hebben we een programma. We hebben een TON gratis content. En verder hebben we programma’s die aansluiten bij iedere fase van de reis van de Krachtige Creator. HIER kun je alle gratis content vinden. Maar kom op …. eerlijk? Wat wil je nu ECHT uit je leven halen? Kun je er een BEETJE meer energie ingooien? Als je je lege flessen inlevert en iets wat je toch nooit gebruikt op marktplaats zet, kun je de eerste maand betalen. En vanuit daar kun je iedere maand een mooiere realiteit manifesteren dan de maand er voor.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2019-09-17T00:59:06+02:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb zelf bijvoorbeeld het Geld is Liefde programma al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2020-05-11T10:23:34+02:00

Ik geef zeer zelden 1 op 1 coaching. Uiteraard zit er 1 op 1 online coaching bij het All IN level. Ik geloof echter in groeien MET elkaar. Vanuit bewustzijnsperspectief zijn we allemaal EEN. We hebben andere mensen nodig als spiegel EN andere mensen kunnen ons dienen op een geweldig niveau. WAT is de reden dat je het “alleen” wilt doen? Of dat je je wilt onttrekken aan groepen van mensen, die in essentie allemaal een deel van jou zijn? Daar zitten interessante overtuigingen achter om te onderzoeken. Als je mensen uit de weg gaat, ga je in feite delen van jezelf uit de weg (en geloof me, ik was OOK deze persoon die iedere samenkomst uit de weg probeerde te gaan, dus ik weet waar ik het over heb!) Als je het gevoel hebt dat 1 op 1 coaching voor jou passend is vanuit een oprechte afstemming, stuur dan gerust een e-mail naar info@maartjekoper.nl om de mogelijkheden te bekijken.

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+02:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar info@maartjekoper.nl

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie