Bewuste Creatie Prijzenfestival

Bewuste Creatie Prijzenfestival

*** Leef en Creëer vanuit Liefde – De Niveaus van Bewustzijn als kompas op weg naar een liefdevol, vreugdevol en vredevol leven ***

Wat ik de afgelopen 20 jaar heb gezien, is dat ieder van ons min of meer dezelfde verlangens heeft…
We hebben uiteraard onze primaire levensbehoeftes, maar daarnaast hebben we ook emotionele en spirituele verlangens en behoeftes. 
We verlangen er allemaal naar om ons geliefd, gehoord, gezien, vervuld, gesupport, verbonden.
We verlangen er allemaal naar dat we helemaal onszelf kunnen zijn en geaccepteerd worden zoals we zijn, een gevoel van thuiskomen.
We verlangen er naar dat we ons hart kunnen volgen, gewaardeerd worden en tot volledige zelfrealisatie kunnen komen.

Herken je deze verlangens ook in jouzelf lieve co-creator? Zo ja, dan gaat deze online training super waardevol voor je worden. Ik nodig je met heel mijn hart aan om de video te bekijken of de pagina te lezen en je aan te melden voor het Bewuste Creatie Prijzen Festival.

Zoals ik al zei lieve co-creator …. de meeste mensen verlangen er naar om hun leven vanuit vrijheid, liefde, vreugde en eenheid te ervaren. Ze besteden veel tijd, energie en geld aan het ervaren en creëren van geluk.

Maar toch is dat (nog) niet wat de meeste mensen van dag tot dag ervaren…

Hoe is dat voor jou lieve co-creator?

Vanuit mijn visie is dat omdat mensen onvoldoende weten en beseffen hoe Bewuste Creatie werkt. We proberen namelijk invulling te geven aan die verlangens vanuit ons eigen niveau van bewustzijn. En je niveau van bewustzijn wordt bepaald door hoe je naar de wereld kijkt.
En de meeste mensen hebben niet een liefdevol wereldbeeld. Ze kijken naar de wereld door de bril van angst, oordeel en tekort in plaats van door de bril van liefde, eenheid en overvloed.
Er is zo veel oordeel en angst in de wereld, waardoor mensen eigenlijk niet zichzelf durven te zijn.
Ze wijzen diep van binnen de liefde en de eenheid af die ze zijn en ze projecteren die vervolgens op anderen, om die pijn wat te ontlasten. En zo doen we elkaar (onbewust) constant pijn. Terwijl we eigenlijk EEN zijn we we van binnen niets lievers willen dan dat diepe Zielsgeluk ervaren

Met mijn werk doe ik iedere dag mijn best om mensen kennis en vaardigheden te bieden die ze helpen om dat zielsgeluk te ervaren waar ze werkelijk naar verlangen en om de wereld door de bril van liefde en eenheid te bekijken. En dat wil ik ook weer met deze training doen.

Daarom nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor de gratis training: Leef en Creëer vanuit Liefde – De Niveaus van Bewustzijn als kompas op weg naar een liefdevol, vreugdevol en vredevol leven.

Je krijgt GRATIS toegang tot deze online training (en de opname van deze training) ter waarde van €37,00 ex BTW.

De training vindt plaats op woensdag 11 januari om 19.30. Hij wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Als je je na de 11e aanmeldt, ontvang je direct de raplay in je mailbox.

In deze training ga ik je leren over de Niveaus van Bewustzijn, die door David R. Hawkins worden beschreven in zijn boek “Trancending the Levels of Consciousness.”

We zijn allemaal geboren met een niveau van bewustzijn, met een energetische frequentie. En door the kaart van bewustzijn, zoals Hawkins deze beschrijft in zijn boek, te kennen, kun je echt ten diepste begrijpen wie je bent en elke reis je als bewustzijn werkelijk aan het maken bent. 

Ik zal delen hoe we naar de wereld kijken vanuit de lagere niveaus van bewustzijn: schaamte, schuld, verdriet, boosheid en trots (tot en met bewustzijnsniveau 200) en hoe we via de middelste niveaus van moed, neutraliteit, bereidheid, compassie en rede (tot en met bewustzijnsnivea 500) naar de hogere niveaus van bewustzijn komen: liefde, vreugde en eenheid (vanaf bewustzijnsniveau 500)

Door het leren en toepassen van deze kennis zul je: 

  • Meer persoonlijke effectiviteit ervaren.
  • Je zult meer flow en moeiteloosheid ervaren.
  • Je zult je vrijer voelen, omdat je op een steeds dieper niveau de waarheid van creatie leert kennen.
  • Je zult merken dat je relaties beter worden en dat je meer heling en synchroniciteiten gaat ervaren in je leven.
  • Je gaat je krachtiger voelen en je meer verbonden met jezelf en het leven om je heen.
  • Je zult meer moed en lef ervaren om zaken aan te pakken en om niets meer uit de weg te gaan.
  • En nog veel meer moois.

Lieve co-creator. De meeste mensen doen erg hard hun best om hun problemen op te lossen en om vrij te zijn van angst en pijn. Maar hard werken is niet de manier om hier te komen. Er is niets wat je kunt DOEN om angst en pijn op te lossen. David Hawkins deelt in zijn boek dat in de energie van liefde (vanaf bewustzijnsniveau 500) angst letterlijk verdwijnt. Het enige wat we dus hoeven te doen is in afstemming met liefde te gaan leven. In deze hogere energetische frequentie KAN angst letterlijk niet bestaan.

Hawkins deelt daarnaast in zijn boek dat iemand die vanuit de energie van Liefde leeft, tegenwicht biedt aan 750.000 individueen die onder bewustzijnsniveau 200 leven. Als ik dan een simpele rekensom maak en uitga van 8 miljard mensen die op deze planeet wonen, dan zijn er in de wereld 1066 mensen nodig die vanuit liefde hun leven leiden om de negatieve energie in de wereld te “cancellen” en de gehele planeet te verhogen naar de frequentie van moed.

Lieve co-creator, is het voor jou een verlangen om je leven vanuit liefde te gaan leven? Om de space te houden en de energie te ZIJN waarin transformatie mogelijk is? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om een van deze mensen te zijn en dan leer ik je dolgraag de basis van wat je hiervoor mag weten tijdens de online workshop.

En ik wil je ook uitnodigen om andere mensen zich uit te laten nodigen voor deze online workshop. En om je daarvoor aan te moeden EN te bedanken, verdeel ik een hoop mooie prijzen tijdens het Bewuste Creatie Prijzenfestival.

Hoe werkt dit Prijzenfestival?

Stap 1. Je meld jezelf aan voor het Bewuste Creatie Prijzenfestival en je krijgt hoe dan ook toegang tot de gratis online training: Leef en Creëer vanuit Liefde twv €37,00

Als je je aanmeldt ontvang je de link om bij de training te zijn op woensdag 11 januari 0m 19.30 OF om de replay als je er niet live bij kunt zijn of je pas na 11 januari aanmeldt.

Je leert hierin wat er voor nodig is om de shift te gaan maken van angst naar Liefde om op een andere manier naar de wereld te gaan kijken.

Stap 2: Nodig andere mensen ook uit om mee te doen.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke deellink. Als 3 mensen zich via jouw persoonlijke deellink, dan krijg je als cadeau toegang kunt krijgen tot 10 krachtige afstemscripts (PDF en audio) twv €97,00

Dit is optioneel, maar wordt HEEL erg gewaardeerd, vandaar ook dit mooie cadeau dat je er voor terug krijgt.

Ik geloof in de waarheid en de kracht van wat ik leer.
Doordat ik deze materie toe ben gaan passen, is mijn leven radicaal verandert.
Ik ben van een leven waarin ik verslaafd, depressief en angstig was en vast zat in een toxische baan, gegaan naar een totaal ander leven, waarin ik me vrij, energiek en vervuld voel.
En ik zeg dat niet als marketing praatje. Het is ECHT wat ik van dag tot dag ervaar in mijn leven. En ik zie dat mijn klanten zich zichtbaar beter en beter gaan voelen als ze deze materie toe gaan passen.
Ik geloof oprecht, met heel mijn hart, dat leren hoe Bewuste Creatie werkt het antwoord is op de problemen en uitdagingen die we in onze realiteit ervaren.

Als je andere mensen uitnodigt om zich ook aan te melden en 3 van hen melden zich aan voor dit prijzenfestival, dan krijg je toegang

Je ontvangt een speciale deel link. Het systeem houdt bij wie zich aan heeft gemeld en als 3 mensen zich via jouw link aanmelden, dan krijg je toegang tot 10 krachtige afstem scripts twv €97,00 ex BTW.
Je ontvangt hiervan dan automatisch een email.

Deze scripts zijn een hele krachtige tool om je te helpen afstemmen. Op deze onderwerpen heb ik alle beperkende overtuigingen neergezet die ik de afgelopen 10 jaar heb gehoord van mensen en per onderwerp heb ik een krachtig, nieuw script geschreven die jou kan helpen om af te stemmen:

Script 1: Stem af op de energie van de Goddelijke en Krachtige Creator die je BENT.
Script 2: Stem af op de energie van Zelfliefde en jouw meest krachtige Zelf-identiteit.
Script 3: Stem af op VRIJHEID en jezelf bevrijden van pijn, lijden en negatieve emoties.
Script 4: Heling van de vader en de moederwond.
Script 5: Stem af op de energie van overvloed en voldoende financiële middelen.
Script 6: Stem af op de energie van gezondheid, jouw ideale lichaam en een overvloed aan energie.
Script 7: Stem af op de energie van oneindige creativiteit en waanzinnig succes op ieder gebied van je leven.
Script 8: Stem af op jouw perfecte levensstijl en jouw perfecte huis wat voelt als een thuis.
Script 9: Stem af op jouw Zielswerk.
Script 10: Stem af op de Nieuwe Aarde.

Stap 3: Als 1066 mensen deze training hebben bekeken, deel ik ook nog deze extra prijzen uit twv duizenden euro’s.

Zoals ik al zei: als 1066 mensen op aarde vanuit de energie van Liefde gaan leven verliezen de “lagere” bewustzijnsniveaus al hun macht. Ze worden als het ware geneutraliseerd.

Ik weet dat er een stap te maken is van deze kennis leren en het weten op een mentaal niveau en het ook echt gaan LEVEN en belichamen. Maar de kennis is stap 1. Daarom nodig ik deze prijzen uit aan de mensen die de meeste andere mensen hebben doorverwezen.

Als ik zie dat 1066 mensen mijn gratis training hebben bekeken, dan zal ik de prijzen gaan verloten onder de mensen die de meeste andere mensen hebben doorverwezen.

Hoe meer mensen zich via jou aanmelden, hoe groter de kans is dat je een van de andere prijzen ontvangt.
De persoon die de meeste andere mensen uitnodigen om mee te doen met het prijzenfestival, mag ook nog eens kiezen uit deze andere prijzen.
De persoon die op plek 2 staat mag daarna kiezen, en ga zo door.

Dit zijn de prijzen die ik uit ga delen: 

∞ Eenmalig toegang tot het Krachtige Creator Pakket, waarin je toegang krijgt tot AL mijn online programma’s twv €1997,00 ex BTW

∞ Eenmalig een persoonlijke doorbraak sessie met mij, waarin ik je help om je blokkerende verhaal omtrent een bepaald onderwerp duidelijk te krijgen EN een nieuw verhaal te creëren twv €500,00 ex BTW

∞ Deelname aan het programma ‘Zielsgelukkig in de Liefde’ twv €777,00 ex BTW

∞ Deelname aan het programma ‘Zielsgelukkig in je Missie’ twv €777,00 ex BTW

∞ Deelname aan het 3 daagse ‘Thrive in your Mission’ Event dat in maart gaat plaatsvinden (exacte data volgen) twv €497,00

∞ Deelname aan het 1 daagse ‘Thrive in your Live’ Event dat gaat plaatsvinden op 12 februari twv €147,00

∞ Een jaar Lang deelname aan Afstemmen met Maartje twv €365,00 ex BTW

∞ 4 keer een 1 op 1 Shift sessie met een van de Bewustzijnscoaches twv €197,00 ex BTW

∞ 5 keer deelname aan het online programma ‘Zielsgelukkig met geld’ twv €247,00

Dat zijn 16 extra prijzen ter waarde van duizenden euro’s die ik verloot onder de mensen die de tijd en energie nemen om theorie van Bewuste Creatie verder te verspreiden, zodat meer mensen de Bewuste Creator van onze realiteit kunnen worden. Zodat we vanuit Vrijheid, Liefde en Gelijkwaardigheid kunnen bouwen aan een nieuwe wereld.

Klinkt dit goed lieve co-creator? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor het Prijzenfestival.

Als je je naam en emailadres hieronder achterlaat, dan ontvang je direct een mail in je inbox met de link naar de online training ‘Leef en Creëer vanuit Liefde.’
En deel ik met je hoe je toegang kunt krijgen tot de andere prijzen.

Heb je geen mail ontvangen? Stuur even een mail naar [email protected] en mijn team maakt het in orde voor je.

Ik wens je veel plezier en inspiratie toe!

Liefs Maartje