Opname van de online training: Hoe bereik je jouw volste potentie?

He Lieve co-creator! Wow, super cool dat je de opname van deze EPIC gratis training hebt aangevraagd. Ik ben super blij dat je hier bent! Ik hoop dat je er HEEL veel waarde uit haalt!

Je volste potentie waarmaken: wat behoor je hier nu ECHT te doen en ben je daar al ingestapt? Daar gaat deze training over!

Deze training is voor krachtige creators en missie ondernemers, die al succesvol zijn maar merken dat ze nog “net” iets missen.
Er lijkt nog net iets in de weg te zitten voordat ze de sprong kunnen nemen waar ze naar verlangen.
Je merkt ook dat je toe bent aan next level en aan Alignment Mastery en je wilt je laten inspireren hoe je daar komt.
Je hebt al super veel bereikt maar je weet dat er MEER mogelijk is, maar ergens hou je jezelf tegen.
In deze training ga ik je helpen om er achter te komen waar je jezelf precies tegenhoudt en wat je kunt doen om dat te doorbreken.

Wat komt er aan bod in deze training?

De belangrijkste stappen over hoe creatie precies werkt.
Wat je als allereerste moet doen als je je volste potentie wilt bereiken.
De mindset die nodig is voor het bereiken van je volste potentie.
Waarom de meeste mensen het super lastig vinden om te doen wat er voor nodig is om je volste potentie te bereiken.

En nog veel meer.

Opname van de online “Claim IT” training.

In deze training leer ik je wat het ALLER belangrijkste is om je manifestatiekracht in overdrive te zetten.

En natuurlijk wil ik je DOL graag helpen….

…. om het komende jaar meesterschap te bereiken op het gebied van afgestemd leven en afgestemd je business bouwen met het Alignment Mastery programma.

Mijn Alignment Mastery programma is voor jou…..

  • Als je merkt dat je jouw business niet op de “oud paradigma” manier wilt opzetten: vanuit 1 miljoen dingen die je MOET doen en vanuit hard werken en forceren.
  • Als je voelt dat je wilt intappen op jouw hogere waarheid en vanuit die waarheid jou business en jouw leven 100% wilt laten ontstaan.
  • Als je diep van binnen weet dat niemand HET antwoord of DE gouden pil voor je heeft, maar dat jouw leven alleen maar gecreëerd kan worden vanuit jouw waarheid.
  • Als je een creatie orkaan wilt zijn, maar dan wel vanuit SUPER flow, vanuit wat er door jouw ziel heen mag ontstaan, NIET vanuit forceren en “moeten.”
  • Als je de beslissing hebt genomen om dapper en moedig genoeg te zijn om vanuit deze “nieuw paradigma” manier te gaan creëren. En je bent je helemaal bewust dat je een van de pioniers bent en dat dat om freaking veel lef en moed vraagt en daarom heb je een support systeem nodig!
  • Als je bereid bent om alles los te laten wat je tot nu toe weet en hebt gedaan en wat je nog niet de resultaten heeft gebracht waar je ECHT naar verlangt.
  • Als je klaar bent voor meesterschap en als je bereid bent om te doen wat daarvoor nodig is (en dat heeft niets met opoffering te maken maar met hardcore creatie en geen BS in je leven meer binnen laten!)
  • Als je weet dat je iets belangrijks te doen hebt hier en dat je het niet kunt maken om je tegen te laten houden door je eigen BS. Jij gaat voor grootsheid!
  • Als je weet dat je er klaar voor bent om het innerlijke en uiterlijke werk te doen, helemaal vanuit afstemming en die meest grote ruimte voor jezelf wil creëren.

Ben jij deze persoon?
Is het JOUW tijd voor super creatie?

Het Alignment Mastery programma is niet langer beschikbaar. Je kunt toegang krijgen tot alle content in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over. 

Liefs Maartje

Heb je nog vragen? Mail gerust naar [email protected] en anders kijk ik er naar uit om samen te gaan creëren het komend jaar!

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401