High Level Afstemmen & Actie Mastermind

Met heel ons hart willen we je uitnodigen voor de Afstemmen & Actie Mastermind. Commiteer volledig aan je Missie en realiseer je grootste dromen door iedere dag op te komen dagen en afgestemde acties te nemen op het hoogste niveau.

Hieronder vind je de uitgebreide versie van wat we gaan doen. Maar hier alvast een overzicht:

Wat gaan we doen?

Deze Mastermind draait om afstemmen EN actie nemen op het hoogste niveau te combineren en de perfecte balans te vinden tussen intuïtie en strategie.

Je krijgt hiervoor van ons alle support, co-creatie, tools en kennis die je nodig hebt. We gaan aan de slag met het creëren van jouw BESTE leven, jouw Missie, jouw meest afgestemde business en het creëren van harmonieuze relaties met de mensen in je leven.

Alles mag gezien worden, alles mag gehoord worden en alles van jou mag er zijn EN tegelijkertijd zullen we je keer op keer uitnodigen om te gaan kiezen voor de hoogste versie van jezelf en als die persoon richting te geven aan je leven, missie en business.

Hoe gaan we dit doen?

Je start met het maken van een plan voor de komende jaren. Vervolgens breken we dat op in maandelijkse doelen en in wekelijkse doelen. Uiteindelijk is er het ene ding iedere dag waar je op focust om je leven en business vooruit te bewegen. Door het intensieve karakter van deze Mastermind weet je zeker dat je op de hoogste manier de regie kunt pakken en het behalen van je resultaten onvermijdelijk is. Je ervaart echt de accountibility die deze Mastermind je biedt.

We komen iedere dag om 09.00 20 a 30 minuten online samen via Zoom voor een dagelijkse dosis inspiratie, commitment en kennis. Iedere vrijdag is er een coaching Call waar je coaching kunt krijgen om de doorbraken te creëren waar je naar verlangt en tussendoor kun je co-creëren in een besloten Telegram groep. Daarnaast krijg je krachtige content van ons om jouw leven, missie en business vorm te geven.

Voor wie?

Voor iedereen die voelt dat ze een bijdrage willen leveren om de wereld een stukje mooier te maken door hun Missie in de wereld te zetten. De deelnemers van de Mastermind hebben over het algemeen een eigen bedrijf of geven op andere manieren invulling aan hun Missie. Bijvoorbeeld binnen een functie of loondient of de bijdrage aan maatschappelijke projecten. Je kunt ook aan persoonlijke of andere zakelijke doelen werken. Belangrijk is dat je behoefte hebt aan accountibility en co-creatie en dat je open staat om te groeien en naar jezelf te kijken.

Je bent klaar met uitstelgedrag, zelfsabotage en jezelf klein houden. Je wilt je dromen niet langer dromen, maar echt gaan LEVEN. Je voelt in je hart dat er heel veel mogelijk is in dit leven en je voelt een grote drive om dat te gaan ontdekken met behulp van deze Mastermind.

Je bent bereid om iedere dag op te komen dagen voor jezelf, je Missie en de rest van de groep. Je hebt een grote drive om je volste potentie te bereiken en je wilt daar niet meer mee wachten. Je bent klaar met “ooit, op een dag” en je wilt er NU voor gaan.

Je wilt leren om Afstemmen en Actie op de meest krachtige manier te combineren, om de resultaten te bereiken waar je naar verlangt.

Wanneer?

Direct na aanmelding krijg je toegang tot de online content. Op 17 januari om 19.00 ‘s avonds vindt de kick off voor 2022 plaats en op 18 januari is de eerste Mastermind meeting. Zowel de kick off als de dagelijkse meetings worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

Je hebt nog zo lang voordat de deuren van de Mastermind sluiten:

Werken laptop met sapje in de handHerken je dit?

Je wilt vooruit. Je voelt dat het NU jouw tijd is. Je voelt dat je een Missie hebt en je ervaart een diep verlangen om de wereld te dienen op een dieper niveau. Je voelt een sterke innerlijke drive om te creëren wat je in je hart voelt dat er nu mag ontstaan.

En je ziet ook dat er noodzaak is.
Je kijkt naar de wereld en je ziet ZO duidelijk dat dit niet de wereld is waarin je wilt leven of waarin je je kinderen en kleinkinderen op wil laten groeien.

Je wilt geen maatschappij die gebaseerd is op ego, macht, status, controle, angst en dwang.
Je wilt een maatschappij waarin mensen kunnen co-creëren vanuit liefde, vrijheid, gelijkheid en eenheid.

En je voelt in je hart dat je daar een bijdrage aan wilt leveren en dat je daar een rol in hebt te vervullen.

Maar tegelijkertijd loop je ook tegen zaken aan:

→ Je neemt niet altijd de acties die je wilt nemen en waarvan je in je hart voelt dat ze belangrijk zijn.

→ Soms voel je je onzeker: Zit de wereld wel te wachten op wat jij aanbiedt? En heb je wel genoeg te bieden? En kun je die waarde wel voldoende overbrengen op anderen?

→ En kun je wel omgaan met de druk die je soms ervaart vanuit familie, vrienden en de maatschappij om mee te gaan in “het systeem?”

→ En kun je überhaupt wel genoeg geld verdienen met je Missie om invulling te geven aan jouw leven zoals dat goed voelt voor je?

→ En hoe hou je je flow, ook als je praktische zaken moet ondernemen of eventuele weerstanden tegenkomt?

→ En hoe kun je intuïtie en strategie op de meest effectieve manier combineren?

→ Hoe hou je focus terwijl je zo veel ideeën hebt die in je hoofd omhoog komen?

Wij herkennen dit, want wij zijn hier ook geweest!
Maar we hebben een manier gevonden om voorbij al deze blokkades te komen en we doen niets liever dan jou daar ook mee helpen!

“The only thing you experience is what you created.”  ― Meir Ezra

Tijdens de live sessies (en ook in de content die je ontvangt) gaan we aan de slag met een aantal onmisbare onderwerpen om van jouw Missie een groot succes te maken:

→ Hoe zet je doelen vanuit verlangen in plaats vanuit angst?

De meeste mensen zetten hun doelen om pijn en angst te vermijden of geluk na te streven. Maar dat is niet echt de meest krachtige energie om mee te creëren. Als je jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld wilt zetten, dan moet verlangen altijd leidend zijn voor Creatie. We kijken samen met jou waar je echt naar verlangt. We voelen mee waar de meeste energie op zit en wat er echt vanuit je Missie mag ontstaan.

Creatie vanuit je Missie vraagt om een hele andere manier van kijken naar de wereld, keuzes maken en acties nemen. We gaan je helpen om die kennis te krijgen zodat je op de manier op komt dagen die je daadwerkelijk vooruit helpt.

→ Hoe stap je VOL in je Missie en wat is er voor nodig om je Missie iedere dag te leven?

De meeste mensen die een Missie hebben, hebben het gevoel in zich dat ze “iets” behoren te doen en dat ze bij willen dragen aan het creëren van de nieuwe aarde of een Nieuwe maatschappij. Maar wat IS dat “iets” precies? En als je dat al ontdekt hebt? Hoe geef je dat dan praktisch vorm? Hoe ga je om met alle uitdagingen die er bij komen kijken als je je Missie tot uitvoering brengt? Wij weten precies wat er voor nodig is en we gaan je er stap voor stap mee helpen. We begeleiden je met het gehele proces van A tot Z en er is ruimte om overal aan mee te kijken.

→ Hoe combineer je afstemmen met simpele en effectieve businessstrategie die WERKT?

De strategieën om je Missie in de wereld te zetten, zijn vaak anders dan voor een “gewone” onderneming. Veel Missie ondernemers merken dat de strategieën die iedereen gebruikt te “krap” voelen en niet genoeg klanten aantrekken. Ze voelen zich niet thuis in “stap voor stap” strategieën. Daarom bieden wij vanuit de content en de begeleiding die je ontvangt meer een “buffet” dan een vast menu. We kijken wat jij van nature al doet en helpen je om DAT beter te maken. We helpen je vervolgens om strategieën te implementeren die echt bij jou passen. We helpen je daarnaast om jezelf niet te verliezen in je eigen creativiteit maar nodigen je uit om iedere keer te kijken wat de eerstvolgende logische stap is die bijdraagt aan je grotere doelen en om DIE stap te nemen.

→ Hoe kom je iedere dag opdagen op het hoogste niveau?

Niets ontstaat “zomaar.” Creatie is een combinatie van afstemmen en afgestemde acties nemen. Het gaat er om dat je je onzekerheden en blokkerende gedachten achter je laat en dat je op komt dagen voor jezelf, je missie en de grootste visie die je hebt voor je leven. Of zoals een van Maartje haar coaches het noemde: “Don’t let your Bullshit be Bigger then your Dreams.” Uitstelgedrag voelt misschien tijdelijk fijn. Het stelt je in staat om in je comfortzone te blijven. Maar er komt altijd een moment dat je er klaar mee bent om jezelf op een bepaalde plek te houden en dan zijn wij de juiste sparringspartners voor je.

→ Hoe tap je in op de energie van geld?

Voor veel mensen met een Missie is geld iets moeilijks. We hebben geleerd dat er opoffering nodig is om geld te verdienen. Maar niets is minder waar. Geld is namelijk energie, net als AL het andere in Creatie. Geld is een energie die je kunt gebruiken om jou te laten supporten in jouw leven en missie en met het creëren van al je dromen en verlangens. We gaan je helpen om die innerlijke shift te maken en op die plek van ontvangen te komen EN als je een business hebt, ook meer praktisch hoe je waardevolle diensten en producten aanbiedt.

→ Hoe werkt (Business) Creatie vanuit bewustzijn in plaats van vanuit onbewustzijn? 

We creëren onze realiteit hoe dan ook. Maar de meeste mensen creëren hun realiteit onbewust. Ze blijven hangen in automatische en onbewuste processen. En hierdoor blijven ze vaak lang rond draaien in cirkeltjes. Ze WILLEN wel vooruit, maar ze weten niet goed wat er voor nodig is. In deze Mastermind maken we het onbewuste bewust. We maken het onzichtbare zichtbaar. We helpen je om blinde vlekken bloot te leggen en dagen je altijd uit om voorbij je beperkende verhalen te komen. Niets blijft voor ons verborgen en dus ook niet meer voor jou. We bieden de veilige space om aan te kijken wat er aangekeken mag worden zodat je vervolgens vanuit een nieuw niveau van bewustzijn andere keuzes kunt gaan maken.

→ Hoe creëer je harmonie in de relaties met de mensen met wie je co-creëert?

Als mensen de keuze maken om hun Missie in de wereld te gaan zetten dan kunnen ze uitdagingen tegenkomen op het gebied van relaties. Soms voelen bestaande relaties niet meer passend of begrijpen mensen niet wat je doet. Soms is het belangrijk om bestaande relaties opnieuw vorm te geven zodat ze weer een bijdrage zijn en soms is het goed om afscheid te nemen van mensen.
Er is vaak een diep verlangen om je te omringen met gelijkgestemden, maar aan de andere kant is er ook een besef dat je niet iedereen in je leven zelf kunt uitzoeken en dat het belangrijk blijft om ook in die gevallen harmonie te kunnen creëren. Voor al die vraagstukken is ruimte in de Mastermind en is er content aanwezig die je daarmee helpt.

Als dit met je resoneert, nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor deze krachtige Mastermind.

Meer over ons.

Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuitie en de strategie.

Wie is Maartje?

Maartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen ook helpen om hun Missie te ontdekken, hun volste potentieel te bereiken en daarmee in hun levensonderhoud te voorzien.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuitie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de uiterlijke processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Als dit je aanspreekt, willen we je met heel ons hart uitnodigen om je aan te melden voor de Afstemmen & Actie Mastermind. Lees hieronder wat we exact gaan doen in deze Mastermind!

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

En wat gaan we precies doen in deze Mastermind?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om grote dromen te hebben en grootse resultaten te halen, vanuit flow en vanuit Creatie vanuit DIT moment.

Wat we vaak zien is dat mensen het leven van hun Missie groots en onoverizchtelijk maken. Wij helpen je om het simpel te maken. Je tapt in op je ware verlangens en vervolgens maak je een commitment om iedere dag af te stemmen en iedere dag een of meerdere eerstvolgende logische stappen te nemen.

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.That’s it.
En dat wordt NOG beter te doen als je daar onze support bij ontvangt.

Deze tijd vraagt om continue liefdevolle actie, we mogen letterlijk de nieuwe maatschappij bouwen.
We zien dat veel mensen de drive hebben om dit te doen maar zich vaak alleen voelen hierin en support missen en daarom niet komen opdagen op het niveau waar ze naar verlangen.

We besloten om onszelf en elkaar te gaan supporten en daarbij nodigen we ook jou graag uit om deel te maken van deze mooie groep van mensen die stuk voor stuk voelen dat ze een missie hebben en de wereld een stukje mooier willen maken. We houden elkaar gecommit om elke dag actie te ondernemen om te doen waarvoor we hier zijn.

“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken.
Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling

Wat ontvang je in de Afstemmen & Actie Mastermind?

Je start het traject met het maken van een meer-jarenplan met wat je met je missie wilt bereiken. Op maandag 17 januari om 19.00 gaan we dit plan maken en vindt de officiele kick-off plaats. Op 18 januari vindt de eerste Mastermind Sessie plaats. Zowel de kick off sessie als de losse sessies worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

Iedere maand zet je vervolgens doelen en ook aan het begin van iedere week schrijf je voor jezelf een aantal zaken op die je deze week gaat doen om je Missie vorm te geven. Deze kun je ook delen in de app groep. Vervolgens werken we ook iedere dag met de vraag: wat is vandaag dat ene ding dat je gaat doen om je leven, je missie en je business vooruit te bewegen?

Iedere donderdag gaan we kijken: hoe gaat het met deze acties? Waar loop je tegenaan? Waarom doe je iets niet en wat zit daar achter? Waar kun je bijsturen? Of mis je praktische informatie? Wat gaat juist super goed en wat kun je meer gaan doen? We kijken dan graag met je mee en helpen je om bij te sturen of om eventuele saboterende overtuigingen en acties te ontdekken en te shiften zodat je echt op een structurele manier VOORUIT gaat met je verlangens en dromen.

→ Dagelijkse Live Zoomsessies.

Iedere dag van maandag tot en met vrijdag gaan we om 09.0 voor 20 a 30 minuten live via Zoom om je dag vol focus, afstemming, energie en inspiratie te starten.
Er is ook ruimte om onderwerpen te bespreken die vanuit de deelnemers naar voren komen.

→ Toegang tot een besloten groep via Telegram

Gedurende de rest van de dag kun je vragen stellen, connecten of feedback of successen delen in de besloten Telegram groep.

→ Wekelijkse Coaching Calls

Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00/ 10.30 vindt er een coaching call plaats via Zoom. Deze calls worden geleid door Maartje.
In deze calls is er ruimte voor lasercoaching. Maartje haar expertise ligt in de vraag: welk verhaal vertel jij jezelf die je huidige realiteit vorm geeft?

→ Waardevolle content

Daarnaast ontvang je toegang tot de gehele online omgeving van Maartje haar Zielsmissie School en de overige scholen: de Geld is Liefde School, de School voor Wonderen en de School voor Liefde en Verbinding.

Je krijgt hiermee toegang tot tientallen online programma’s en trainingen ter waarde van tienduizenden euro’s. Je houdt lifetime toegang tot deze content zodat je keer op keer terug kunt voor meer inspiratie. Je leert hier HET exacte recept te creëren voor JOUW meest succesvolle leven. Je leert hierin alles wat je moet weten over:

 • Je leert hoe je de bewuste creator van je realiteit kunt worden.
 • Je leert hoe je een realiteit kunt creëren waarin je liefde, vreugde en innerlijke vrede ervaart.
 • Je ontdekt wat je Missie is en hoe je jouw werk of je business om je Missie heen bouwt.
 • Je leert hoe je iedere dag kunt werken aan je ondernemers mindset & Bewustzijn.
 • Je leert hoe je beperkende overtuigingen op kunt sporen en om kunt draaien.
 • Je gaat ontdekken wie jouw zielsklant is en hoe je af kunt stemmen op de energie van die klant en hoe je ze naar je toe kunt magnetiseren. 
 • Je leert wat de reis is die je klant maakt. 
 • Je leert je aanbod af te stemmen op die reis en op wat je klant nodig heeft om van verlangen naar realisatie of van probleem naar oplossing te komen. 
 • Je leert je aanbod te creëren en je leert alles over Product Creatie (Online programma’s, offline, Masterminds, groepsprogramma’s, membership programma’s of fysieke producten etc.) Uiteraard helemaal afgestemd op wat goed voelt voor jou en wat waardevol is voor je klant. Je hoeft niet alles te doen uiteraard. Je maakt je keuzes vanuit afstemming met het oog op businesstrategie. 
 • Je leert alles over het aanbieden van een structuur van Low end (als je klant aan het begin van zijn of haar reis is naar High end, voor jouw klant die ALL IN wil.)
 • Je leert hoe je daadwerkelijk je aanbod ontwerpt en wat daarvoor nodig is. 
 • Je leert je omzetdoelen te bepalen en je leert wat er voor nodig is om ze te halen. 
 • Je leert de cijfers van je business te zien. Niet alleen qua geld maar ook qua bereik en conversie zodat je gaat leren wat je moet doen om tot je gewenste resultaten te komen. 
 • Je leert alles over prijspunt en wat de beste prijzen zijn voor jouw aanbod en jouw klant en jouw omzetdoel. 
 • Je leert goede sales pagina’s schrijven die super aantrekkelijk zijn voor klanten en die goed converteren. 
 • Je leert hoe je content kunt creëren op een hoog niveau. 
 • Je leert hoe je goede verkoopgesprekken kunt voeren en hoe je koopbezwaren weg kunt nemen bij je klant. 
 • Je leert alles over marketing. (Magnetische marketing, Contentmarketing en e-mail marketing en lanceringen.)
 • Je leert wat er voor nodig is om je e-mail lijst op te bouwen en waarom dat belangrijk is. 
 • Je leert hoe je een simpele funnel kunt bouwen die je voldoende leads geeft om je High end aanbod te verkopen. Inclusief weggever, facebook advertentie en verkoopmails. 
 • Je leert hoe je een goede Call to action kunt maken voor in je contentmarketing. 
 • Je leert hoe je zichtbaar kunt zijn op Social media op een manier die goed en afgestemd voelt. 
 • Je leert hoe je jouw unieke “merk/ brand” op kunt bouwen. 
 • Je leert hoe je iedere dag op kunt komen dagen in je business. 
 • Je leert op een krachtige manier je missie en je content te delen met behulp van video, livestreams en blogs. 
 • Je leert wat er voor nodig is om je klanten te dienen op de hoogtse manier mogelijk.
 • Je leert wat er voor nodig is om te stoppen met jezelf saboteren. 
 • Je leert hoe je een goed team kunt bouwen dat je op alle mogelijke manieren support. 
 • Je leert hoe je je business kunt structureren op een manier die goed voelt zodat je zo veel mogelijk vrijheid en geld hebt om het leven te leven waar je naar verlangt. 
 • Je leert hoe je Afgestemde acties kunt nemen om de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

“Never forget that feeling fantastic is a massive magnet for summoning more magic.” ― Curtis Tyrone Jones

Wat zijn de resultaten als je gaat deelnemen aan deze Mastermind?

 • Je zult je gesupport voelen in het neerzetten van je Missie, niet alleen door ons maar ook door de overige Mastermind leden.
 • Je start je dag iedere dag voor inspiratie en positieve energie die je de dag door helpt.
 • Je ziet meer vooruitgang dan je in lange tijd zag omdat je focus is gericht op wat je wilt bereiken. Vragen worden snel beantwoord en blokkades worden onmiddellijk doorbroken.
 • Je krijgt creatieve en praktische oplossingen aangereikt voor business en marketing uitdagingen zodat je direct weer door kunt. Hierdoor haal je meer resultaat in een kortere tijd.
 • Je blijft niet hangen in je blokkades of negatieve overtuigingen. Het zal direct zichtbaar zijn voor ons wat er in jezelf speelt of wat er niet stroomt in je business en hoe je dat kunt aanpassen. Hierdoor kun je snel weer vooruit als je vast hebt gezeten.
 • Je vindt een mooie en krachtige balans tussen Afstemmen & Actie nemen. We zien vaak Missie ondernemers OF doorslaan in denken, dromen, afstemmen, visualiseren en plannen maken voor de toekomst OF dat ze te veel geforceerde acties nemen en druk uitoefenen op zichzelf. Beiden geeft niet de resultaten waar je naar verlangt. In deze Mastermind helpen we je om een balans te vinden. Hierdoor krijg je meer energie dan je ooit voor mogelijk kon houden en die energie kun je gebruiken om meer te bereiken en meer te doen om bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je bent trots op jezelf omdat je NIETS meer uit de weg gaat en omdat je jezelf support op het hoogste niveau gunt. Je kunt er op vertrouwen dat je echt kiest voor jezelf en je Missie door deelname aan deze krachtige Mastermind en dat geeft je een ontzettend goed gevoel.
 • Je gaat een meerjarig plan creëren EN concreet leren wat er van dag tot dag voor nodig is om je Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en zul je weten dat je alle tools hebt om in de toekomst ook alles te kunnen bereiken waar je naar verlangt.
 • Je zult een goed beeld krijgen van hoe je als Missie ondernemer op kan dagen in een wereld die geregeerd wordt door ego en TOCH de resultaten kunt halen waar je naar verlangt.

Als dat resoneert, nodigen we je uit om verder te lezen wat de praktische details zijn van deze Mastermind.

Praktische details

Direct na aanmelding kun je starten. Je kunt direct starten met de Bonus content.

Op 17 januari om 19.00 vindt de officiële kick off plaats en op 18 januari de eerste formele Mastermind meeting.

De dagelijkse sessies zijn iedere dag om 09.00. Je ontvangt de link om er live bij te zijn in de welkomstmail.

Direct na aanmelding kun je starten met de online content die beschikbaar is, dus daar kun je direct mee aan de slag.

Jouw Investering

Jouw investering voor deze Mastermind is: €3497,00 ex BTW voor een heel jaar.

Het is wel mogelijk om per maand te betalen. Je investering is dan €347,00 ex BTW voor 12 maanden. Deze betaling wordt iedere periode automatisch afgeschreven.

We vragen een commitment voor 3 maanden aan deze Mastermind, maar het liefste zien we een commitment van een jaar. Keer op keer zien we in onze eigen levens en bij onze klanten dat je minimaal een jaar nodig hebt voor een grote verandering in je leven. En dat is wat we met deze Intensieve Mastermind met dagelijkse sessies willen bereiken: een grote shift op het gebied van bewustzijn, geïnspireerde acties en dus OOK je fysieke leven.

Dagelijks op komen dagen voor je beste leven op het hoogste niveau moet namelijk 100% uit je zelf komen en vanuit het diepste van je Zijn. Je voelt dat je mee moet doen omdat je niet meer vanuit excuses wilt leven maar gewoon wilt DOEN. Je weet dat je al te vaak bent weg gelopen van wat je te doen hebt en je wilt er niet meer voor kiezen om dat nog langer te doen. Je bent er klaar voor om het commitment te maken om dagelijks voor je Missie op te komen dagen. Je weet dat je deze keuze de rest van je leven iedere dag maakt, en je ziet deze Mastermind als een geweldige kans om dat een onderdeel te laten worden van wie je BENT en waar je in je hart voor kiest.

Nog een keer een overzicht van wat je ook al weer ontvangt in deze Mastermind voor je investering:

 • Je Meer jaren Missie-plan voor 2022.
 • Wekelijks Intenties zetten en evalueren en een perfect supportsysteem om je wekelijkse doelen keer op keer te halen.
 • Dagelijkse (maandag tot en met donderdag) Live Zoomsessies voor inspiratie en accountability.
 • Iedere vrijdag een Laser Coach Calls
 • Toegang tot een besloten groep via Telegram voor support en co-creatie tussen de sessies door.
 • Toegang tot Maartje haar complete online omgeving met tientallen online programma’s twv tienduizenden euro’s.
 • Begeleiding door 2 top coaches en ondernemers met bewezen succes en resultaat.
 • Co-creatie en connectie met een groep gelijkgestemden die dienstbaar zijn aan jouw succes en klaar staan om jouw te supporten en met je mee te denken.

Wil je even persoonlijk overleggen met mij of dit DE stap is voor je en of wij DE personen zijn die je kunnen helpen om jouw Missie in de wereld te gaan zetten op de meest krachtige manier? Komen er andere vragen in je naar boven? Voeg me toe op Telegram onder Maartje_Koper en laat me weten wat je vragen zijn en wat je nodig hebt en dan help ik je graag verder.

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail. Als je deze niet hebt ontvangen, dan is er iets mis gegaan. Stuur dan een mail naar [email protected] en dan maakt mijn team het in orde voor je.