High Level Afstemmen & Actie Mastermind

Met heel ons hart willen we je uitnodigen voor de Afstemmen & Actie Mastermind. In deze Mastermind ben je onderdeel van het support systeem dat onmisbaar is om jouw doelen te bereiken met jouw Missie als het gaat om energie, impact en omzet.

Wat gaan we doen?

Lieve Missie ondernemer. We weten hoe jij je voelt. Wij zijn zelf 2 Missie ondernemers die precies weten wat je voelt en ervaart op jouw reis om je Missie in de  wereld te zetten. In deze Mastermind ontvang je het ijzersterke supportsysteem dat je nodig hebt om all in te gaan met jouw Missie.

Het Doel van deze Mastermind is om binnen 12 maanden de door jouw gestelde doelen te bereiken om de impact te maken waar je naar verlangt, de energie te genereren die je kunt genereren en als gevolg daarvan het geld kunt ontvangen dat je nodig hebt om jouw behoeftes te vervullen. Daarbij ben je bereid om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en gedaan wat er gedaan moet worden.

Je krijgt hiervoor van ons alle support, co-creatie, tools en kennis die je nodig hebt. Alles mag gezien worden, alles mag gehoord worden en alles van jou mag er zijn EN tegelijkertijd zullen we je keer op keer uitnodigen om te gaan kiezen voor de hoogste versie van jezelf en als die persoon richting te geven aan je leven, missie en business.

Hoe gaan we dit doen?

Aan de start van deze Mastermind, zet je je intenties voor het komende jaar in een speciaal doelenplan. Vervolgens breken we dat op in maandelijkse doelen en in wekelijkse doelen. Uiteindelijk is er het ene ding iedere dag waar je op focust om je leven en business vooruit te bewegen. Iedere dag deel je in de ochtend wat je doel voor die dag gaat zijn en de volgende dag kijken we of je dat doel gehaald hebt en zo nee, dan hebben we een serie vragen die we stellen om er achter te komen waar je precies vastloopt EN wat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen gaan.

Door het intensieve karakter van deze Mastermind weet je zeker dat je op de hoogste manier de regie kunt pakken en het behalen van je resultaten onvermijdelijk is. Je ervaart echt de accountibility die deze Mastermind je biedt.

We komen iedere dag om 09.00 20 a 30 minuten online samen via Zoom voor een dagelijkse dosis inspiratie, commitment en kennis. Iedere vrijdag is er een coaching Call waar je coaching kunt krijgen om de doorbraken te creëren waar je naar verlangt en tussendoor kun je co-creëren in een besloten Telegram groep.

Daarnaast krijg je krachtige content van ons om jouw leven, missie en business vorm te geven.

Daarnaast is deze Mastermind constant in ontwikkeling. We zijn constant aan het bouwen om het niveau van support zo hoog mogelijk te maken zodat alles in deze co-creatie jou steunt om jouw Zielsmissie ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te realiseren.

Voor wie?

Deze Mastermind is geschikt voor jou als je resoneert met het gezamenlijke doel dat we met deze Mastermind hebben gesteld: Binnen 1 jaar met je missie je geld verdienen op een duurzame manier, door aan te kijken wat er aangekeken moet worden en door te doen wat er gedaan moet worden, zowel als individu, als groep als geheel.

Deze Mastermind is voor jou als je een Missie hebt en als je voelt dat je een bijdrage wil leveren om de wereld een stukje mooier te maken door je Missie in de wereld te zetten. De deelnemers van de Mastermind hebben over het algemeen een eigen bedrijf of geven op andere manieren invulling aan hun Missie. Bijvoorbeeld binnen opdrachten als ZZP’er of een bijdrage aan maatschappelijke projecten. Belangrijk is dat je behoefte hebt aan accountibility en co-creatie en dat je open staat om te groeien en naar jezelf te kijken EN om de grootst mogelijke bijdrage te leveren aan de groep.

Je bent klaar met uitstelgedrag, zelfsabotage en jezelf klein houden. Je wilt je dromen niet langer dromen, maar echt gaan LEVEN. Je voelt in je hart dat er heel veel mogelijk is in dit leven en je voelt een grote drive om dat te gaan ontdekken met behulp van deze Mastermind.

Je bent bereid om iedere dag op te komen dagen voor jezelf, je Missie en de rest van de groep. Je hebt een grote drive om je volste potentie te bereiken en je wilt daar niet meer mee wachten. Je bent klaar met “ooit, op een dag” en je wilt er NU voor gaan.

Je wilt leren om Afstemmen en Actie op de meest krachtige manier te combineren, om de resultaten te bereiken waar je naar verlangt.

Wat maakt deze Mastermind anders?

Deze Mastermind is anders dan je gewend bent in andere business coach programma’s. We kijken namelijk niet naar wat je kunt “krijgen” en we geloven niet in het vragen van torenhoge prijzen, die niet echt ergens op zijn gebaseerd. Want hoe goed dit ook als marketing gebruikt kan worden en hoe aantrekkelijk dat ook kan klinken, we zien dat het vaak voortkomt vanuit een vorm van tekort en schaarste. Heel vaak liggen er namelijk diepere verlangens die niet erkent worden onder de verlangens om veel geld te verdienen of “high-end” te ondernemen, of om miljoenen te verdienen. Of er ligt een overtuiging van ‘niet goed genoeg zijn’ aan ten grondslag waardoor mensen (onbewust) in bewijsdrang terecht komen. Maar als je vanuit tekort gaat creëren, dan zul je zien dat je alleen maar meer tekort creëert. Hoe graag je ook overvloed wilt creëren, je zult zien dat het niet lukt. Daarom zien en spreken we heel veel mensen die een TON hebben geinvesteerd, maar niet het rendement krijgen waar ze naar verlangen. Daarom zijn wij het anders gaan doen! We kijken samen met jou naar wat je reële behoeftes zijn, dus wat jij nodig hebt om jouw ware zielspad te lopen en jouw Missie te vervullen. Daar gaan we je bedrijf en diensten omheen creëren. Daarbij nemen we de tijd om een stabiele en duurzame basis te bouwen. We nemen geen acties vanuit de energie “er MOET nu geld binnen komen.” Nee, we werken aan het creëren van energie, waarde en impact en vanuit DAAR volgt bijna als vanzelf een stabiele en duurzame geldflow, die passend en kloppend voelt voor jou en jouw leven. Helemaal vanuit jouw pure kern, en niet vanuit mooie marketingpraatjes of de “groter, beter – stroming” die eigenlijk een verkapte vorm van tekort is. Als je dan met je bedrijf overwinst creëert, dan is dit geweldig en dan zullen we je ook leren hoe je op slimme manieren met deze overwinst kunt omgaan.

Wanneer?

De volgende groep start op 1 april. Je kunt je nu al aanmelden zodat we direct de stroom kunnen gaan versnellen. Daarnaast maken we direct een passend plan voor je en kun je alvast aan de slag met het bouwen van een fundering. Je hoeft dus zeker niet te “wachten” totdat de Mastermind gaat starten. We zetten jouw Missie direct in beweging. Lees hieronder of deze Mastermind DE stap voor jou is.

Werken laptop met sapje in de handHerken je dit?

Je wilt vooruit. Je voelt dat het NU jouw tijd is. Je voelt dat je een Missie hebt en je ervaart een diep verlangen om de wereld te dienen op een dieper niveau. Je voelt een sterke innerlijke drive om te creëren wat je in je hart voelt dat er nu mag ontstaan.

En voelt een diepe interne drive…
Je voelt iets roepen. Is het de roep van je Ziel? Je voelt ZO sterk dat je hier bent gekomen met een reden en dat je een bijdrage te leveren hebt en je voelt ook dat je nu nog niet jouw ware pad leeft.

Je ervaart een sterk verlangen om dienstbaar te zijn aan de mensen om je heen. Je verlangt er naar om te wonen in een maatschappij waarin mensen kunnen co-creëren vanuit liefde, vrijheid, gelijkheid en eenheid en niet op basis van ego, macht, status, controle, angst en dwang. En NOG belangrijker: door het in de wereld zetten van jouw Missie wil je een bijdrage leveren aan het creëren van die prachtige maatschappelijke shift die er gemaakt mag worden. EN je bent ook bereid om te doen wat er voor nodig is om compleet in jouw zelfleiderschap te gaan staan.

Maar ook al is er een diep verlangen om jouw Missie te leven en daarin geen concessies meer te doen, je loopt ook nog tegen een of meerdere van deze uitdagingen aan:

→ Je voelt dat je nog niet je volste potentieel belichaamt. Je voelt aan alles dat het tijd is om te springen, maar je mist het juiste supportsysteem.
→ Je neemt niet altijd de acties die je wilt nemen en waarvan je in je hart voelt dat ze belangrijk zijn. Je kampt soms met uitstelgedrag en zelfsabotage.
→ Je vindt het soms lastig om concrete doelen te stellen, omdat je niet het gevoel in jezelf wilt creeeren dat je niet goed genoeg bent als je je doelen niet haalt.
→ Soms voel je je onzeker: Zit de wereld wel te wachten op wat jij aanbiedt? En heb je wel genoeg te bieden? En kun je die waarde wel voldoende overbrengen op anderen?
Kun je wel omgaan met de druk die je soms ervaart vanuit familie, vrienden en de maatschappij om mee te gaan in “het systeem?”
→ Kun je überhaupt wel genoeg geld verdienen met je Missie om invulling te geven aan jouw leven zoals dat goed voelt voor je?
→ Hoe hou je je flow, ook als je praktische zaken moet ondernemen of eventuele weerstanden tegenkomt?
→ Hoe hou je focus terwijl je zo veel ideeën hebt die in je hoofd omhoog komen?
Hoe support je jezelf en hoe blijf je gemotiveerd als de mensen om je heen niet altijd in je geloven en niet altijd begrijpen waar je mee bezig bent?
→ Hoe regel je het in de wereld van je Missie praktisch en technisch?
→ Hoe vind je een goede balans tussen de zorg voor de mensen om je heen en het in de wereld zetten van je missie?

Wij herkennen dit, want wij zijn hier ook geweest!
Maar we hebben een manier gevonden om voorbij al deze blokkades te komen en we doen niets liever dan jou daar ook mee helpen!

“The only thing you experience is what you created.”  ― Meir Ezra

Tijdens de live sessies (en ook in de content die je ontvangt) gaan we aan de slag met een aantal onmisbare onderwerpen om van jouw Missie een groot succes te maken:

→ Hoe zet je doelen vanuit verlangen in plaats vanuit angst?

De meeste mensen zetten hun doelen om pijn en angst te vermijden of geluk na te streven. Maar dat is niet echt de meest krachtige energie om mee te creëren. Als je jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld wilt zetten, dan moet verlangen altijd leidend zijn voor Creatie. We kijken samen met jou waar je echt naar verlangt. We voelen mee waar de meeste energie op zit en wat er echt vanuit je Missie mag ontstaan. Een doel kan pas echt slagen als je het zet voor JOU en niet om anderen te pleasen.

Creatie vanuit je Missie vraagt om een hele andere manier van kijken naar de wereld, keuzes maken en acties nemen. We gaan je helpen om die kennis te krijgen zodat je op de manier op komt dagen die je daadwerkelijk vooruit helpt.

We zetten sterke doelen in deze Mastermind die helemaal komen vanuit jouw hart en jouw ware zelf. Het genereren van energie en het maken impact staat voorop. Dat is waar je vervolgens op focust en dan komt het geld en het concrete resultaat als gevolg van de waarde die je toevoegt aan de wereld.

→ Hoe stap je VOL in je Missie en wat is er voor nodig om je Missie iedere dag te leven?

Je kunt je Missie alleen in de wereld zetten als je een commitment maakt en als je iedere dag op komt dagen. En dat is makkelijk als je je goed voelt en als je flow ervaart, maar wat als je contrast ervaart? Wat als je tegen uitdagingen aanloopt? Wij helpen je om om te leren gaan met alle uitdagingen die je tegen kunt komen en hoe je daarvoorbij komt. Wij weten precies wat er voor nodig is en we gaan je er stap voor stap mee helpen. We begeleiden je met het gehele proces van A tot Z en er is ruimte om overal aan mee te kijken. Door het intensieve karakter van deze Mastermind is verstoppen niet mogelijk. Je MOET wel op komen dagen en dat wordt iedere dag makkelijker door de support die je in deze Mastermind ontvangt. Iedere blokkade wordt aangegeken ene geshift en daardoor ga je harder dan je alleen ooit zou kunnen gaan.

Niets ontstaat “zomaar.” Creatie is een combinatie van afstemmen en afgestemde acties nemen. Het gaat er om dat je je onzekerheden en blokkerende gedachten achter je laat en dat je op komt dagen voor jezelf, je missie en de grootste visie die je hebt voor je leven. Of zoals een van Maartje haar coaches het noemde: “Don’t let your Bullshit be Bigger then your Dreams.” Uitstelgedrag voelt misschien tijdelijk fijn. Het stelt je in staat om in je comfortzone te blijven. Maar er komt altijd een moment dat je er klaar mee bent om jezelf op een bepaalde plek te houden en dan zijn wij de juiste sparringspartners voor je.

We gaan gestructureerd aan de slag om te bekijken waar jij je tijd en je energie aan besteed en of dat de impact en de energie en de omzet brengt waar je naar verlangt EN wat je er aan kunt doen om daar andere keuzes in te maken.

→ Hoe combineer je afstemmen met simpele en effectieve businessstrategie die WERKT?

De strategieën om je Missie in de wereld te zetten, zijn vaak anders dan voor een “gewone” onderneming. Veel Missie ondernemers merken dat de strategieën die iedereen gebruikt te “krap” voelen en niet genoeg klanten aantrekken. Ze voelen zich niet thuis in rigide strategieën. We helpen je om af te stemmen op wat bij jou past en denken met je mee als het gaat om creatieve manieren om marketing en sales te doen.

We hebben stap voor stap een klantreis uitgeschreven en daar nemen we je dit jaar in mee. Wij als reisleiders weten precies wat er nodig is om van A tot Z te komen. Stap voor stap werken we er naar toe om jouw doelen te behalen en van jouw Missie een succes te maen.

We helpen je daarnaast om jezelf niet te verliezen in je eigen creativiteit maar nodigen je uit om iedere keer te kijken wat de eerstvolgende logische stap is die bijdraagt aan je grotere doelen en om DIE stap te nemen.

We helpen je met alle aspecten van je business: van je doelgroep, tot je aanbod tot je marketingstrategie.

→ Hoe werkt (Business) Creatie vanuit bewustzijn in plaats van vanuit onbewustzijn? 

We creëren onze realiteit hoe dan ook. Maar de meeste mensen creëren hun realiteit onbewust. Ze blijven hangen in automatische en onbewuste processen. En hierdoor blijven ze vaak lang rond draaien in cirkeltjes. Ze WILLEN wel vooruit, maar ze weten niet goed wat er voor nodig is. In deze Mastermind maken we het onbewuste bewust. We maken het onzichtbare zichtbaar. We helpen je om blinde vlekken bloot te leggen en dagen je altijd uit om voorbij je beperkende verhalen te komen. Niets blijft voor ons verborgen en dus ook niet meer voor jou. We bieden de veilige space om aan te kijken wat er aangekeken mag worden zodat je vervolgens vanuit een nieuw niveau van bewustzijn andere keuzes kunt gaan maken.

→ Hoe creëer je harmonie in de relaties met de mensen met wie je co-creëert?

Als mensen de keuze maken om hun Missie in de wereld te gaan zetten dan kunnen ze uitdagingen tegenkomen op het gebied van relaties. Soms voelen bestaande relaties niet meer passend of begrijpen mensen niet wat je doet. Soms is het belangrijk om bestaande relaties opnieuw vorm te geven zodat ze weer een bijdrage zijn en soms is het goed om afscheid te nemen van mensen.
Er is vaak een diep verlangen om je te omringen met gelijkgestemden, maar aan de andere kant is er ook een besef dat je niet iedereen in je leven zelf kunt uitzoeken en dat het belangrijk blijft om ook in die gevallen harmonie te kunnen creëren. Voor al die vraagstukken is ruimte in de Mastermind en is er content aanwezig die je daarmee helpt. Daarnaast zijn we in deze Mastermind allemaal gelijkwaardig. Belangrijke beslissingen nemen we samen als groep. Iedereen heeft een gelijke stem, hoewel we in de Mastermind allemaal een andere rol hebben. We vragen van iedereen om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar overtuigingen, acties en hoe je op komt dagen in de groep.

Als dit met je resoneert, nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor deze krachtige Mastermind.

Meer over ons.

Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie. Dit is wat we ook horen van de huidige deelnemers: dat de balans tussen beide werelden zo fijn en compleet is.

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Als dit je aanspreekt, willen we je met heel ons hart uitnodigen om je aan te melden voor de Afstemmen & Actie Mastermind. Lees hieronder wat we exact gaan doen in deze Mastermind!

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Testimonials

Hieronder kun je de testimonials bekijken van een aantal van de huidige deelnemers aan deze Mastermind.

In deze video deelt Els dat ze door deze Mastermind haar grootste kwantumsprong ooit heeft kunnen maken. En dat ze al veel heeft geïnvesteerd, maar dat dit het beste programma is wat ze ooit heeft gevolgd, helemaal speciaal gericht op Mensen met een Missie.

In deze video deelt Jennifer haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt dat ze super veel waarde ervaart in deze Mastermind maar dat er een ding is wat voor haar HET verschil heeft gemaakt in haar leven en wat ze iedereen gunt en dat is dat ze onvoorwaardelijke liefde ervaart. Want alleen in een energie van onvoorwaardelijke liefde is het mogelijk om jezelf volledig ten uitdrukking te brengen.

In deze video deelt Wilhelmien haar ervaring met de Afstemmen & Actie Mastermind. Ze deelt hoe de Mastermind haar op onverwachte manieren heeft geholpen om haar pad te volgen en hoe het event dat we samen hebben gecreëerd heeft geleid naar mooie co-creaties en meer zichtbaarheid.

Wat ga je precies doen in deze Mastermind?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om een grote droom op te knippen in kleine stappen, waar we iedere dag actie op gaan ondernemen.

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken. Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling

Wat ontvang je in de Afstemmen & Actie Mastermind?

1. Dagelijkse Live Zoomsessies waarin je met toewijding aan je Missie doelen werkt twv €5000,00

Het hele support systeem in deze Mastermind is er op gericht om iedere dag aan jouw persoonlijke doel te werken en het gezamenlijke doel dat we met de Mastermindleden hebben gesteld. Mogelijk dat dit een ander doel wordt als we op 1 april met de nieuwe groep starten.

“Binnen 1 jaar met je missie je geld verdienen op een duurzame manier, door aan te kijken wat er aangekeken moet worden en door te doen wat er gedaan moet worden, zowel als individu als groep als geheel.”

We starten met het maken van een jaarplan. Dat plan knip je op om te kijken wat er per kwartaal en per maand mag ontstaan. Dit is geen “vaststaand” plan. Creatie is constant in beweging en van dag tot dag leer je meer over jezelf en welke energie er voor jou nodig is om jouw doelen te zetten en te behalen. We draaien net zo lang aan de knop totdat alles wat je doet compleet afgestemd en in harmonie voelt.

Iedere ochtend vindt er een live sessie plaats om 09.00 via Zoom. Deze sessie duurt ongeveer 20 a 30 minuten. Iedere dag gaan we aan de slag met de vraag: “Wat is vandaag dat ene ding dat je gaat doen om je missie vooruit te bewegen?” We kijken wat je daar praktisch voor nodig hebt en we zorgen er voor dat je dat krijgt.

Iedere ochtend kijken we vervolgens of je je doel van de vorige dag hebt behaald. Als je je doel niet hebt behaald hebben we een aantal vragen om duidelijk te krijgen waarom het niet gelukt is. We helpen je vervolgens om hier doorheen te breken.

Voor veel creatievelingen en missie ondernemers is doelen stellen spannend. Ik zie vaak dat mensen doelen proberen te vermijden, omdat ze in het verleden niet altijd hun doelen behaald hebben of omdat het gevoelens van angst, onzekerheid, niet goed genoeg, druk of spanning oproept. Maar wij maken dit super simpel voor je. Zelfs de ondernemers in de mastermind die er tegen op zagen delen met ons hoe fijn dit systeem is en hoe erg het ze helpt om vooruit te komen. Ze ervaren geen druk (daar waren ze bang voor) maar juist flow en energie. Ze zijn trots op zichzelf omdat ze zaken echt aan gaan en komen als gevolg daarvan vooruit. Dit komt omdat wij geen doelen stellen op de “oude” manier, vanuit druk en forceren, maar vanuit liefde en verbinding met de bron. En we hebben daarnaast een andere kijk of wat er voor nodig is om die doelen te behalen EN we laten je niet hangen. Door onze uitgebreide kennis en ons uitgebreide netwerk, kunnen we je altijd helpen met de kennis, de mensen en de middelen die er nodig zijn om je doelen te behalen.

Iedere dag van maandag tot en met vrijdag gaan we om 09.0 voor 30 minuten live via Zoom om je dag vol focus, afstemming, energie en inspiratie te starten.
Er is ook ruimte om onderwerpen te bespreken die vanuit de deelnemers naar voren komen.

2. Iedere maand een Live Mastermind Meeting twv €5000,00

Je krijgt toegang tot 10 livedagen. Deze dagen zijn bedoeld om te netwerken, om aan gezamenlijke doelen te werken en iedere maand nemen we de tijd om dieper in te gaan op een onderwerp wat jou en je Missie gaat helpen om vooruit te komen. Deze dagen zijn onderverdeeld in 4 onderdelen: Dromen, Durven, Doen en Delen. Na een live dag ga je met inspiratie en concrete acties de deur weer uit. Je gaat ook zelf actief aan de slag en zaken creëren voor je Missie en in de wereld zetten.

Iedere maand krijgt een Mastermind lid ook de kans om zijn of haar vaardigheden te delen met de overige leden met een oefening, miniworkshop of andere vorm. Zodat iedereen een goed beeld krijgt van elkaars krachten en dienstverlening, alles met als doel om elkaar op de meest krachtige manier vooruit te helpen en om jouw podium te pakken.

De livedagen vinden plaats in Bilthoven en/ of Amsterdam.

3. Wekelijkse Coaching Calls twv €2000,00

Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 vindt er een coaching call plaats via Zoom. Deze calls worden geleid door Maartje.
In deze calls is er ruimte voor lasercoaching. Maartje haar expertise ligt in de vraag: welk verhaal vertel jij jezelf die je huidige realiteit vorm geeft? Iedere verandering in je realiteit start met een shift in je overtuigingen. Maartje is een helder kanaal om te zien wat er in jouw bewustzijn zit waardoor je ervaart wat je ervaart EN wat er voor nodig is om dit te shiften. Hierdoor creëer je snelle doorbraken.

4. 100+ Modules met een stap voor stap proces twv €2000,00

Daarnaast ontvang je toegang tot de YSOB Aacdemy (In het Engels). Je ontvangt 100+ modules waarin we stap voor stap, middels een nauwkeurig uitgewerkte klantreis in kaart brengen aan de hand van deze categorieën:

 • Discovering Your Mission
 • Aligning with Your Mission
 • Living Your Mission
 • Becoming an entrepreneur
 • Finding your ideal client
 • Creating your offer
 • Building a strong foundation
 • Selling your offer
 • Showing up in your business
 • Growing Your Business
 • Getting your business to the next level

Stap voor stap, met duidelijke stappenplannen en checklists, laten we je zien hoe je het succes met jouw Missie business kunt creëren waar je naar verlangt. We maken geen gebruik van de meest flitsende en ingewikkelde marketing strategieen maar van bewezen, simpele en effectieve strategieen die er voor zorgen dat je je blijft bezig houden met de kern van wat je hier te doen hebt.

5. Toegang tot een besloten Telegram groep twv €1000,00

Je krijgt ook toegang tot een besloten Telegram groep. Hierin kun je iedere dag je vragen stellen en co-creëren met de andere deelnemers. Als je vragen hebt, krijg je meestal direct antwoord en kun je weer verder. Dit helpt je enorm om flow te blijven ervaren en niet vast te zitten en te verdwalen in je eigen hoofd.

6. Het best mogelijke support systeem dat je kunt krijgen, onbetaalbaar

Wat we keer op keer horen van onze deelnemers is het hoge niveau van support waar ze toegang tot krijgen. We staan iedere dag klaar voor je in de livesessies en in de Telegram groep. We doen er alles aan wat we kunnen om jou te helpen om je doelen te behalen en we zijn altijd aan het kijken wat er voor nodig is om deze mastermind NOG krachtiger te maken. Door onze veelzijdige ervaring, grondige kennis, diverse achtergrond en ons grote netwerk hebben we alle tools in huis om jou te helpen. Daarnaast krijg je niet alleen onze expertise maar ook de expertise van alle krachtige Mastermind leden. Iedereen heeft op zijn beurt prachtige expertises die ze graag inzetten om jou verder te helpen. De Mastermindleden helpen elkaar met familieopstellingen, healingsessies, copywriting, hun netwerk en tijd en energie. Er staat altijd iemand klaar om jou verder te helpen. En dat geeft een krachtig gevoel. Je voelt je hierdoor gesteund, geliefd en gesupport. Je kunt hierdoor snel verder en er kunnen veel doorbraken volgen.

BONUS 1: Een jaar lang gratis toegang tot jouw YSOB Website twv €1497,00

We hebben Your Site, Our Business (YSOB) ontwikkelt omdat we een behoefte zagen in de markt van mensen die zich bezig willen houden met hun Missie, maar zo min mogelijk tijd willen besteden aan de technische kant van het ondernemen. Als bonus kun je een jaar lang toegang krijgen tot een YSOB website. Je krijgt hiermee alles onder een dak: Je website, webshop, online leeromgeving, community, emailmarketing systeem, support systeem, event systeem etc.

Je hebt 0,0 technische kennis nodig en vanuit YSOB dragen we zorg voor al het onderhoud en alle updates en de verdere ontwikkeling van jouw website. Het enige wat je hoeft te doen is jouw content en plaatjes te plaatsen in jouw voorgecreëerde YSOB website, waarbij we gebruik maken van een uniek ontworpen YSOB template. Salespagina’s zijn zo ingericht dat je het simpele stappenplan kunt volgen en het voor zich spreekt wat je waar neer moet zetten.

Als je niet tevreden bent over je huidige website, je loopt tegen veel technische uitdagingen aan, je bent er zelf nog te veel tijd aan kwijt, je betaald te veel of je vindt het een heel aantrekkelijk idee om alles onder een dak te hebben, dan kun je gebruik maken van deze bonus.

BONUS 2: Een uitnodiging om het ‘Thrive in your Life’ event met ons te co-creëren twv €1000,00

Aan de 2022 groep hebben we een uitnodiging gedaan om samen met ons het ‘Thrive in your Life’ Event te co-creëren. Bijna alle deelnemers hebben hier volmondig “ja” op gezegd. Dit is een extreem waardevolle ervaring om te zien welke energie je in lanceringen kunt stoppen, hoe je een groot project neer kunt zetten, kunt samenwerking vanuit gelijkwaardigheid, om je netwerk uit te breiden en de kans krijgt om je aanbod bij een heel nieuw netwerk onder de aandacht te kunnen brengen. Deze uitnodiging zullen we ook aan jou geven, als onderdeel van de 2023 Mastermind en als groep zullen we gezamenlijk kijken wat hieruit mag ontstaan.

BONUS 3: Een Platform om jouw Missie en expertise te delen in de Bewuste Creatie Community twv €1000,00

We scheppen in deze Mastermind alle voorwaarden om helemaal IN je missie te stappen en dat doen we door veel praktisch aan de slag te gaan

We kunnen je de woorden aanreiken over hoe je jouw Zielsmissie met liefde en intensiteit in de wereld zet, maar het meest krachtige is om samen te gaan DOEN. Dat doen we door het ‘Thrive in your Life event’ te co-creëren, maar je krijgt ook een platform in Maartje haar Bewuste Creatie Community. 

“Words don’t teach. Only life experience teaches.” — Abraham Hicks

In het nemen van actie en het daadwerkelijk creëren komen al je beperkende overtuigingen boven en die kunnen we omdraaien en we helpen je om jezelf een nieuw verhaal te vertellen en leren om altijd weer je afstemming te vinden en om door te gaan en nooit af te haken.

Je gaat zien en ervaren hoe heerlijk Creatie kan zijn.
Daarom gaan je tijdens het jaarlidmaatschap van de Mastermind samen een Masterclass of online workshop creëren voor de Bewuste Creatie Community. Jij kan deze Masterclass of online workshop ook aanbieden voor jouw eigen doelgroep en hier een investering voor vragen of gebruiken om jouw maillijst op te bouwen, zo betaald je investering voor de Mastermind zich bijna vanzelf terug. EN je komt met jouw missie onder de aandacht bij honderden andere Bewuste Creators die jij mogelijk verder kunt helpen met jouw expertise.

Ik begeleid je met het hele proces van het bedenken van een onderwerp, titel, inhoud, aankondiging van de workshop of Masterclass en als je dat fijn vindt, co-host of presenteer ik de Masterclass of workshop.
Een versie van deze Masterclass kun je vervolgens ook geven op het Thrive in your Life Event.

We helpen je met het bepalen van je vervolgaanbod voor mensen die verder met je willen werken na jouw training. Als je jouw Masterclass of workshop voor je eigen publiek aanbiedt, helpen we je ook met het schrijven van een verkooppagina voor op je eigen website.

Een van onze expertises ligt er in om jouw GOUD te ontdekken. We denken met je mee over de juiste woorden en hoe je naadloos aan kan sluiten bij de behoefte van je klant. Samen gaan we de Masterclass of online workshop zo inrichten dat je een heel helder inzicht krijgt over wat jouw waarde is en hoe je die tot uitdrukking kunt brengen, zodat je een “wow” gevoel bij de deelnemers kunt gaan creëren.

BONUS 4: Toegang tot Maartje haar complete product aanbod twv ruim 2500,00

Daarnaast kun je, als er behoefte is, toegang krijgen tot al Maartje haar online programma’s waaronder de programma’s ‘Zielsgelukkig in je Leven,’ ‘Zielsgelukkig met geld,’ ‘Zielsgelukkig in je Missie,’ ‘Zielsgelukkig in de Liefde,’ ‘Afstemmen met Maartje’ en het ‘Shift je Shit Membership.’

Wat zijn de resultaten als je gaat deelnemen aan deze Mastermind?

 • Je leert binnen 12 maanden wat er voor nodig is om met jouw Missie te voorzien in jouw levensonderhoud.
 • Je zult je gesupport voelen in het neerzetten van je Missie, niet alleen door ons maar ook door de overige Mastermind leden.
 • Je start je dag iedere dag voor inspiratie en positieve energie die je de dag door helpt.
 • Je ziet meer vooruitgang dan je in lange tijd zag omdat je focus is gericht op wat je wilt bereiken. Vragen worden snel beantwoord en blokkades worden onmiddellijk doorbroken.
 • Je krijgt creatieve en praktische oplossingen aangereikt voor business en marketing uitdagingen zodat je direct weer door kunt. Hierdoor haal je meer resultaat in een kortere tijd.
 • Je blijft niet hangen in je blokkades of negatieve overtuigingen. Het zal direct zichtbaar zijn voor ons wat er in jezelf speelt of wat er niet stroomt in je business en hoe je dat kunt aanpassen. Hierdoor kun je snel weer vooruit als je vast hebt gezeten.
 • Je vindt een mooie en krachtige balans tussen Afstemmen & Actie nemen. We zien vaak Missie ondernemers OF doorslaan in denken, dromen, afstemmen, visualiseren en plannen maken voor de toekomst OF dat ze te veel geforceerde acties nemen en druk uitoefenen op zichzelf. Beiden geeft niet de resultaten waar je naar verlangt. In deze Mastermind helpen we je om een balans te vinden. Hierdoor krijg je meer energie dan je ooit voor mogelijk kon houden en die energie kun je gebruiken om meer te bereiken en meer te doen om bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je bent trots op jezelf omdat je NIETS meer uit de weg gaat en omdat je jezelf support op het hoogste niveau gunt. Je kunt er op vertrouwen dat je echt kiest voor jezelf en je Missie door deelname aan deze krachtige Mastermind en dat geeft je een ontzettend goed gevoel.
 • Je gaat een meerjaren plan creëren EN concreet leren wat er van dag tot dag voor nodig is om je Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en zul je weten dat je alle tools hebt om in de toekomst ook alles te kunnen bereiken waar je naar verlangt.
 • Je zult een goed beeld krijgen van hoe je als Missie ondernemer op kan dagen in een wereld die geregeerd wordt door ego en TOCH de resultaten kunt halen waar je naar verlangt.

Als dat resoneert, nodigen we je uit om verder te lezen wat de praktische details zijn van deze Mastermind.

“Never forget that feeling fantastic is a massive magnet for summoning more magic.” ― Curtis Tyrone Jones

Praktische details

De volgende ronde van de Mastermind start op 1 april 2023 en duurt een jaar.

De dagelijkse sessies zijn iedere dag om 09.30. Je ontvangt de link om er live bij te zijn in de welkomstmail.

Ook al start de groep pas op 1 april, direct na aanmelding gaan we van start. Dit is een extreem waardevolle bonus die we je aanbieden, waar we geen extra investering voor vragen, omdat we ons kunnen voorstellen dat je NU de energie voelt om vooruit te gaan en dan niet wilt wachten tot 1 april. Daarom kun je direct na aanmelding starten met de online content die beschikbaar is. Daarnaast gaan we individueel alvast jouw persoonlijke Missie plan schrijven en de eerste stappen daarvan uitvoeren. Daarom loont het om je vroeg aan te melden, want hoe eerder je je aanmeldt, hoe langer je support ontvangt om jouw Missie in de wereld te zetten.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

In de zomervakantie zijn er gedurende 6 weken geen calls en aan het einde van het jaar zijn er 2 weken geen calls. Je krijgt dus 44 weken lang begeleiding.

Nog een keer een overzicht van wat je ook al weer ontvangt in deze Mastermind voor je investering:

  1. Wekelijks Intenties zetten en evalueren en een perfect supportsysteem om je wekelijkse doelen keer op keer te halen.
  2. Een gestructureerd, stap voor stap systeem om de juiste zaken te gaan doen waarmee je het resultaat haalt waar je naar verlangt.
  3. Dagelijkse (maandag tot en met donderdag) Live Zoomsessies voor inspiratie en accountability twv €5000,00
  4. Iedere vrijdag een Laser Coach Call waarin Maartje je helpt om de Mindset te krijgen die nodig is voor Succes twv €5000,00
  5. Iedere maand een livedag waarin we praktisch aan de slag gaan om zaken voor elkaar te krijgen twv €2500,00
  6. Toegang tot een besloten groep via Telegram voor support en co-creatie tussen de sessies door twv €1000,00
  7. Het BESTE support systeem dat je jezelf kunt gunnen. Begeleiding door 2 top coaches en ondernemers met bewezen succes en resultaat die volledig dienstbaar zijn aan jouw Missie en Co-creatie en connectie met een groep gelijkgestemden die dienstbaar zijn aan jouw succes en klaar staan om jouw te supporten en met je mee te denken. Onbetaalbaar!
  8. BONUS 1: Toegang tot jouw YSOB website twv €1497,00
  9. BONUS 2: Co-creatie in het ‘Thrive in your Life’ event twv €1000,00
  10. BONUS 3: Een platform om jouw expertise en Missie te delen in Maartje haar Bewuste Creatie Community twv €1000,00
  11. BONUS 4: Toegang tot Maartje haar complete online omgeving met tientallen online programma’s twv €2500,00

Jouw Investering

De waarde van de Mastermind is vastgesteld op €19.497,00. Dat is het bedrag dat je minimaal meer moet gaan genereren nadat je de Mastermind hebt gevolgd, maar wij denken dat als je volledig toegewijd bent aan het implementeren wat we je leren, dat je in staat moet zijn om minimaal 100.000 euro extra te genereren met je missie in de jaren na de Mastermind, allemaal op een zeer afgestemde manier.

EN daarnaast krijg je uiteraard toegang tot het Mastermind het supportsysteem waar we geen geldelijke waarde op kunnen plakken.

De investering voor deze Mastermind is nu tijdelijk slechts 497,00 ex BTW per maand in plaats van €697,00 ex BTW per maand, voor een periode van 12 maanden. Deze betaling wordt iedere periode automatisch afgeschreven. Het is ook mogelijk om direct voor het hele jaar vooruit te betalen. Je ontvangt dan een pay in full korting van ruim €1000,00. Je investering is dan €4997,00 ex BTW in plaats van €6997,00 ex BTW.

We vragen een commitment aan deze Mastermind voor een jaar. Keer op keer zien we in onze eigen levens en bij onze klanten dat je minimaal een jaar nodig hebt voor een grote verandering in je leven. En dat is wat we met deze Intensieve Mastermind met dagelijkse sessies willen bereiken: een grote shift op ieder gebied van je leven en je business.

Dagelijks op komen dagen voor je beste leven op het hoogste niveau moet namelijk 100% uit je zelf komen en vanuit het diepste van je Zijn. Je voelt dat je mee moet doen omdat je niet meer vanuit excuses wilt leven maar gewoon wilt DOEN. Je weet dat je bereid bent om alles aan te gaan. Je bent er klaar voor om het commitment te maken om dagelijks voor je Missie op te komen dagen. Je weet dat je deze keuze de rest van je leven iedere dag maakt, en je ziet deze Mastermind als een geweldige kans om dat een onderdeel te laten worden van wie je BENT en waar je in je hart voor kiest.

Wij willen graag de juiste mensen in deze Mastermind. We willen mensen die op elkaar zijn afgestemd en dienstbaar zijn aan elkaars succes. Want samen bereik je zo veel meer dan alleen. We vragen je om het formulier in te vullen als je interesse hebt in deelname en een kennismakingssessie aan te vragen. We kijken er enorm naar uit om met jouw te co-creëren en jou te dienen in het bereiken van je Missie.

Heb je interesse om bij deze groep van krachtige en bezielde creators te horen? Vraag via de knop hieronder een kennismakingssessie aan. Het aanvragen van een gesprek is vrijblijvend, en geeft je ook de mogelijkheid om je vragen nog aan ons te stellen.

Zijn er overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]