High Level Afstemmen & Actie Mastermind

Met heel ons hart willen we je uitnodigen voor de Afstemmen & Actie Mastermind. In deze Mastermind ben je onderdeel van het support systeem dat onmisbaar is om jouw doelen te bereiken met jouw Missie als het gaat om energie, impact en omzet.

Wat gaan we doen?

In deze Mastermind ontvang je het ijzersterke supportsysteem dat je nodig hebt om jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten.

Het Doel van deze Mastermind is om binnen 12 maanden de door jouw gestelde doelen te bereiken om geld te verdienen met jouw Missie EN om de impact te maken waar je naar verlangt. Daarbij ben je bereid om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en gedaan wat er gedaan moet worden.

Je krijgt hiervoor van ons alle support, co-creatie, tools en kennis die je nodig hebt.

Alles mag gezien worden, alles mag gehoord worden en alles van jou mag er zijn EN tegelijkertijd zullen we je keer op keer uitnodigen om te gaan kiezen voor de hoogste versie van jezelf en als die persoon richting te geven aan je leven, missie en business.

Hoe gaan we dit doen?

4, 5 en 6 september gaan we 3 dagen lang online aan de slag om je missie, zielsklant, aanbod en marketingstrategie helder te krijgen of naar het volgende niveau te brengen als dit al staat in je business. Je maakt hiermee een vliegende start.

Daarnaast zet je je intenties voor het komende jaar. Vervolgens breken we dat op in maandelijkse doelen en in wekelijkse doelen. Uiteindelijk is er het ene ding iedere dag waar je op focust om je leven en business vooruit te bewegen. Door het intensieve karakter van deze Mastermind weet je zeker dat je op de hoogste manier de regie kunt pakken en het behalen van je resultaten onvermijdelijk is. Je ervaart echt de accountibility die deze Mastermind je biedt.

We komen iedere dag om 09.00 20 a 30 minuten online samen via Zoom voor een dagelijkse dosis inspiratie, commitment en kennis. Iedere vrijdag is er een coaching Call waar je coaching kunt krijgen om de doorbraken te creëren waar je naar verlangt en tussendoor kun je co-creëren in een besloten Telegram groep.

Daarnaast krijg je krachtige content van ons om jouw leven, missie en business vorm te geven.

Daarnaast is deze Mastermind constant in ontwikkeling. We zijn constant aan het bouwen om het niveau van support zo hoog mogelijk te maken zodat alles in deze co-creatie jou steunt om jouw Zielsmissie ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te realiseren.

Voor wie?

Deze Mastermind is geschikt voor jou als je resoneert met het gezamenlijke doel dat we met deze Mastermind hebben gesteld: Binnen 1 jaar met je missie je geld verdienen op een duurzame manier, door aan te kijken wat er aangekeken moet worden en door te doen wat er gedaan moet worden.

Deze Mastermind is voor jou als je een Missie hebt en als je voelt dat je een bijdrage wil leveren om de wereld een stukje mooier te maken door je Missie in de wereld te zetten. De deelnemers van de Mastermind hebben over het algemeen een eigen bedrijf of geven op andere manieren invulling aan hun Missie. Bijvoorbeeld binnen opdrachten als ZZP’er of een bijdrage aan maatschappelijke projecten. Belangrijk is dat je behoefte hebt aan accountibility en co-creatie en dat je open staat om te groeien en naar jezelf te kijken EN om de grootst mogelijke bijdrage te leveren aan de groep.

Je bent klaar met uitstelgedrag, zelfsabotage en jezelf klein houden. Je wilt je dromen niet langer dromen, maar echt gaan LEVEN. Je voelt in je hart dat er heel veel mogelijk is in dit leven en je voelt een grote drive om dat te gaan ontdekken met behulp van deze Mastermind.

Je bent bereid om iedere dag op te komen dagen voor jezelf, je Missie en de rest van de groep. Je hebt een grote drive om je volste potentie te bereiken en je wilt daar niet meer mee wachten. Je bent klaar met “ooit, op een dag” en je wilt er NU voor gaan.

Je wilt leren om Afstemmen en Actie op de meest krachtige manier te combineren, om de resultaten te bereiken waar je naar verlangt.

Er zitten momenteel 4 mensen in deze Mastermind en in september is er ruimte voor 4 extra deelnemers. Op die manier creëren we een mooi netwerk en support systeem van bezielde ondernemers en is er voor iedereen nog ruimte voor persoonlijke tijd en aandacht en om zodat iedereen elkaar persoonlijk kan leren kennen.

Wanneer?

Direct na aanmelding krijg je direct toegang tot de online content. Aanmelden is mogelijk tot eind augustus of totdat de 4 plekken ingevuld zijn. Daarna sluiten de deuren en zal aanmelden pas in 2023 weer mogelijk zijn.

Hieronder kun je een video kijken die Conrad en ik speciaal voor jou hebben opgenomen, waarin we onze visie delen voor deze Mastermind.

Werken laptop met sapje in de handHerken je dit?

Je wilt vooruit. Je voelt dat het NU jouw tijd is. Je voelt dat je een Missie hebt en je ervaart een diep verlangen om de wereld te dienen op een dieper niveau. Je voelt een sterke innerlijke drive om te creëren wat je in je hart voelt dat er nu mag ontstaan.

En je ziet ook dat er noodzaak is.
Je kijkt naar de wereld en je ziet ZO duidelijk dat dit niet de wereld is waarin je wilt leven of waarin je de volgende generatie wilt laten opgroeien.

Je verlangt er naar om te wonen in een maatschappij waarin mensen kunnen co-creëren vanuit liefde, vrijheid, gelijkheid en eenheid en niet op basis van ego, macht, status, controle, angst en dwang. En NOG belangrijker: door het in de wereld zetten van jouw Missie wil je een bijdrage leveren aan het creëren van die prachtige maatschappelijke shift die er gemaakt mag worden. EN je bent ook bereid om te doen wat er voor nodig is om compleet in jouw zelfleiderschap te gaan staan.

Maar ook al is er een diep verlangen om jouw Missie te leven en daarin geen concessies meer te doen, je loopt ook nog tegen een of meerdere van deze uitdagingen aan:

→ Je neemt niet altijd de acties die je wilt nemen en waarvan je in je hart voelt dat ze belangrijk zijn. Je kampt soms met uitstelgedrag en zelfsabotage.
→ Soms voel je je onzeker: Zit de wereld wel te wachten op wat jij aanbiedt? En heb je wel genoeg te bieden? En kun je die waarde wel voldoende overbrengen op anderen?
Kun je wel omgaan met de druk die je soms ervaart vanuit familie, vrienden en de maatschappij om mee te gaan in “het systeem?”
→ Kun je überhaupt wel genoeg geld verdienen met je Missie om invulling te geven aan jouw leven zoals dat goed voelt voor je?
→ Hoe hou je je flow, ook als je praktische zaken moet ondernemen of eventuele weerstanden tegenkomt?
→ Hoe hou je focus terwijl je zo veel ideeën hebt die in je hoofd omhoog komen?
Hoe support je jezelf en hoe blijf je gemotiveerd als de mensen om je heen niet altijd in je geloven en niet altijd begrijpen waar je mee bezig bent?

Wij herkennen dit, want wij zijn hier ook geweest!
Maar we hebben een manier gevonden om voorbij al deze blokkades te komen en we doen niets liever dan jou daar ook mee helpen!

“The only thing you experience is what you created.”  ― Meir Ezra

Tijdens de live sessies (en ook in de content die je ontvangt) gaan we aan de slag met een aantal onmisbare onderwerpen om van jouw Missie een groot succes te maken:

→ Hoe zet je doelen vanuit verlangen in plaats vanuit angst?

De meeste mensen zetten hun doelen om pijn en angst te vermijden of geluk na te streven. Maar dat is niet echt de meest krachtige energie om mee te creëren. Als je jouw Missie op de meest krachtige manier in de wereld wilt zetten, dan moet verlangen altijd leidend zijn voor Creatie. We kijken samen met jou waar je echt naar verlangt. We voelen mee waar de meeste energie op zit en wat er echt vanuit je Missie mag ontstaan.

Creatie vanuit je Missie vraagt om een hele andere manier van kijken naar de wereld, keuzes maken en acties nemen. We gaan je helpen om die kennis te krijgen zodat je op de manier op komt dagen die je daadwerkelijk vooruit helpt.

We zetten wel omzetdoelen in deze Mastermind, maar dat doen we in combinatie met een doel waarmee je impact maakt en dat energie oplevert, zowel voor jou als voor je klanten. Dat is waar je vervolgens op focust en dan komt het geld en het concrete resultaat als gevolg van de waarde die je toevoegt aan de wereld.

→ Hoe stap je VOL in je Missie en wat is er voor nodig om je Missie iedere dag te leven?

Je kunt je Missie alleen in de wereld zetten als je een commitment maakt en als je iedere dag op komt dagen. En dat is makkelijk als je je goed voelt en als je flow ervaart, maar wat als je contrast ervaart? Wat als je tegen uitdagingen aanloopt? Wij helpen je om om te leren gaan met alle uitdagingen die je tegen kunt komen en hoe je daarvoorbij komt. Wij weten precies wat er voor nodig is en we gaan je er stap voor stap mee helpen. We begeleiden je met het gehele proces van A tot Z en er is ruimte om overal aan mee te kijken. Door het intensieve karakter van deze Mastermind is verstoppen niet mogelijk. Je MOET wel op komen dagen en dat wordt iedere dag makkelijker door de support die je in deze Mastermind ontvangt.

Niets ontstaat “zomaar.” Creatie is een combinatie van afstemmen en afgestemde acties nemen. Het gaat er om dat je je onzekerheden en blokkerende gedachten achter je laat en dat je op komt dagen voor jezelf, je missie en de grootste visie die je hebt voor je leven. Of zoals een van Maartje haar coaches het noemde: “Don’t let your Bullshit be Bigger then your Dreams.” Uitstelgedrag voelt misschien tijdelijk fijn. Het stelt je in staat om in je comfortzone te blijven. Maar er komt altijd een moment dat je er klaar mee bent om jezelf op een bepaalde plek te houden en dan zijn wij de juiste sparringspartners voor je.

We gaan gestructureerd aan de slag om te bekijken waar jij je tijd en je energie aan besteed en of dat de impact en de energie en de omzet brengt waar je naar verlangt EN wat je er aan kunt doen om daar andere keuzes in te maken.

→ Hoe combineer je afstemmen met simpele en effectieve businessstrategie die WERKT?

De strategieën om je Missie in de wereld te zetten, zijn vaak anders dan voor een “gewone” onderneming. Veel Missie ondernemers merken dat de strategieën die iedereen gebruikt te “krap” voelen en niet genoeg klanten aantrekken. Ze voelen zich niet thuis in rigide strategieën. We helpen je om af te stemmen op wat bij jou past en denken met je mee als het gaat om creatieve manieren om marketing en sales te doen.

We hebben stap voor stap een klantreis uitgeschreven en daar nemen we je dit jaar in mee. Wij als reisleiders weten precies wat er nodig is om van A tot Z te komen. Stap voor stap werken we naar ons gezamenlijke doel toe.

We helpen je daarnaast om jezelf niet te verliezen in je eigen creativiteit maar nodigen je uit om iedere keer te kijken wat de eerstvolgende logische stap is die bijdraagt aan je grotere doelen en om DIE stap te nemen.

We helpen je met alle aspecten van je business: van je doelgroep, tot je aanbod tot je marketingstrategie.

→ Hoe werkt (Business) Creatie vanuit bewustzijn in plaats van vanuit onbewustzijn? 

We creëren onze realiteit hoe dan ook. Maar de meeste mensen creëren hun realiteit onbewust. Ze blijven hangen in automatische en onbewuste processen. En hierdoor blijven ze vaak lang rond draaien in cirkeltjes. Ze WILLEN wel vooruit, maar ze weten niet goed wat er voor nodig is. In deze Mastermind maken we het onbewuste bewust. We maken het onzichtbare zichtbaar. We helpen je om blinde vlekken bloot te leggen en dagen je altijd uit om voorbij je beperkende verhalen te komen. Niets blijft voor ons verborgen en dus ook niet meer voor jou. We bieden de veilige space om aan te kijken wat er aangekeken mag worden zodat je vervolgens vanuit een nieuw niveau van bewustzijn andere keuzes kunt gaan maken.

→ Hoe creëer je harmonie in de relaties met de mensen met wie je co-creëert?

Als mensen de keuze maken om hun Missie in de wereld te gaan zetten dan kunnen ze uitdagingen tegenkomen op het gebied van relaties. Soms voelen bestaande relaties niet meer passend of begrijpen mensen niet wat je doet. Soms is het belangrijk om bestaande relaties opnieuw vorm te geven zodat ze weer een bijdrage zijn en soms is het goed om afscheid te nemen van mensen.
Er is vaak een diep verlangen om je te omringen met gelijkgestemden, maar aan de andere kant is er ook een besef dat je niet iedereen in je leven zelf kunt uitzoeken en dat het belangrijk blijft om ook in die gevallen harmonie te kunnen creëren. Voor al die vraagstukken is ruimte in de Mastermind en is er content aanwezig die je daarmee helpt. Daarnaast zijn we in deze Mastermind allemaal gelijkwaardig. Belangrijke beslissingen nemen we samen als groep. Iedereen heeft een gelijke stem, hoewel we in de Mastermind allemaal een andere rol hebben. We vragen van iedereen om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar overtuigingen, acties en hoe je op komt dagen in de groep.

Als dit met je resoneert, nodigen wij je van harte uit om je aan te melden voor deze krachtige Mastermind.

Meer over ons.

Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie.

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform Your Site, Our Business aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. En deze Mastermind helpt jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Als dit je aanspreekt, willen we je met heel ons hart uitnodigen om je aan te melden voor de Afstemmen & Actie Mastermind. Lees hieronder wat we exact gaan doen in deze Mastermind!

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

En wat gaan we precies doen in deze Mastermind?

Afstemmen gaat altijd hand in hand met actie.
Veel mensen maken het volgen van hun dromen VEEL te moeilijk en zien daarna door de bomen het bos niet meer.
Wij weten wat er voor nodig is om een grote droom op te knippen in kleine stappen, waar we iedere dag actie op gaan ondernemen.

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Jij bent de enige Creator van jouw realiteit en als je weet hoe dat werkt, dan gaan er deuren voor je open die eerst gesloten leken. Dan komt je hele Missie en leven in een stroomversnelling

Wat ontvang je in de Afstemmen & Actie Mastermind?

1. Het best mogelijke support systeem dat je kunt krijgen.

Het hele support systeem in deze Mastermind is er op gericht om iedere dag aan het gezamenlijke doel te werken dat we met de Mastermindleden hebben gesteld:

Binnen 1 jaar met je missie je geld verdienen op een duurzame manier, door aan te kijken wat er aangekeken moet worden en door te doen wat er gedaan moet worden)

Het supportsysteem bestaat uit dagelijkse begeleiding, livedagen, support van een geweldige club ondernemers en alle kennis die je nodig hebt.

We starten met een online 3 daagse bijeenkomst waarbij we je Missie, ideale klant, aanbod en marketingstrategie helder gaan krijgen.

Iedere maand zet je vervolgens doelen en ook aan het begin van iedere week schrijf je voor jezelf een aantal zaken op die je deze week gaat doen om je Missie vorm te geven. Deze kun je ook delen in de app groep. Vervolgens werken we ook iedere dag met de vraag: wat is vandaag dat ene ding dat je gaat doen om je leven, je missie en je business vooruit te bewegen?

Iedere donderdag gaan we kijken: hoe gaat het met deze acties? Waar loop je tegenaan? Waarom doe je iets niet en wat zit daar achter? Waar kun je bijsturen? Of mis je praktische informatie? Wat gaat juist super goed en wat kun je meer gaan doen? We kijken dan graag met je mee en helpen je om bij te sturen of om eventuele saboterende overtuigingen en acties te ontdekken en te shiften zodat je echt op een structurele manier VOORUIT gaat met je verlangens en dromen.

Tussendoor gaan we met thema’s aan de slag die op dat moment relavant en waardevol zijn.

Tussen de sessies door kun je vragen stellen, connecten of feedback of successen delen in de besloten Telegram groep.

2. Dagelijkse Live Zoomsessies.

Iedere dag van maandag tot en met vrijdag gaan we om 09.0 voor 30 minuten live via Zoom om je dag vol focus, afstemming, energie en inspiratie te starten.
Er is ook ruimte om onderwerpen te bespreken die vanuit de deelnemers naar voren komen.

3. Iedere maand een Live Mastermind Meeting

Deze dagen zijn bedoeld om te netwerken, om aan gezamenlijke doelen te werken en iedere maand nemen we de tijd om dieper in te gaan op een onderwerp wat jou en je Missie gaat helpen om vooruit te komen. Deze dagen zijn onderverdeeld in 4 onderdelen: Dromen, Durven, Doen en Delen. Na een live dag ga je met inspiratie en concrete acties de deur weer uit. Je gaat ook zelf actief aan de slag en zaken creëren voor je Missie en in de wereld zetten.

Iedere maand krijgt een Mastermind lid ook de kans om zijn of haar vaardigheden te delen met de overige leden met een oefening, miniworkshop of andere vorm. Zodat iedereen een goed beeld krijgt van elkaars krachten en dienstverlening, alles met als doel om elkaar op de meest krachtige manier vooruit te helpen en om jouw podium te pakken.

De livedagen vinden plaats in Bilthoven en/ of Amsterdam.

4. Wekelijkse Coaching Calls

Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00/ 10.30 vindt er een coaching call plaats via Zoom. Deze calls worden geleid door Maartje.
In deze calls is er ruimte voor lasercoaching. Maartje haar expertise ligt in de vraag: welk verhaal vertel jij jezelf die je huidige realiteit vorm geeft? Iedere verandering in je realiteit start met een shift in je overtuigingen. Maartje is een helder kanaal om te zien wat er in jouw bewustzijn zit waardoor je ervaart wat je ervaart EN wat er voor nodig is om dit te shiften. Hierdoor creëer je snelle doorbraken.

5. Waardevolle content

Daarnaast ontvang je toegang tot Maartje haar gehele online omgeving. Daarnaast zijn we voor de Mastermind ook waardevolle business modules aan het creëren waar je toegang tot krijgt. Deze zullen de komende maanden aangevuld worden.

Tot die tijd krijg je in Maartje haar online omgeving toegang tot tientallen online programma’s en trainingen ter waarde van tienduizenden euro’s. Je houdt lifetime toegang tot deze content zodat je keer op keer terug kunt voor meer inspiratie. Je leert hier HET exacte recept te creëren voor JOUW meest succesvolle leven. Je leert hierin alles wat je moet weten over:

 • Je leert hoe je de bewuste creator van je realiteit kunt worden.
 • Je leert hoe je een realiteit kunt creëren waarin je liefde, vreugde en innerlijke vrede ervaart.
 • Je ontdekt wat je Missie is en hoe je jouw werk of je business om je Missie heen bouwt.
 • Je leert hoe je iedere dag kunt werken aan je ondernemers mindset & Bewustzijn.
 • Je leert hoe je beperkende overtuigingen op kunt sporen en om kunt draaien.
 • Je gaat ontdekken wie jouw zielsklant is en hoe je af kunt stemmen op de energie van die klant en hoe je ze naar je toe kunt magnetiseren. 
 • Je leert wat de reis is die je klant maakt. 
 • Je leert je aanbod af te stemmen op die reis en op wat je klant nodig heeft om van verlangen naar realisatie of van probleem naar oplossing te komen. 
 • Je leert je aanbod te creëren en je leert alles over Product Creatie (Online programma’s, offline, Masterminds, groepsprogramma’s, membership programma’s of fysieke producten etc.) Uiteraard helemaal afgestemd op wat goed voelt voor jou en wat waardevol is voor je klant. Je hoeft niet alles te doen uiteraard. Je maakt je keuzes vanuit afstemming met het oog op businesstrategie. 
 • Je leert alles over het aanbieden van een structuur van Low end (als je klant aan het begin van zijn of haar reis is naar High end, voor jouw klant die ALL IN wil.)
 • Je leert hoe je daadwerkelijk je aanbod ontwerpt en wat daarvoor nodig is. 
 • Je leert je omzetdoelen te bepalen en je leert wat er voor nodig is om ze te halen. 
 • Je leert de cijfers van je business te zien. Niet alleen qua geld maar ook qua bereik en conversie zodat je gaat leren wat je moet doen om tot je gewenste resultaten te komen. 
 • Je leert alles over prijspunt en wat de beste prijzen zijn voor jouw aanbod en jouw klant en jouw omzetdoel. 
 • Je leert goede sales pagina’s schrijven die super aantrekkelijk zijn voor klanten en die goed converteren. 
 • Je leert hoe je content kunt creëren op een hoog niveau. 
 • Je leert hoe je goede verkoopgesprekken kunt voeren en hoe je koopbezwaren weg kunt nemen bij je klant. 
 • Je leert alles over marketing. (Magnetische marketing, Contentmarketing en e-mail marketing en lanceringen.)
 • Je leert wat er voor nodig is om je e-mail lijst op te bouwen en waarom dat belangrijk is. 
 • Je leert hoe je een simpele funnel kunt bouwen die je voldoende leads geeft om je High end aanbod te verkopen. Inclusief weggever, facebook advertentie en verkoopmails. 
 • Je leert hoe je een goede Call to action kunt maken voor in je contentmarketing. 
 • Je leert hoe je zichtbaar kunt zijn op Social media op een manier die goed en afgestemd voelt. 
 • Je leert hoe je jouw unieke “merk/ brand” op kunt bouwen. 
 • Je leert hoe je iedere dag op kunt komen dagen in je business. 
 • Je leert op een krachtige manier je missie en je content te delen met behulp van video, livestreams en blogs. 
 • Je leert wat er voor nodig is om je klanten te dienen op de hoogtse manier mogelijk.
 • Je leert wat er voor nodig is om te stoppen met jezelf saboteren. 
 • Je leert hoe je een goed team kunt bouwen dat je op alle mogelijke manieren support. 
 • Je leert hoe je je business kunt structureren op een manier die goed voelt zodat je zo veel mogelijk vrijheid en geld hebt om het leven te leven waar je naar verlangt. 
 • Je leert hoe je Afgestemde acties kunt nemen om de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

“Never forget that feeling fantastic is a massive magnet for summoning more magic.” ― Curtis Tyrone Jones

Wat zijn de resultaten als je gaat deelnemen aan deze Mastermind?

 • Je kunt binnen 12 maanden met jouw Missie voorzien in jouw levensonderhoud.
 • Je zult je gesupport voelen in het neerzetten van je Missie, niet alleen door ons maar ook door de overige Mastermind leden.
 • Je start je dag iedere dag voor inspiratie en positieve energie die je de dag door helpt.
 • Je ziet meer vooruitgang dan je in lange tijd zag omdat je focus is gericht op wat je wilt bereiken. Vragen worden snel beantwoord en blokkades worden onmiddellijk doorbroken.
 • Je krijgt creatieve en praktische oplossingen aangereikt voor business en marketing uitdagingen zodat je direct weer door kunt. Hierdoor haal je meer resultaat in een kortere tijd.
 • Je blijft niet hangen in je blokkades of negatieve overtuigingen. Het zal direct zichtbaar zijn voor ons wat er in jezelf speelt of wat er niet stroomt in je business en hoe je dat kunt aanpassen. Hierdoor kun je snel weer vooruit als je vast hebt gezeten.
 • Je vindt een mooie en krachtige balans tussen Afstemmen & Actie nemen. We zien vaak Missie ondernemers OF doorslaan in denken, dromen, afstemmen, visualiseren en plannen maken voor de toekomst OF dat ze te veel geforceerde acties nemen en druk uitoefenen op zichzelf. Beiden geeft niet de resultaten waar je naar verlangt. In deze Mastermind helpen we je om een balans te vinden. Hierdoor krijg je meer energie dan je ooit voor mogelijk kon houden en die energie kun je gebruiken om meer te bereiken en meer te doen om bij te dragen aan een mooiere wereld.
 • Je bent trots op jezelf omdat je NIETS meer uit de weg gaat en omdat je jezelf support op het hoogste niveau gunt. Je kunt er op vertrouwen dat je echt kiest voor jezelf en je Missie door deelname aan deze krachtige Mastermind en dat geeft je een ontzettend goed gevoel.
 • Je gaat een meerjaren plan creëren EN concreet leren wat er van dag tot dag voor nodig is om je Missie op de meest krachtige manier in de wereld te zetten. Hierdoor zal je zelfvertrouwen groeien en zul je weten dat je alle tools hebt om in de toekomst ook alles te kunnen bereiken waar je naar verlangt.
 • Je zult een goed beeld krijgen van hoe je als Missie ondernemer op kan dagen in een wereld die geregeerd wordt door ego en TOCH de resultaten kunt halen waar je naar verlangt.

Als dat resoneert, nodigen we je uit om verder te lezen wat de praktische details zijn van deze Mastermind.

Praktische details

We gaan op 4, 5 en 6 september 3 dagen online aan de slag. Direct daarna stroom je in, in de dagelijkse Mastermind sessies.

De dagelijkse sessies zijn iedere dag om 09.00. Je ontvangt de link om er live bij te zijn in de welkomstmail.

Direct na aanmelding kun je starten met de online content die beschikbaar is, dus daar kun je direct mee aan de slag.

Er zijn 4 deelnemers en in september is er plaats voor 4 extra deelnemers. Op die manier creëren we een mooi netwerk en support systeem van bezielde ondernemers en is er voor iedereen nog ruimte voor persoonlijke tijd en aandacht en om zodat iedereen elkaar persoonlijk kan leren kennen.

Jouw Investering

Jouw investering voor deze Mastermind is alleen deze keer nog €347,00 ex BTW per maand, voor een periode van 12 maanden. Deze betaling wordt iedere periode automatisch afgeschreven. Het is ook mogelijk om direct voor het hele jaar vooruit te betalen. Je ontvangt dan een korting van bijna 1000 euro. Je investering is dan €3497,00 ex BTW. De volgende keer zal de investering omhoog gaan.

We vragen een commitment aan deze Mastermind voor een jaar. Keer op keer zien we in onze eigen levens en bij onze klanten dat je minimaal een jaar nodig hebt voor een grote verandering in je leven. En dat is wat we met deze Intensieve Mastermind met dagelijkse sessies willen bereiken: een grote shift op ieder gebied van je leven en je business.

Dagelijks op komen dagen voor je beste leven op het hoogste niveau moet namelijk 100% uit je zelf komen en vanuit het diepste van je Zijn. Je voelt dat je mee moet doen omdat je niet meer vanuit excuses wilt leven maar gewoon wilt DOEN. Je weet dat je bereid bent om alles aan te gaan. Je bent er klaar voor om het commitment te maken om dagelijks voor je Missie op te komen dagen. Je weet dat je deze keuze de rest van je leven iedere dag maakt, en je ziet deze Mastermind als een geweldige kans om dat een onderdeel te laten worden van wie je BENT en waar je in je hart voor kiest.

Nog een keer een overzicht van wat je ook al weer ontvangt in deze Mastermind voor je investering:

 • 3 online livedagen om een stevige basis te bouwen.
 • Wekelijks Intenties zetten en evalueren en een perfect supportsysteem om je wekelijkse doelen keer op keer te halen.
 • Een gestructureerd, stap voor stap systeem om de juiste zaken te gaan doen waarmee je het resultaat haalt waar je naar verlangt.
 • Dagelijkse (maandag tot en met donderdag) Live Zoomsessies voor inspiratie en accountability.
 • Iedere vrijdag een Laser Coach Call waarin Maartje je helpt om de Mindset te krijgen die nodig is voor Succes.
 • Iedere maand een livedag waarin we praktisch aan de slag gaan om zaken voor elkaar te krijgen.
 • Toegang tot een besloten groep via Telegram voor support en co-creatie tussen de sessies door.
 • Toegang tot Maartje haar complete online omgeving met tientallen online programma’s twv tienduizenden euro’s.
 • Begeleiding door 2 top coaches en ondernemers met bewezen succes en resultaat die volledig dienstbaar zijn aan jouw Missie.
 • Co-creatie en connectie met een groep gelijkgestemden die dienstbaar zijn aan jouw succes en klaar staan om jouw te supporten en met je mee te denken.

Wij willen graag de juiste mensen in deze Mastermind. We willen mensen die op elkaar zijn afgestemd en dienstbaar zijn aan elkaars succes. Want samen bereik je zo veel meer dan alleen. We vragen je om het formulier in te vullen als je interesse hebt in deelname en dan nemen we zsm contact met je op. We kijken er enorm naar uit om met jouw te co-creëren en jou te dienen in het bereiken van je Missie.

Wil jij op de hoogte geworden van wanneer de deuren van de Mastermind de volgende keer open gaan? Meld je dan alvast aan via het formulier en we nemen contact met je op zodra de volgende ronde gaat starten.

Zijn er overige vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Testimonials

Hieronder kun je de testimonials bekijken van een aantal van de huidige deelnemers aan deze Mastermind.