Loading Quotes...

Afstemmen & Actie implementatie maand – 30 dagen afstemmen op jouw oneindige creatiekracht!

Aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk! Er zijn nog wel plekken beschikbaar voor de VIP dag. Lees door om die te boeken! EN je kunt Afstemmen & Actie ook volgens als je lid bent van de Geld is Liefde Community! Lees er HIER alles over. 

Verlang jij er ook naar om de meest krachtige creator te zijn die je kent?
Is het nu JOUW tijd om op een super hoog niveau te gaan creëren?
Wil je de grenzen van wat je nu denkt dat mogelijk is omver blazen?
Wil je eindelijk weer voelen dat je LEEFT en dat er inderdaad die grootsheid in je zit die je diep van binnen altijd al voelt?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om mee te doen aan het online programma: Afstemmen & Actie, 30 dagen vol oneindige creatiekracht!

En OMG dit gaat ZOOOOO gaaf en mega overvloedig worden. Dit is een van de meest toffe en meest populaire programma’s die ik in het verleden heb aangeboden. En als je er niet live bij bent geweest vorig jaar, dan is er nu een herkansing! (Yehhhhhh!!!!)

Het is niet alleen maar LEUK (en nuttig) om samen met anderen te creëren en om jezelf toestemming te geven de krachtige creator in jou naar voren te halen. Nee, er gaan werkelijk magische dingen gebeuren deze 30 dagen.
Wij openen energetisch gezien de ruimte voor jou waarin er ECHT dingen kunnen gaan shiften.
Het wordt co-creatie en afstemmen op het hoogste niveau.

We willen een energie creëren waarin je het gevoel hebt dat je niet te stoppen bent.
We gaan 30 dagen lang iedere dag afstemmen op jouw droomleven en jouw droom onderneming, op de hoogste visie die jij hebt voor je leven en voor je missie-onderneming.

En vervolgens gaan we IEDERE dag actie nemen.
We gaan met je delen hoe je een actie tornado kunt worden.
We gaan je leren hoe je de wet van Aantrekkingskracht en de andere Universele Wetten kan gebruiken om dit te bereiken en ik ga je alles leren over de Wet van Actie. In het woord Law of Attraction zit immers het woord ACTIE. En dat is wat de meeste mensen niet goed weten over de Wet van Aantrekkingskracht. Jenny vertelde zelfs dat in de film ‘The Secret’ het stuk over actie is verwijdert. Vandaar dat er zo veel misverstanden over manifestatie zijn ontstaan over dat je alleen maar hoeft te zitten, positief te denken en dat alles je leven binnen stroomt. Dat is NIET hoe het werkt. Het zou HEEL fijn zijn, maar als je daarop wacht, dan kun je HEEL lang wachten. En ja, eerlijk is eerlijk, de meeste mensen vinden dit een heel ENG stuk omdat er allerlei blokkades aan vast zitten, en daar gaan we je doorheen helpen! We gaan je helpen om geïnspireerde actie te nemen. En dat is wat dit programma zo gaaf maakt. Je gaat leren hoe je als de allerbeste gaat manifesteren. Je gaat leren hoe je super sterk afstemt EN je gaat leren hoe je nu geïnspireerde actie gaat ondernemen, voorbij je blokkades die je tegenhouden, zodat je met je reet van je mediatiekussen komt en je dromen realiteit gaat maken. Sneller dan je je ooit voor mogelijk hield!

Jenny gaat iedere dag samen met jou afstemmen! Ze gaat geleide visualisaties met je doen waarbij je contact kan maken met de jij die al is waar je wil zijn waardoor je weet en voelt wat je moet gaan doen om je droomdoelen te bereiken .
We gaan samen met jou een dagelijkse routine ontwerpen die werkt voor jou en waarin tijd een hele andere betekenis krijgt.
En we gaan je in de actiemodus zetten! We gaan je leren hoe je afkomt van dat eeuwige perfectionisme wat je dag in, dag uit in de weg zit.
Zodat je alles kan laten ontstaan wat er mag ontstaan!
Je gaat niet langer wachten op inspiratie of op toestemming. Het is GENOEG.
Alles wat je nodig hebt zit al in jou en het is tijd dat het er uit mag komen en dat je de wereld mag gaan bestormen met alles wat door jou heen geboren wil worden.

Ok, als eerste: wie is WE?
We zijn ikzelf en een van mijn geweldige Geld is Liefde Coaches: Jenny Hoekstra.
(En uiteraard de rest van het Geld is Liefde team)

Jenny Hoekstra is een geweldige coach en zij heeft het afgelopen jaar honderden mensen geholpen met het afstemmen op hun droomleven en het ontwerpen van een magisch ochtendritueel. Zij is the BOMB en ik ben er super trots op dat zij met jou aan de slag gaat in dit programma!

Dus, waar gaan we praktisch mee aan de slag?

Een maand lang ga je aan de slag met het thema Afstemmen & Actie. We starten op dinsdag 22 augustus! 
Jenny helpt je de een maand lang met het beantwoorden van je vragen, met samen afstemmen en visualisatieoefeningen en alles wat haar creatieve geest kan bedenken.
Ze geeft Q&A’s en extra modules als de groep en de energie er om vraagt! En uiteraard ben ik zelf ook aanwezig in de groep en zal ik af en toe een livestream houden om vragen te beantwoorden en nieuwe inspiratie te delen! 
De opnames van de Calls en een online omgeving waarin alle inspiratie onbeperkt toegankelijk blijft voor je.
Daarnaast krijg je toegang tot het online programma Afstemmen & Actie dat ik vorig jaar live heb gegeven. Daarin komen de volgende modules aan bod: (Allemaal audio’s zodat je ze kunt luisteren waar en wanneer jij wilt!)

 1. Wat is afstemmen en waarom is het belangrijk?
 2. Hoe kom je voorbij blokkades?
 3. Wat doe je als je vast zit en hoe ga je om met weerstanden?
 4. Hoe creëer je? Head in the clouds, and hands in the dirt.
 5. Wanneer neem je rust en wanneer geef je jezelf een schop onder je kont?
 6. Creatie is chaos, inspiratie en overgave en geen checklist.
 7. Een superkrachtige afstemoefening om af te stemmen op jouw bron.
 8. Het leven zorgt altijd voor je.
 9. Wat is je nieuwe normaal?
 10. Laat perfectionisme los om creatie optimaal te laten stromen.
 11. Volg het pad van je hoogst mogelijke enthousiasme om de grootst mogelijke energetische ruimte voor jezelf te creëren.

Dus even op een rijtje wat je allemaal ontvangt: 

Je ontvangt het programma Afstemmen & Actie: de opnames EN de live begeleiding deze maand! (PS: Toen ik het vorig jaar live gaf, was de prijs 147 euro ex BTW)

En dan ontvang je ook nog eens deze TE GEKKE bonussen:

*Onbeperkt toegang tot de Visualisaties uit de Visualisatie 10 daagse. Voor jou om te downloaden en keer op keer terug te luisteren! Ter waarde van 77 euro!

*Een Ho’oponopono Masterclass! Jenny en ik gaan je precies leren hoe deze krachtige healingmethode werkt en hoe jij hem kan gebruiken om je leven te helen! Ter waarde van 97 euro.

*Meer dan een maand lang (tot en met eind september!) toegang tot de Geld is Liefde Community en ALLE programma’s die ik daarin aanbied. Ter waarde van 97 euro (Hoewel de Waarde van de Community veel en veel en VEEL hoger is dan dat!) DIRECT nadat je je aan hebt gemeld ontvang je toegang tot de Community, je kunt dus direct aan de slag! 

De content die je ontvangt is dus bijna 450 euro waard. Maar ….

Jouw investering voor dit super complete programma EN de bonussen is slechts 117 euro ex BTW!

Aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk! Er zijn nog wel plekken beschikbaar voor de VIP dag. Lees door om die te boeken! EN je kunt Afstemmen & Actie ook volgens als je lid bent van de Geld is Liefde Community! Lees er HIER alles over. 

OF meld je dus aan voor de VIP versie! 

Je krijgt dan alles wat hierboven staat EN een livedag. De VIP dag staat in het teken van het creëer van het Ultieme plan voor jouw droomleven en jouw Droomonderneming!


Op deze dag kijken jij en Jenny naar de allergrootste visie die jij hebt voor jouw leven en jouw onderneming.
 Jullie gaan we ook kijken hoe je er dit maal ACTIE op kan gaan ondernemen!
 En hoe kan je het geloof en vertrouwen gaan creëren dat wat je wil ook daadwerkelijk mogelijk is?
Vervolgens ga je kijken hoe jij IN de persoon kan stappen die je wil en KAN zijn.
 Jenny leer je hoe je met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht dit nieuwe leven voor jezelf kan manifesteren.
Ze leert je hoe wij onze realiteit creëren en hoe jij jouw droomleven en jouw droomonderneming op jouw manier kan creëren.
Je gaat afstemmen op de energie van jouw droomonderneming en jouw droomklant zodat je op energetisch niveau contact met ze kan maken en ze uit kan nodigen om naar jou toe te komen.
Daarnaast gaan jullie afstemmen op jouw ideale inkomen en op alle manieren waarop je dit mag gaan ontvangen.
 Maar naast afstemmen creëren we ook een duidelijk actieplan zodat het volledig helder is wat jouw volgende stap gaat zijn om jouw droomonderneming vorm te geven.
Je gaat naar huis met visie, focus, duidelijkheid en inspirerende ideeën om direct in de praktijk te brengen. Je bent afgestemd op jouw droomleven en droomonderneming en je weet nu wat jouw volgende stappen gaan zijn.

Het resultaat van de VIP dag is dat je een doorbraak creëert in jouw bedrijf en nieuwe inzichten krijgt die je helpen om weer echt vooruit te kunnen. Je hebt niet alleen nieuwe inzichten en energie maar je weet ook concreet en praktisch wat je volgende stappen gaan zijn op de weg naar succes en overvloed.

De VIP dag vindt plaats op zaterdag 9 september van 10.00 (inloop vanaf 09.30) tot 16.00, met daarna een borrel. 
De Investering voor de VIP dag, inclusief online programma en bonussen is 297 euro ex BTW inclusief lunch en hapjes en drankjes.
De VIP dag vindt plaats in mijn trainingsruimte in Utrecht. Het adres en de routebeschrijving ontvang je na aanmelding. (Let op! Deze dag wordt gegeven door  Geld is Liefde Coach Jenny Hoekstra, ik ben zelf niet aanwezig! Zij is echter queen afstemmen en zij gaat je een geweldig waardevolle dag verzorgen!)

Er zijn maximaal 10 plekken voor deze VIP dag!

Ja Maartje, ik ben een VIP!

Dus wil je 30 dagen lang blokkades omver blazen en de creatiekracht ontdekken die in jou zit?
Ben je bereid om uitgedaagd te worden? We gaan je prikkelen en uitdagen om net een stapje verder te gaan en om je grenzen op te rekken ZONDER er over heen te gaan.

Ik geloof dat als je goed bent afgestemd, dat actie misschien soms lastig is, of spannend voelt, maar dat het ook energie moet geven. Als dat voor jou niet zo is, dan ben je niet goed afgestemd en daar ga ik we je ook mee helpen. Je kan ZO veel meer dan je denkt. Ben je bereid om dat te gaan ontdekken?
Je kunt deze maand, na een zomer luieren, op een krachtige manier aan je onderneming of creatieve projecten te werken. Je kan deze 30 dagen gebruiken om aan alles te werken wat je wil. Het is helemaal aan jou!

Ben je er klaar voor om alles wat je weet over creatie in een heel nieuw daglicht te plaatsen?
Ben je er klaar voor om een kracht in jezelf aan te boren die je tot nu toe nog niet ervaren hebt?
Ben je er klaar voor om de creaties in de wereld te gaan zetten waar je al zo lang naar verlangt?
Ben je er klaar voor om uitgedaagd te worden?
Ben je er klaar voor om ECHT iets neer te gaan zetten en alle excuses achter je te laten?
En ben je er klaar voor om dat te doen met een grote groep krachtige creators die jou stuk voor stuk met liefde naar het volgende niveau willen tillen en die jou willen zien slagen?

Waarom is afstemmen zo belangrijk en wat gaat dit programma je opleveren?

De meeste mensen, als ze iets willen veranderen, gaan ze aanpassingen maken aan hun fysieke realiteit. Maar omdat er niets aan hun BEWUSTZIJN is veranderd, zijn de veranderingen die ze aanbrengen niet blijvend en niet vol te houden.
Mensen nemen zichzelf iedere dag voor dat HET nu echt gaat gebeuren. Maar binnen de kortste keren zijn ze weer terug bij af.
De Wet van Aantrekkingskracht zegt echter: zo binnen, zo buiten.
Wij creëren onze realiteit door onze overtuigingen, gevoelens en gedachten. Kortom: door ons bewustzijn.
In Afstemmen en Actie gaan we EERST aan de slag het shiften van je bewustzijn, waarna de acties bijna als vanzelf volgen en WEL een blijvend effect hebben en ECHT dingen veranderen.
Het is super belangrijk om te leren hoe dit spel van creatie, dit spel van afstemmen en actie nemen precies werkt als je ECHT iets wilt veranderen in je leven en echt mooie dingen wil creëren.

De concrete resultaten van het programma zullen meer dan geweldig zijn als je je alles gaat geven de komende weken: 
Je behaald sneller je doelen
Je krijgt creatieve ingevingen en oplossingen voor uitdagingen die je tegenkomt in je business
Er komen nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad, alles valt synchroon en wonderlijk op zijn plek
Je hebt meer zelfvertrouwen
Je creativiteit gaat weer stromen
Je voelt je geïnspireerd om actie te ondernemen EN je krijgt uiteindelijk dus meer klanten, meer geld binnen en op ieder gebied van je leven meer RESULTAAT. 

Ben je er klaar voor om de dingen voorgoed achter je te laten?
Ben je er klaar voor om de 2e helft van 2017 compleet afgestemd en vol geïnspireerde actie te starten?

Meld je dan NU aan voor dit super waardevolle programma!

FAQ:

Q: Hoe gaat het met aanmelden?

Direct nadat je je aan hebt gemeld, krijg je toegang tot de Geld is Liefde Community. Op 22 augustus start Afstemmen & Actie. Je ontvangt tegen die tijd toegang tot de modules van dat programma en de visualisaties. 

Q: Kan ik dit programma ook krijgen met 1 op 1 coaching?

A: Er is geen standaard 1 op 1 coaching bij dit programma. Zowel Jenny als Maartje (als de overige Geld is Liefde Coaches) hebben echter ruimte voor 1 op 1 coaching op dit moment. Kijk HIER voor de mogelijkheden om 1 op 1 coaching aan te vragen.

Q: Ik ben lid van de Geld is Liefde Community. Doe ik automatisch mee met dit programma?

A: Ja, je kunt er live bij zijn. De calls vinden namelijk plaats in de Facebookgroep van de Community. Je hoeft je er niet speciaal voor aan te melden!

Q: Hoe lang hou ik toegang tot de content?

A: Nadat je je aan hebt gemeld, krijg je toegang tot de online omgeving en apart tot het programma Afstemmen & Actie. Je houdt blijvend toegang tot dit programma. Alle programma’s waar je toegang tot hebt vanuit de Geld is Liefde Community, zijn echter alleen maar toegankelijk zolang je lid blijft.

Q: Blijf ik na de 5 weken bonus toegang tot de Community lid?

A: Alleen als je dat wilt. Je toegang verloopt automatisch eind september. Je kunt er daarna voor kiezen om lid te blijven, maar dat gebeurt niet automatisch. Je zit dus niet opeens “ergens aan vast.”

En heb je nog andere vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl OF meld je nu direct aan!

Aanmelden voor dit programma is niet meer mogelijk! Er zijn nog wel plekken beschikbaar voor de VIP dag. Lees door om die te boeken! EN je kunt Afstemmen & Actie ook volgens als je lid bent van de Geld is Liefde Community! Lees er HIER alles over. 

Ja Maartje, ik ben een VIP!