Next Level Manifestatie Super Pakket – Speciaal Aanbod

Hieronder vind je de uitgebreide versie van wat we gaan doen. Maar hier alvast een overzicht:

Wat gaan we doen?

Je krijgt iedere dag een module van een mijn meest krachtige Manifestatie programma’s: Volg & Vervul je Verlangens en Next Level Creatie zonder Excuses. Daarnaast krijg je toegang tot een paar SUPER toffe Bonus trainingen. Iedere dag ontvang je een module die je helpt om te connecten met de (Next Level) Bewuste Creator die al IN jou zit en die nu geboren wil worden.
Je gaat op onderzoek WAT er nu door je heen wilt ontstaan en HOE je dat kunt gaan doen.
Je gaat zicht krijgen op wat je tegenhoudt om die excuses stuk voor stuk te elimineren.

Hoe gaan we dit doen?

Gedurende 40 dagen krijg je dagelijks een module met informatie en opdrachten waar je mee aan de slag gaat.
Je kunt OOK nog eens toegang krijgen tot het bonus programma: “Ik Kies voor Magie” Twv €197,00

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil leren over het bewust creeeren van je realiteit.
Voor healers, coaches, spirituele ondernemers, creatievelingen en iedereen die voelt dat ze een bijdrage willen leveren aan het creëren van een nieuwe aarde en dit op een dieper niveau willen doen.
Voor iedereen die dromen heeft en een manier zoekt om deze dromen werkelijkheid te laten worden.
Voor iedereen die voorbij limitaties, uitstelgedrag en blokkerende patronen wil komen om de meest krachtige creator te worden die ze maar kunnen zijn.

Wanneer?

De komende dagen kun je gebruik maken van dit SUPER speciale aanbod. Je ontvangt direct een mail met de eerste module. Je ontvangt vervolgens gedurende 40 dagen iedere dag een email. Je ontvangt lifetime toegang tot alle modules.

Investering?

Jij bepaalt ZELF wat de investering is die je doet voor dit programma, met een minimum van €7,00 aan administratie en systeemkosten. Wat je daarboven op betaald, bepaal je ZELF.

De WAARDE voor deze programma’s en Bonussen is meer dan 500 euro EN je kunt ook toegang krijgen voor dezelfde investering tot het programma “IK kies voor Magie.” twv €197,00

Ik bied dit aan op deze manier omdat ik een hele sterke drive voel om zo veel mogelijk mensen te leren hoe Bewuste Creatie ECHT werkt en ik wil de drempel zo laat mogelijk maken zodat deze kennis voor iedereen beschikbaar is.

Dit speciale aanbod is nog zo lang geldig:

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor ‘t eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en ‘kom ik thuis’.”

Karin

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”

Manouschka

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”

Nicoline

De GROOTSTE les die ik heb geleerd in mijn reis naar het worden van een Bewuste & Krachtige Creator is dit:

We hebben altijd geleerd, dat als je andere resultaten wilt, dat je iets anders moet DOEN.
Maar aan de andere kant lijkt het extreem moeilijk om die verandering gelijk te implementeren en maar meestal houden ze dit niet vol en brengt het geen langdurige verandering.

En dit zie ik keer op keer en met ontelbaar veel zaken:

Nu ga ik ECHT aan mijn boek beginnen.
Nu stap ik ECHT vol in mijn Missie.
Nu ga ik ECHT anders eten.
Nu ga ik ECHT mijn ochtendroutine volhouden.
Nu ga ik ECHT proberen om mijn geduld te bewaren als de kinderen ruzie hebben.

En ga zo maar door.

En dat is zo zonde, want als je jezelf dan iets voorneemt en je doet het vervolgens niet, dan geef je eigenlijk het signaal af aan jezelf dat je jezelf niet kunt vertrouwen.
Je raakt teleurgesteld en je zakt weer terug in oude gewoontes en het duurt vervolgens langer voordat je weer genoeg vertrouwen hebt gevonden om weer een poging te doen.

Zo draaide ik zelf JAREN rond in een cirkeltje om wel mijn ZielsMissie te willen leven, maar TOCH bleek ik keer op keer hangen in mijn baan in loondienst.

Het duurde LANG voordat ik dit patroon kon doorbreken en dat is iets wat ik bij veel mensen waarneem: dat het vaak lang duurt om iets te veranderen in de fysieke wereld. Terwijl dat helemaal niet NODIG is, als je weet hoe Creatie ECHT werkt.

Dus waarom hebben veel mensen dit patroon op een of meerdere gebieden van hun leven?

Omdat ze proberen te creëren vanuit een verkeerde visie van hoe Creatie werkt.

De acties die we nemen komen namelijk VANUIT wie we zijn.

En als je niets aan wie je BENT verandert: aan je afstemming, aan het verhaal dat je jezelf verteld, dan is verandering echt HEEL lastig.

Creatie volgt namelijk deze flow:

Bewustzijn → Perceptie/ keuzes/ overtuigingen → Gedachten → Gevoelens → Acties

Dus als je iets probeert te veranderen aan het EINDE van de stappen die tot een fysieke manifestatie leiden, dan voelt dat als zwemmen tegen de stroom in.

Er is dat eerste enthousiasme omdat je trots bent op jezelf of je bent blij dat je iets achter je kunt laten. Maar in de KERN is er nog niets verandert.
Het FUNDAMENT is nog niet verandert.
Dus als de energie van dat eerste enthousiasme is uitgewerkt, dan is er onvoldoende energie om de verandering op wilskracht door te voeren en dan zakken mensen weer terug in oude patronen en gewoontes.

Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn als je leert hoe Creatie ECHT werkt.

Het is EERST afstemmen en DAN pas Actie.

EERST verander je iets op het niveau van je overtuigingen, perceptie en keuzes en DAN volgen de acties helemaal vanzelf.

En dit werkt met ALLES wat je wilt creëren in je leven.

Anders gaan eten.
Verslavingen of andere slechte gewoontes achter je laten.
Je baan in loondienst achter je laten om je Missie te leven.
Creatieve projecten die je tot uitvoer wil brengen.
Relaties die je wilt veranderen.
En ga zo maar door.

Als dit herkenbaar voor je is en als je bepaalde zaken graag wilt veranderen of eindelijk actie wilt nemen op bepaalde ideeën die je hebt, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit speciale aanbod.

‘Afstemmen & Actie’ en ‘Next Level Creatie zonder Excuses,’ zijn een van de meest toffe en meest populaire programma’s die ik in het verleden heb aangeboden. En als je hem nog niet gevolgd hebt, dan is NU de tijd om dieper te gaan in je Creatie Kracht.

Het is niet alleen maar LEUK (en nuttig) om jezelf toestemming te geven de krachtige creator in jou naar voren te halen. Nee, er gaan werkelijk magische dingen gebeuren als je implementeert wat ik je in dit programma leer.
Je opent energetisch gezien de ruimte voor jou waarin er ECHT dingen kunnen gaan shiften.
Het wordt co-creatie en afstemmen op het hoogste niveau.

We creëren met deze programma’s een energie waarin je het gevoel hebt dat je niet te stoppen bent.
Deze programma’s helpen je om iedere dag af te stemmen op jouw droomleven en jouw Zielsmissie en op de hoogste visie die jij hebt voor je leven en voor je missie-onderneming.

En vervolgens ga je IEDERE dag actie nemen. 

Ik ga je in de actiemodus zetten! Ik ga je leren hoe je afkomt van dat eeuwige perfectionisme wat je dag in, dag uit in de weg zit.
Zodat je alles kan laten ontstaan wat er mag ontstaan!
Je gaat niet langer wachten op inspiratie of op toestemming. Het is GENOEG.
Alles wat je nodig hebt zit al in jou en het is tijd dat het er uit mag komen en dat je de wereld mag gaan bestormen met alles wat door jou heen geboren wil worden.

Maar dit keer komt je actie vanuit inspiratie en vanuit ZIJN, in plaats van vanuit forceren en wilskracht en zal het ECHT iets veranderen op een diep niveau.

En dat is wat dit programma zo gaaf maakt. Je gaat leren hoe je als de allerbeste gaat manifesteren. Je gaat leren hoe je super sterk afstemt EN je gaat leren hoe je nu geïnspireerde actie gaat ondernemen, voorbij je blokkades die je tegenhouden, zodat je je dromen realiteit gaat maken, sneller dan je je ooit voor mogelijk hield!

Dus wil je jouw blokkades omver blazen en de creatiekracht ontdekken die in jou zit?

Ben je bereid om uitgedaagd te worden? Ik ga je hier en daar ook prikkelen en uitdagen om net een stapje verder te gaan en om je grenzen op te rekken ZONDER er over heen te gaan.

Ik geloof dat als je goed bent afgestemd, dat actie misschien soms lastig is, of spannend voelt, maar dat het ook energie moet geven. Als dat voor jou niet zo is, dan ben je niet goed afgestemd en daar ga ik je ook alles over leren. Je kan ZO veel meer dan je denkt. Ben je bereid om dat te gaan ontdekken?
Je kunt op een krachtige manier aan je onderneming of creatieve projecten te werken. Je kan dit programma gebruiken om aan alles te werken wat je wil. Het is helemaal aan jou!

Ben je er klaar voor om alles wat je weet over creatie in een heel nieuw daglicht te plaatsen?
Ben je er klaar voor om een kracht in jezelf aan te boren die je tot nu toe nog niet ervaren hebt?
Ben je er klaar voor om de creaties in de wereld te gaan zetten waar je al zo lang naar verlangt?
Ben je er klaar voor om uitgedaagd te worden?
Ben je er klaar voor om ECHT iets neer te gaan zetten en alle excuses achter je te laten? Dan is dit programma een HELL YES voor jou!

De concrete resultaten van het programma zullen meer dan geweldig zijn als je je alles gaat geven de komende weken: 

Je behaald sneller je doelen
Je krijgt creatieve ingevingen en oplossingen voor uitdagingen die je tegenkomt in je business
Er komen nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad, alles valt synchroon en wonderlijk op zijn plek
Je hebt meer zelfvertrouwen
Je creativiteit gaat weer stromen
Je voelt je geïnspireerd om actie te ondernemen EN je krijgt uiteindelijk dus meer klanten, meer geld binnen en op ieder gebied van je leven meer RESULTAAT.

Ben je er klaar voor om de dingen voorgoed achter je te laten?

Meld je dan NU aan voor dit super waardevolle programma!

Praktische details

Dit unieke en speciale aanbod is alleen geldig de komende paar dagen!

Manifestatie membership Maartje KoperHet betreft een zelfstudie programma. Direct nadat je hebt betaald krijg je toegang tot de eerste module. Je kunt alle modules en bonussen in je eigen tempo doorwerken.

Je krijgt toegang tot de content in een online omgeving, maar ze worden ook per mail naar je toegestuurd.

Je krijgt toegang tot 3 (mogelijk 4) complete online programma’s en een aantal super mooie bonussen ter waarde van honderden euro’s.

Je behoudt lifetime toegang tot de programma’s. waarbij lifetime verwijst naar zolang het internet/ mijn business en website bestaat (En ik hoop nog heel, heel, heel lang 🙂  )

De volgende modules komen aan bod:

In Volg & Vervul je Verlangens:

Module 1: Hoe haal je het meeste uit dit programma?
Module 2: Hoe creëer je jouw realiteit met het Magische Manifestatie Model?
Module 3: Wat is de mindset van een Krachtige Creator? Hoe maak je een commitment om de meest krachtige creator te worden die je maar kan zijn?
Module 4: Waar draait manifestatie werkelijk om?
Module 5: De Kracht van Focus en Afstemmen
Module 6: De Shift van Creatie vanuit pijn, weerstand en contrast naar Creatie vanuit verlangen.
Module 7: Wat zijn je ware verlangens?
Module 8: Wat doe je als je niet weet wat je wil en als je vastloopt?
Module 9: Wat zijn de niveaus van Bewustzijn en hoe kunnen deze je helpen om jouw realiteit te creëren?
Module 10: Hoe verhoog je je niveau van Bewustzijn?
Module 11: Hoe kom je er achter wat je blokkades zijn en hoe shift je je blokkades?
Module 12: Wat zijn de grootste blokkades als het aankomt op het creëren van je realiteit?
Module 13: Hoe creëer je een dagelijks afstem ritueel?
Module 14: Hoe schrijf je het nieuwe script voor je leven?
Module 15: Wat zijn de meest krachtige Manifestatietools die je kunt gebruiken?
Module 16: Hoe ga je om met gehechtheid?
Module 17: Hoe ga je om met contrast?
Module 18: Hoe ga je om met het gevoel van overspoeld zijn en met perfectionisme?
Module 19: Wat zijn geïnspireerde acties? Hoe neem je iedere dag geïnspireerde acties?
Module 20: Hoe ga je om met “Ik heb geen zin om het werk te doen?” en andere vormen van uitstelgedrag en sabotage?
Module 21: Wat kan er aan de hand zijn als je verlangens niet vervuld lijken te worden?
Module 22: Wat zijn de signalen dat je manifestatie onderweg is?
Module 23: Hoe BLIJF je in je Manifestatie Kracht?

En In het programma: Next Level Creatie zonder Excuses: 

Module 1: Zo binnen, zo buiten: Creatie is een INNERLIJKE reis.
Module 2: Waarom is dit de BESTE tijd ooit om VOL in jouw Creatiekracht te stappen?
Module 3: Wat is je ZielsMissie werkelijk? En hoe maak je het makkelijk om je ZielsMissie te volgen?
Module 4: De blokkades die je saboteren en die je tegenhouden om in de energie van Next level Creatie te stappen.
Module 5: Hoe breek je door deze blokkades heen?
Module 6: Acties creëren niet, alleen bewustzijn creëert. Dit is hoe dat werkt.
Module 7: Hoe kun je makkelijk weten wat Creatie nu door je heen wil laten ontstaan?
Module 8: Een deep dive in wat er NU concreet door je heen wil ontstaan.
Module 9: Wanneer deel je je Creatie met de wereld?
Module 10: Hoe deel je je Creatie met de wereld?
Module 11: Hoe verkoop je je Creaties en wanneer?
Module 12: Next Level geldmindset.
Module 13: Hoe ga je om met afleiding, “geen zin” en andere excuses? En hoe hou je focus op wat je hier op aarde te doen hebt?
Module 14: Waarom kiezen voor jezelf en je zielsmissie automatisch een keuze voor het grootste goed is (En hoe je ermee omgaat als je TOCH kritiek krijgt.)
Module 15: Hoe CLAIM je je nieuwe jij? Hoe BLIJF je in deze Creatiekracht.

EN als bonus bij Next Level Creatie krijg je OOK toegang tot het Online programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Twv €497,00

Deze training bestaat uit 2 audio trainingen van ruim 2 uur en talloze bonussen waaronder:

  • Het ideale klant en marketing script
  • Salespagina checklist
  • Dagelijkse Biz en marketing checklist
  • Zielsonderneming script
  • Lancerings checklist

ALLES wat je nodig hebt om binnen een paar dagen een GLOED nieuw product op te zetten, helemaal afgestemd op jouw ZielsMissie, als dat iets is waar je naar verlangt.

Je ontvangt OOK nog eens toegang tot 3 speciale BONUSSEN!

Bonus 1 De video training: ‘Normaal is Saai, zo word je een SUPER Creator.’
Bonus 2 De video training: ‘Mijn reis naar Online Zielsmissie Succes.’
Bonus 3: De Instant Manifestatie Training.

En ten slotte kun je OOK nog toegang krijgen tot het Online programma “Ik kies voor Magie.”

In 6 modules maak je kennis met de volgende Universele Wetten:

De Wet van de Aantrekkingskracht (Vraag en het wordt gegeven)
De Wet van Vibratie
De Wet van Overvloed en liefde
De Wet van Ongelimiteerde support
De Wet van Intentie
De Wet van Overgave
De Wet van Eenheid
De Wet van Ontvangen
De Wet van Contrast
De Wet van de minste Weerstand
De Wet van de trek van het Collectief
De Wet van Geïnspireerde Actie

Hoe kun je toegang krijgen tot dit programma?

Dat is HEEL simpel. Jij nodigt iemand uit waarvan je weet dat ze ook interesse hebben in deze materie. Als zij zich ook aanmelden voor dit super speciale aanbod, krijgen jullie BEIDE toegang tot het programma: “Ik Kies voor Magie.” Nadat jullie je beide hebben aangemeld, stuur je een mailtje naar [email protected] en dan krijgen jullie beide de inloggegevens voor dit programma.

Jouw Investering.

Je ontvang toegang tot een TON aan waardevolle content ter waarde van meer dan 500 euro Maar jij kunt nu ZELF bepalen wat jouw investering is.

Het enige wat we vragen is een minimum van €7,00 zodat onze administratieve kosten en de kosten voor mijn systemen en team in ieder geval gedekt zijn. Voor de rest is het helemaal aan jou om te kijken wat je voelt in je hart dat jouw investering mag zijn.

Het is mijn wens dat je je vrij voelt voor het bepalen van jouw investering. Ik geloof met heel mijn hart en ziel en zijn in de kracht van Bewuste Creatie. Het is mijn Missie dat zo veel mogelijk mensen weten hoe Creatie werkt om uiteindelijk te leren creëren vanuit de vibratie van Liefde en eenheid. Ik probeer op deze manier de drempel geld weg te halen voor de mensen die wel gemotiveerd zijn om dit te leren en bij te dragen met hun nieuwe creatiekracht om de levens van zichzelf en andere mensen te verrijken.

En heb je nog andere vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je nu direct aan!

Testimonials

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401