Next Level Manifestatie Super Pakket – Speciaal Aanbod

Hieronder vind je de uitgebreide versie van wat we gaan doen. Maar hier alvast een overzicht:

Wat gaan we doen?

Je kunt kiezen tussen een zelfstudie versie of een VIP Versie met persoonlijke begeleiding.

Leren hoe je de Bewuste Creatie van jouw realiteit wordt, bestaat uit 4 stappen:

1. Alles leren over HOE je jouw realiteit creëert door het tot je nemen van praktische kennis.

2. De vaardigheid ontwikkelen om in je van dag tot dag leven te leren hoe je je beperkende overtuigingen kunt ontdekken en kunt shiften naar een nieuw verhaal.

3. Jezelf de discipline en toewijding eigen maken om dagelijks aandacht te besteden aan je innerlijke wereld door een persoonlijk afstemritueel.

4. Dagelijks geïnspireerde acties nemen in de richting van je verlangens.

In zelfstudie variant kun je eerst werken aan stap 1. In de De VIP variant kun je werken aan alle 4 de stappen.

Bij beide versies krijg je iedere dag een module van een mijn meest krachtige Manifestatie programma’s: Volg & Vervul je Verlangens en Next Level Creatie zonder Excuses. Daarnaast krijg je toegang tot een paar SUPER toffe Bonus trainingen. Iedere dag ontvang je een module die je helpt om te connecten met de (Next Level) Bewuste Creator die al IN jou zit en die nu geboren wil worden.
Je gaat op onderzoek WAT er nu door je heen wilt ontstaan en HOE je dat kunt gaan doen.
Je gaat zicht krijgen op wat je tegenhoudt om die excuses stuk voor stuk te elimineren.

Bij de VIP versie krijg je ook nog eens 3 maanden persoonlijke begeleiding. Je ontvangt toegang tot 10 groepscoachingscalls waarin je laser coaching van mij persoonlijk ontvangt, co-creatie tussendoor in een besloten Telegram groep en uitgebreide scripts op ieder belangrijk levensgebied.

Voor wie is dit programma?

Voor iedereen die meer wil leren over het bewust creëren van je realiteit.
Voor lichtwerkers, nieuwetijdsleiders, bewuste creators, healers, coaches, spirituele ondernemers, creatievelingen en iedereen die voelt dat ze een bijdrage willen leveren aan het creëren van een nieuwe aarde en dit op een dieper niveau willen doen.
Voor iedereen die dromen heeft en een manier zoekt om deze dromen werkelijkheid te laten worden.
Voor iedereen die voorbij limitaties, uitstelgedrag en blokkerende patronen wil komen om de meest krachtige creator te worden die ze maar kunnen zijn.
Voor iedereen die voelt dat het leven niet zo moeilijk hoeft te zijn en graag wil afstemmen op de magie die werkelijk mogelijk is voor ons.

Wanneer?

De komende dagen kun je gebruik maken van dit SUPER speciale aanbod. Je ontvangt direct een mail met de eerste module. Je ontvangt vervolgens gedurende 40 dagen iedere dag een email. Je ontvangt lifetime toegang tot alle modules.

De nieuwe ronde van de VIP versie start rond april. HIER kun je je aanmelden om op de hoogte te worden gehouden. Het is mogelijk om alvast met de zelfstudievariant te starten. De investering van de zelfstudie variant verrekenen we dan met deelname aan de VIP variant.

Investering?

De ZELFSTUDIE variant heeft een waarde van meer dan 1000 euro. Echter is jouw investering nog geen 10% van dit bedrag.

Ik bied dit aan voor deze toegankelijke investering omdat ik een hele sterke drive voel om zo veel mogelijk mensen te leren hoe Bewuste Creatie ECHT werkt en ik wil de drempel zo laat mogelijk maken zodat deze kennis voor iedereen beschikbaar is.

De waarde van de VIP versie is meer dan 3000 euro, maar ook hierbij is je investering slechts een fractie van de waarde, namelijk €497,00 ex BTW en het is ook mogelijk om in 6 maandelijkse termijnen te betalen.

EXTRA BONUSSEN!

Je krijgt al super toffe bonussen bij dit programma, maar ik heb nog eens 2 MEGA toffe en waardevolle bonussen twv ruim 1000 euro toegevoegd! Beide bonussen gelden zowel voor de Zelfstudie variant als de VIP Variant.

BONUS 1!

Als je je aanmeldt voor dit programma mag je de zelfsudie variant aan iemand cadeau geven die mij nog niet volgt of die niet mee heeft gedaan met het gratis programma. Dit is een super tof en uniek kerstcadeautje voor iemand van wie je houdt! Nadat je je hebt aangemeld laat je ons weten aan wie je de zelfstudie versie met 2 krachtige online programma’s en 5 bonussen wilt schenken en wij maken het in orde voor je!

BONUS 2!

Bonus 2 is toegang tot mijn Event Bundel. Als je live bij al deze events was geweest dan was je investering meer dan €1000,00 geweest!

Dit zijn de events waarvan je de opnamens ontvangt:

Event 1: Geld is Liefde Event – Geld verdienen door jezelf te zijn.
Event 2: Geld is Liefde Event – Geld Geheimen.
Event 3: Geld is Liefde Event – Manifesteer jouw VIP Lifestyle
Event 4: Het Zielsmissie event.

Je hebt nog zo lang om je aan te melden voordat aanmelden niet meer mogelijk is:

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor ‘t eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en ‘kom ik thuis’.”

Karin

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”

Manouschka

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”

Nicoline

De GROOTSTE les die ik heb geleerd in mijn reis naar het worden van een Bewuste & Krachtige Creator is dit:

We hebben altijd geleerd, dat als je andere resultaten wilt, dat je iets anders moet DOEN.
Maar aan de andere kant lijkt het extreem moeilijk om die verandering gelijk te implementeren en maar meestal houden ze dit niet vol en brengt het geen langdurige verandering.

En dit zie ik keer op keer en met ontelbaar veel zaken:

Nu ga ik ECHT aan mijn boek beginnen.
Nu stap ik ECHT vol in mijn Missie.
Nu ga ik ECHT anders eten.
Nu ga ik ECHT mijn ochtendroutine volhouden.
Nu ga ik ECHT proberen om mijn geduld te bewaren als de kinderen ruzie hebben.

En ga zo maar door.

En dat is zo zonde, want als je jezelf dan iets voorneemt en je doet het vervolgens niet, dan geef je eigenlijk het signaal af aan jezelf dat je jezelf niet kunt vertrouwen.
Je raakt teleurgesteld en je zakt weer terug in oude gewoontes en het duurt vervolgens langer voordat je weer genoeg vertrouwen hebt gevonden om weer een poging te doen.

Zo draaide ik zelf JAREN rond in een cirkeltje om wel mijn ZielsMissie te willen leven, maar TOCH bleek ik keer op keer hangen in mijn baan in loondienst.

Het duurde LANG voordat ik dit patroon kon doorbreken en dat is iets wat ik bij veel mensen waarneem: dat het vaak lang duurt om iets te veranderen in de fysieke wereld. Terwijl dat helemaal niet NODIG is, als je weet hoe Creatie ECHT werkt.

Dus waarom hebben veel mensen dit patroon op een of meerdere gebieden van hun leven?

Omdat ze proberen te creëren vanuit een verkeerde visie van hoe Creatie werkt.

De acties die we nemen komen namelijk niet in de eerste instantie vanuit onze acties, maar vanuit onze overtuigingen, onze perceptie over het leven.

En als je niets verandert aan je perceptie, aan je overtuigingen, aan het verhaal dat je jezelf verteld, dan is verandering echt HEEL lastig.

Creatie volgt namelijk deze flow:

Perceptie/ overtuigingen → Gedachten → Gevoelens → Keuzes → Acties → Fysieke manifestatie

Dus als je iets probeert te veranderen aan het EINDE van de stappen die tot een fysieke manifestatie leiden, dan voelt dat als zwemmen tegen de stroom in.

Er is dat eerste enthousiasme omdat je trots bent op jezelf of je bent blij dat je iets achter je kunt laten. Maar in de KERN is er nog niets verandert.
Het FUNDAMENT is nog niet verandert.
Dus als de energie van dat eerste enthousiasme is uitgewerkt, dan is er onvoldoende energie om de verandering op wilskracht door te voeren en dan zakken mensen weer terug in oude patronen en gewoontes.

Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn als je leert hoe Creatie ECHT werkt.

Het is EERST afstemmen en DAN pas Actie.

EERST verander je iets op het niveau van je overtuigingen, perceptie en keuzes en DAN volgen de acties helemaal vanzelf.

En dit werkt met ALLES wat je wilt creëren in je leven.

Anders gaan eten.
Verslavingen of andere slechte gewoontes achter je laten.
Je baan in loondienst achter je laten om je Missie te leven.
Creatieve projecten die je tot uitvoer wil brengen.
Relaties die je wilt veranderen.
En ga zo maar door.

Als dit herkenbaar voor je is en als je bepaalde zaken graag wilt veranderen of eindelijk actie wilt nemen op bepaalde ideeën die je hebt, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit speciale aanbod.

‘Volg & Vervul je Verlangens’ en ‘Next Level Creatie zonder Excuses,’ zijn een van de meest toffe en meest populaire programma’s die ik in het verleden heb aangeboden. En als je hem nog niet gevolgd hebt, dan is NU de tijd om dieper te gaan in je Creatie Kracht.

Het is niet alleen maar LEUK (en nuttig) om jezelf toestemming te geven de krachtige creator in jou naar voren te halen. Nee, er gaan werkelijk magische dingen gebeuren als je implementeert wat ik je in dit programma leer.
Je opent energetisch gezien de ruimte voor jou waarin er ECHT dingen kunnen gaan shiften.
Het wordt co-creatie en afstemmen op het hoogste niveau.

We creëren met deze programma’s een energie waarin je het gevoel hebt dat je niet te stoppen bent.
Deze programma’s helpen je om iedere dag af te stemmen op jouw droomleven en jouw Zielsmissie en op de hoogste visie die jij hebt voor je leven en voor je missie-onderneming.

En vervolgens ga je IEDERE dag actie nemen. 

Ik ga je in de actiemodus zetten! Ik ga je leren hoe je afkomt van dat eeuwige perfectionisme wat je dag in, dag uit in de weg zit.
Zodat je alles kan laten ontstaan wat er mag ontstaan!
Je gaat niet langer wachten op inspiratie of op toestemming. Het is GENOEG.
Alles wat je nodig hebt zit al in jou en het is tijd dat het er uit mag komen en dat je de wereld mag gaan bestormen met alles wat door jou heen geboren wil worden.

Maar dit keer komt je actie vanuit inspiratie en vanuit ZIJN, in plaats van vanuit forceren en wilskracht en zal het ECHT iets veranderen op een diep niveau.

En dat is wat dit programma zo gaaf maakt. Je gaat leren hoe je als de allerbeste gaat manifesteren. Je gaat leren hoe je super sterk afstemt EN je gaat leren hoe je nu geïnspireerde actie gaat ondernemen, voorbij je blokkades die je tegenhouden, zodat je je dromen realiteit gaat maken, sneller dan je je ooit voor mogelijk hield!

Dus wil je jouw blokkades omver blazen en de creatiekracht ontdekken die in jou zit?

Ben je bereid om uitgedaagd te worden? Ik ga je hier en daar ook prikkelen en uitdagen om net een stapje verder te gaan en om je grenzen op te rekken ZONDER er over heen te gaan.

Ik geloof dat als je goed bent afgestemd, dat actie misschien soms lastig is, of spannend voelt, maar dat het ook energie moet geven. Als dat voor jou niet zo is, dan ben je niet goed afgestemd en daar ga ik je ook alles over leren. Je kan ZO veel meer dan je denkt. Ben je bereid om dat te gaan ontdekken?
Je kunt op een krachtige manier aan je onderneming of creatieve projecten te werken. Je kan dit programma gebruiken om aan alles te werken wat je wil. Het is helemaal aan jou!

Ben je er klaar voor om alles wat je weet over creatie in een heel nieuw daglicht te plaatsen?
Ben je er klaar voor om een kracht in jezelf aan te boren die je tot nu toe nog niet ervaren hebt?
Ben je er klaar voor om de creaties in de wereld te gaan zetten waar je al zo lang naar verlangt?
Ben je er klaar voor om uitgedaagd te worden?
Ben je er klaar voor om ECHT iets neer te gaan zetten en alle excuses achter je te laten? Dan is dit programma een HELL YES voor jou!

De concrete resultaten van het programma zullen meer dan geweldig zijn als je je alles gaat geven de komende weken: 

Je behaald sneller je doelen
Je krijgt creatieve ingevingen en oplossingen voor uitdagingen die je tegenkomt in je business
Er komen nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad, alles valt synchroon en wonderlijk op zijn plek
Je hebt meer zelfvertrouwen
Je creativiteit gaat weer stromen
Je voelt je geïnspireerd om actie te ondernemen EN je krijgt uiteindelijk dus meer klanten, meer geld binnen en op ieder gebied van je leven meer RESULTAAT.

Ben je er klaar voor om de dingen voorgoed achter je te laten?

Meld je dan NU aan voor dit super waardevolle programma!

Praktische details

Wat zijn de details van dit krachtige programma?

Manifestatie membership Maartje KoperJe kunt kiezen tussen een zelfstudie variant of de VIP versie.

Hoe weet je of de Zelfstudie versie geschikt voor je is en hoe weet je of de VIP versie geschikt voor je is?

Mijn ervaring is dat mensen het lastig vinden om grote investeringen te doen als ze nog niet helemaal goed de waarde zien van iets. Bewustzijnswerk is totaal ondergewaardeerd in onze maatschappij. Daarom is het mogelijk om laagdrempelig te starten en kennis te maken met Bewuste Creatie.

Zoals ik hierboven ook al schreef bestaat het proces leren de Bewuste Creator van jouw realiteit te worden uit 4 stappen:

1. Alles leren over HOE je jouw realiteit creëert door het tot je nemen van praktische kennis.

2. De vaardigheid ontwikkelen om in je van dag tot dag leven te leren hoe je je beperkende overtuigingen kunt ontdekken en kunt shiften naar een nieuw verhaal.

3. Jezelf de discipline en toewijding eigen maken om dagelijks aandacht te besteden aan je innerlijke wereld door een persoonlijk afstemritueel.

4. Dagelijks geïnspireerde acties nemen in de richting van je verlangens.

In zelfstudie variant kun je eerst werken aan stap 1. In de De VIP variant kun je werken aan alle 4 de stappen. Welke keuze je maakt is afhankelijk van hoe ver je wilt komen in wat voor tijd. Wil je eerst rustig wennen en rondkijken en is Bewuste Creatie relatief nieuw? Dan is de zelfstudie variant voldoende.

Heb je grotere verlangens? Heb je al meer kennis van de Wet van Aantrekkingskracht? Of ben je iemand die liever gelijk de zaken grondig aanpakt? Dan is de VIP versie DE beste keuze voor jou.

In dit blok lees je alles over de zelfstudie variant. In het blok hieronder kun je alles lezen over de VIP Versie.

De volgende content komt aan bod:

Je ontvangt toegang tot alle modules van het programma Volg & Vervul je Verlangens. Twv €197,00

Module 1: Hoe haal je het meeste uit dit programma?
Module 2: Hoe creëer je jouw realiteit met het Magische Manifestatie Model?
Module 3: Wat is de mindset van een Krachtige Creator? Hoe maak je een commitment om de meest krachtige creator te worden die je maar kan zijn?
Module 4: Waar draait manifestatie werkelijk om?
Module 5: De Kracht van Focus en Afstemmen
Module 6: De Shift van Creatie vanuit pijn, weerstand en contrast naar Creatie vanuit verlangen.
Module 7: Wat zijn je ware verlangens?
Module 8: Wat doe je als je niet weet wat je wil en als je vastloopt?
Module 9: Wat zijn de niveaus van Bewustzijn en hoe kunnen deze je helpen om jouw realiteit te creëren?
Module 10: Hoe verhoog je je niveau van Bewustzijn?
Module 11: Hoe kom je er achter wat je blokkades zijn en hoe shift je je blokkades?
Module 12: Wat zijn de grootste blokkades als het aankomt op het creëren van je realiteit?
Module 13: Hoe creëer je een dagelijks afstem ritueel?
Module 14: Hoe schrijf je het nieuwe script voor je leven?
Module 15: Wat zijn de meest krachtige Manifestatietools die je kunt gebruiken?
Module 16: Hoe ga je om met gehechtheid?
Module 17: Hoe ga je om met contrast?
Module 18: Hoe ga je om met het gevoel van overspoeld zijn en met perfectionisme?
Module 19: Wat zijn geïnspireerde acties? Hoe neem je iedere dag geïnspireerde acties?
Module 20: Hoe ga je om met “Ik heb geen zin om het werk te doen?” en andere vormen van uitstelgedrag en sabotage?
Module 21: Wat kan er aan de hand zijn als je verlangens niet vervuld lijken te worden?
Module 22: Wat zijn de signalen dat je manifestatie onderweg is?
Module 23: Hoe BLIJF je in je Manifestatie Kracht?

EN tot alle modules van het programma: Next Level Creatie zonder Excuses. Twv €197,00

Module 1: Zo binnen, zo buiten: Creatie is een INNERLIJKE reis.
Module 2: Waarom is dit de BESTE tijd ooit om VOL in jouw Creatiekracht te stappen?
Module 3: Wat is je ZielsMissie werkelijk? En hoe maak je het makkelijk om je ZielsMissie te volgen?
Module 4: De blokkades die je saboteren en die je tegenhouden om in de energie van Next level Creatie te stappen.
Module 5: Hoe breek je door deze blokkades heen?
Module 6: Acties creëren niet, alleen bewustzijn creëert. Dit is hoe dat werkt.
Module 7: Hoe kun je makkelijk weten wat Creatie nu door je heen wil laten ontstaan?
Module 8: Een deep dive in wat er NU concreet door je heen wil ontstaan.
Module 9: Wanneer deel je je Creatie met de wereld?
Module 10: Hoe deel je je Creatie met de wereld?
Module 11: Hoe verkoop je je Creaties en wanneer?
Module 12: Next Level geldmindset.
Module 13: Hoe ga je om met afleiding, “geen zin” en andere excuses? En hoe hou je focus op wat je hier op aarde te doen hebt?
Module 14: Waarom kiezen voor jezelf en je zielsmissie automatisch een keuze voor het grootste goed is (En hoe je ermee omgaat als je TOCH kritiek krijgt.)
Module 15: Hoe CLAIM je je nieuwe jij? Hoe BLIJF je in deze Creatiekracht.

Je ontvangt OOK nog eens toegang tot maar liefst 5 “gewone” BONUSSEN en 2 extra bonussen!

BONUS 1 zit bij het programma ‘Next Level Creatie zonder excuses.’ Deze bonus is het Online programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Deze bonus heeft een waarde van €497,00

Deze training bestaat uit 2 audio trainingen van ruim 2 uur en talloze bonussen waaronder:

 • Het ideale klant en marketing script
 • Salespagina checklist
 • Dagelijkse Biz en marketing checklist
 • Zielsonderneming script
 • Lancerings checklist

ALLES wat je nodig hebt om binnen een paar dagen een GLOED nieuw product op te zetten, helemaal afgestemd op jouw ZielsMissie, als dat iets is waar je naar verlangt.

BONUS 2 is het Online programma “Ik kies voor Magie” twv €197,00

In 6 modules maak je kennis met de volgende Universele Wetten:

De Wet van de Aantrekkingskracht (Vraag en het wordt gegeven)
De Wet van Vibratie
De Wet van Overvloed en liefde
De Wet van Ongelimiteerde support
De Wet van Intentie
De Wet van Overgave
De Wet van Eenheid
De Wet van Ontvangen
De Wet van Contrast
De Wet van de minste Weerstand
De Wet van de trek van het Collectief
De Wet van Geïnspireerde Actie

BONUS 3 is de INSTANT Manifestatie training twv €97,00
BONUS 4 is de training ‘Normaal is Saai, zo word je een SUPER Creator’ Twv €27,00
BONUS 5 is de online training: ‘Mijn reis naar Online Zielsmissie Succes’ Twv €97,00

EXTRA BONUS 1: Als je je aanmeldt voor dit programma mag je de zelfsudie variant aan iemand cadeau geven die mij nog niet volgt of die niet mee heeft gedaan met het gratis programma. Nadat je je hebt aangemeld laat je ons weten aan wie je de zelfstudie versie met 2 krachtige online programma’s en 5 bonussen wilt schenken en wij maken het in orde voor je!

EXTRA BONUS 2 is toegang tot mijn Event Bundel. Als je live bij al deze events was geweest dan was je investering meer dan €1000,00 geweest!

Overige details:

Dit unieke en speciale aanbod is geldig tot en met 26 december.

Je krijgt toegang tot de content in een online omgeving, maar ze worden ook per mail naar je toegestuurd. Alle modules bestaan uit video of audio en soms met aantekeningen.

Je krijgt toegang tot 4 complete online programma’s en een aantal super mooie bonussen.

Je behoudt lifetime toegang tot de programma’s. waarbij lifetime verwijst naar zolang het internet/ mijn business en website bestaat (En ik hoop nog heel, heel, heel lang 🙂  )

Jouw Investering.

Je ontvang toegang tot 4 complete online programma’s en bonussen ter waarde van meer dan 1000 euro maar voor de ZELFSTUDIE versie is jouw investering slechts een fractie van de waarde.

Ik geloof met heel mijn hart en ziel en zijn in de kracht van Bewuste Creatie. Het is mijn Missie dat zo veel mogelijk mensen weten hoe Creatie werkt om uiteindelijk te leren creëren vanuit de vibratie van Liefde en eenheid. Daarom heb ik geprobeerd de investering zo laag mogelijk te houden.

Jouw investering is daarom nog geen 10% van de waarde van deze content. Je betaald slechts €97,00 ex BTW voor dit krachtige pakket.

Hieronder kun je je direct aanmelden OF lees verder om alles te lezen over de VIP versie.

En heb je nog andere vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je nu direct aan!

OF kies voor de VIP versie met 3 maanden persoonlijke begeleiding

VIP Manifestatie Super Pakket

Ik ga iets MEGA bijzonders doen voor dit VIP Pakket. Iets wat ik nog NOOIT heb gedaan!

Zoals ik op deze pagina heb genoemd creëren we onze realiteit met onze overtuigingen. Verander dus je overtuigingen en je verandert je realiteit. Het klinkt heel simpel. Maar waarom leeft dan niet iedereen een gelukkig en vervullend leven? Dat heeft een paar redenen:

 1. Mensen weten niet dat onze overtuigingen onze realiteit creëren en hoe dat precies werkt.
 2. Mensen denken dat wat ze geloven waar is en wat ze niet geloven niet waar is. Ze staan er niet eens bij stil om hun overtuigingen te onderzoeken en te veranderen.
 3. En ALS mensen dat al weten, dan weten ze vaak niet precies WAT hun overtuigingen zijn.

Wet van AantrekkingDaarom ga ik in it VIP pakket iets SUPER speciaals aanbieden.

Ik ga op 11 van de belangrijkste levensgebieden delen wat de belangrijkste blokkerende overtuigingen zijn die ik waarneem en waarvan ik zie dat ze voor contrast, pijn en weerstand zorgen voor mensen.
Daarnaast ga ik 11 uitgebreide scripts schrijven met overtuigingen die zijn afgestemd op de hoogste versie van jezelf. Ik ga je de EXACTE woorden aanbieden die je kunt gebruiken om af te stemmen op wat je in je hart voelt dat mogelijk is.
Deze scripts worden ook aangeboden als audioversie om keer op keer naar te luisteren zodat je je geest kunt herprogrammeren voor succes, liefde en overvloed.

Deze lijsten met blokkades en scripts zijn super compleet en bestaan per week uit meerdere pagina’s.

Dit zijn de 11 onderwerpen die aan bod gaan komen tijdens dit unieke en krachtige coach traject:

Week 1: Stem af op de energie van de Goddelijke en Krachtige Creator die je BENT.
Week 2: Stem af op de energie van Zelfliefde en jouw meest krachtige Zelf-identiteit.
Week 3: Stem af op VRIJHEID en jezelf bevrijden van pijn, lijden en negatieve emoties.
Week 4: Stem af op de energie van gezondheid, jouw ideale lichaam en een overvloed aan energie.
Week 5: Stem af op de energie van zielsvervullende relaties, vriendschappen en familierelaties.
Week 6: Stem af op de energie van overvloed en voldoende financiële middelen.
Week 7: Stem af op jouw perfecte levensstijl en jouw perfecte huis wat voelt als een thuis.
Week 8: Stem af op de energie van waanzinnig succes op ieder gebied van je leven.
Week 9: Stem af op de energie van oneindige creativiteit.
Week 10: Stem af op het vervullen van je Zielsmissie via jouw droombaan of droombedrijf.
Week 11: Stem af op de energie van het co-creëren van de Nieuwe aarde vanuit een energie van liefde, eenheid en gelijkheid.

Naast deze MEGA krachtige scripts ontvang je 3 maanden lang persoonlijke en intensieve begeleiding en coaching!

6 januari om 10.00 start ik met het geven van een Masterclass om je exact uit te leggen hoe onze overtuigingen onze realiteit creëren.

Vanaf 13 januari ontvang je 9 weken lang een groeps Coach Call via Zoom waarin je persoonlijke laser coaching kunt ontvangen.
Waar ik enorm sterk in ben is om te zien welke overtuigingen jouw huidige realiteit creëren EN wat je mag veranderen in jezelf om een andere realiteit aan te kunnen trekken.
Al meer dan 20 jaar observeer ik iedere dag mensen met EEN vraag in mijn achterhoofd: “Kan ik patronen ontdekken tussen wat zij denken en geloven en wat ik zie dat zij fysiek ervaren in hun leven?”
En ja, die patronen zijn er zeker en ik gebruik die kennis graag om jou te helpen om UIT beperkende patronen te stappen en IN de meest afgestemde versie van jezelf te stappen.

En tussendoor ontvang je ook op 2 manieren op een dagelijks niveau begeleiding:

Je ontvang dagelijkse mails met afstemoefeningen.
EN je ontvangt begeleiding in een besloten telegram groep. Hier kun je ook connecten en co-creëren met de rest van de deelnemers aan dit VIP traject.

Jouw Investering!

Normaal zou ik voor een groeps-coachingstraject dat 3 maanden duurt minimaal €997,00 vragen. Maar ik wil iets super bijzonders doen. Daarom bied ik dit traject nu aan voor 50% van deze investering.

Je investering is dus nu slechts €497,00 EN het is ook nog eens mogelijk om in 6 termijnen van €97,00 ex BTW te betalen.

Nog een keer wat je ontvangt voor deze investering:

 • Alle programma’s en bonussen uit het zelfstudieprogramma twv ruim 1000,00
 • Extra bonussen ter waarde van ruim 1000 euro: Een ticket voor het zelfstudie pakket om weg te geven en toegang tot de Event Bundel.
 • Beperkende overtuigingen op 11 gebieden zodat je weet waar je blokkades zijn en inzichten krijgt in het verhaal dat je mag veranderen.
 • 11 unieke scripts die ik speciaal voor dit programma schrijf. Iedere week ontvang je meerdere A4-tjes met een bekrachtigend nieuw verhaal.
 • Audio versies van deze scripts.
 • Een Masterclass waarin ik je exact leer hoe jouw overtuigingen je realiteit creëren en hoe je de scripts kunt gebruiken om de beste versie van jezelf tot leven te laten komen.
 • 9 groeps-coachcalls waar er ruimte is voor laser coaching en vragen en de opnames van de calls.
 • Co-creatie in een besloten Telegram groep onder leiding van een van de Bewustzijnscoaches.
 • Je behoudt lifetime toegang tot alle content, scripts en calls zodat je ze keer op keer terug kunt luisteren en steeds dieper kunt gaan in deze content.

Op dit moment is aanmelden voor het VIP programma niet mogelijk. De volgende ronde start in april. HIER kun je je aanmelden voor de wachtlijst. OF je kunt alvast starten met de zelfstudie variant. Je investering zal daarna verrekend worden.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar [email protected] OF meld je direct aan voor de VIP versie OF toch de zelfstudie versie.

Testimonials

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401