Vraag nu gratis toegang tot het Afstemdagboek, de Manifestatie Masterclassen 7 dagen samen Afstemmen!

Manifesteren is in essentie heel simpel: Jij bent de Creator van jouw realiteit! En OF jij geeft richting aan jouw dromen of je gaat als het ware mee in de Creaties van anderen mensen.

Dus wordt het tijd om de regie te pakken over jouw eigen Manifestaties? Dan is dit gratis Afstemdagboek en de bijbehorende Manifestatie Masterclass HET perfecte cadeau voor jou!

In het Afstemdagboek en de Masterclass leer ik je hoe manifestatie ECHT werkt, voorbij de oppervlakte van er geleerd wordt over de Wet van Aantrekkingskracht.

Daarnaast ontvang je 7 dagen lang iedere ochtend een video waarin ik je help om afstemmen tot een dagelijkse gewoonte te maken.

ALLES is energie en als je gaat begrijpen hoe dat werkt, dan kun je afstemming bereiken met alles waar je ooit naar hebt verlangt!

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” ― Nikola Tesla

Door het gebruiken van het Afstemdagboek en het volgen van de Masterclass leer je hoe je:

 • Krachtige intenties kunt zetten.
 • Jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens kunt shiften zodat je afgestemd raakt op de realiteit die je WILT creëren in plaats van onbewust mee te gaan in de realiteit die je nu gecreëerd HEBT.
 • IN de energie komt van “It’s DONE. Mijn manifestatie IS er.”
 • Exact kunt weten wat er aan de hand is als je manifestatie niet komt.
 • Wat de meest gemaakte “fouten” zijn waardoor manifestatie niet lijkt te werken.
 • Het ENE verlangen om op af te stemmen waardoor al je andere verlangens bijna automatisch vervuld gaan worden.
 • Hoe je weet welke acties je wel of niet moet nemen om je verlangen tot leven te laten komen.
 • Gaat voelen dat je NIET afhankelijk bent van een externe bron met wat jij wilt manifesteren maar dat alles al IN je zit.
 • Blokkades en angsten en twijfels shift zodat je je vrijer gaat voelen dan OOIT te voren!
 • Meer zelfvertrouwen dan OOIT gaat krijgen in je manifestatie ritueel.
 • En nog VEEL meer!

Je ontvangt het afstemdagboek en de Masterclass direct na aanmelding.

EN na aanmelding kun je ook nog eens lezen hoe je toegang krijgt tot het geld Manifestatie Pakket twv €97,00 ex BTW.

Meld je snel aan voor het Gratis Afstemdagboek en de gratis Manifestatie Masterclass door je gegevens hiernaast of hieronder in te vullen.

Dit is een greep uit wat mijn klanten zeggen over het gebruik van het Afstemdagboek:

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het afstemdagboek dagelijks gebruik. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.” Petra

“Sinds 2 weken gebruik ik het afstemdagboek van Maartje en het effect is bijna ongelofelijk. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor ‘t eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Dit afstemdagboek voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en ‘kom ik thuis’.” Karin

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.” Manouschka

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!” – Nicoline

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.