Gratis Online programma: 7 Stappen om een Meester Manifestator te worden

YES, vraag nu toegang aan tot dit GRATIS online programma!

Leer exact hoe we onze realiteit creëren en en manifesteer moeiteloos ieder verlangen dat door je heen wilt stromen in de fysieke realiteit.

Je krijgt niet alleen toegang tot dit gratis online programma MAAR je kunt OOK nog eens toegang krijgen tot het “Geld Manifestatie – pakket” ontvangen na aanmelding.

Lees snel verder voor alle details in de balk hiernaast of hieronder kun je je gegevens achterlaten om mee te doen met dit gratis online programma!

Vraag nu gratis toegang tot dit de online programma: 7 Stappen om een Meester Manifestator te worden

In 7 modules krijg je te horen wat er voor nodig is om NU een kwantumsprong te maken in jouw manifestatiekracht! Dit programma is super geschikt voor jou als je DIEPER wilt gaan in de Wet van Aantrekkingskracht. Het gaat VOORBIJ aan wat je leert in populaire Wet van Aantrekkingskracht materie zoals “The Secret” of de leringen van Abraham Hicks. Het verbind het spirituele met het aardse en Afstemmen met Actie. Uiteindelijk om hemel op aarde te creëren, het leven dat je BEHOORT te leven.

7 dagen lang gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

Dag 1: Leer hoe jij de ENIGE Creator van jouw realiteit bent.
Dag 2: Leer wat de WERKELIJKE bron is van jouw manifestaties.
Dag 3: Leer wat er voor nodig is om al je beperkende overtuigingen op te lossen.
Dag 4: Leer de 3 meest krachtige Manifestatie technieken die gegarandeerd werken en ontwikkel jouw eigen afstem ritueel.
Dag 5: Leer de nummer 1 Manifestatie KILLER (en andere manifestatie killers)
Dag 6: Leer welke rol andere mensen spelen in jouw realiteit.
Dag 7: Leer alles over het nemen van geïnspireerde acties (ipv geforceerde acties)

Iedere ochtend ontvang je per e-mail een module die ingaat op de bovenstaande onderwerpen. De modules zullen ongeveer 10 tot 20 minuten in beslag nemen.

Na afloop van de 7 dagen ontvang je een link waarop je alle modules kunt vinden, zodat je ze nog een keer terug kunt luisteren. Je kunt daar ook de 2 opnames vinden van de Q&A Calls die ik heb gegeven toen ik het programma live gaf.

Vul je gegevens in in het invulveld hieronder of hierboven om het programma te ontvangen.

Dit programma is geheel gratis. Er is geen addertje onder het gras. Het is mijn Missie om een wereld te creëren vol Krachtige Creators die een prachtige invloed hebben om bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde en deze cursus gaat daar bij helpen.

EN kun je OOK nog eens toegang krijgen tot een aantal super krachtige geld manifestatie trainingen die ik verzameld heb in het “Geld Manifestatie – Pakket” Twv €197,00

In dit pakket zitten de volgende trainingen:

  • De online Miljonair Mindset Workshop.
  • De “Schulden training” die je helpt om iedere blokkade die je hebt met geld te ontdekken en te shiften om door een waargenomen “plafond” heen te breken. OOK waardevol als je geen schulden hebt, maar wel het gevoel hebt dat je vastzit.
  • Een compleet PDF document met 14 pagina’s van beperkende overtuigingen die geshift mogen worden voor vrede en vrijheid met geld.
  • De Training: “Hoe kun je NU geld verdienen, of in ieder geval zo snel mogelijk.”

Na aanmelding deel ik met je hoe je in aanmerking komt voor dit geweldige pakket.

Ik kijk uit naar een geweldige co-creatie! Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je uiteraard gewoon aan door je gegevens in de box achter te laten.

We benutten maar ZO’N klein deel van ons potentieel!

En het is de HOOGSTE tijd om daar verandering in te brengen!
We hebben ZO veel verlangens. En die verlangens zijn NIET egoïstisch! Sterker nog: het zijn juist onze verlangens die richting geven aan Creatie.

Misschien wil je je missie ontdekken en gaan leven.
Of misschien weet je je missie al en wil je er een business omheen bouwen of wil je een stichting opzetten.
Misschien wil je co-creëren samen met je Soulmate of wil je al je liefde aan een geweldig gezin geven.
Of misschien wil je (financiële) vrijheid creëren voor jezelf en je gezin.
Of wil je je droomhuis manifesteren met een prachtige logeerkamer zodat al je vrienden langs kunnen komen en zich mogen wentelen in jouw gastvrijheid.
En misschien heb je nog 101 andere mooie dromen en verlangens.

Maar de meeste mensen ontkennen hun verlangens of ze doen er lang over om ze vorm te geven.
Omdat ze beperkende overtuigingen hebben over deze verlangens, zoals dat ze egoïstisch zijn of niet mogelijk.
OF omdat ze gewoon niet zien of weten HOE we onze realiteit creëren.

Ik weet exact wat er voor nodig is om je verlangens om te zetten in realiteit.

In de kern is het niet ingewikkeld, maar je moet wel even leren WAT daar dan voor nodig is!
En tijdens dit online programma is dit EXACT wat ik je ga leren!

Ik kijk er naar uit om samen te co-creëren op de meest krachtige manier!

Vul onder of bovenaan de pagina je naam en e-mail adres is. Je ontvangt dan direct alle details in je e-mail box.

Liefs Maartje

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.
In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha) Maar goed, zoals Albert Einstein ook zegt: De Illusie is HEEL aanhoudend 😉

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.
Je ZielsMissie leven en je zielsverlangens manifesteren heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan en het leven te gaan leven waar ze voor gebroren zijn.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen. Het manifesteren van verlangens is namelijk niet egoistisch, zoals mensen vaak denken. Verlangens zijn in de kern heel spiritueel en in dit programma leg ik je precies uit hoe dat werkt.

Vandaar dus ook dit programma en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Testimonials

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel