Yesssssss…… tof dat je je hebt aangemeld voor de gratis online training: 7 Doorbraken om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.

Lees deze pagina (of de mail die je hebt ontvangen, waar dezelfde informatie in staat) even goed door voor alle details en belangrijke zaken!

Je ontvangt de video direct in je inbox. Als je geen mail hebt ontvangen, stuur dan even een mailtje naar [email protected] dan kijkt mijn team het direct na voor je.

Ik weet dat steeds meer mensen een Zielsliefde tegenkomen of er naar verlangen om een Zielsvervullende relatie te manifesteren.
Dat is een fysieke manifestatie vanuit ons diepere verlangen om vanuit Liefde en eenheid te gaan leven.

Ik vind relaties een magisch mooi onderwerp.
Als je er namelijk goed over nadenkt, kunnen we onszelf alleen leren kennen in relatie tot de ander. Want hoe weet je wie je bent als je niet die prachtige spiegels om je heen hebt waar je mee kunt relateren?
En als je iemand tegenkomt waar je 100% mee resoneert, dan heb je de meest geweldige (en vaak ook genadeloze ;-)) spiegel in je leven aangetrokken, die er maar kan zijn.

En op de momenten dat je in liefde bent naar jezelf, dan is dat geweldig.
Maar op de momenten dat er overtuigingen worden terug gespiegeld die niet overeenkomen met de waarheid van Creatie, dan wordt het een ware uitdaging.
Het is echter niet heel ingewikkeld om in harmonie te komen met Liefde, je moet alleen even leren hoe het werkt en de discipline ontwikkelen om wat je leert van dag tot dag toe te gaan passen in je leven 😉

En daar help ik je dolgraag mee EN iedereen die je kent die een Zielsliefde zijn tegen gekomen of die dat diepe verlangen hebben om een Zielsvervullende relatie te manifesteren 🤗
Ik het geweldig vinden als je hen ook uit wilt nodigen om zich aan te melden voor dit online progamma.

Als 3 mensen zich via jou aanmelden voor dit gratis online programma, ontvang je OOK nog eens het Zielsliefde Manifestatie Pakket Cadeau. Hierin zitten de volgende gratis trainingen:

  • De Online shift oefening workshop (Video van 90 minuten en PDF)
  • Afstemscript: Afstemmen op jouw Zielsvervullende relatie (PDF en Audio)
  • Visualisatie: Afstemmen op jouw meest magnetische zelf (Audio)
  • Visualisatie: Afstemmen op Liefde (Audio)
  • Healing: Liefde leren belichamen (Audio)
  • Healing: Jezelf op de eerste plaats leren zetten (Audio)

Hoe kun je deze bonus ontvangen? 

Het enige dat je hoeft te doen is mensen uitnodigen om zich ook aan te melden om deze gratis training te ontvangen.  Als je 3 andere mensen doorverwijst die zich aanmelden, krijg je toegang tot de bonus! Je krijgt 10 punten voor iedereen die zich aanmeldt, inclusief jijzelf en bij 40 punten ontvang je dit mooie cadeau.

Je kunt de link die je in de balk aan de zijkant ziet met ze delen via e-mail, whats app of social media. Je hebt deze link OOK per e-mail ontvangen in de welkomstmail.

Het systeem houdt netjes bij wie er zich aanmeldt via jou en je ontvangt automatisch een update als iemand zich aan heeft gemeld en als je toegang krijgt tot het Zielsliefde Manifestatie Pakket.
Het werkt altijd het beste als je de link deelt met een persoonlijk berichtje of een persoonlijke aanbeveling.

Het wordt tijd dat steeds meer en meer mensen thuis gaan komen bij zichzelf en gaan leven in afstemming met Liefde en eenheid. Om de kwaliteit van hun eigen leven te vergroten en uiteindelijk ook om bij te dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde. 

Ik kijk enorm uit naar onze co-creatie!

Liefs Maartje

PS: heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] en anders zie ik je super snel in de eerste module. Hij zal al in je mailbox verschenen zijn. Zo niet, stuur ons gerust even een mailtje, dan kijken we het na voor je!

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht