Next Level Creatie Zonder Excuses

Stap op een Next Level Manier in je Missie. Juist NU! Tap in op de Creatiekracht die al door je heen wilde ontstaan. Neem de regie terug in handen en wordt de meest Krachtige Creator van JOUW leven!

Hieronder vind je de uitgebreide versie van wat we gaan doen. Maar hier alvast een overzicht:

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt 14 dagen lang iedere dag een module die je helpt om te connecten met de Next Level Creator die al IN jou zit en die nu geboren wil worden.
  • Je gaat op onderzoek WAT er nu door je heen wilt ontstaan en HOE je dat kunt gaan doen.
  • Je gaat zicht krijgen op wat je tegenhoudt om die excuses stuk voor stuk te elimineren.

Hoe gaan we dit doen?

  • Gedurende 14 dagen krijg je dagelijks een module met informatie en opdrachten waar je mee aan de slag gaat.
  • Je ontvangt als bonus opnames tot 4 Q&A Coaching Call voor extra inspiratie.
  • Je krijgt OOK nog eens toegang tot het bonus programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Twv €497,00

Voor wie?

  • Voor healers, coaches, spirituele ondernemers, creatievelingen en iedereen die voelt dat ze een bijdrage willen leveren aan het creëren van een nieuwe aarde.
  • Belangrijk is dat je echt voelt dat je een commitment wilt maken om naar het volgende level te gaan en dat je bereid bent om iedere dag minimaal 30 tot 60 minuten aan je Zielsmissie te werken. Skip netflix en andere dingen die niet belangrijk zijn om je tijd en energie hierin te stoppen. Het is belangrijk dat je de roep voelt om door je persoonlijke shit heen te werken, zinloze tijdsbesteding los te laten om bij te gaan dragen aan het ascentieproces van de aarde.

Wanneer?

Je ontvangt direct een mail met de eerste module. Je ontvangt vervolgens gedurende 14 dagen iedere dag een email. Je ontvangt lifetime toegang tot alle modules.

Investering?

Je investering voor dit programma is slechts €97,00 ex BTW ipv €197,00 ex BTW.

Het is ook mogelijk om dit programma te volgen in de School voor Wonderen. HIER kun je alles lezen over de School voor Wonderen en de andere Magische Manifestatie Scholen.

Wat ik vaak zie gebeuren is dat, als er iets aan de hand is en mensen maken heftige dingen mee in hun leven, dat mensen soms geneigd zijn om al hun regie en hun kracht uit handen te geven.
Dat zie ik tijdens deze Corona Crisis OOK gebeuren.

Ik zie posts op het internet en ik krijg vragen van mensen die zeggen:

Ik kan toch niet zomaar DOOR gaan in deze tijd?
Het is toch egoïstisch van me als ik mijn werk aan blijf bieden, nu er zoveel mensen pijn hebben en lijden?
Hoe kan ik nu aan mezelf en mijn business of Creaties denken als andere mensen me nodig hebben?
En mensen geven nu toch helemaal geen geld uit? Er komt misschien wel een crisis aan, mensen gaan toch helemaal niet kopen wat ik aan te bieden heb?
Of hoe kan ik ÜBERHAUPT aan mijn Creaties blijven werken als de wereld op zijn kop staat. Misschien over een tijdje weer, maar zeker niet nu.

Of mensen LATEN zich afleiden.
Ze denken dat ze al zo veel te doen hebben en dat er geen tijd meer is voor hun Zielsmissie.
Ze brengen uren en uren op facebook en de media door om op de hoogte te blijven van alles wat er aan de hand is.
Hun hoofd is VOL met alle verschillende vragen en scenario’s. Er zijn zoveel verschillende verhalen. Wat is nu wel waar of niet waar? Waardoor ze vastlopen in de angst en zich onbewust laten voeden door de angst.

En vervolgens is er amper meer ruimte voor wat ECHT belangrijk is: het in de wereld zetten van je ZielsMissie.
Je ZielsMissie is niet zo zeer wat je DOET, maar meer wie je BENT. En vanuit daar ontstaan je acties.

Je bent namelijk op aarde met een reden.

De meeste mensen die me volgen weten dit en hebben vaak ook al een vaak of zelfs een goed idee over WAAROM ze hier op aarde zijn.
Je bent op aarde om te creëren, om je ziel op aarde te manifesteren en om de meest Krachtige Creator te worden die je maar kunt zijn. En ja, daar kun je natuurlijk nog een persoonlijke Zielsmissie in hebben, maar dat is waar het voor de meeste mensen wel op neerkomt.

En nu is het belangrijker dan ooit om op te staan en de regie over je leven, je Creaties en je Zielsmissie volledig in handen te gaan nemen.
Geen afleiding.
Geen uitstelgedrag.
Geen excuses.

En het kan zijn, dat als ik dit schrijf, dat je kunt denken dat dit “hard” is.
Dan is dit niet voor jou. Want degene voor wie ik dit schrijf die SNAPT dit.

Ik schrijf het voor jou als je het grotere plaatje van Creatie op aarde al kunt zien.
We zijn namelijk geen reis als mens aan het maken, maar een reis als bewustzijn.

En juist dit soort situaties (en alle situaties die contrast met zich meebrengen) zijn bedoeld om ons bewustzijn te verhogen.
Je hebt daarin altijd een keuze. Ik zie om me heen dat de meeste mensen wel zien dat dit allemaal gebeurt omdat we aan de drempel staan van een nieuwe maatschappij.

Iedereen op aarde heeft uiteraard vrije wil, maar bij de Krachtige Creators die ik ken, zie ik een diep verlangen om samen te gaan creëren aan een nieuwe Aarde en een Nieuwe Maatschappij. Een maatschappij waarin we:

* Meer samen gaan co-creëren. We gaan nog meer elkaars krachten bundelen en samen werken en elkaar versterken.

* Nog meer krachtige Communities gaan bouwen, zowel online als offline. We verbinden ons ook steeds meer en meer met onze zielsfamilie omdat we veel van de karma met biologische familieleden op hebben geruimd, of in de komende periode op gaan ruimen.

* Nog meer bewust gaan zijn van de invloed die onze gedachten en energie heeft op hoe we onze realiteit creëren. Mensen gaan zich bewust worden van de niveaus van Bewustzijn en hoe groot de invloed is hiervan op ons van dag tot dag leven.

* En ook nog meer bewust gaan zijn dat de wereld eigenlijk niets meer dan een illusie is (Hoewel een aanhoudende, volgens de beroemde quote van Albert Einstein.) EN natuurlijk hoe we dan die illusie kunnen navigeren en waar de illusie precies voor bedoeld is.

* We BLIJVEN, ook na de crisis meer naar binnen gekeerd. Mensen zijn meer bereid om het innerlijke werk te doen omdat ze hierdoor leren dat de buitenwereld echt niets meer dan een spiegel is van de binnenwereld. En als ze iets willen veranderen, dat dat altijd eerst van binnen uit moet komen. We gaan echt leren op een meer krachtige manier hoe we werkelijk onze realiteit creëren.

* EN we gaan/blijven creëren op een iets “rustiger” niveau. Die rust die mensen gevonden hebben en de hernieuwde connectie met zichzelf, hun geliefden en hun ziel bevalt ze wel en dat is alleen maar mogelijk door echt UIT de ratrace te blijven, dus hier zullen mensen aandacht voor hebben. Mensen gaan een DIEP verlangen voelen om helemaal UIT het systeem te stappen om meer en meer SAMEN te gaan creëeren. EERST de pioniers en later ook “de massa.”

* Mensen gaan minder uit. Entertainment en zinloze dingen die je geest voeden, maar niet je ziel verliezen hun belangrijkheid. Ze vinden vervulling IN zichzelf, dus de behoefte valt om het buiten zichzelf te vinden. Er wordt daardoor meer geïnvesteerd in spirituele en persoonlijke ontwikkeling, retreats, workshops en andere vormen van betekenisvol samenzijn.

* Mensen kiezen meer en meer voor kwaliteit boven kwantiteit. Persoonlijke artikelen met liefde gemaakt krijgen de voorkeur boven “massa geproduceerde artikelen” die je kunt krijgen voor een paar euro bij grote retailers. Door mensen hun verhoogde vibratie, voelen ze nog meer de behoefte om ook hun omgeving op zo’n manier in te richten dat hun ziel gevoed wordt. Ook industrieën zoals beauty, uiterlijk en “snel, veel en rijk” zullen allemaal anders ingericht gaan worden.

* Systemen die vanuit het ego gecreëerd zijn zullen stap voor stap in elkaar vallen. Mensen hebben steeds meer en meer behoefte aan echt, authentiek en transparant.
Mensen willen hart en ziel gaan voelen in producten, diensten, service en marketing. Hoe meer hart en ziel, hoe meer magnetisme.
Ook andere maatschappelijke structuren zullen geheel vernieuwd worden. Er komen ook grootste veranderingen in het financiële stelsel en ons geldbewustzijn, die heel positief bij gaan dragen.

* Er komt meer bewustzijn naar de aarde toe. Omdat mensen thuis komen in zichzelf hebben ze minder de behoefte aan verre reizen, uit eten, tripjes etc. Het gaat om oprecht samenzijn en quality time. Dat staat boven alles. Mensen gaan uit als het afgestemd voelt, niet om iets te ontvluchten of van zichzelf weg te rennen.

* Er komen meer online bedrijven en creatievelingen. Mensen investeren hier ook meer geld in. Er gaat hoe dan ook een veel grotere creatiekracht ontstaan bij bewuste, spirituele mensen waardoor hun inkomen toe gaat nemen en dus ook hun bestedingskracht.
Bewustzijn is het nieuwe “Hustle.”

En als jij als nieuwetijds leider en pionier aan de “frontlinie” staat van deze verandering, dan hoor je, net als ik, deze roep al.

Het is ONMISKENBAAR.
Niet iedereen zal deze shift NU gaan maken. Je voelt deze roep nu en daarna zal je andere mensen gaan helpen om dezelfde shift te gaan maken.

En het is tijd om gehoor te geven aan die roep en je Creatiekracht naar het Next level te tillen.

Niet vanuit forceren, nee, juist vanuit Kracht.

In essentie zijn we bewustzijn en vanuit bewustzijn wordt al het andere gecreëerd.
Als je bewustzijn af is gestemd op flow, eenheid, creatiekracht, genoeg en andere mooie dingen, dan zal je dit ook waarnemen in je leven, ZELFS in een tijd die andere mensen als een crisis tijd bestempelen.

Het is nu meer dan ooit belangrijk om je Creatie kracht aan te gaan boren. Maar je WERKELIJKE Creatiekracht. De Creatiekracht die vanuit je ZIEL komt, niet de Creatiekracht die vanuit je ego komt.

Wat is het verschil tussen Creatie vanuit Ego en Creatie vanuit Ziel?

* Je Ziel is een innerlijk weten. Je Ego komt vanuit controle en gaat af op wat andere mensen zeggen dat je moet doen.

* Je ziel weet dat alles er al is en dat het zich stap voor stap ontvouwt op de meest prachtige manier. Je Ego wil een stap voor stap plan en wil “zekerheid” en zal zijn best doen om de realiteit zo te manipuleren dat hij dat voor elkaar krijgt, hoewel dat nooit lukt, want dat is niet hoe creatie werkt.

* Je ziel leeft in DIT moment en laat vanuit DIT moment alles ontvouwen. Je Ego wil de controle hebben en is altijd bezig met het verleden of de toekomst. De Ziel weet dat er alleen maar het NU is.

* Je Ziel weet dat alles goed is. In de ziel is geen dualiteit. Alles is perfect, precies zoals het is. Het Ego denkt dat het dingen moet veranderen zodat het gelukkig kan worden. De Ziel vindt het heerlijk om te creëren en te ontdekken en ziet ervaringen om te expanderen, maar heeft niets “nodig” want het IS al heel en het IS al compleet.

* Je Ziel weet dat het nergens snel, snel hoeft te komen. Er is geen eindpunt. Het “eindpunt” van de reis als bewustzijn is een terugkeer naar God, naar het Godsbewustzijn. Maar iedere ervaring is perfect gemanifesteerd om daar te komen en de Ziel geeft zich daar helemaal aan over. Het doet niet aan spijt of “had ik maar.” Het Ego is altijd op zoek naar de volgende “fix,” het volgende “shot adrenaline.” En het Ego vindt dat in iedere situatie waarin het zich als het ware in de fysieke realiteit vast bijt. Het Ego is verslaafd aan problemen, doelen, dingen voor elkaar krijgen, dingen “oplossen,” analyseren en ga zo maar door. Het is verslaafd aan de illusie van de fysieke wereld.

* De Ziel IS. Het Ego is altijd ergens anders.

* De Ziel creëert om het creëren zelf, omdat dat is wat De Creator wil laten ontstaan. Het Ego creëert omdat het iets oplevert en omdat er iets verkregen kan worden zoals eer, geld, aanzien, “likes” of validatie. De Ziel weet dat het geen acties hoeft te nemen om een verlangen te vervullen. Want dat komt van God en misschien DOOR je acties, maar dat is aan God, niet aan je Ego.

* De Ziel weet dat ieder verlangen vervuld kan worden. Het verlangen is leidend en het verlangen creëert en daarin openbaart God de juiste weg. Het Ego ziet zichzelf als apart van God en denkt dat hij zijn eigen verlangens moet vervullen.

DAT is qua Creatiekracht de basis van dit programma. 

Je krijgt toegang tot de volgende modules:

Module 1: Zo binnen, zo buiten: Creatie is een INNERLIJKE reis.
Module 2: Waarom is dit de BESTE tijd ooit om VOL in jouw Creatiekracht te stappen?
Module 3: Wat is je ZielsMissie werkelijk? En hoe maak je het makkelijk om je ZielsMissie te volgen?
Module 4: De blokkades die je saboteren en die je tegenhouden om in de energie van Next level Creatie te stappen.
Module 5: Hoe breek je door deze blokkades heen?

Module 6: Acties creëren niet, alleen bewustzijn creëert. Dit is hoe dat werkt.
Module 7: Hoe kun je makkelijk weten wat Creatie nu door je heen wil laten ontstaan?
Module 8: Een deep dive in wat er NU concreet door je heen wil ontstaan.
Module 9: Wanneer deel je je Creatie met de wereld?
Module 10: Hoe deel je je Creatie met de wereld?

Module 11: Hoe verkoop je je Creaties en wanneer?
Module 12: Next Level geldmindset.
Module 13: Hoe ga je om met afleiding, “geen zin” en andere excuses? En hoe hou je focus op wat je hier op aarde te doen hebt?
Module 14: Waarom kiezen voor jezelf en je zielsmissie automatisch een keuze voor het grootste goed is (En hoe je ermee omgaat als je TOCH kritiek krijgt.)
Module 15: Hoe CLAIM je je nieuwe jij? Hoe BLIJF je in deze Creatiekracht.

EN natuurlijk die super waardevolle bonus: Het Online programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Twv €497,00

Deze training bestaat uit 2 audio trainingen van ruim 2 uur en talloze bonussen waaronder:

  • Het ideale klant en marketing script
  • Salespagina checklist
  • Dagelijkse Biz en marketing checklist
  • Zielsonderneming script
  • Lancerings checklist

ALLES wat je nodig hebt om binnen een paar dagen een GLOED nieuw product op te zetten, helemaal afgestemd op jouw ZielsMissie.

Praktische details

Gedurende 14 dagen ontvang je iedere dag een module in je mailbox. Je kunt ze in je eigen tempo volgen. Je krijgt ook direct toegang tot alle modules en de opnames van de Q&A calls en je houdt lifetime toegang tot de content.

INVESTERING

Je investering voor dit programma is nu slechts €97,00 ex BTW ipv €197,00 ex BTW.

Het is ook mogelijk om dit programma te volgen in de School voor Wonderen. HIER kun je alles lezen over de School voor Wonderen en de andere Magische Manifestatie Scholen.

Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] en meld je anders direct aan voor het programma.

Iets meer over mij …

Mijn naam is Maartje Koper en ik ben Bewustzijnscoach Coach voor bezielde Missie Ondernemers, creatievelingen, kunstenaars, Nieuwetijdsleiders en artiesten en iedereen die de roep voelt om bij te dragen aan de Creatie van een nieuwe aarde.

Ik help jou om je blokkades te shiften, je missie te gaan leven op de meest krachtige manier en het leven (en de onderneming) te creëren waar je voor geboren bent.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…

Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht en de andere Universele Wetten van Creatie. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde dat we ons leven creëren vanuit het Bewustzijn dat we ZIJN en niet vanuit ons fysieke lichaam. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en mijn energiestroom en dus wat er op komt dagen in mijn Bewustzijn.

Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de de Universele Wetten van Creatie vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Realiteit Creatie gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht en Wetten van Creatie was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren heel veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden uren op you tube doorgebracht. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen. 

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel blokkades ik had, vooral op het gebied van geld. Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie. Dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zit ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam. Nu heb ik geleerd om op een hele andere manier naar Creatie, geld en bewustzijn te kijken en dat heeft mijn leven radicaal verandert. En ik doe niets lievers dan mensen helpen dezelfde shift te maken.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401