Er zijn 2 Magische Woorden die potentieel je hele leven kunnen veranderen.

Weet je wat die woorden zijn?

Ik denk dat veel mensen wel een “O ja” moment hebben als ik tijdens de gratis training deel wat deze woorden zijn. Maar ik denk dat de meeste mensen deze waarheid nog niet LEVEN.

En daarin zit de Sleutel. Want je kunt iets wel WETEN, maar als je het niet LEEFT, dan krijgt je alsnog niet de resultaten waar je naar verlangt.
Als je niet iedere dag handelt naar wat je WEET dan gaat het geen verschil maken.

Ik ga je dus in deze gratis training niet alleen leren WAT deze woorden zijn, maar OOK wat het voor de meeste mensen zo lastig maakt om hiernaar te leven EN wat jij direct na deze training kunt doen om daar verandering in aan te brengen.

Als je weet wat deze 2 woorden zijn en er naar gaat LEVEN, dan zal je wereld NOOIT meer hetzelfde zijn.

Je zult gedag kunnen zeggen tegen iedere vorm van tekort en machteloosheid.
Je zult in staat zijn om je te gaan bevrijden van emoties zoals angst, schuld en schaamte.

Je zult je daarentegen krachtiger dan ooit gaan voelen.
Je zult een DIEP vertrouwen in het Universum gaan krijgen waardoor je meer innerlijke rust gaat ervaren dan je OOIT voor mogelijk kon houden.
Je zult je nooit meer zorgen hoeven te maken over dat je krijgt waar je naar verlangt.
Je zult je geliefd, gesupport en gedragen voelen.

Lieve co-creator, als je hier ook naar verlangt, en als je ook in je hart voelt dat je er klaar voor bent om deze shifts te maken, dan nodig ik je met HEEL mijn hart uit om toegang te vragen tot deze gratis online training.

Direct na aanmelding ontvang je toegang tot de gratis training EN ik deel ook nog eens met je hoe je gratis toegang kunt krijgen tot het geld manifestatie pakket.

Ik wens je een Magisch Mooie dag toe en ik hoop dat je HEEL veel waarde haalt uit deze training.

Liefs Maartje

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.

Wie ben ik om je hier meer over te leren?

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.

Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha) Maar goed, zoals Albert Einstein ook zegt: De Illusie is HEEL aanhoudend 😉

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.
Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dus ook dit programma en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia