Mensen die zich bewust niet laten vaccineren zijn geen Wappies of een “gevaar voor de volksgezondheid.”

Ik ken de mensen die gezien kunnen worden gezien als een “gevaar” voor de volksgezondheid persoonlijk helemaal niet.
Ik kan me voorstellen dat dit mensen zouden zijn die gewoon op pad gaan als ze ziek zijn en zodoende in aanraking komen met andere mensen.

Ik zal er persoonlijk nooit oké zijn als mensen moedwillig andere mensen “pijn” doen.
Pijn kun je niet altijd voorkomen. Sommige dingen doen nu eenmaal pijn. Maar door onbewuste keuzes kun je de pijn wel erger maken.
Als ik naar mijn eigen leven kijk, dan heb ik mensen pijn gedaan (of hun pijn erger gemaakt) omdat ik me niet bewust was van wat ik deed.
Ik DACHT misschien dat het de schuld was van “de ander” maar het was altijd iets in mijzelf waar ik nog niet op het hoogste niveau voor God koos.

Maar er bewust voor kiezen om je niet te vaccineren, betekent niet per se dat je een gevaar bent voor de volksgezondheid of een “wappie” of egoïstisch bent.
Ik denk dat het ZO belangrijk is om met elkaar in gesprek te blijven en geen conclusies te trekken over mensen zonder dat je ze persoonlijk hebt gesproken of zonder dat je het hele verhaal weet en hun gedachten kunt volgen.
Het is vervelend dat mensen die denken zoals ik gelijk worden weggezet als een “complotdenker” of een gevaar voor de volksgezondheid.Maar HEEL misschien hebben wij wel informatie die kan helpen om het doel te bereiken wat iedereen wil bereiken.

Ik keek net naar een filmpje op NPO 1 waarin Ronald Pierik (rechtsfilosoof en lid van de gezondheidsraad) deelt dat hij het niet uitsluit dat het verplicht zal worden om je te vaccineren en ik zie dit verhaal via andere wegen ook steeds meer voorbij komen.
Want, zo zegt hij, we willen als samenleving de ziekenhuizen leeg houden en de kinderen weer naar school krijgen.
Nu ben ik zelf niet ziek geweest afgelopen jaar.
De jaren er voor overigens ook al niet.

Ik luister heel goed naar mijn lichaam en wat het nodig heeft.
Niet EEN van mijn bewuste vrienden heeft in het ziekenhuis gelegen.
Ik ken er wel een paar die ziek zijn geweest, maar daar zijn zij bewust mee om gegaan.

Als ik dan hoor dat iemand van de “gezondheidsraad” is, dan denk ik bij mezelf: Dat is dan in mijn ogen een HELE beperkte kijk op gezondheid.
Er is volgens hen, zoals ik het interpreteer, maar EEN weg om gezondheid te creëren en de samenleving weer op gang te krijgen.
Maar ik heb een andere weg genomen (en velen met mij) en wij hebben ons leven überhaupt nooit STIL gelegd.
Zij het met wat uitdagingen hier en daar in verband met veel maatregelen die vanuit mijn visie op het leven raar en onlogisch zijn.

Als ik ziek ben, dan blijf ik thuis. Dan ga ik niet rondlopen en andere mensen “besmetten.”
Want ziekte is een teken dat er iets niet in orde is in je systeem en dan is er dus iets wat aangekeken moet worden en dat kun je beter in stilte doen of met mensen die er verstand van hebben en die je daarmee kunnen helpen.

En ik zie deze collectieve ziekte dan ook als een teken dat er iets niet in orde is in ons collectieve systeem.
Mijn inziens vraagt Covid-19 niet van mensen dat iedereen een spuitje neemt (of een jaarlijks spuitje) en dat de wereld weer door kan draaien zoals het was.
Mijn inziens is het een noodkreet vanuit het leven zelf en de aarde.
Mijn inziens is het een uitnodiging om te gaan leven in afstemming met de aarde, de natuur, met elkaar en in afstemming met de Universele Wetten van Creatie.

En het heeft AB-SO-LUUT geen zin om iedereen dan verplicht een vaccinatie te laten nemen.
Ik kan zo voorspellen dat dit niet gaat werken.
Ik weet dat omdat ik al meer dan 20 jaar bezig ben met de vraag: “Hoe creëren wij onze realiteit?” en ik dit vraagstuk uren per dag heb bestudeerd.

En veel van mijn Bewuste Creator vrienden en klanten passen deze Universele Wetten van Creatie toe in hun leven en ervaren helemaal niet de problemen die andere mensen ervaren.
Dus misschien is het een mogelijkheid om even de blik IETS ruimer te maken en even de vraag te stellen: IS vaccinatie en dwang en drang ECHT de enige manier om hieruit te komen?
Zijn er misschien andere manieren voordat we een samenleving creëren waarin verdeeldheid de norm is?
Want ik ga je dit vertellen: Er is geen mate van dwang of drang die mij kan overhalen om een vaccin te nemen.
En ik denk vele, vele mensen met mij.

Ik ben me er wel bewust van dat een vaccin geen invloed hoeft te hebben op mijn gezondheid. Ik ben er niet per se bang voor.
Mijn lichaam zou de stof weer kunnen neutraliseren. Maar ik kies er liever voor om mijn energie ergens anders aan te besteden.

En ik kan met goed fatsoen niet meewerken aan de samenleving die we nu aan het creëren zijn.
Ik zou mezelf NIET in de spiegel kunnen kijken als ik hieraan mee zou werken.
En dat doe ik niet om andere mensen te pesten of ziek te maken, dat doe ik juist uit LIEFDE voor mensen.
Omdat de mensheid ECHT alleen gelukkig kan worden als ze in afstemming met de natuur, de aarde zelf, elkaar en God gaan leven.
En ja, als je daarin een vaccinatie wil nemen, omdat dat voelt als een liefdevolle keuze naar jezelf of naar anderen, dan moet je daar uiteraard vrij in zijn.
Ik ben zeker niet tegen vaccinaties. Ik ben nergens tegen. Ik ben alleen VOOR vrije keuze.

Dus misschien is het handig om even stil te staan zodat iedereen zichzelf nog even de vraag stelt:
Is dit ECHT de samenleving die we willen creëren?
Is dit ECHT hoe we met elkaar om willen gaan?
Is het ECHT ok hoe bepaalde mensen hun geld verdienen? Is het ECHT ok dat Pfizer een recordomzet had van een paar biljoen euro terwijl kleine ondernemers failliet gaan?
Is het ok dat de overheid een, in mijn ogen, bizarre marketingcampagne opzet om gebruik van een medicijn te promoten waar farmaceutische bedrijven zelf hele heldere ethische code voor hebben?
Weet je zeker genoeg dat dit gaat werken, dat je (indirect) dwang en drang toestaat om zaken voor elkaar te krijgen?

Ik kan met goed fatsoen niet bijdragen aan het creëren van een test-samenleving of een samenleving waarin de overheid kan beslissen dat mensen (en kinderen!) verplicht zijn om zich met een experimenteel vaccin te laten injecteren waarbij de lange termijn gevolgen nog totaal onbekend zijn.

Het is mijn hoop en mijn wens dat mensen zichzelf deze vragen stellen en handelen naar wat zij voelen in hun hart dat klopt.
En dat er niet genoeg geld of werk of status of aanzien in de wereld is om de leegte en de pijn te kunnen vullen die je ervaart als je niet trouw bent aan God of aan je eigen hart.

En dat, als je een bewuste keuze maakt om mee te werken aan de test maatschappij en het gebruik van het Covid paspoort en het pad naar mogelijk verplichte vaccinatie, dat je OOK bereid bent om de verantwoordelijkheid voor de gevolgen te dragen als dit niet gaat zoals je hoopt dat het gaat.

Ik wens je een mooie dag toe.

Liefs Maartje