Ik plaatste net een post in mijn gratis Facebookgroep: Magische Manifestatie Supergroep en ik zag opeens dat er bijna 7000 leden inzitten. Nog 52 leden en dan is die mijlpaal bereikt (Op het moment dat ik deze blog deel NOG minder omdat er weer ongeveer 40 leden bij zijn gekomen deze week.)

Mijn hoofd flits naar het jaar dat ik de groep heb aangemaakt: 2014.
Ik was toen nog in loondienst. Ik had nog 2 jaar nodig voordat ik genoeg lef had om ontslag te nemen om me helemaal op mijn ZielsMissie te gaan richten en ook DIE beslissing had meer voeten in de aarde.
Ik wist al jaren en jaren dat ik een grote fascinatie had voor de Wet van Aantrekkingskracht en hoe we onze realiteit creëren.
Ik wist ergens diep in mijn hart dat ik er ooit “iets” mee zou gaan doen.
Maar het was ook super eng en er waren allerlei blokkades:

Want ik kende toen niemand die ook net als ik fan was van de Wet van Aantrekkingskracht.
Ik zat spiritueel nog flink “in de kast.”
Ik droeg namelijk best een groot oordeel mee over wat ik deed en waar ik in geloofde.
Ik werkte bij Gemeenten en de overheid en daar was het ook “not done” om over dat soort onderwerpen te praten.
Sterker nog: mijn leidinggevende destijds verzocht me vriendelijk, doch dringend om mijn blog die ik destijds gestart was over de Wet van Aantrekkingskracht op “verborgen” te zetten zodat relaties niet zouden kunnen zien waar ik me in mijn “vrije tijd” mee bezig hield.

En dan besef ik me opeens hoe ver ik ben gekomen in 8 jaar.

De groep die ik aan had gemaakt om eens te kijken of ik online gelijkgestemden kon ontmoeten is uitgegroeid naar een groep van bijna 7000 mensen.
De blog die ik ben gestart en die in het begin door een handjevol mensen werd gelezen wordt nu duizenden keren bekeken.
Mijn interview met Bentinho Massaro op mijn Youtube kanaal is tienduizenden keren bekeken.

Ook wat er allemaal in gang is gezet nadat ik in 2016 ontslag nam om me 100% op mijn ZielsMissie te gaan richten is eigenlijk mijn wildste verwachting te boven gegaan.

Ik heb tientallen online programma’s gemaakt over de Wet van Aantrekkingskracht en het leven van je Missie op aarde die door duizenden mensen gevolgd zijn.
Ik heb honderden blogs en youtube video’s gecreëerd die door tienduizenden mensen bekeken zijn.
Ik heb events gegeven die door honderden mensen bezocht zijn.
Ik heb mogen leren van de meest inspirerende mensen van deze aarde.
Ik heb samen mogen werken en programma’s mogen creëren met geweldige zielen zoals Veronique Prins, Brigitte van Tuijl, Merlijn Wolsink, Monica Job en Margaretha Schokker en iedereen die ik vergeten ben maar in mijn hart iedere dag met me meedraag 😉
En de volgende uitnodigingen en plannen voor samenwerkingen zijn alweer in de maak.

En ik deel dit niet om op te scheppen. Ik doe de dingen die ik doe niet voor de “aandacht” of de validatie, dat interesseert me niet. Dat komt hoe dan ook als je je werk gewoon goed doet en als je mensen iets geeft waar ze happy mee zijn.

Ik deel dit om je te laten zien wat er mogelijk is als je gewoon de ene voet voor de andere gaat zetten en gewoon gaat DOEN, WAT andere mensen er ook van denken.

Ik had nooit een “plan.”
Ik heb altijd gewoon mijn uiterste best gedaan om me zo goed als ik kon open te stellen voor wat mijn ziel door me heen wilde laten ontstaan.
Om af te stemmen zo goed als ik kan en dan de acties te nemen die ik voelde dat ik mocht nemen.
En ja, ook ik heb vaak last gehad van uitstelgedrag.
Ik kan de keren niet tellen dat ik me niet goed genoeg voelde, dat ik me een “fraudeur” voelde of dat ik doodsbang was dat iedereen me zou laten vallen als ze er achter zouden komen wie ik echt was.
En ik heb het zo vaak op willen geven als ik tegen uitdagingen aan liep zoals kritiek, persoonlijke processen die me afhielden van mijn werk, te weinig inkomsten of lanceringen die niets opleverden en ga zo maar door.

Maar goed, dat is het ding met je ZielsMissie he?
Je kan wel ROEPEN dat je het niet wilt doen en dat het TE moeilijk is en dat je er mee wilt stoppen, maar de “pull” zal niet weggaan.
Je Ziel is namelijk wie je BENT en zal je altijd vooruit blijven roepen.

En nog steeds loop ik van tijd tot tijd tegen uitdagingen aan bij iedere uplevel die ik maak.
Het ENIGE verschil is, is dat ik nu in mijn achterhoofd weet dat het er bij hoort. Dat het een natuurlijk proces is van oude angsten en dingen die niet voor me werken loslaten zodat ik op een DIEPER niveau kan connecten met mijn Ziel en mijn ZielsMissie en de Liefde die we ZIJN.
De emoties en de drama zijn dus minder, bijna niet bestaand. Er is VEEL meer innerlijke vrede en liefde voor wie ik ben en voor wat ik hier te doen heb en voor alle mensen waar ik mee co-creëer.
Maar de omstandigheden blijven altijd in beweging. Creatie is altijd in beweging.

Dus de uiterlijke zaken, angsten en blokkades kunnen NOOIT een reden zijn om je tegen te laten houden om in je ZielsMissie te stappen en te doen wat je hier op aarde te doen hebt.
Want die gaan niet over. De kracht ervan wordt minder als je ze de regie niet meer geeft.
Je gaat leren als ZielsMissie ondernemer dat JIJ de regie hebt over wat je creëert. (Niet jij, het Ego, maar Jij de Ziel ;-))

Het belangrijkste is dat je gewoon gaat STARTEN.
Dat je iedere dag afstemt op je Ziel en iedere dag een stap vooruit neemt. Dat kan er op verschillende manieren uit zien. Mensen denken altijd dat ik heel hard werk en ik creëer ook met aardig wat intensiteit, maar mijn innerlijke werk staat altijd op de eerste plaats. Mijn relatie met mezelf en met God staat op de eerste plaats. En hoe meer ik DAT op de eerste plaats zet, hoe meer “uiterlijke resultaten” ik haal.
Zo binnen, zo buiten.
De buitenwereld is niets meer dan een spiegel van je binnenwereld.

Dat en nog VEEL meer is exact wat ik je wil leren in ZielsMissie School. Volgende week starten we.
Ik ga je het hele jaar helpen om je ZielsMissie in de wereld te zetten. Stap voor stap voor stap.
De wereld heeft het nodig en je Ziel heeft het nodig dat je dat commitment aan gaat.

Ik denk dat NU de tijd is om OP te staan als Lichtwerker, Krachtige Creator, Leider van deze Nieuwe tijd en/ of Missie ondernemer.
Ik weet dat jij net als ik voelt dat je op deze aarde bent met een REDEN. En nu meer dan ooit heeft de aarde ons nodig en hebben onze co-creators ons nodig.
Er gaat niets veranderen op een wezenlijk niveau als we niet ZELF de regie nemen en niet zelf 100% verantwoordelijkheid gaan nemen voor ons bewustzijn en onze ZielsMissie.
De wereld kan alleen veranderen vanuit de hoge frequentie die alleen bereikt kan worden als voldoende mensen vanuit hun unieke Zielsfrequentie gaan leven en volledig IN hun ZielsMissie stappen.
Ik hoop dat dit programma daaraan bij kan dragen.

Via DEZE pagina kun je er alles over lezen.

EN je kunt ook nog steeds gratis toegang vragen tot het online programma: Manifesteer Jouw Missie op Aarde. HIER is de link om toegang te vragen.

Wil je hier meer over weten vraag dan een van de gratis trainingen aan.
Deze vind je hier.
https://www.maartjekoper.nl/gratis

PS: ik plaatste vanmorgen een FB post met een klein stukje van mijn ervaring over hoe Bob en ik harmonieus uit elkaar gaan. HIER kun je hem lezen als je interesse hebt. Stuur me gerust een vroendschapsverzoekje als je er toch bent 😉