Wat is er voor nodig om jouw Missie-Imperium op te bouwen?

Als de meeste mensen de Wet van Aantrekkingskracht en Bewuste Creatie NET ontdekken, dan gebruiken ze hem vooral voor het manifesteren van parkeerplekjes of materiële dingen.
Of om een nieuwe relatie aan te trekken of meer geld te manifesteren.

Zo heb ik letterlijk een keer een super mooie Mercedes GEKREGEN.
Ja, echt zomaar gekregen.
Ik hoefde er helemaal NIETS voor te doen, behalve de Wet van Aantrekkingskracht toepassen en vervolgens HELL YES te zeggen.

Wil je echt alles leren over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om te manifesteren? Dat leer ik je in mijn Magische Manifestatie Membership. Zo staat er ook een training in over hoe jij jouw droomhuis kunt manifesteren.
En gisteren hebben we een Healing Call om de weerstand weg te nemen om geld te ontvangen.
Afgelopen week hebben we een training gedaan over hoe je in 48 uur je online programma kunt lanceren.
En vandaag zijn we gestart met versie 2.0 van mijn meest populaire programma: Afstemmen & Actie.
Dit programma zit BOMvol mooie content en het heeft de potentie om geweldige transformaties door te maken.
HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Maar onze Ziel is altijd aan het groeien en er wil altijd meer van jouw Ziel door je heen stromen.
Dus in de reis van de Krachtige Creator is er een deel van de mensen die het verlangen krijgt om een waar Missie Imperium op te bouwen.
Dus als jij dat ook hebt: dat is heel normaal.
En ja, er kunnen best wat weerstanden achter zitten zoals schuldgevoelens en gedachten als:

“Wie ben ik om dit te doen?”
“Er zijn al zo veel mensen die X of Y doen, wat heb ik daar nu aan toe te voegen?”
“Het lijkt net alsof ik super hoog van de toren blaas als ik er voor uitkom dat ik MEER wil creëren dan andere mensen.”
“Wat gaan mensen er van vinden als ik zo veel wil?”

Maar dat zijn allemaal angsten.
En ook al lijken ze super echt en kunnen je angsten je echt saboteren als je het toelaat, aan het einde zijn je angsten niet “echt.”

Wat ECHT is, is je ziel.
Dat is het oneindige deel van jou.
Ja, we leven in een dimensie die gebaseerd is op angst, maar door de vrije wil die we hebben, kunnen we zelf KIEZEN waar we ons op focussen.
EN vanuit welke vibratie we ons leven creëren: vanuit angst of liefde.

En geloof me: je HELE leven gaat veranderen als je jouw leven vanuit liefde gaat creëren.
En dat kun je OOK doen als je een Imperium op wilt bouwen. JUIST. Want vanuit angst is het HEEL moeilijk om wat dan ook te manifesteren.
Het voelt vaak als trekken aan een dood paard.
En dan roepen mensen: “Ik doe alles goed. Ik denk positief, maar het manifesteren lukt niet.” Maar het gaat niet om wat je denkt, het gaat om je algehele vibratie. En als die voor een groot deel af is gestemd op de vibratie van angst, dan gaan je creaties gewoon niet tot leven komen.

Als je DAT door hebt, dan wordt het steeds makkelijker om je Imperium op te bouwen.

En zo zijn er nog een aantal stappen die ONMISBAAR zijn als je een waar Imperium op wilt bouwen. En die deel ik SUPER graag met je in deze blog.
Want de wereld heeft MEER mensen nodig die een echte impact op de wereld willen maken.

De wereld heeft het nodig dat jij op gaat staan en gaat LEIDEN.
Ken je de levels of Consciousness? Ik leer mensen er over in mijn programma’s. Het gemiddelde niveau van bewustzijn op aarde ligt rond de 200/ 225: waar kracht NET begint te verschijnen.
Dus er is nog een lange weg te gaan voordat iedereen vibreert op level 500: liefde.

Het is tijd, Krachtige Creator om jouw waarde te gaan zien en om op te gaan staan en om te gaan DIENEN.
Het is tijd om jouw Missie Imperium te gaan bouwen.
Het is tijd om op te houden om op toestemming te wachten en jezelf NU toestemming te geven.
Het is tijd om die eerste stap te nemen OF om die kwantumsprong te nemen.

En wat is nog meer belangrijk als je NU wilt starten met het opbouwen van je Missie Imperium?

1. JIJ bent de enige Creator van jouw realiteit.

Als je exact weet hoe we onze realiteit creëren zal niets meer een geheim zijn en niets zal meer onmogelijk zijn. Ga dus vandaag nog tijd, aandacht en geld besteden om te leren hoe dit precies werkt.

2. Leer alles over ondernemen, sales en marketing.

Ja, je hebt een missie en dat is geweldig. MAAR je bent ook gewoon ondernemer. Gelukkig kun je vanuit een HELE andere invalshoek naar ondernemen en sales kijken, namelijk vanuit een punt van liefde. Ik leer mijn High Level klanten er ALLES over in mijn super waardevolle programma: Jouw Miljoen Euro Missie.

3. Leer alles over geldbewustzijn.

Geld is een van de grootste transformatie tools dat er is.
Door je geld blokkades heen breken gaat je helpen om helemaal vanuit overvloed te creëren. Het is HET moment dat High Level Missie ondernemers MOETEN gaan opstaan en aan hun missie gaan bouwen MET high level prijzen.
We moeten ANDERE dingen gaan waarderen in deze maatschappij.
Want waar je je geld heen laat stromen, daar krijg je meer van.

Je betaalt 500 tot misschien wel 2000 euro rente per maand aan de bank, maar je investeert niet in een goede Mastermind van 500 tot 1000 euro per maand die ervoor kan zorgen dat je misschien wel tienduizenden euro’s meer gaat verdienen per maand????

Je tikt rustig 2 a 3000 euro af bij een accountant voor een stukje papier waarop je officieel iets vastlegt, maar je vindt een Healing Programma van 1500 euro “te duur?” Terwijl dat programma een drastisch verschil kan maken in je dagelijkse energieniveau?

Je betaalt rustig 120 euro voor een bezoekje aan de huisarts (via je verzekering) maar de keer dat je een massage haalt voor 80 a 100 euro voor je welzijn, zijn op een hand te tellen.

Je geeft 200 euro per maand uit aan sigaretten, of wijn of uit eten of wat dan ook, maar je investeert niet in een goed coachingsprogramma, wat er voor kan zorgen dat je duizenden euro’s meer per maand kan verdienen? En je MISSIE kunt gaan leven?

En zo kan ik nog wel even doorgaan.
En jij doet dit en je klanten doen dit.
En je hoeft niet te kiezen, je kunt EN/EN doen. Maar het is WEL belangrijk om jezelf de vraag te stellen: waarom waardeer je het ene meer dan het andere?

Maar het is NU de tijd dat de Missie ondernemer op gaat staan en zichzelf en zijn of haar klanten gaat dienen op de meest krachtige manier.
Het is tijd dat je jouw geld blokkades LOS gaat laten.
Geld is NIETS meer dan energie en dat kan stromen vanuit angst of “moeten” of vanuit Liefde.
Geld is Liefde leer ik immers al mijn klanten in mijn programma’s.

4. Er is nooit een goed moment, dus DIT is altijd het goede moment.

Mijn vriendin & business coach Veronique Prins schreef vanmorgen nog in haar blog: kansen komen NOOIT op het “goede moment.”
En dat is WAAR.
Want ze komen op je pad om je te helpen groeien. En je EGO is bang, maar je Ego heeft niets te zeggen als het gaat om Creatie. Het is je Ziel die aan het roer staat.
Dus ja, die kans, die investering, die volgende stap komt ALTIJD op het moment dat jij denkt: “Nu even niet. Dit is NIET het goede moment.” En dat is LOGISCH want als het “makkelijk” zou zijn, dan zou je er niet door groeien en groei is waarvoor we hier zijn.

Je kunt ALLEEN maar creëren vanuit DIT moment. Je Ziel creëert vanuit DIT moment. Je Ego (angst) is bezig met het verleden of de toekomst, waar Creatie NIET mogelijk is.
In DIT moment is er altijd EEN eerstvolgende logische stap die je kunt nemen en dan zal de volgende stap zich openbaren. DAT is hoe je ergens gaat komen.
Vanuit totaal vertrouwen en overgave. En dat is er NIET in een dag, dat komt stap voor stap. Maar je moet WEL starten, anders ga je er ZEKER niet komen.

5. Je missie is altijd iets waar je het spaans benauwd van krijgt.

Hetzelfde verhaal met je Missie. Ook DAT is bedoelt zodat je kunt groeien.
“You teach others what you need to learn most.”

Ik vervloek mijn Missie wel eens.
“Moet ik nu ECHT gaan leren aan mensen dat we zelf onze eigen realiteit creëren? Dat ze hun schulden, relatiebreuk of ziekte zelf hebben gecreëerd?” Ok, ja het heeft nuances, mensen creëren het niet echt zelf op de manier dat ze denken, maar dit is wel het eerste wat mensen denken: “Dat heb ik ECHT niet zelf gecreëerd.” Dat was ook het eerste wat IK namelijk dacht toen ik voor de eerste keer hoorde dat we zelf onze eigen realiteit creëren. Ik was namelijk toen depressief, verslaafd en burned out. En ik kon NIET geloven dat ik dat zelf had gecreëerd.
Nu weet ik wel beter EN ik heb die kennis gebruikt om dat leven voorgoed achter me te laten. Het lijkt nu meer een vorig leven. Mijn leven ziet er nu ZO anders uit.
Ik voel me gezond, fit, ik leef mijn missie, ik heb tienduizenden mensen geholpen, ik heb een Internationale business en ik verdien geld met wat ik het liefste doe. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

6. Nooit opgeven.

En dat brengt me bij het volgende punt: je komt altijd uitdagingen tegen. En de meeste mensen geven dan op. Ze denken dat het niet “meant to be” is. Maar dat is ONZIN.
Er zijn altijd manieren om ergens langs te komen. Vooral als je gaat leven volgens de Universele Wetten van Creatie. Het probleem is echter dat mensen zich laten leiden door angst in plaats van liefde. En angst creëert niet, angst vernietigd. Dus ja, DAN ga je er inderdaad niet komen.
Het probleem is alleen een beetje dat je WEL moet investeren in een goed coachingsprogramma dat je gaat leren hoe je op een andere manier gaat leven en dan laten mensen zich soms ZO leiden door hun angst (Ego) dat ze zichzelf er al uitpraten voordat ze überhaupt beginnen. Want het Ego zal je vertellen dat iedere verandering eng is, want het ego heeft maar EEN doel: zichzelf in stand houden. En je ego (angst) en liefde (de vibratie van je ziel) zijn tegenpolen en kunnen niet tegelijkertijd bestaan. Dus het vraagt best wel wat van je om dit te gaan leren en vanuit je ZIEL richting te gaan geven aan je leven. MAAR als je dat eenmaal doet, OMG, dan gaat het leven ZO simpel worden, dat kun je je nu niet eens voorstellen!

Lieve co-creator.
Volgende week start ik de volgende ronde van mijn ZielsMissie Imperium Mastermind. Misschien is dit JOUW tijd om ALL IN te gaan.
We komen iedere maand minimaal 2 keer bij elkaar om je hele missie business van A tot Z op te zetten en succesvol te maken.
Ik combineer HIGH level afstem tools en energie tovenarij met simpele maar super effectieve business strategie.
Ik help je met:
Afstemmen op je Soulmate klant.
Het perfectioneren van je aanbod.
Het vragen van goede prijzen.
Het neerzetten van je marketingplan.
Het doorbreken van je geldblokkades.
Het vertienvoudigen van je manifestatiekracht.
En eigenlijk alles manifesteren waar je maar naar verlangt.

Dit programma is NIET voor iedereen. Je moet er ECHT klaar voor zijn om er voor te gaan. Maar als jij voelt dat het NU jou tijd is om ALL IN te gaan, vraag dan HIER een gratis Soul & Business-Strategie Reading aan.

Ik leer de energie van je business, je aanbod, je salespagina en alles wat er omhoog komt. Je krijgt een (geschreven) plan mee waar je aan de slag mee kunt gaan om jouw business naar het volgende niveau te tillen, zowel praktisch als energetisch, OOK als we vervolgens besluiten dat we niet gaan co-creëren.

HIER nogmaals de link om jouw gratis Soul & Business-Strategie reading aan te vragen.

Het lijkt me super tof om je te spreken!

Liefs Maartje