Is jouw Missie ook miljoenen euro’s waard?

Toen ik er 18 jaar geleden achter kwam wat mijn missie in het leven is: “Alles leren over hoe we onze realiteit creëren en zo veel mogelijk andere mensen ook helpen om de meest krachtige Creator te worden die ze kunnen zijn.” dacht ik maar EEN ding: “Ja, LEUK Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”
Het kostte me vervolgens 12 jaar voordat ik überhaupt kon zien dat je geld kon verdienen met je Missie.
En toen ik de sprong durfde te maken om er helemaal voor te gaan, kostte het me nog VEEL tijd, energie en geld om er achter te komen HOE je dat dan daadwerkelijk doet.
Ik heb er ongeveer 250.000 euro in geïnvesteerd om alles te leren over geld verdienen met je Missie. Ik heb geleerd van een paar van de beste coaches ter wereld.

MAAR …. het heeft me ook veel opgeleverd.
In mijn baan in loondienst heb ik nooit meer dan 2000 euro per maand verdiend.
Met mijn Missie heb ik de afgelopen 5 jaar tussen de 2 en 2,5 miljoen euro verdiend.
Ja, miljoen ja.
Wie had dat kunnen denken he?

En ik weet dat geld echt een gevoelig dingetje is bij veel mensen. Meestal als ik bedragen ga noemen, gaan veel mensen zich van mijn e-mail lijst uitschrijven.
Dus wat betekent dat nu eigenlijk precies dat je genoeg of zelfs veel geld verdient met je Missie?

Tuurlijk, het zorgt ervoor dat je een leuk leven kan leiden. Dat zeker.
Ik kan mijn dochter alle mogelijkheden van de wereld bieden, dat voelt ZEKER goed ja.
Ik kan de support inhuren voor mijn business die super belangrijk is omdat ik wel heel creatief ben, maar niet altijd ordelijk en gestructureerd 😉
Ik kan HEEL goed voor mezelf zorgen.
Ik wandel iedere dag een uur. Ik heb de tijd en de ruimte om dingen te doen die mijn ziel voeden zoals schrijven en mediteren en alles over het leven leren wat er te leren valt.

Maar bovenal dit: ik help mensen.
Als ik NIETS voor mensen zou doen. Als mijn Missie NIETS voor mensen zou doen, dan zouden ze geen klant worden of blijven.
Ik help mensen ECHT verder.
Ik leer ze concepten over het creëren van hun realiteit of geld creëren die ze nog NOOIT hebben gehoord.
ECHTE aha momenten.
Zodat ze geweldige transformaties meemaken. En DAAR betalen mijn klanten me met liefde geld voor.
Het gaat dus vooral om het feit dat het betekent dat je op alle gebieden veel impact kan maken. WAT dat voor jou ook betekent.

En dan zijn er altijd mensen die zeggen: “Ja, maar daar heb je geen geld voor nodig.” Maar dan mag je me echt leren hoe je zonder geld GOED voor jezelf en je gezin en de mensen om je heen kunt zorgen. Hoeveel tijd gaat er wel niet in zitten om ieder dubbeltje om te draaien of om achter het geld aan te rennen?
Als mensen vanuit tekort leven of geen geld durven te ontvangen, betekent het meestal dat ze zichzelf onvoldoende eren OF ze hebben een paar pittige blokkerende overtuigingen over geld. Zonde, want het helpt je zeker om meer impact te kunnen hebben op allerlei verschillende gebieden en je hoeft ook niet afhankelijk te zijn van de “goedheid” van andere mensen, die TOCH meestal druk zijn met hun eigen leven 😉

Nou, ja ik wil het ook niet AL te ongezellig maken op deze tweede Pinksterdag 🙂
Maar ik wilde gewoon even uitleggen waar bij veel mensen de weerstand vandaan komt.

Geld is Liefde, zeg ik altijd. En daar geloof ik in. Geld is an sich niets. Niets betekent iets. Alles is alleen maar energie.
Het ligt aan de betekenis die we eraan geven.
En ik zie geld liever als iets dat me eert en verder helpt en dat van me houdt en me helpt om mijn beste leven mogelijk te leiden.
Als iets dat ik gewoon mag vragen en vrij mag ontvangen en door kan laten stromen.

Geloof me: ik heb al het andere ook geprobeerd haha.

Angst is een Illusie.
Liefde is de enige creërende energie die er is. Tijd om er op in te gaan tappen.

IEDER verlangen dat je nu hebt, is voorbestemd om werkelijkheid te worden als je het pad van Liefde gaat volgen en angst los gaat laten.
Wanneer IS het tijd?
Angst gaat niet op een “wonderbaarlijke” manier uit je leven.
Angst lost zichzelf niet op.
Angst verdwijnt als je het zelf, BEWUST verplaatst voor liefde.
En als je DAT doet …. pfffff…. ik zou willen dat ik de woorden had om over te brengen hoe je je dan gaat voelen en hoe FREAKING makkelijk het leven dan voor je gaat worden.
Tot die tijd moet je het maar gewoon van me aannemen.
Je HELE realiteit gaat veranderen als je vanuit liefde gaat leven. En dat is niet moeilijk, want je BENT Liefde. Technisch gezien is het je natuurlijke staat van zijn. Je moet alleen wel even leren HOE. Maar ik doe niets lievers dan het je te leren.

Liefs Maartje

PS.: Wil je leren afstemmen op die liefde? Meld je dan aan voor mijn GRATIS online programma Afstemmen & Actie. Het is ook nog eens mijn populairste programma; HIER kun je je aanmelden.