Wat als je, als Krachtige Creator, de ene dag het ene wilt en de volgende dag het andere?

Dit is een van de grootste uitdagingen van een Krachtige Creator: ze hebben ZO veel ideeën en plannen en vaak kunnen ze niet goed beseffen waar ze wel of niet mee aan de slag gaan of wat prioriteit heeft.
En in het begin voelt alles goed en als ze het eerste enthousiasme verliezen, dan gaan ze aan zichzelf twijfelen.

En dan gebeuren er meestal 2 dingen:

1. Ze doen niets en laten zich leiden door:

“Ik weet niet wat ik wil.” of
“Ik zie door de bomen het bos niet meer.” of
“Ik kan dit niet doen omdat …..” (en komen met excuses.)

2. Ze nemen actie maar laten dan alles weer los, met als reden:

“Het voelt niet meer goed.”
“Het WAS afgestemd, maar dat is het nu niet meer.”

En dat is ZO zonde.
Want hierdoor groeien veel krachtige Creators VEEL minder snel dan dat ze kunnen groeien.

En niet omdat ze het niet kunnen, of ze hebben niet genoeg talent of ze missen de capaciteiten. Nee, dat is dus TOTAAL niet het geval.
Ze hebben ALLES in zich om succesvol te zijn met hun gaven en kwaliteiten.

Ze hebben alleen gewoon nog niet genoeg kennis over hoe Creatie werkt.
Ze weten nog niet goed WAT je dan precies moet doen als iets niet afgestemd voelt.
Ze kijken heel zwart wit: je doet iets, of je doet iets niet.

Het is ook een beetje hoe we het geleerd hebben: Je maakt een plan en vervolgens hou je je er aan en voer je het uit zoals je het bedacht of afgesproken hebt.

En dat klinkt heerlijk simpel. Maar dat is NIET hoe het voor een Krachtige Creator werkt. En op het moment dat een Krachtige Creator dat WEL denkt, dan ben je dus, laten we het charmant zeggen: F*cked. Het is wat een TON Krachtige Creators in de EEUWIGE spiraal brengt van plannen maken, een halve start maken en vervolgens weer alles laten vallen. OF wel doorgaan, maar met TE weinig plezier en vreugde omdat het nog steeds niet ECHT afgestemd is.
OF: de ene keer genoeg geld hebben en de andere keer in een staat van tekort leven. “Feast or famine” zoals ze dat in het Engels noemen.

Dus, in dit blog ga ik je iets HEEL belangrijks leren:

Creatie is constant in beweging.
Zodra jij IETS doet, worden alle kaarten opnieuw geschud.
Er is een Universele Wet van Oorzaak en Gevolg.
En met die Wet moet je dus meebewegen.

En het gebeurt maar ZELDEN dat iets waar je mee begint niet meer is wat je behoort te doen. We hechten er ook TE veel waarde aan. Ik zie Krachtige Creators CONSTANT hun hele aanbod, hun ideeën, hun hele bedrijf of wat dan ook veranderen of met alles te stoppen.
Geloof me: ik heb het zelf ook meerdere keren gedaan EN ik heb er heel veel van geleerd.
Maar ook DAT is geen “oplossing” om het gevoel van niet afgestemd zijn te veranderen, dat kan ALLEEN maar van binnen uit komen.
Ik kan niet in ÉÉN blog leren hoe dat precies werkt. Krachtige Creators doen er doorgaans een paar jaar over om “het spel van Creatie” ECHT door te krijgen. Net als met voetballen, of WAT je dan ook wilt doen: als je ergens ECHT goed in wil worden, zul je VEEL moeten oefenen en VEEL moeten leren. Daarom bied ik ook lifetime/ meerdere jaren toegang in mijn Geld is Liefde Community.

In plaats van alles tegelijk weet weg te gooien of om te gooien of in het EEUWIGE patroon van uitstellen te blijven hangen, probeer dit eens:

In plaats van dat je in je hoofd blijft, doe een stap naar achteren en stel jezelf de vraag: wat zou dan WEL goed voelen? Wat zou beter dan dit voelen?
En DOE dat dan.

En weet ook dat “je goed voelen” een INTERNE staat van zijn is.
Op het moment dat jij nog niet af bent gestemd op jouw Unieke Zielsfrequentie zal zeer weinig van wat je doet ECHT goed voelen en er zal snel een moment komen dat het niet meer “goed voelt.”
Op het moment dat je WEL bent afgestemd op je unieke Zielsfrequentie, zal bijna ALLES wat je doet “goed voelen.”

Ja, ik kan me voorstellen dat ook DAT lastig te snappen is als je net bent gestart met Bewuste Creatie. Maar blijf me gewoon volgen, maak gebruik van mijn content en mijn programma’s en er komt vanzelf een dag dat je het meer en meer door gaat krijgen, totdat je uiteindelijk een MEESTER Creator bent geworden. Tap in op die energie totdat het JOUW energie is.

Maar goed: ik herken dit natuurlijk TOTAAL.
Ik had het 2 dagen geleden ook weer:

Ik ben MIDDEN in de lancering van mijn Geld is Liefde Community en opeens voelde ik: OMG, het klopt niet, het klopt niet, het klopt niet.
Maar ik WEET wat ik moet doen.
Ik WEET dat dit er bij kan horen. Ik heb gedaan wat ik dacht dat het het beste was en ik heb energie in beweging gezet. Andere mensen verbinden hun energie er mee en vanuit daar mogen er weer nieuwe dingen ontstaan.

Dus ik haalde een paar keer diep adem.
Ik kalmeerde mijn gedachten.
Ik connecte weer met mijn Zielsfrequentie.
En ik stelde mezelf de vraag: “WAT voelt precies niet goed en WAT voelt WEL afgestemd?”

En ik wist gelijk dat het VIP aanbod van de Community niet afgestemd was. En ik voelde gelijk wat er aan de hand was:
Qua prijs en opzet zit er TE weinig verschil met mijn Nieuwe ZielsMissie Imperium Mastermind. Er zat wel verschil in qua opzet en ws de mensen die het aan zou trekken, maar niet super veel qua prijs. EN wat ik merkte was dit:
Ik kreeg echt vlinders in mijn buik als ik dacht aan mijn ZielsMissie Imperium Mastermind en minder aan de VIP dagen zoals ik ze had ingepland voor de community.
“Waarom is dat?” vroeg ik me af.
En ook dat wist ik gelijk. Ik ben niet gemaakt om een “curriculum” te leren zoals ik het had vastgesteld in de VIP dagen.
Ik vind het leuk om mensen nieuwe dingen te leren, maar meestal creëer ik er een programma of een workshop of event om heen en dan ga ik DOOR.
Dus waarom bood ik dit dan aan op deze manier?

Tja, goede vraag. En DIE waarheid in de ogen kijken, bracht wel wat weerstand omhoog. Maar ik ga het hier EERLIJK met je delen. Want jij komt dit soort dingen ook tegen, dat weet ik zeker en dan is het SUPER handig om te zien wat wel of niet afgestemd is en hoe je terug kunt komen bij je afstemming.

Dus de waarheid is dit: iedereen wil een Krachtige Creator zijn. Mensen willen altijd van alles. Maar helaas zijn er ook nog HEEL veel mensen die niet bereid is om te doen wat er voor nodig is.
En ze melden zich dan aan voor een programma zoals mijn Community, maar doen TOCH niet het innerlijke en het uiterlijke werk. Ze dagen niet op bij de calls, ze stellen geen vragen, ze nemen wel wat content door, maar IMPLEMENTEREN het niet EN ze krijgen dus niet de resultaten.
En dat vind ik dus KUT. Want ik weet dat ieder verlangen de potentie heeft om realiteit te worden. En ik ben ook gewoon betrokken bij mijn klanten. Ik WIL natuurlijk dat ze slagen.
Dus dan denk ik: hoe kan ik er voor zorgen dat de kans groter is dat ze succes behalen? Livedagen, denk ik dan. Dan kan ik ze er meer persoonlijk doorheen helpen.
Maar ja, de “denkfout” die ik hierin maak is dit:
De Geld is Liefde Community heeft ALLES in zich dat mensen een MEESTER manifestator gaan worden. Als mensen niet bereid zijn om er uit te halen wat er in zit, gaan ze zich OOK niet voor de VIP dagen aanmelden en dan gaat ze daar OOK niet het werk doen. EN omdat mijn energie er niet echt op zat, maar wel op de ZielsMissie Imperium Mastermind, gaan mijn klanten zich DAAR voor aanmelden, dan betalen ze liever dat beetje meer, want ze hebben immers al geleerd hoe ze geld moeten manifesteren want zij zijn WEL door de content van de Community gegaan en zij hebben WEL toegepast wat ik ze geleerd heb.

Kortom: ik heb met de VIP een programma gecreëerd waarin ik mensen (onbewust) bevestig in hun blokkades. Hmmmmm. niet echt handig he? Haha.

Ja, we willen HEEL veel voor klanten doen.
Dat zie ik bij alle Krachtige Creators.
Maar het moet dus WEL afgestemd zijn EN het moeten keuzes zijn vanuit het grootste goed.

Dus …. ik dacht: die VIP moet ik niet doen. En DIRECT vloog ook letterlijk de salespagina van mijn ZielsMissie Imperium Mastermind uit mijn pen haha. Zo gaan die dingen. De Wet van Oorzaak en gevolg. Verander een ding en er veranderen direct allerlei andere dingen 😉

Maar ik wil natuurlijk er WEL voor zorgen dat de mensen in de Community de beste resultaten halen. Dus ik heb mezelf wel de vraag gesteld: hoe kan ik de kans NOG groter maken dat mensen de resultaten halen? Wat is daar voor nodig en wat voelt afgestemd?
Ik had de afgelopen 2 weken al wat vlagen van inspiratie gehad die ik niet kon plaatsen, maar nu wist ik het opeens. Ik ben direct gestart met het creëren van een Ziels Creatie Afstemmingsplan.
Een plan dat je een keer per jaar in kunt vullen om je dromen, intenties en doelen in kaart te brengen.
Ieder kwartaal hebben de dan in de Geld is Liefde community een voortgangs sessie die je helpt om te kijken waar je bent en wat je nodig hebt en hoe de content in de Geld is Liefde Community je daarmee kan helpen.
En ik integreer het afstemdagboek zodat je iedere dag af kunt stemmen.

En voor het nodige live contact breng ik de Geld is Liefde Community Meet-ups weer terug, waar al mijn klanten de kans krijgen om elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te worden met de aangeboden content. Nieuwe leden van de Community, krijgen het eerste jaar gratis toegang.

EN ik was al een tijdje van plan om maandelijkse Energy Healing Calls te geven en ook die ben ik gelijk in gaan plannen.

En dat voelt dus SUPER afgestemd.
Ik WEET dat als mensen het werk doen, dat ze de resultaten kunnen behalen. Waarom dan beperkingen voeden he? Haha. Het klinkt ZO stom, maar doen we dit niet allemaal, iedere dag? Ons in allerlei bochten wringen om het de ander naar de zin te maken, ook al is dat niet in hun grootste goed EN niet in ons grootste goed.

Ik zei al tegen Bob: ik moet ook maar gewoon accepteren dat dit soort dingen (programma’s veranderen ook al ben ik midden in een lancering) NOOIT overgaan. Het hoort er kennelijk bij als Krachtige Creator.
En hoe MEER je bent afgestemd, hoe minder je ook daadwerkelijk dingen kunt doen die NIET zijn afgestemd. Het vreet je gewoon op, je hele ZIJN zet haar voet op de rem.
Gelukkig is er altijd een oplossing. (OOK een Universele Wet: waar een probleem is, is inherent ook altijd al een oplossing.)
En ik weet dat sommige mensen dit niet snappen als ik dingen “zomaar” verander, maar dan WEET ik ook dat het niet mijn ideale klanten zijn, want die hebben PRECIES hetzelfde als ik en zijn altijd HEEL blij om te zien hoe ik er mee om ga zodat ze er van kunnen leren in hun eigen business.
Anders lijken we straks net de politiek: Als je eenmaal een standpunt hebt ingenomen, mag je dat niet veranderen en ook vooral niet laten zien dat je maar een mens bent en fouten kan maken.

Ik heb ook besloten om de vroegboekkorting door te laten lopen tot en met dinsdag 11 juni. Dan sluiten de deuren van de Geld is Liefde Community weer.
Ik weet niet precies wanneer ze weer open gaan en of dat dit jaar nog een keer is of pas in 2020. En DAN zal de prijs bijna zeker 1000 euro hoger zijn. Weet je dus dat je een MEESTER creator wilt worden, stap dus vandaag nog in de Geld is Liefde Community om direct toegang te krijgen tot al het moois dat dit programma je te bieden heeft.

In de Online omgeving van de Geld is Liefde Community vind je content en krijg je de tools en coaching om alles te leren over de volgende onderwerpen:

 • Hoe werkt Creatie? Hoe werken de Universele Wetten?
 • Hoe ontdek je je missie en hoe kun je geld verdienen met je Missie?
 • Hoe bouw je je business op (Alles van ideale klant, productcreatie, marketing en mindset.)
 • Hoe schaal je je inkomsten op met groepsprogramma’s en membership programma’s?
 • Hoe creëer je online programma’s? (snel en zonder technisch gedoe)
 • Hoe creëer je VEEL in een zo kort mogelijke tijd (Hoe word je een creatie orkaan?)
 • Hoe heel je je geld blokkades en tap je in op de energie van overvloed?
 • High level business strategie.
 • Hoe bouw je je praktijk op en word je succesvol als coach? Hoe implementeer je de Wet van Aantrekkingskracht in je praktijk om je klanten sneller resultaten te laten halen?
 • Hoe open je je helemaal om te ontvangen?
 • Kortom: ALLES, van A tot Z wat jij nodig hebt om de meest krachtige en succesvolle Creator te worden die je kunt zijn.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Heb je nog vragen? Mail gerust terug.

Liefs Maartje

PS1.: Wil je eerst op een laagdrempelige manier kennis maken met afstemmen op jouw oneindige creatiekracht? Volg dan mijn waardevolle online programma Afstemmen & Actie. Dit programma is één van mijn populairste online programma’s en deze kun je HIER GRATIS volgen.

PS2.: Heb je het gevoel dat je op het punt staat om door te breken en echt die meest krachtige en succesvolle Creator te worden die je kunt zijn? Vraag dan vandaag nog de GRATIS Manifestatie Doorbraak Sessie aan. HIER kun je er meer over lezen en je aanmelden.