Wat is mijn grote visie en wat is JOUW grootste visie? 

Ik wilde dit stuk eigenlijk schrijven voor mijn persoonlijke afstemdagboek dat ik deel in mijn membership programma’s, maar ik voelde heel sterk: ik wil het met iedereen delen.
Want dit is waar het WERKELIJK om gaat.
En zo vaak gaan we van moment tot moment en van dag naar dag zonder WERKELIJK te kijken naar wat we willen, wat de grote visie is vanuit waar we willen leven. 

Dus vandaar dat ik dat vandaag met je deel. En de volgende stap is om dan werkelijk IN die nieuwe visie te stappen. Om vanuit DIE energie te gaan leven en om vanuit DIE energie je beslissingen te gaan nemen en geïnspireerde acties te nemen. 

Dus wat kwam er naar boven toen ik aan mezelf vroeg wat mijn grootste visie is? 

Ik leer mensen over de hele wereld hoe ze helemaal af kunnen stemmen op hun bron.
Ik leef zelf vanuit complete afstemming.
Dingen komen me gewoon aanwaaien.
Ik vraag ergens om en het wordt gegeven.
Mijn leven is werkelijk magisch en ik geniet van iedere seconde.
Er is nooit iets wat ik MOET doen, ik doe alleen wat super goed voelt in ieder moment.

Als ik uren wil visualiseren en mediteren dan doe ik dat.
Als ik uren wil schrijven, dan doe ik dat.
Als ik voel dat ik een programma wil creëren, dan doe ik dat en als ik maanden voel dat er niets gecreëerd hoeft te worden, dan geef ik daar gehoor aan.
Als ik helemaal IN mijn business wil zijn, dan doe ik dat.

En als ik voel dat ik alleen maar ruimte mag zijn, dan doe ik dat.
Als ik voel dat ik alleen maar wil creëren, dan geef ik daar gehoor aan en als er niets hoeft te ontstaan is het ook goed.
Als ik voel dat ik heel veel mag slapen, dan doe ik dat. Als ik voel dat ik heel weinig wil slapen, dan doe ik dat.
Als ik voel dat ik een boodschap heb die ik wil delen, dan doe ik dat en als ik even niets heb om te delen, dan geef ik daar gehoor aan.

En geld en klanten komen HOE dan ook altijd naar me toe, op precies de manieren en de momenten die helemaal afgestemd zijn.
En ik leef ook gewoon vanuit dat vertrouwen.
En als ik voel dat ik iets in het Nederlands mag creëren, dan doe ik dat en als ik voel dat ik iets in het Engels mag creëren, dan doe ik dat.
En als ik voel dat ik iets live mag doen, dan geef ik daar gehoor aan en als ik voel dat ik maanden niets live wil doen, dan geef ik daar gehoor aan. 

Als ik voel dat ik iets aan marketing wil doen, dan doe ik dat en als ik een toffe marketingactie wil doen, dan doe ik dat en als ik het even niet voel, dan is het kennelijk ook even niet nodig.
Als ik voel dat ik AAN mijn business wil werken, dan doe ik dat en als ik voel dat ik IN mijn business wil werken en alleen maar bezig wil zijn met kleine klusjes, dan doe ik DAT. 

En ik geef mezelf toestemming om iedere dag en zelfs iedere seconde iets anders te willen en daar gehoor aan mag geven.
Ik geef mezelf toestemming om mijn hele business om te gooien, precies zoals het goed voelt voor me.
Ik geef mezelf toestemming om iedere keer weer alle definities van wie ik ben en wat ik behoor te doen los te laten zodat ik altijd op de plek ben waarin alles ontstaat wat er mag ontstaan.
Ik geef mezelf toestemming om mezelf keer op keer opnieuw uit te vinden en om mezelf NOOIT opnieuw uit te vinden. 

Ik mag helemaal ergens in opgaan, WAT dat dan ook is. Ook al zie ik het “nut” er niet van in. En als ik er dan klaar mee ben, dan mag ik het ook weer van de ene op de andere dag loslaten.
Ik mag massa’s acties nemen als dat afgestemd voelt en helemaal opgaan in het niets als dat afgestemd voelt.
Ik ervaar iedere dag een geweldige connectie met het Goddelijke in me.
Ik ervaar een geweldige connectie met mijn lijf. Ik HOU van mijn lijf. Ik weet dat iedere cel reageert op mijn staat van zijn en dat ik met mijn lijf kan creëren en vanuit de energie kan creëren die door mijn lijf heen stroomt. 

Ik leef vanuit waardering voor alles wat is, wetende dat er altijd meer verlangens door mij heen zullen ontstaan.
Ik leef vrij van verwachtingen, onthecht van het resultaat wetende dat alles automatisch naar me toekomt waar ik op af ben gestemd.
Ik leef vrij van verplichtingen en dingen die ik denk dat ik moet doen om een bepaald resultaat te creëren en ik leef vrij van alle verwachtingen die mensen van mij hebben. 

En vanuit die energie, van ALLES wat ik ben en van ALLES wat er door mij heen mag ontstaan, creëer ik de meeste fantastische content voor mensen.
Content die mensen op het diepste niveau raakt.
Dat mensen het lezen of er naar luisteren en dat er direct een geweldige shift in hun bewustzijn komt. Dat ze dichter komen bij wie ZIJ werkelijk zijn en dat ze zichzelf toestemming kunnen geven om alles te laten ontstaan wat er mag ontstaan, WAT dat dan ook is. Vanuit complete vrijheid en complete liefde voor wie ze zijn. EN op precies het juiste moment. 

Door mijn content ervaren mensen wie ze werkelijk zijn.
En komen ze in een staat van ontvangen, loslaten en overgave terecht.
Komen ze in een grotere energetische ruimte waarin er ZO veel meer mogelijk is dan ze ooit konden denken.
En daardoor breidt mijn bedrijf zich vanzelf uit. 

Ik ontmoet vanzelf de juiste mensen en de juiste mogelijkheden komen automatisch op mijn pad omdat energie altijd meer energie aantrekt, het is een Universele Wet.
Ik hoef niets te DOEN om geld te verdienen omdat het geld automatisch binnenkomt door de geweldige structuur die we in de business hebben gebouwd.
En natuurlijk door de volgende regel: “Money follows joy” en ik heb heel veel vreugde met geld EN in alles wat ik doe, WAT dat dan ook is, en DUS komt het automatisch naar me toe. 

Ik ontvang het in liefde en ik geef het in liefde uit aan dingen die 100% afgestemd zijn en die mijn ziel voeden.
EN natuurlijk een uitnodiging voor jou om te kijken wat JOUW grootste visie is. 

En wat tips hierbij: 

1. Schrijf op WAT je wilt ervaren en denk niet na over het HOE. Het WAT is aan jou, het HOE is aan het Universum. Als je goed bent afgestemd op het WAT, dan presenteert het HOE zich vanzelf. 

2. Ga er niet over “nadenken.” Schrijf gewoon op wat er in je opkomt. 

3. ALS er beperkende gedachten of weerstanden omhoog komen, ga niet afgeven op jezelf. Ontvang dat vanuit liefde want dat laat je zien waar je nog wat los mag laten. 

4. And: Have FUN met deze oefening. Life is not supposed to be serious 🙂

Wil jij hier dagelijks mee aan de slag? Vraag dan HIER jouw eigen afstemdagboek gratis aan.