Sinds de 40K challenge is er ENORM veel veranderd en geshift in mijn leven.
(PS: heb je de challenge gemist? HIER kun je de opnames nog terug kijken.)
Er is een NOG dieper vertrouwen in mijn leven gekomen.
Een diepere afstemming op wat ECHT belangrijk is en op wat ik nu eigenlijk voor energie in de wereld wil zetten en boven alles: wil ZIJN.

Want we creëren onze realiteit door de energie die we van moment tot moment uitstralen.
En het is grappig dat we soms lijken te vergeten dat het innerlijke werk HET belangrijkste werk is.
En tijdens de 40K challenge (en ook daarna) heb ik HEEL veel innerlijk werk gedaan!
Ik kwam er ook achter dat ik nog VEEL te veel aan mensen trok.
Mensen die er nog niet klaar voor zijn om dit innerlijke werk te doen.
Mensen die nog vanuit het oude paradigma willen leven.
En ze zeggen misschien wel dat ze het willen, maar als het niet op een presenteerblaadje wordt aangereikt, dan gooien ze toch weer hun muur omhoog en lopen ze weg. Op zoek naar de volgende gouden pil.
En ik kwam er achter dat ik dat soort mensen niet meer wil helpen. Ik wil me niet meer tot hen richten. Want eerlijk? Ik heb er de energie niet meer voor. Ik lijk fysiek niet meer in staat om ergens aan “Te trekken.”
Het is 100% afgestemd en 100% vanuit flow en 100% een hell yes en anders is het een nee. Simpel.
Dat is hoe ik ALLES in mijn leven wil creëren: 100% afgestemd of niet.

Ik wil mensen helpen als ze al relaxt en ontspannen ZIJN.
Als ze die shift al hebben gemaakt naar het zijn van een meestermanifestor.
Als ze die kracht in zichzelf al voelen.
Want vanuit DIE staat van zijn is er nog ZO veel meer mogelijk.
Dan zijn het kleine aanwijzingen die ik kan geven die een MEGA groot verschil kunnen maken.

Geld is Liefde is niet voor mensen met “geldproblemen.”
Geld is Liefde is voor mensen die geld al als liefde zien en die 100% vanuit afstemming willen leven en dat voor 95% al doen, maar die mij nodig hebben voor die laatste paar procent.

It’s time to raise the bar.
Het is tijd om de energie NOG verder te laten stijgen.
Het is tijd om aardverschuivende dingen te gaan doen.
Het is tijd om NOG verder in onze grootsheid te stappen.

En ja, intern is er van alles geshift.
Ik voel me relaxed en ontspannen met mijn business en met geld verdienen.
Ik voel mijn flow en ik ben ZO in het moment.
Contrast kan ook niet lang in mijn leven zijn.
Zodra ik afstem en naar binnen duik en een paar alinea’s schrijf, dan voel ik mijn hele realiteit weer om me heen shiften.
Het gaat super snel nu.
En ik HOU van deze ontwikkeling.
Ik ben een energetische ruimte aan het creeren met mijn bedrijf (en mijn leven) waarin er ZO veel mogelijk is.

Internationaal stroomt het opeens.
Mijn nieuwe site en nieuwe online omgeving zijn bijna klaar.
De inspiratie stroomt om mijn programma’s in het Engels aan te gaan bieden. Nederland was al een tijdje te klein en nu voel ik dat ik ECHT uit mijn velletje ben geknapt hier.
Time for BIGGER.
Ik merkte dat ik een soort “resentment” kreeg naar mensen toe dat ze me “hier” hielden en “kleiner” hielden. Maar dat sloeg nergens op. IK hield mezelf klein en IK hield mezelf hier.
Ik dacht de hele tijd: er zijn nog ZO veel mensen in Nederland die nog niet weten hoe dit manifesteren werkt. Ik MOET ze bereiken. Maar ik voel nu: ik heb genoeg gedaan. Ik BEN er. Ik ben er al die jaren geweest en of mensen instappen ja of nee, dat is 100% aan hen. Want nogmaals: ik KAN en WIL er niet meer aan trekken.
Het mag nu allemaal gaan ontstaan vanuit de grootste energie mogelijk.
Nu heb ik mezelf toestemming gegeven om mijn vleugels uit te slaan en om verder en groter te groeien dan ik ooit voor mogelijk hield.

En er gaat nog van alles veranderen.
Het Internationale stuk, ja.
Het energetische stuk, ja ook dat blijft in ontwikkeling.
Maar ik voel ook dat er WEER iets mag shiften in mijn prijzen. Ik ga niet groots aankondigen wat of wanneer, ik ga gewoon aanpassen wat goed voelt, wanneer het goed voelt. Want zoals ik al zei: ik ga me ECHT richten op mensen die al leven vanuit het idee dat geld liefde is, dus ze melden zich aan omdat ze de energetische roep voelen en niet omdat een programma een paar honderd (of zelfs duizend!) euro duurder of goedkoper is.
Geld zegt ze niet veel. Alleen energie zegt ze iets.
Ze weten dat ze altijd meer geld kunnen creëren.
Waar ze hun energie aan besteden en hun focus op richten, DAT is belangrijk! Want dat bepaald immers ook of geld komen en hoeveel geld er komt.
Joy is hun grootste goed en hun hoogste doel.

Haha, ruimte BLIJFT het thema woord van deze weken and I LOVE it!

En als jij OOK al die krachtige creator bent die klaar is voor MEER.
Dan nodig ik je met HEEL mijn hart uit om volgende week mee te gaan doen met mijn Geld is Liefde programma. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

O en we kregen vorige week 2 mails van mensen die vroegen, wat nu precies mijn aanbod is qua programma’s en wat het verschil is tussen mijn Nederlandse programma’s en mijn Internationale. Dus hierbij het antwoord:

Er is een super logische opbouw in mijn content. En wat de prijs bepaald, is de hoeveelheid toegang die je hebt tot mij en mijn team en de Geld is Liefde coaches en het level waarin je bent in je business.

Mijn Magische manifestatie Membership bied ik aan voor een mega laag bedrag. Je krijgt dan toegang tot een ton waardevolle content die je echt een goede basis biedt om het manifesteren en geld creëren onder de knie te krijgen.
Er zit echter geen coaching of begeleiding bij en als je je membership opzegt, eindigt ook je toegang tot de content.
Je hebt hoe dan ook toegang tot de gratis Facebookgroep: Mastermindgroep tot Bewuste Creators, maar daar bieden zowel de coaches als ik geen coaching of begeleiding in aan. Een keer in de zoveel tijd bieden we in deze gratis groep iets tofs aan zoals de 40K challenge, maar na die paar dagen is dat weer klaar.
Onze energie gaat dan weer uit naar klanten van de Community of de VIP Community.

Na mijn Magische Manifestatie Membership is de eerstvolgende logische stap het Online programma Geld is Liefde.
In 3 maanden leer ik je alles over geld manifesteren en leven vanuit 100% afstemming. Ik start volgende week met een live 3.0 versie van dit programma, dat helemaal in het teken staat van geld verdienen door jezelf te zijn.
Je krijgt wekelijkse coachingscalls en de coaches en ik zijn er iedere dag voor je om je vragen te beantwoorden en je te coachen.

Bij dat online programma zitten ook gratis 3 maanden lidmaatschap van de Geld is Liefde Community.
De Community is een MEER dan geweldig platform met meer dan 40 online programma’s, workshops en masterclasses. In die content leer ik je niet alleen geld manifesteren, maar ook je meest afgestemde business opbouwen.
In de community krijg je ook wekelijkse coachingscalls waarin ik al je vragen beantwoord.

De Community is echter dicht nu en waarschijnlijk gaat deze pas in 2019 weer open. Ik wil HEEL graag naar EEN lancering per jaar en het voelt momenteel afgestemd om dat nu te gaan doen. Dus ALS je daar bij wilt zijn dan kan dat eigenlijk nu alleen maar via het Online programma Geld is Liefde. Je ontvangt 3 maanden gratis lidmaatschap en na die 3 maanden krijg je een aanbod om te blijven. HIER nogmaals de link om je aan te melden.

Voor mensen die meer behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding en al verder zijn met hun business (2 tot 5000 euro per maand verdienen en naar de 10 of 20K of daar voorbij willen OF als je gewoon DIE persoon bent die gelijk ALL IN gaat) hebben we het de High Level Geld is Liefde VIP Community.
Je krijgt daarin live dagen (nu nog van mij en Rebekka, later alleen van Rebekka) coachingscalls via Zoom, zodat je me persoonlijk kunt spreken en meer dan 20 High level modules waarin afstemming en high level strategie worden gecombineerd.
Ik doe niet heel veel aan promotie voor dit programma omdat de meeste mensen via de “normale” community hierin komen. Ook op live events deel ik dit programma.
Uiteraard krijg je de online Community en het Online programma Geld is Liefde er bij.

Hierna heb ik mijn 1 op 1 coaching, vaak gecombineerd met een Elite Mastermind, omdat het super waardevol is om op dit hoogste niveau met gelijkgestemden te kunnen sparren. It’s lonely at the top, you know.
Voor mijn 1 op 1 coaching doe ik helemaal weinig aan promotie. Meestal roep ik 1 a 2 keer per jaar dat er wat plekjes vrij zijn, die zich vrij snel opvullen. Daarnaast ben ik super streng wie ik op dit niveau coach. Het moet een 100% hell yes zijn, zowel voor mij als voor jou omdat de investering aanzienlijk is en het is altijd mijn doel dat je het er uit haalt. Mijn filosofie is dat de juiste mensen voor 1 op 1 coaching altijd komen. Ze voelen ZO dat ik DE persoon voor ze ben, dat ze hun beslissing al hebben genomen en MEGA enthousiast zijn om door mij gecoacht te worden om 100% afstemming te bereiken op ieder gebied van hun leven.

Daarnaast doe ik soms wat events zoals het event op 30 juni met als thema: leren geld creëren in een dag. Lees er HIER alles over.
Het is een cool low end event om echt energetisch iets dieps in jezelf te shiften.
EN je krijgt ook gratis toegang tot dit event als je meedoet met mijn Geld is Liefde programma.

En tot slot ga ik wel eens samenwerkingen aan met vrienden of mentors.

Internationaal bied ik op dit moment alleen mijn Money is Love Community aan, maar het is natuurlijk qua inhoud nog niet te vergelijken met mijn Nederlandse Community. We hebben net wat content er in gezet en mondjesmaat komt er wat vrij. Er zijn ook nog maar enkele mensen lid (hoewel daar komend jaar verandering in gaat komen, want we hebben grootse plannen haha) en vooral de energie is nog totaal anders (hoewel ook DAAR verandering in gaat komen, want ik VOEL het sinds kort echt!)

Het is de kunst van het leren manifesteren om bij alles wat je doet en bij alles wat je tegenkomt te voelen wat voor jou een hell yes is en wat niet. Dat voel je met je hart, je enthousiasme en wat je voelt dat 100% afgestemd is voor jou. Die beslissingen neem je niet met je hoofd.
Stem er op af dat het super simpel voor je is om te voelen wat voor jou op ieder moment de eerstvolgende logische stap is.
Stem er op af dat iedere investering die je doet, zich in 10-voud terugbetaald, ook al weer je niet precies wanneer en op welke manier.
Nogmaals: je creëert je realiteit met je gevoelens en je gedachten, dus het is super belangrijk (en HET dagelijkse werk) om te onderzoeken welke verhalen je jezelf precies vertelt. En dan kun je jezelf dus een ander verhaal gaan vertellen, dat helemaal af is gestemd op wat je wilt creëren EN waarmee je dus een andere werkelijkheid creëert.

Ik hoop dat dit artikel jou ook helpt om jouw grootste ruimte in te nemen, met alles in je leven en ik help je er graag mee in het Geld is Liefde programma. HIER nogmaals de link.

Liefs Maartje