40K Challenge dag 5 – DE DOORBRAAK!

Vandaag even geen livestream maar een blog.

Heb je de rest van de 40K Challenge gemist? HIER kun je de rest van de dagen terugkijken/ lezen.

Vanochtend ben ik door een zwaar afstemproces gegaan. Ik had er een paar pagina’s over geschreven, maar het voelt niet licht om woord voor woord te delen wat ik op heb geschreven omdat ik geen zin heb in extra projectie en ongevraagde adviezen en ongevraagde coaching. Maar ik zal er wel iets over delen:

Ik kwam een fundamentele angst tegen voor mensen.
Een constante angst dat mensen me afwijzen, boos zijn of dat ik ze teleurstel.
En deze angst drukt ZO zwaar op me en werkt in een heleboel aspecten van mijn business door dat ik energetisch gezien letterlijk niet in staat was deze week om klanten en geld te ontvangen omdat ik die 2 kennelijk op een bepaald niveau aan elkaar heb gekoppeld.
Dus daar ga ik verder mee aan de slag EN ben ik vandaag al op een prachtige manier mee aan de slag gegaan.

Daarnaast zei een van mijn businessvriendinnen iets dat me wakker schudde (thnx Monica! Luv you!) Ze zei: “Maartje, ik doe mee aan je challenge en ik zit al 5.000 euro over mijn doel heen. Mijn bedrijf is een freaking feestje en daardoor stroomt het.”
En ik dacht: dat is PRECIES waar het om draait. Door bovenstaande overtuiging is mijn bedrijf op dit moment geen feestje.
Ik ben voor mijn gevoel (energetisch) door allerlei hoepels aan het springen waardoor ik mezelf klem zet en dingen doe die niet werken. En misschien is dat maar 10% van wat ik doe, maar ik merk steeds meer en meer dat ik met niets minder dan 100% afstemming genoegen wil nemen.
En DUS stroomt het niet. Niet zoals ik wil in ieder geval 🙂

Dus dit zijn 2 dingen waar ik op ga afstemmen: Hoe shift ik van een constante angst voor mensen naar een diep vertrouwen naar mensen toe?
EN dus naar een diep vertrouwen naar MEZELF toe?

En wat is er voor nodig om mijn bedrijf weer een feestje te laten zijn?

En die twee gaan hand in hand.

En het EERSTE wat ik ga doen is de ruimte daarvoor nemen.
Daarom ga ik morgen NIET starten met mijn online programma, maar 13 juni pas. Als je je al hebt aangemeld: ga dan lekker aan de slag met alle content in de Online omgeving van de Geld is Liefde Community. De Geld is Liefde coaches zijn de komende anderhalve week gewoon in de groep om je te begeleiden en ondersteunen!
Ik laat de korting een dagje langer doorlopen zodat ik zeker weet dat ik iedereen de kans geef om ja te zeggen die mee wil doen (want er zijn wat dingen verandert in hoe ik het aan wil bieden, zie onderaan deze blog.) 1 juni gaat de prijs echter WEL omhoog, want dat voelt niet goed om de oude prijs te laten staan voor de mensen die al dat commitment hebben gemaakt. Dus wil je er bij zijn: HIER kun je je aanmelden.

(PS: ik ga de salespagina nog herschrijven. Zie ook het einde van deze blog.)

Ik ga volgende week maandag naar Frankrijk en dus heb ik alle ruimte om te kijken wat er mag ontstaan.
Ik heb al weken het gevoel dat er iets anders mag ontstaan en ik ga mezelf eens de ruimte geven om daar op af te stemmen. (Ha, inmiddels al weer helderheid in aangebracht. Kennelijk is daar geen anderhalve week voor nodig haha 🙂 )

Ok, dus wat zou een ander verhaal kunnen zijn dat ik mezelf ga vertellen?
Want dat is wat er voor nodig is. Ik weet nu wat het verhaal is dat ik mezelf nu vertel en nu is het tijd voor een nieuw verhaal:

Ik voel me veilig bij mensen.
Ik mag me veilig voelen bij mensen.
Iedere dag voel ik me steeds veiliger en veiliger bij mensen.
Ik mag nu al mijn barrières laten vallen en mensen voor me laten zorgen en mensen er voor me te laten zijn.
Het is super makkelijk om geld en liefde te ontvangen, gewoon precies zoals ik ben.
Ik geef mensen alle ruimte om te zijn wie zij zijn en mensen geven mij alle ruimte om te zijn wie ik ben.
Het ENIGE dat ik hoef te doen is mezelf te zijn en de acties te nemen die voor mij geïnspireerd zijn (WAT die acties ook zijn) en het geld is er hoe dan ook toch wel.
Ik mag mensen ontvangen en ik mag hun energie ontvangen.
Het is veilig om te ontvangen. (en ik voel dat ik ECHT energetische oefeningen in ontvangen mag doen om dat ECHT toe te kunnen laten!)
En ik trek alleen maar mensen aan bij wie het veilig is om compleet mezelf te zijn.
Het is veilig om te groeien met mijn bedrijf.
Het is veilig om VEEL meer klanten te ontvangen, helemaal op een manier die goed voelt voor me omdat ze helemaal geen verwachtingen hebben van me maar helemaal open staan.
Het is veilig om heel veel geld te ontvangen.
Het is veilig om alle ruimte in te nemen die ik in wil nemen.
Ik mag precies doen wat goed voor mij voelt. De ene dag mag ik vol gas vooruit en de andere dag mag ik weer alle ruimte creëren en ook al kies ik iedere dag andere dingen, dan nog is het goed genoeg.

Ok en wat voelt super fun en goed om te doen in mijn business?

Schrijven! Dat staat absoluut op nummer 1. Blogs en artikelen schrijven.
Ik gaat me moeiteloos af om dit soort processen te delen.
Ik kan eerlijk gezegd op dit moment niet zeggen dat ik het LEUK vind om dit vandaag te doen haha, maar daar kom ik snel voorbij, want dat komt alleen maar door de beperkende overtuigingen die er achter zitten (die mensen angst) dat ik bang ben dat mensen me flaky vinden en me in de steek laten en die overtuiging dat ik niet het bedrijf op kan bouwen waar ik naar verlang als ik me daar puur op ga richten. Ik voel me wel ontzettend geroepen om dit te doen. En ik WEET diep van binnen dat ik JUIST de perfecte mensen aan ga trekken die helemaal open staan voor mij ALS ik 100% mezelf ben.

En die overtuiging: maar hoe kan ik daar nou geld mee verdienen? Maar goed, wat ik zelf het leukste vind is om andermans proces te volgen. Ik vind dingen het meest waardevol als ze helemaal open en eerlijk zijn en delen wat ze met niemand anders delen. Dus ik kan en mag erop vertrouwen dat dat voor een heleboel mensen zo is. EN ik heb de bewijzen daarvan ook al ZO vaak gezien. Dat mensen het juist heel fijn vinden dat ik zo open en eerlijk alles deel omdat het HEN toestemming geeft om OOK zichzelf te zijn.
Dus ook daar ga ik nog meer en meer op afstemmen deze dagen!

Ok, en wat nog meer? Wat is nog meer een hell yes in mijn business? 
Q&A’s/ vragen beantwoorden. Dat vind ik ook MEGA leuk om te doen. Mensen door HUN proces leiden. Met ze voelen wat afgestemd is en niet. Creatieve ideeën met ze bedenken en er voor zorgen dat die creativiteit, inspiratie en energie weer gaat stromen.

Samen met anderen projecten doen. Ik vind het MEGA leuk om samen met anderen mooie, waardevolle dingen te creëren. Dus wat is daarin allemaal nog mogelijk? Wie is SUPER tof om mee te co-creëren dit jaar!

En de livedagen? Wat zijn de voorwaarden om daar een hell yes van te maken?
De woorden relaxt en ruimte komen in me op.
Dezelfde energie als de Q&A’s: gewoon op komen dagen, ruimte creëren met mensen, kijken wat dat verhaal is en dat samen met ze shiften. Kijken waar de afstemming ligt en hun vragen beantwoorden.
Gewoon zo simpel maar transformerend mogelijk. En dat is ook altijd de kern van waar het om gaat EN wat ik al doe EN wat ik nu 100% van de tijd ga doen!

En vlak voor deze laatste alinea moest ik een paar uur wat dingen doen voor de Magisterium scholen, dus ik heb het even losgelaten.
Maar in die uren werd het duidelijker en duidelijker wat ik behoor te doen en wat afgestemd voelt.
Ja, alles wat ik hierboven schrijf, maar de kern van het verhaal is gewoon:

Geld verdienen door mezelf te zijn.
Ja, zo voor de hand liggend. Iets wat ik AL die jaren al doe, maar nu next level mag gaan doen EN er nog meer geld mee mag verdienen.
En er kwam ook binnen dat ik het hele Geld is Liefde 3.0 programma wil laten draaien om geld verdienen door jezelf te zijn.
Maar niet vanuit strategie of een vast stappenplan, maar 100% vanuit afstemming, creativiteit, flow en inspiratie.
DAAROM voelde ik vanmiddag ook de behoefte om de start even 2 weken op te schuiven. Mijn intuïtie wist het al en nu mijn logische verstand ook haha 🙂

En OMG, als ik er aan denk om DAT te doen en die reis met mensen te maken de komende maanden dan voel ik ZO veel enthousiasme. We gaan gewoon samen creëren, afstemmen en helemaal onszelf worden en daarbij mega veel geld verdienen haha.
En DAN kom ik dus ook opeens op het punt dat ik het resultaat helemaal los zou laten, want als NIEMAND zich nog extra aanmeldt, dan NOG heb ik MEGA veel zin om dit programma te geven.
MAAR het voelt ook nog steeds goed om er over 2 weken mee te starten, zodat het next level gaaf gaat worden en dan heb ik fijn de ruimte en de tijd om me op de eerste module voor te bereiden.

En OMG, je wil niet weten hoeveel ruimte ik nu voel.
Grappig, want door even helemaal IN het contrast te duiken en jezelf ruimte te geven en weer af te stemmen op wat een hell yes is, stroomt het weer.
EN ik weet zeker dat het geld dan ook weer overvloediger dan ooit gaat stromen.
Ik weet nog niet hoe, of via welke weg of wat dan ook, maar ik voel ZO’N grote shift en ZO veel ruimte.

EN een diepe dankbaarheid. Hoe dan ook voor deze 5 dagen, voor alle inzichten die ik heb gehad en voor het gevoel dat ik nu ervaar. Dat is waar het werkelijk om gaat. En qua geld ben ik LANG niet bij die 40K gekomen. Maar ik zie nog steeds dat ik genoeg heb om nu te betalen wat ik wil betalen en te doen wat ik wil doen, en uiteindelijk gaat het daar toch om!

Dus de volgende stap is om mijn salespagina te herschrijven voor het Geld is Liefde programma, zodat het helemaal afgestemd is op geld verdienen door jezelf te zijn. Ik heb een geweldig Geld verdienen door jezelf te zijn manifesto wat ik zo weer eens door ga lezen. Ik ga zo even een hele lange wandeling maken om hier nog even heerlijk verder op af te stemmen en te genieten van wat ik nu voel.
En morgenvroeg (voordat ik een weekje naar Frankrijk ga om even lekker niets te doen) ga ik om 10.00 live in de Geld is Liefde community om dit allemaal te delen en het startsein te geven voor “Geld verdienen door jezelf te zijn.” Misschien zie ik je daar!
Je kunt er bij zijn, door je aan te melden voor het online programma Geld is Liefde 3.0. HIER kun je er alles over lezen. Hoewel de salespagina er ergens de komende dagen wat anders uit gaat zien, geeft het een goed beeld van wat we gaan doen en dan NOG meer met het thema: Geld verdienen door jezelf te zijn.

Liefs Maartje