He lieve co-creator.

Ik was in mijn dagboek aan het schrijven over wat ik nu ECHT met mijn klanten wilde delen over mijn Geld is Liefde programma dat 31 mei start. Niet de oppervlakkige “marketing boodschap” maar de echte, diepe shit. 
In de eerste instantie om mijn eigen mindset te shiften. Om vrij te dagboeken over wat ik nu diep van binnen echt denk en ECHT geloof. Want met mijn overtuigingen creëer ik immers mijn realiteit.
Het innerlijk werk is het belangrijkste werk.
Je kan wel denken aan wat je moet DOEN om bepaalde resultaten te krijgen, maar dit is hoe realiteit creatie ECHT werkt: de acties hebben pas ECHT het resultaat waar je naar verlangt als je er op afgestemd bent. En dus is het super belangrijk om EERST een andere afstemming te bereiken. En dat doe je door jezelf een ander verhaal te vertellen.
Maar daarna voelde ik: ik wil delen wat ik heb opgeschreven, want het is super waardevol om te zien hoe je jezelf een ander verhaal vertelt EN ik wil wat ik heb opgeschreven over mijn programma ook gewoon heel graag met je delen.

Maar eerst even dit voordat je verder leest: Aanstaande maandag om 20.00 geef ik een Q&A over Geld & Business Manifestatie en het online programma Geld is Liefde. Wat wil je van me weten? Je kunt live je vragen stellen en als je er niet live bij kunt zijn, mail dan van te voren je vragen naar [email protected]. Ik kan niet beloven dat ik alle vragen beantwoord, dat ligt er een beetje aan hoeveel vragen er komen 🙂 HIER kun je je er voor aanmelden. Je ontvangt de replay als je er niet live bij kunt zijn.

En dan nu het artikel. Dit is wat ik in mijn dagboek begon te schrijven en wat ik graag met je wil delen:

“Wat wil ik nu ECHT tegen mijn klant zeggen over dit programma?

Denk ik dat dit een onmisbaar programma is?
Nee, ik denk dat klanten een heleboel programma’s kunnen volgen.
Ik denk dat ze er op de lange weg ook wel komen.

Waarom zouden ze dan specifiek aan mijn programma mee doen?
Het is fun.
Ik weet een heleboel.
Ik en mijn team staan klaar om ze te helpen.
Maar goed, zelfs dat is waarschijnlijk bij een heleboel mensen en meer programma’s het geval.
Mijn programma gaat wel HEEL specifiek over geld mindset. Maar goed, ook DAT doen meer mensen.
En ze kunnen zat gratis content bij elkaar schrapen.
Maar goed, het gaat ook niet echt om die content, het gaat om het feit dat ze investeren in zichzelf. DAAR gaat het om. DAT raakt echt de kern.
Hoe goed en waardevol de content ook is, het gaat er om dat ze door geld te richten naar dit soort content, dat ze zeggen dat het belangrijk voor hen is.
Dat weten mensen niet. Zij denken dat het om de content zelf gaat.
En dat is ok.
Ze gaan merken wat het met ze doet als ze de keuze maken om te investeren in dit soort materie.
Je MOET investeren in dit soort materie, anders gaat het gewoon geen rol spelen in je leven. Je MOET je energie en je tijd en je geld en je aandacht richten op dit soort materie want het komt niet vanzelf je leven inwaaien.
En niet in een programma en bij een coach, nee bij meerdere coaches.

Het is een energetisch ding.
Je zegt door te investeren in dit programma: “Ja, Universum, ik ben er klaar voor. Laat me maar zien hoe dit hele spel met het creëren van mijn realiteit en het manifesteren van mijn werkelijkheid werkt.”
En DAN komen de antwoorden.
Ja, in dit programma en op iedere manier mogelijk.

DAT is waar het om gaat.
DAN begint het ook opeens te stromen in mensen hun leven. Dat zie ik keer op keer weer.
En het is mijn “plicht” om dat met mensen te delen.
DAT is hoe het echt werkt.
En het is belangrijk dat ik dat met mensen deel, want anders wachten ze af. En dat is ok als dat ok voor ze is.
Maar als ze nu ECHT iets anders willen manifesteren en als ze ECHT hun gedachten op de meest krachtige manier willen shiften zodat ze een andere realiteit voor zichzelf willen creëren, dan is dit HET beste programma voor hen.

En ja, DAAR ben ik van overtuigd.
Ik denk dat er bijna niemand (of misschien zelfs helemaal niemand?) is die in Nederland kan met de Wet van Aantrekkingskracht wat ik kan.
Die kan leren hoe het is om iedere keer weer die totale afstemming op te zoeken.
Dat is een ding waar ik van overtuigd ben. Ik las vandaag dit bericht van Abraham Hicks:

“You could stand here sick with ten illnesses today, and tomorrow have no evidence of any of them. Your body has the ability to replenish itself that fast. But most of you do not have the ability to change your thoughts that fast. So the amount of time that it takes between sickness and wellness is only the amount of time that it takes for me to figure out how to let it in — for me to figure out how to feel good, when I’m looking at something that makes me feel bad.”

En ik dacht: Ik KAN dat.
Ik KAN mijn gedachten razendsnel shiften.
Ik BEN een meestermanifestator. Dat is MIJN ding.
Ik kan als geen ander een nieuw verhaal vertellen EN mezelf er volledig aan committeren.
EN ik kan die ruimte ook voor anderen creëren en vasthouden.
Ik kan hun energie lezen en ik voel wat er wel en niet mogelijk is vanuit het verhaal dat ze zichzelf vertellen EN ik kan zien wat er nodig is zodat ze zichzelf dat andere verhaal gaan vertellen (als ze dat willen dan he? Ik geef niet snel ongevraagd advies haha.)
En DAAR gaat mijn hele programma over: over hoe mensen hun overtuigingen kunnen shiften en IN die nieuwe persoon kunnen stappen en om dat commitment te maken.

Een 100% afgestemd leven creëren en met niets minder dan dat genoegen nemen!

En, zoals mijn lieve vriendin en geweldige business coach Veronique Prins altijd zegt: “Daar staat niemand mee op ‘s ochtends.” Niemand staat ‘s ochtends op en denkt: “Kon ik vandaag mijn overtuigingen maar eens shiften.” (Veronique doet er altijd een ontzettend leuk en dramatisch toneelstukje bij haha)

Maar mensen worden WEL wakker met:

Had ik maar meer geld.
Kon ik maar stoppen met mijn baan in loondienst.
Kon ik maar ECHT doen wat ik wilde.
Had ik maar 100% vrijheid in mijn leven om mijn eigen pad te kiezen.
Kon ik maar dit of dat manifesteren.
Vandaag was er bijvoorbeeld nog iemand in mijn Geld is Liefde programma die de tools heeft toegepast om een budget te manifesteren voor de zorg voor haar dochter. Waar voor iedereen deuren dicht blijven, gaan voor haar deuren open omdat ze WEET hoe ze kan manifesteren. Hoe cool is dat? En ik snap dat, want ik gebruik deze tools ook om onze school voor afgestemd onderwijs op te zetten.

En DAAR staan mensen WEL mee op ‘s ochtends.

En weet je waar je OOK mee op kan gaan staan als je de tools toe gaat passen die ik je in het Geld is Liefde programma leer?

Met een ongekend enthousiasme om aan je dag te beginnen omdat je weet dat je alles kan doen en creëren wat je wilt.
Met vertrouwen dat het Universum altijd voor je zorgt.
Met de tools om afgestemd je dag te starten en ALTIJD weer die afstemming te zoeken, hoe groot je contrast ook is!
Met de wetenschap dat JIJ de enige creator bent van jouw realiteit en hoe je dat dan doet.
Met het gevoel van connectie en het gevoel dat je geleid wordt en dat jij gewoon je energie kan richten en daarmee jouw realiteit precies zo vorm kan geven zoals dat het allerbeste voor je voelt.
Met meer tijd, creativiteit, geld, mogelijkheden en liefde dan je je ooit voor mogelijk kon houden.

Ja, DAT is wat ik met je wil delen vandaag!”

EN misschien komen er nu allerlei vragen bij je naar boven over geld & business manifestatie. Ik nodig je super graag uit om ze aan me te stellen en aanstaande maandag bij de Geld & Business Q&A te zijn. HIER kun je je aanmelden.

Als je er live bij bent, dan kun je live je vragen aan me stellen.
Als je er niet live bij kunt zijn, mail dan je vraag naar [email protected]. Ik kan niet beloven dat ik alle vragen aan bod kan laten komen, maar we zullen zien hoe ver ik kom 🙂
Je ontvangt achteraf hoe dan ook de replay.

Liefs Maartje