In deze gratis training wil ik je super graag helpen wat er voor nodig is om moeiteloos al je rekeningen te kunnen betalen.

Het is super vervelend als je openstaande rekeningen hebt die je wilt betalen.
Ik help je graag om hier andere keuzes in te maken.
De sleutel tot succes ligt in het doen en implementeren van deze 11 sleutels! Ik weet zeker dat als je doet wat ik je leer in deze 11 stappen dat problemen met rekeningen voorgoed tot het verleden horen!

1. Laat je schuldgevoelens los!
Mensen denken dat ze zich schuldig voelen OMDAT ze schulden hebben, maar niets is minder waard. Schulden zijn de fysieke manifestatie van schuldgevoelens.
Ik leer je er alles over in mijn schuldentraining. Deze kun je HIER gratis aanvragen.
Ik kon laatst een factuur niet betalen en ik moest aan diegene vragen of ik in termijnen mocht betalen. Ik zag er ZO tegenop en ik voelde me ZO schuldig (Want HE, ik zou dit toch makkelijk moeten kunnen doen nu?) Maar ik moest er toch doorheen en vroeg het haar. Ze reageerde ZO tof! Ze gaf me ZO veel ruimte en liefde in haar antwoord. Het opende echt iets IN mij. Het was heel waardevol om doorheen te gaan! Het gaf me OOK heel veel lessen in de keuzes die ik soms maak met geld. EN ik weet gewoon dat het een kwestie van een maand ofzo is voordat ik haar mail en zeg: “Stuur de rest van de facturen maar weer in een keer.” Omdat ik de onderstaande lessen daarmee weer leer EN implementeer.

2. Dit VRAAGT iets van je. Loop er niet voor weg!
Ik zeg het heel erg vaak: geld is niet oppervlakkig. Geld is een van de grootste tools voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling. De meeste mensen rennen er HEEL hard voor weg. Dat is juist waarom ik zo van geld hou. Het daagt me uit om heel veel weerstanden, blokkades en beperkende overtuigingen los te laten. Het is mijn doel om het leven te leven zodat geld geen issue is. Dat ik keuzes maak vanuit mijn ziel in plaats van als reden: “Geld of geen geld.”
De meeste mensen stoppen hun hoofd in het zand als het gaat om geld. VOORAL als ze hun rekeningen niet kunnen betalen. Ze voelen alsof ze hebben gefaald. Ze hopen dat het “vanzelf” over gaat. Maar niets is helaas minder waar. Het is iets IN jou dat deze situatie creëert, dus het is belangrijk dat je eerlijk gaat onderzoeken wat er aan de hand is en daar is moed en lef voor nodig!
Ik zie keer op keer dat mensen ZO veel excuses hebben als het gaat om geld. Zorg er voor dat je jouw verantwoordelijkheid neemt en de volledige regie over je geldstroom neemt. Dat is de ENIGE manier om hier doorheen te komen. Er kan altijd shit komen in je leven. Het leven is ECHT iets dat je overkomt, als je niet zelf op de meest krachtige manier richting geeft aan je leven. ieder excuus is een keuze. En je kunt er voor kiezen om je te laten leiden door excuses of door wat je wilt creëren. Dus wat kies jij?
Ja, het is ZO veel makkelijker om te leven vanuit excuses in plaats van verantwoordelijkheid. Ik WEET het. Ik ben al door ZO veel blokkades en shit heen gegaan de afgelopen jaren (en nog steeds wel eens, want dat houdt nooit op.) Maar als ik de handdoek in de ring had gegooid, was ik hier nu niet geweest.

3. Onderzoek je diepste overtuigingen en shift ze!
Je creëert je realiteit met je overtuigingen. Dus het is belangrijk dat je gaat onderzoeken wat je nu precies denkt over geld.
Geloof je dat geld moeilijk is?
Dat er opoffering voor nodig is?
Dat je keuzes moet maken?
Dat het OF/OF is?
Dat er maar een beperkte hoeveelheid geld is in de wereld?

Onderzoek wat je geloofd en schrijf een ander geldverhaal voor jezelf zodat je een andere realiteit kunt gaan creëren!

En in het verlengde hiervan: wees je bewust van wat je denkt en zegt. Ik hoor het ZO vaak: Ik kan mijn rekening niet betalen. Of: ik krijg pas de zoveelste weer geld binnen. Maar door een conclusie te trekken, doe je de energetische deur naar meer geld dicht. Het Universum reageert alleen maar op wat jij denkt en zegt. Dus als jij zegt: het geld is er niet en het komt ook niet, zegt het Universum: ok.
Dus stel in plaats daarvan vragen:
Wat mag er nu ontstaan om geld te creëren?
Van wie mag ik vandaag geld ontvangen?
Welke mogelijkheden zijn er vandaag om geld te creëren?
Aan wie kan ik mijn diensten en producten vandaag verkopen?
Wat zijn de mogelijkheden die ik nog niet kan zien?
En stel je vervolgens open en stem DAAR op af en NIET op geen geld!

Let er op welke energie er achter zit als je mailt of zegt: ik heb geen geld. Voel je je machteloos? Stem je dan af op: ik ben een krachtige creator en wat er ook voor nodig is, ik vind een manier om dit weer goed te maken. Laat maar zien wat er voor nodig is Universum!

Dit is ZO belangrijk! Schrijf dit op een post-it en plak het op je spiegel om je er constant aan te herinneren!

En doe vervolgens een paar keer per dag deze oefening: Stel je voor hoe je je zou voelen als je voor altijd je rekeningen op tijd en met gemak en liefde kunt betalen. Hoe zou je je voelen als geld nooit meer een probleem zou zijn? Voel je je rustig en ontspannen? En heel vrij? Voel je een groot gevoel van dankbaarheid en opluchting? Laat dat gevoel door je lijf heen stromen. Van boven naar onder, van onder naar boven, door je chakra’s en door je hele energieveld heen. Laat je energieveld groter worden. Voel hoe je je ontspant. Laat nog wat meer liefde en dankbaarheid door je heen stromen.
DAT is de frequentie waarmee je echt een shift gaat maken. Roep dit gevoel zo vaak je kan op, want je creëert je realiteit met deze energie en vanuit deze energie ga je een hele andere realiteit creëren!

4. Weet dat je niet afhankelijk bent van anderen voor het ontvangen van geld!
Geld komt DOOR jouw bron VIA andere mensen. Geld komt door wat JIJ gelooft over geld en mensen laten die kant van zichzelf zien die jij uitstraalt.
Als je gelooft dat je klanten geen geld hebben, wat voor soort klanten denk je dan dat je aantrekt?
Als je gelooft dat mensen geen geld betalen voor wat je doet, denk je dan dat je vervolgens de acties neemt om marketing en sales te doen? En ALS je het al doet, zul je niet all in gaan.
En als je je overtuigingen shift, dan trek je andere mensen aan in je leven OF de mensen in je leven gaan andere kanten van zichzelf aan jou laten zien.

5. Wat wil deze situatie je leren?
“Life doesn’t happen TO you, it happens FOR you.”
Er zit iets in deze situatie die je wil HELPEN.
Ik ben bijvoorbeeld het afgelopen jaar nauwelijks in omzet en winst gestegen. OOK tot het punt dat ik moeite had mijn rekeningen te betalen (Dus ja, dat kan op IEDER moment nog gebeuren!) Ik werd daar eerst boos om, maar toen shifte ik naar deze vraag en toen bedacht ik: soms doe ik nog dingen die niet 100% afgestemd zijn. Ik doe ze omdat ik denk dat mensen ze van me verwachten. Maar 100% afgestemd leven is het ALLER belangrijkste in mijn leven. Dus nu ben ik terug aan het gaan naar die afstemming (eigenlijk ben ik er weer) Ik focus op wat voor MIJ belangrijk is en waar mijn ziel naar verlangt om op die manier het geld te kunnen ontvangen. Dat is voor mij aan het einde van de dag de enige oplossing. Ik zeg altijd dat ik een intern beschermingsmechanisme heb dat er voor zorgt dat als iets niet 100% afgestemd is, dat ik er geen geld (of nauwelijks) mee verdien omdat afstemming voor mij altijd belangrijker is dan geld.
Dus hoe zit dat voor jou?
Hoe dient dit je?
Wat zijn de voordelen van niet je rekeningen kunnen betalen en niet het geld verdienen waar je naar verlangt?

6. Weet dat meer geld niet de oplossing is.
Vaak denken mensen: als ik maar gewoon meer geld verdien, dan heb ik dit probleem niet meer. Dat is echter een van de grootste misverstanden die er is. Jij creëert dit namelijk door iets in jouw bewustzijn. Dus als je niet iets in je bewustzijn verandert, dan zal meer geld er alleen maar voor zorgen dat je ook meer problemen met geld creëert en zal het alleen maar zwaarder worden. Daarom zeggen mensen ook dat geld niet gelukkig maakt.

7. Waar besteed je je energie aan?
Je hebt dingen die je overvloed opleveren en je hebt dingen die je overvloed kosten.
En dan heb ik het niet alleen over geld, maar over alles wat je in je leven doet.
Het is super belangrijk om eens goed te kijken naar waar je je tijd aan besteed.
Dingen die ik me overvloed opleveren zijn:
Waardevolle content creëren (blogs en dit soort gratis trainingen en betaalde content)
Lanceringen.
Aan mijn business bouwen.
Afstemmen en mijn geldblokkades helen. Daar besteed ik iedere dag tijd aan!
Mezelf afvragen wat mijn ziel nodig heeft en mezelf dat geven.
Connecten met en leren van mensen die me inspireren en die me verder helpen.
Wandelen.

Waar veel mensen veel tijd mee doorbrengen wat afneemt van wie ze werkelijk zijn (en dus van de waarde die ze aan de wereld kunnen bieden)
Piekeren en zich zorgen maken.
Dingen doen die ze eigenlijk niet willen doen omdat ze bang zijn dat ze andere mensen anders teleurstellen.
Dingen uitstellen omdat ze zich mee laten nemen in het drama van niet goed genoeg zijn.
Alleen delen wat aan de oppervlakte ligt (of helemaal niets delen) omdat ze bang zijn om afgewezen te worden.
De verantwoordelijkheid neer blijven leggen bij andere mensen (Het is de schuld van mijn baas, mijn partner, de maatschappij of mijn coach.)
Klanten blijven dienen of werk blijven doen dat hun ziel niet voedt omdat ze bang zijn dat er anders geen geld meer komt. Maar dit put uit en je zult nooit je best gaan doen om er meer geld mee te verdienen want het is immers niet wat je werkelijk wilt doen. Maak dan een plan om een shift te maken naar je zielswerk en overvloed. Doe mee met de Geld is Liefde Community zodat ik en het Geld is Liefde team je daarmee kunnen helpen!

8. Is het geld er ECHT niet?
Ik maak het zo vaak mee dat mensen echt in een knoop zitten als het gaat om een rekening betalen of een investering die ze willen doen en dat ze het geld er eigenlijk gewoon IS.
Het staat op een spaarrekening.
Hun partner kan het betalen.
Ze kunnen het cadeau krijgen van familie.
OF ze kunnen gewoon hun programma’s of producten lanceren of meer aan marketing en sales doen of een speciaal aanbod doen of zoiets.
Of WAT dan ook.
Maar dan komt het ego of de angst er tussendoor die iets tegen ze zegt als:
“Ik zou dit ZELF moeten doen.” (Onthoud dan dat iedereen in JOUW leven is. JIJ hebt je partner of je familie gemanifesteerd. Geld komt VIA hen, maar DOOR jouw bron. je HEBT dit dus al zelf gemanifesteerd!
Of: “Ik kan het niet maken om het van de spaarrekening te pakken. Want dat is bedoelt voor noodgevallen/ later/ pensioen etc.”
“Ik kan het toch niet maken om dit of dat te doen.”
Maar dat komt voort vanuit angst. Kun je er gewoon op vertrouwen dat het geld er altijd zal zijn als je het nodig hebt? Dat je het altijd wel weer ergens vandaan kunt halen? Dat is toch immers financiële vrijheid: dat je weet en er op kan vertrouwen dat geld er altijd weer opnieuw is en dat het er altijd is als je het nodig hebt? Wat nu als je die vrijheid NU al hebt en dat het nooit anders is geweest en nooit anders zal zijn?
En ik snap hoe lastig dat is. Dit vraagt echt om training en oefening. Vandaar ook geld als grootste tool voor spirituele ontwikkeling.

9. Ga aan de slag met de content en wees niet lui!
Ga aan de slag met de content die we bieden. Of dat nu de gratis content is of een van de betaalde programma’s.
Er is echt een zekere toewijding en discipline voor nodig om hier een ware doorbraak in te bereiken! Wanneer is het klaar met deze situatie en ga je kiezen voor jezelf en het jezelf gunnen om een ander leven te leiden?
En als je al lid bent van de Community: Je hebt je kennelijk niet voor niets aangemeld voor het programma. Je leeft nog niet 100% vanuit wat je ziel nodig heeft en je laat je hier en daar nog leiden door geld. Dat is nu precies waar we je mee willen helpen!
Ik zie het vaak dat als mensen zich schuldig voelen dat ze hun rekening niet kunnen betalen dat ze langzaam uit het oog en uit het programma verdwijnen. Doe dat niet! Ga gewoon aan de slag. Duw door je blokkades heen en GUN het jezelf om jezelf deze content eigen te maken. Volg het programma NOG een keer en NOG een keer. Net zolang tot je het ECHT door hebt! En totdat je alles hebt geïmplementeerd wat met je resoneert!
Wees gewoon dankbaar dat je jezelf toegang hebt gegeven tot deze waardevolle content! Als je bereid bent om het werk te doen gaat het je leven voorgoed veranderen. En als je niets doet en je niet committeert aan je groei, dan gaat er zeker niets veranderen.
Volg dus de modules!
Start met de schuldentraining, het afstemdagboek en het geld is Liefde programma.
Vraag aan Community Manager Miranda wat voor jou de volgende logische stap is.
Stel je vragen tijdens de wekelijkse Q&A’s!
Neem je verantwoordelijkheid en doe wat er voor nodig is om je situatie om te keren!
Jezelf blijven verstoppen is NIET de oplossing.
En weg blijven lopen voor je rotgevoelens is NIET de oplossing.
Eerlijk naar jezelf kijken, jezelf liefde en respect geven en een keuze maken om vanaf vandaag andere keuzes te maken WEL.

10. Neem verantwoordelijkheid!
Shift uiteraard je overtuigingen en doe het innerlijke werk en BLIJF dat doen, maar neem uiteraard ook praktische acties.
Mail of bel degene bij wie je een dienst hebt afgenomen. Vraag om een afbetalingsregeling. BLIJF afstemmen. BLIJF alles doen wat ik je hier leer en blijf deze 11 stappen doen totdat er gewoon niets meer over blijft om aan te werken mbt geld (dat kan jaren en jaren duren want er zullen zo nu en dan weer nieuwe uitdagingen komen!)
Neem ECHT op een grootse manier de regie over jouw energie, jouw leven en jouw geldstroom.
BLIJF contact houden met die personen om ze op de hoogte te houden. BLIJF zo veel mogelijk in je kracht staan en BLIJF afstemmen op wat je wilt creëren EN eer natuurlijk je regeling.
Sta het niet toe dat je weer in je oude gedachten, gedrag en patronen wordt gezogen.
Als je merkt dat je weer terug glijdt naar oude gedrag, pak zo snel mogelijk je afstemdagboek er bij en ga de oefeningen weer doen.
BLIJF normaals de 11 stappen doen! Maak er een “way of life” van!
Stem je af op de nieuwe persoon die je wil worden, zoals in onderstaand script.
En zet de intentie om gewoon al je achterstanden zo snel mogelijk, moeiteloos en met plezier en vreugde te betalen en stem DAAR op af, niet op “arme ik, ik heb geen geld, het is niet eerlijk, waarom ik, boehoe en dit gaat nooit veranderen.” (Ofzoiets.)
Bedank de personen dat ze de rol en de dienst voor je willen bewijzen zodat jij deze les kan leren. Wees je bewust van de service die ze aan je verlenen!

11. Kies er voor om je identiteit te shiften.
Geld manifesteren is een keuze! Laten we vanaf vandaag de volgende keuzes gaan maken (en zie dit als een soort mini afstemscript om je energie te shiften om dit onderwerp heen, want dat is aan het einde van de dag wat er voor nodig is!)

Ik kies er voor om nu iets te shiften in het geldverhaal dat ik mezelf vertel.
Het is super makkelijk om een andere realiteit om geld heen te creëren en vanaf vandaag krijg ik iedere dag inzichten over hoe ik dit kan doen.
Ik betaal al mijn rekeningen moeiteloos.
Ik ben de persoon die een meestermanifestator aan het worden als het aankomt op geld en al het andere in mijn leven.
Ik sta er compleet voor open om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen.
Ik kies er voor om te gaan voelen dat ik altijd veilig ben, dat er altijd voor me gezorgd wordt en dat het Universum er altijd is om mij te steunen.
Ik zie nu dat iedereen een deel van mij is en zoals ik naar mezelf kijk, zo laten mensen zichzelf aan mij zien. En ik kan dat altijd shiften, wanneer ik maar wil.
Ik ben de meest krachtige creator aan het worden die ik ken. Ik vind het heerlijk om nu te leren hoe simpel manifestatie werkelijk kan zijn.
Ik EER mijn investeringen. Ik kies er voor om de persoon te zijn die altijd op tijd betaald.
Ik ben de persoon die altijd direct mijn rekeningen betaald.
Ik betaal AL mijn rekeningen met liefde en dankbaarheid. Dank je wel voor deze transactie!
Ik hou van mezelf, ik eer mezelf en ik laat al mijn schuldgevoelens naar geld en naar anderen over geld nu los.
Ik tap nu in op de overvloed van het Universum. Ik weet nu dat ik altijd meer geld kan genereren. Het is nooit een vraag van of/of maar het Universum is een Universum van en/en. Ik gun het mezelf om nu al het moois te ontvangen dat dit leven me te bieden heeft!

En een vriendelijke reminder:
Schrijf de 11 tips op. Print dit uit en oefen er mee totdat je inderdaad al je rekeningen moeiteloos kunt betalen.

Liefs Maartje!