Waarom je niets hoeft te DOEN om resultaten te creëren en alles over geïnspireerde actie

Is dit herkenbaar voor je?
Je denkt aan een resultaat dat je wilt bereiken en het EERSTE waar je aan denkt is: “Wat moet ik DOEN om dat resultaat te bereiken?”

Soms loop je al direct vast in dat “hoe” en soms ga je wel direct aan de slag en merk je dat al je acties niet het resultaat geven waar je op hebt gehoopt.
Het gevaar is dan dat je het in redenen gaat zoeken waar het NIET aan ligt zoals:

“Ik ben niet goed genoeg.”
“Zie je, het gaat toch nooit lukken.”
“Ik ben het niet waard.”
“Het is zinloos.”
“Zie je, het is niet voorbestemd.”
“Misschien is dit een “teken” van het Universum dat ik niet dit pad mag bewandelen.”
“Ik weet niet hoe, dus ik kan dit doel nu niet behalen.”

Of nog meer van dat soort “onzin overtuigingen.”

Het gevolg is dan ook dat je vervolgens minder acties gaat nemen omdat je nu jouw geloof hebt versterkt dat het je niet gaat lukken en dat het toch geen zin heeft. Of WAT jouw overtuiging ook is.
En dan is het ook HEEL belangrijk om er even bij stil te staan wat deze cirkel voor jou is en wat de overtuigingen zijn die je daaraan hebt gekoppelt.
Dus ik wil je uitnodigen om vandaag (of uiterlijk morgen) even een moment te nemen om in je dagboek te schrijven welke overtuigingen er voor jou achter zitten als je niet de resultaten haalt waar je naar verlangt.

Want wat is WEL waarheid als het gaat om het behalen van resultaten?

Nou, feitelijk is ALLES waarheid.
Je kunt kiezen voor iedere werkelijkheid die je maar kunt bedenken.
Dus je kunt er voor kiezen om het bovenstaande verhaal tegen jezelf te vertellen of bijvoorbeeld dit verhaal:

Als ik ergens voor kies, gaat het HOE DAN OOK gebeuren. Is het niet nu, dan later.
Alles gebeurt op precies het juiste moment en zodra ik intenties uit, gaat het hele Universum aan de slag om dat voor mij mogelijk te maken.
En ALS het echt niet gebeurt, dan komt dat omdat er iets groters op me te wachten staat. Dan is dat altijd een uitnodiging om in iets NOG groters te stappen.
Dan mag er iets anders ontstaan.
Ik heb altijd complete helderheid over de volgende stap.
Inspiratie komt moeiteloos op mijn pad.
Alle mensen, mogelijkheden en middelen die mij verder gaan helpen komen automatisch op mijn pad, op precies het juiste moment.
Ik kies er voor om me open te stellen om te ontvangen.
Ik kies er voor om mijn waarde te voelen, no matter what.

En waar het ook op neer komt is dit: resultaat ligt niet specifiek aan welke actie je neemt, maar aan je energie en je vibratie.
Want vanuit je vibratie, komen de acties voort.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je ergens aan aan het trekken bent?
Dat je boos bent dat klanten niet komen?
Dat je bij jezelf denkt: “Ik doe toch alles goed, waarom komen ze nu niet?”
Wat is er in hemelsnaam voor nodig om klanten te krijgen?
Wanneer is het nu mijn tijd?

En als je vanuit DIE energie actie neemt, dan zijn dat dus geen geïnspireerde en afgestemde acties, maar acties vanuit tekort.
En acties die je neemt vanuit DIE energie, die gaan je dus niet het resultaat geven waar je naar verlangt.

Of dit nu om klanten gaat, om geld, om relaties, om sex of wat dan ook.

Dus wat doe je dan als je vast loopt?
Als je voelt dat je acties aan het nemen bent vanuit tekort?
Als je voelt dat je aan het trekken en het forceren bent?

Dan zorg je er dus eerst voor dat je iets shift in je energieveld.
Dan zorg je er voor dat je je eerst BETER voelt.
Dat je, zoals Abraham Hicks het beschrijft, eerst weer in “de vortex” komt. Die energetische ruimte waar het stroomt en waar je je happy voelt en waarbinnen alles gewoon weer mogelijk is.

En hoe doe je dat dan?
Doe even een stap naar achteren.
Grijp terug op de positieve overtuigingen die ik hierboven heb opgeschreven. Dat alles wat je vraagt er al IS. Het IS al aanwezig in je energetische vortex. Het ENIGE wat je hoeft te doen is in een staat van zijn te komen dat je dat ook echt kan ontvangen.
Affirmeer aan jezelf:

Het IS er al.
Het IS er al.
Het IS er al.
Het IS er al.
Het IS er al.
Het IS er al.

Schrijf een nieuw script.
Stem af.
Ga mediteren.
Luister naar wat positieve audio’s (Zoals in mijn Geld is Liefde Community waar je honderden uren aan audio’s vindt die je energie gegarandeerd weer gaat laten stromen! En alleen vandaag kun je nog instappen voor de huidige investering voordat de prijs verdubbelt!)

Schrijf in je dagboek. Beantwoord daar bijvoorbeeld de vragen:
Wat heeft mijn ziel nu ECHT nodig?
Nu ik alles al heb waar ik naar verlang, wat voelt dan ECHT goed?
Waar heb ik ECHT zin in?

Want je creëert je realiteit met je vibratie. Dus wat denk je dat je bereikt als je hebt ontvangen waar je naar verlangt?
Meer rust en ruimte?
Vertrouwen?
Meer liefde?
Meer vervulling?

Roep die energie dan NU in jezelf op. Want ALLEEN vanuit die energie, kun je manifesteren waar je naar verlangt.

Want anders manifesteer je waar je naar verlangt en merk je dat je NOG niet happy bent. Daarom zeggen zoveel mensen dat geld niet gelukkig maakt.
Het ligt namelijk niet aan wat je manifesteert of je happy bent, maar of je simpelweg geluk kan creëren, WAT die omstandigheden ook zijn. En ALS je dat kunt, dan zul je zien dat je steeds makkelijker aan kunt trekken waar je naar verlangt.
Vanuit de overtuiging dat het gewoon LOGISCH is dat je altijd alles krijgt waar je om vraagt. Want echt: WAAROM NIET?

En als je je dan weer goed voelt. Als je weer IN die vortex zit, dan kun je dus de acties nemen die echt heel goed voelen.
En dat zijn dus geïnspireerde acties. En die acties voelen altijd goed.
Mensen vragen wel eens aan me: “Hoe weet ik nu dat iets een geïnspireerde actie is?” Maar dat VOEL je. Je voelt dat het bruist en bubbelt en je hebt ZIN om ergens mee aan de slag te gaan.
Je ervaart inspiratie en flow en het lijkt wel of iets zichzelf creëert en als je dan om kijkt en je ziet de resultaten die je er mee hebt behaald, dan denk je: Hoe the F kon dat gebeuren, want het ging ZO makkelijk. Maar dan WEET je het: omdat er geen verband is tussen hoe veel acties je neemt en wat iets je oplevert.
Waarmee ik dus niet zeg dat je niet HEEL veel (massa’s zelfs) acties kunt nemen, want dat doe ik ook. Maar dat voelt juist afgestemd voor mij.
En alleen JIJ weet welke acties voor jou goed voelen en welke doelen voor jou als een HELL YES voelen. Dat kan niemand voor jou bepalen (Hoewel ik je wel kan helpen met er achter te komen waar die afstemming dan precies zit, dat zeker wel!)

En hoe meer geïnspireerde acties je neemt en hoe meer tijd je uittrekt voor afgestemd leven en afgestemde acties nemen, hoe makkelijker het wordt.
Want je gaat ook gewoon de bewijzen zien dat het werkt en dat het eigenlijk de enige manier is om te creëren EN gelukkig en vreugdevol te zijn tegelijkertijd.

En die afgestemde energie is ook aantrekkelijk voor mensen.
DIE energie is magnetisch voor mensen.

En dan hoef je NOOIT te “sleuren” aan je klanten.
Je mag simpelweg je missie verkondigen, zoals ik dat nu doe en je magnetiseert automatisch de juiste mensen naar je toe.
Je communiceert dan tegen die ideale klant, die klant die er al klaar voor is om NU de shifts te gaan bereiken die jij te bieden hebt.
Daarbij is het SUPER belangrijk dat je echt gaat leren dat jouw bron de bron van jouw inkomsten is, en NIET die specifieke klant of die specifieke opdracht.
En hoe dat werkt, leer ik je ook allemaal in de Geld is Liefde Community.

Want dan kun je de uitkomst los laten.
Vanuit een vertrouwen dat jij de creator van je realiteit bent.
En of je een realiteit creëert vol ideale klanten die niet kunnen wachten om met je aan de slag te gaan en de shifts te gaan maken waar alleen jij ze mee kunt helpen of vol zeikerds die er nog niet klaar voor zijn, dat is dus eigenlijk gewoon een keuze.

In de Geld is Liefde Community heb ik ook een mega krachtige training over hoe je ECHT in contact kunt komen met die Ideale klant. Die bied ik aan in de training Moeiteloos Ondernemen.
Ik bied je daarin perspectieven die je nog niet ergens anders bent tegengekomen.

En ik zal niet ontkennen dat het voor veel mensen prima werkt om een “plan” te maken en je daaraan te houden en iedere dag de acties te nemen die in dat plan staan EN die de resultaten halen omdat ze geloven dat als ze een plan volgen, DAT ze de resultaten halen.
Ik ervaar alleen keer op keer dat dat voor mij niet werkt.
Mijn verlangen om mijn ziel en mijn afstemming te volgen is TE groot.
En dat verlangen shift super snel.
En iedere actie die ik neem, zet weer een heleboel in beweging en dan moet ik opnieuw de afstemming volgen van de energie die ik daarmee op gang heb gebracht.

En als jij merkt dat je ook niet het type bent dat een plan kan maken en het kan volgen EN afgestemd kan blijven, dan hoop ik dat deze blog een bijdrage voor je is.
EN dan weet ik ook zeker dat een lidmaatschap aan de Geld is Liefde Community een hele grote bijdrage voor je is omdat ik en de andere leden je kunnen helpen om keer op keer die afstemming te vinden.
Zoals een van mijn super lieve klanten Coby (kersverse auteur van DIT gave boek Nona over een Moluks meisje en haar belevenissen) vanmiddag tegen me zei, toen ik haar “toevallig” bij de Starbucks tegen kwam: “Je geeft ZO veel waarde in de Geld is Liefde Community. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de Community te vinden is.” Hoe tof is dat? Voor mij om te horen, maar misschien ook voor jou als je twijfelt over een lidmaatschap en of het de investering waard is.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Alleen vandaag nog voor de huidige investering voordat de prijs verdubbelt (zodat hij beter die ongelooflijke waarde vertegenwoordigt die we bieden in de Community.)

Liefs Maartje en hopelijk tot in de Geld is Liefde Community!