Wat betekent het WERKELIJK om ALL IN te zijn en een groots leven te leven?

ALL IN zijn en een groots leven creëren is de afgelopen maanden echt een thema voor mij. Eigenlijk al sinds ik een paar jaar geleden de beslissing heb genomen om me niet meer te “laten leven” maar om de regie voor mijn leven ZELF in handen te nemen.

Maar iedere maand lijkt daar weer die overtreffende trap te zijn. Iedere maand komen er nieuwe verlangens om op een bepaald gebied van mijn leven ALL IN te gaan en iets de creëren wat compleet en volledig afgestemd is op wat werkt voor mij.

Eerst was het om mezelf uit mijn loondienst carrière te breken.
Om NIET meer te leven naar de overtuiging dat geld alleen kan komen als ik in vaste dienst ben. Dat dat de heilige graal is: zekerheid opbouwen, sparen voor pensioen, huisje, boompje, beestje en vooral geen risico’s nemen omdat je anders ergens in de goot belandt.

Daarna was het om toe te geven dat ik een groots bedrijf wilde bouwen.
Dat ik MEER wilde dan andere mensen.
Dat ik andere dingen wilde dan mijn ouders of de meeste mensen in deze maatschappij.
Dat ik uiteindelijk miljoenen mensen over de hele wereld wil helpen.
Dat ik ECHT succesvol wil zijn.
Dat ik HEEL veel geld wil verdienen. Meer geld dan waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Daarna om ook de materiële dingen in mijn leven toe te willen laten.
De villa.
De businessclass reizen.
De VIP lifestyle.
De styliste en de mooie kleding.

En om op een NOG dieper niveau, 100% ongefilterd mijn mening en mijn visie te delen.
Om ALLE hoekjes en gaatjes van mijn ziel te laten zien.

Om mezelf bloot te geven aan andere mensen.
DIT is wie ik ben.
Naakt, kwetsbaar, open, doorzichtig bijna.
Mijn muren te laten zakken.
Opener te zijn tegen mensen dan ik OOIT ben geweest.
Mijn meest intieme kanten te laten zien.
Mijn ziel laten zien.
Mijn angsten en onzekerheden laten zien.
Ongefilterd tegen mensen zeggen hoe ik me voel en waar ik naar verlang en wat ik van ze nodig heb, of ze me dat nu kunnen geven ja of nee.
Me 100% over geven aan welke afwijzing dan ook. Wetende dat het aan het einde van de dag ALLEEN maar belangrijk is dat ik ECHT 100% mezelf ben en mijn afstemming volg.

Om NOG meer “risico’s” te nemen met mijn business en investeringen.
Om mezelf te zien als een ECHTE business en om de verantwoordelijkheid te nemen om tonnen (en heel spoedig miljoenen) per jaar door mij en mijn business heen te laten stromen.

Om de beste mensen om me heen te verzamelen.
Om mijn team te vertrouwen, om SAMEN aan het Geld is Liefde bedrijf te werken.
Om te delegeren en NOG meer los te laten en NOG meer los te laten en NOG meer los te laten en NOG dieper in vertrouwen te zakken.
Om er ok mee te zijn dat ik soms niet eens precies weet wat er in mijn business gebeurt en wie wat doet en waar mee bezig zijn. En om daar 100% ok mee te zijn omdat ik niet mijn business BEN maar omdat we samen deze boodschap uitdragen.

Om mijn afstemming op de eerste plaats te zetten. Om ALLEEN dingen te doen die 100% afgestemd zijn.
Om mezelf toestemming te geven om af te stemmen en nog meer af te stemmen.
Om UREN op een dag aan mezelf te besteden, aan mijn energieniveau en aan mijn afstemming.
Om UREN op een dag te schrijven, te wandelen, te dromen, massages te halen, Queer Eye for the straight guy (of welke serie dan ook) te bingewatchen.

Om het doen, doen, doen en het “harde werken” wat ZO verheerlijkt is in deze maatschappij los te laten en ECHT vanuit flow en overgave en inspiratie te creëren.
Om pas actie te nemen als ik voel dat het 100% afgestemd voelt.
En om dan TOCH het geld te verdienen (HEEL veel geld.)

Om een diepere connectie met mezelf, mijn ziel, mijn spiritualiteit, het Universum, mijn Gidsen en God te creëren dan ik ooit voor mogelijk kon houden.
Om EINDELIJK te gaan accepteren dat zij er zijn om mij te dienen.
Dat het hele FUCKING Universum er is om mij te DIENEN.
En om dat toe te staan.
En om me daar allesbehalve schuldig over te voelen.
En om überhaupt op te houden met me schuldig te voelen.
Om te vragen om wat ik wil hebben en het gewoon als LOGISCH te gaan zien dat dat allemaal mijn leven binnen gaat komen, want WAAROM THE F NIET?

Om echt uit te dragen dat ik mijn leven leef volgens de Universele Wetten van Creatie en de Wet van Aantrekkingskracht. Dat DAT MIJN normaal is.
Dat ik het oude paradigma van controle en angst echt loslaat, iedere dag meer en meer.
Dat ik WEIGER om nog langer vanuit tekort te leven maar dat ik echt zie en voel dat er overvloed is, altijd en voor iedereen die bereid is daarvoor te kiezen.
Dat ik 100% geloof dat we onze eigen realiteit creëren en dat daarin alles mogelijk is.

En om het thema relaties op een HELE andere manier aan te pakken.
Diepe gesprekken met Bob.
ECHT die connectie aan te gaan, ook al zijn we al 17 jaar getrouwd. WEER die diepere laag te bereiken samen.
Gesprekken te voeren over wat het betekent om samen te zijn en elkaar TOCH vrij te laten om ruimte te geven aan onze diepste gevoelens en verlangens.
Om elkaar op geen enkele manier te beperken maar om te gaan zien dat hoe MEER we onszelf zijn, hoe dieper de connectie is die we met onszelf hebben en dus ook hoe dieper de connectie is die we met elkaar hebben.
Om connecties te onderzoeken die ik met andere heb, zelfs seksuele connecties. Om niet te leven vanuit een hokje: ZO moet het zijn, maar om bij alles de vraag te stellen: gaat dit een bijdrage voor me zijn en voor iedereen die betrokken is? Wat is fun hierin? Hoe kan dit expansief zijn voor iedereen?
Om seks niet te gaan zien als iets groots of iets raars, maar gewoon als een manier om op een andere manier met elkaar te connecten. Omdat het fun is en omdat het kan. Omdat het transformerend is om die energie op een totaal andere manier te laten stromen en omdat het altijd ZO veel deuren opent.

Om mijn lijf te omarmen.
Om ECHT van mezelf te gaan houden en mijn lijf te laten stralen, OOK al heb ik volgens “de normen” gevaarlijk overgewicht.
Om de beslissing te nemen om me niets meer aan te trekken van alle regels met eten en gewicht maar om mezelf gewoon helemaal te gaan omarmen wie ik ben.
Om het “schoonheidsideaal” links te gaan laten liggen en van AL mijn rondingen, zachtheid en alles er op en er aan te gaan houden.
Om mezelf niet meer te verstoppen achter wijde en grijze kleding maar om gewoon te beslissen dat ik er leuk uit mag zien, OOK al zegt de hele wereld tegen me dat ik NIET in dat schoonheidsideaal pas.

Met onze dochter Amy. Om haar naar een vernieuwende school te laten gaan.
Om haar vrijheid te geven.
Om haar regie over haar leven te geven.
Om haar de ruimte te geven om haar afstemming te volgen.
Om los te laten dat mijn kind op leeftijd X dit moet kunnen en op leeftijd Y dat moet kunnen.
Ze is 8 jaar en kan niet zo goed lezen en schrijven als leeftijdsgenootjes, maar ze spreekt vloeiend Engels. Beter dan de meeste volwassenen. Wat gaat haar verder helpen? Ik weet het niet, maar ik vertrouw er op dat haar afstemming het antwoord weet.
Ik oefen iedere dag in het vertrouwen dat ik los mag laten dat IK weet wat het beste voor haar is, maar dat alleen haar afstemming weet wat het beste voor haar is.
Om IEDERE dag tegen mezelf te zeggen dat ik hier ECHT in geloof en dat ik me hier hard voor ga maken, ook voor andere kinderen en volwassenen die dezelfde droom hebben om de regie voor hun opleiding ZELF in handen te nemen, WAT de overheid daar ook voor “regels” omheen heeft gebouwd.

Kortom: om op werkelijk IEDER gebied van mijn leven andere keuzes te maken dan “gemiddeld.”
Om keuzes te maken die afgestemd voelen voor MIJ.
DAT is voor mij ALL IN gaan.
En dat ziet er dus voor iedereen anders uit.
Want wat voor MIJ afgestemd voelt, kan voor iemand anders TOTAAL niet afgestemd zijn.

En iedere keer de keuzes maken die voor jou en mij afgestemd voelen, kan dus een hoop SHIT met zich mee brengen.

Het vraagt van mij dat ik iedere keer mijn angsten loslaat.
Dat ik iedere dag dieper in het vertrouwen zak dat DIT mijn  manier van leven is.
Dat ik mezelf iedere dag herinner aan alle bewijzen die ik heb gezien dat DIT de manier is waarop ik iedere dag meer en meer grootsheid creëer in mijn leven.

Dat ik iedere dag mijn eigen oordelen loslaat en de oordelen die mensen over me hebben of die ik denk dat ze over me hebben.

Het vraagt van me dat ik iedere dag het lef en de moed heb om mijn diepste overtuigingen in de ogen te kijken en om te buigen.
Want ik creëer immers mijn realiteit met mijn overtuigingen, dus op het moment dat ik denk dat iets niet mogelijk is of dat iets niet “normaal” is, dan belemmer ik mezelf weer om mijn volste potentie te bereiken.

Het vraagt van me dat ik iedere dag dieper in zelfliefde zak. Dat ik ZO veel van mezelf ga houden dat ik mezelf alle geluk, vrijheid, liefde en steun van de wereld gun.
Want als IK het mezelf niet gun, dan kan ik het ook niet ontvangen en kan ik ook niet manifesteren dat andere mensen het me gunnen.

Het vraagt van me dat ik iedere dag meer en meer en meer voor mezelf kies. Op ieder gebied van mijn leven.
En dat ik mijn verlangens en mijn afstemming volg, WAT de gevolgen daarvan ook zijn, wie ik daarmee ook kwets of teleurstel, wie zich daarbij ook tekort gedaan voelt en wie er ook tegen in opstand komt.

En dat vraagt dus een heleboel.
En DAT is voor mij dus het moeilijkste aan ALL IN gaan en een groots leven leven.

En dat is waar ik denk dat heel veel mensen dus ook mee stoeien en het heel moeilijk vinden om die lef en die moed in zichzelf te vinden.

Maar…. ALS het je lukt is het heerlijk.
De vrijheid, de eindeloze creatiemogelijkheden dat je gewoon alles kunt creëren in je leven wat je wilt creëren is HEERLIJK.

En weet je wat …. het is niet eens zo moeilijk! Het is eigenlijk niets meer dan een keuze maken, iedere dag het innerlijke werk doen en vervolgens de geïnspireerde acties nemen en daarbij keer op keer alle shit loslaten.
Het IS niet heel ingewikkeld.
Je moet het alleen wel even DOEN.

En ik doe niets lievers dan andere mensen daarmee helpen.
Ik geef volgende week heel graag een gratis training over ALL IN gaan. De training vindt plaats op maandag 19 maart om 20.00.
HIER kun je je opgeven.
Er wordt een replay verzonden als je er niet live bij kunt zijn.

Mail me terug met welke vragen je hebt over dit onderwerp en wat je graag in deze training aan bod ziet komen.

Resoneert deze blog met je? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel hem HIER op Facebook. Dat vind ik super tof. Tijd om echt vanuit een ander paradigma te gaan leven toch?
Klaar met angst, controle en tekort en tijd voor overvloed, overgave en grenzeloze creatie.

Liefs Maartje