Hoe kun jij ook enorm rijk worden?

OMG, ik heb deze week een aantal keren ECHT een bijzonder RIJK gevoel gehad.
2 momenten die er bovenuit sprongen was mijn team meeting vorige week vrijdag en het Geld is Liefde event gisteren.

Op de teammeeting keek ik op een gegeven moment rond en ik dacht: ik heb gewoon mijn droom gemanifesteerd: het opbouwen van een groot bedrijf.
Vroeger wilde ik dat altijd. Ik voelde altijd al dat ik een groot bedrijf wilde maar ik voelde me ZO ongeschikt daarvoor als ik het op de “traditionele manier” probeerde.
Het zakenleven, je op een bepaalde manier gedragen, “Zakelijk” zijn en de harde sturing op doelen en targets …. het was allemaal niets voor mij.
Ook binnen de Gemeenten bleek ik niet mijn draai te kunnen vinden om “carriere” te kunnen maken.
Maar sinds ik de Wet van Aantrekkingskracht heb geleerd en sinds ik weet hoe het is om ECHT afgestemd te leven, weet ik dat het helemaal niet op die manier hoeft.
Het is eigenlijk zo simpel:
Ik verzamel de juiste mensen om me heen, ik bouw een aanbod, ik geef iedereen het vertrouwen en de ruimte om helemaal uit zichzelf de meest grote bijdrage te zijn aan de business en we bieden ons product aan aan de mensen die ook voelen dat ze bij ons moeten zijn.

En dat vraagt dus helemaal niet om opoffering, zoals ik dat vroeger altijd dacht.
Ik kan juist 100% mezelf zijn.
Eerlijk, open, kwetsbaar, über-enthousiast, spiritueel, een tikkie naïef en met mijn onzekerheden.
Ik kan mijn chaotische zelf zijn omdat mijn team er gewoon is om mij te steunen en bij te dragen. En dat team gaf me dus een ontzettend rijk gevoel!
Ik zat met hen in de meeting en ik keek rond en ik was ZO blij en dankbaar!
Ik voelde me ZO ontzettend rijk!

Ken je dat gevoel?

Ik heb het gelukkig vaker de laatste tijd. Eigenlijk HEEL vaak.
Ik had het gisteren op mijn event ook.
AL die liefde, AL die openheid, AL die shifts.
En WEER waren daar de mensen uit mijn team, mijn klanten en mijn lieve vrienden Margaretha en Merlijn die me allemaal steunden maar die er OOK waren voor elkaar.
We zeiden tijdens het eten ook tegen elkaar: het is NET een familie, de Geld is Liefde familie.

Ik voel me ECHT rijk met zo veel liefde om me heen.
En ik weet dat ik dat zelf heb gecreëerd door te leren liefde te ontvangen.
En Margaretha legde gisteren ook tijdens haar aandeel op het Geld is Liefde event een paar keer het verband tussen geld kunnen ontvangen en liefde kunnen ontvangen.
En dat is PRECIES hoe ik het ervaar!

Ik hoef me niet te richten op het ontvangen van geld.
Eigenlijk hoef ik me helemaal niet op geld te richten (Niet dat het niet mag of kan hoor, maar bij wijze van ….)
Zolang ik er voor kies om meer liefde te ontvangen, ontvang ik ook automatisch meer geld.

Geld is Liefde.

Als je het leven toestaat om voor je te zorgen en om er voor je te zijn, dan is geld er ook.
Als je gaat zien dat jij goed genoeg bent, precies zoals jij bent en op die manier de grootste bijdrage bent voor andere mensen, dan is het een logisch gevolg dat je geld verdient met jouw natuurlijke talenten.
Als je er voor leert kiezen om alleen maar mensen in je leven toe te laten die een bijdrage zijn en die echt van je houden, dan is het een logisch gevolg dat zij WAARDE toevoegen aan je leven en vaak in de vorm van meer geld.

Ik voel echt een diep verlangen om een heleboel harten open te kraken.
Het is zo HEERLIJK om je over te geven aan het leven.
Het is zo heerlijk om te vertrouwen.
Het is zo heerlijk om gewoon te ZIJN en vanuit daar alles te laten ontstaan.
Het is zo heerlijk om gewoon te delen en te stralen en te ontvangen.

Hoe meer open je bent, hoe makkelijker het is om geld te ontvangen.
Hoe meer je de magie van het leven kunt zien en hoe beter je weet hoe je die energieën kunt sturen en kunt toveren met de energie, hoe makkelijker het is om geld te ontvangen.

En daar ga ik jouw DOL graag mee helpen.

Gisteren op het Geld is Liefde event stond heel de dag in het teken van (zelf)liefde en geld.
En in het kader van ongekende rijkdom en overvloed is de hele dag gelivestreamt vanaf mijn zakelijke pagina.

HIER onder video’s kun je alle 4 de delen vinden.

Het was een magische dag!

En dat is waar ik mensen mee wil helpen: om een magisch leven te creëren waarin alles mogelijk is!

Een afgestemd leven.
Een leven waarin je het werk doet wat je behoort te doen.
Waarin je een intense connectie met mensen voelt.
Waarin je jezelf de ruimte kan geven om je totaal en volledig te laten ondersteunen door het leven, door het Universum en iedereen die zich in jouw wereld bevindt.
Een overvloedig leven waarin je alles kunt ontvangen waar je naar verlangt.

En ik heb een GEWELDIG platform gecreëerd om je daar mee te helpen!

De Geld is Liefde Community!

In de Geld is Liefde Community krijg je:

 • Wekelijkse coaching van mij en de Geld is Liefde coaches op het gebied van geld mindset, business manifestatie en realiteit creatie.
 • Toegang tot meer dan 40 online programma’s, masterclasses en online trainingen EN uiteraard het Online programma Geld is Liefde.
 • Toegang tot een warm en liefdevol bad in de vorm van de Geld is Liefde familie.
 • Eindeloos veel inspiratie in de online omgeving. ALTIJD als je vastzit op bovenstaande gebieden of inspiratie nodig hebt, is er een stuk content wat je daar mee kan helpen!
 • Regelmatig live meetings die speciaal voor de leden van de Community worden georganiseerd (De Geld is Liefde party na het event voor leden van de Community was ZOOOOOO gaaf!)
 • Toegang tot de meest gave experts die ik regelmatig uitnodig voor Masterclasses en bonus trainingen.

En wat levert jouw lidmaatschap van de Community je op?
Als je actief met de content aan de slag gaat, dan zijn dit resultaten die mensen halen:

 • Onverwachte bedragen die ontvangen worden. Van de week vertelde een lid nog dat hij 1500 euro had ontvangen van familie en instanties in EEN maand. Hij had dus in de eerste maand 3 keer zijn lidmaatschap eruit gehaald!
 • Creatieve ideeën voor programma’s, bedrijven en projecten. Dit is wat iemand me liet weten na een training: “Ik weet niet exact wat er is gebeurd, maar ik heb in 24 uur een compleet online programma uitgewerkt, een te gekke sales page geschreven en ik ga hem morgen gewoon lanceren.”
 • Mensen verhogen hun inkomsten, zoals deze klant me liet weten (en dit is slechts een van de ONTELBARE berichten die we hierover ontvangen) “Ik heb in 3 maanden 15.000 euro meer verdient.” En er waren laatst 2 toppers die meer dan 20.000 euro en meer dan 30.000 in EEN maand hadden verdiend. De Community is dus geenszins alleen voor beginnende manifestators!
 • De meest mooie dingen worden gemanifesteerd zoals reizen, relaties, banen, opdrachten en zelfvertrouwen en nog veel meer!


En het mooie is dat een investering voor de Geld is Liefde Community niet meer kost dan een abonnement op een goede sportschool,
een wekelijkse hello fresh box voor je gezin of 4 keer in de week een Starbucks koffie. Alleen als je het goed doet, haal je er 100 keer meer waarde uit dan uit die dingen!

Jouw investering voor je jaarlidmaatschap is namelijk € 50,00 ex BTW per maand OF € 497,00 ex BTW als je gelijk voor het hele jaar betaald.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de NIEUWE cursussen waar we vanaf maart mee aan de slag gaan in de Community:

 • Toegang tot de online 10x workshop eind maart.
  Je kunt afstemmen op een beetje groeien, maar het gevaar zit hem erin dat je “logisch” gaat denken en niets doet omdat je er niet uitkomt. Dat ga ik met deze workshop totaal doorbreken. In deze online workshop help ik je om af te stemmen hoe je leven zou zijn als je 10x zo veel geld, kansen, mogelijkheden, liefde en inspiratie zou hebben. Voorbij logica ontstaan de mooiste dingen!
 • Het Online programma: Manifestatie Mastery dat eind maart gaat starten.
  In dit online programma deel ik alles wat je moet weten om een meestermanifestator te worden. Stel jezelf eens de vraag: hoe zou het zijn als je alles kunt ontvangen waar je naar verlangt? DAT is de energie die we met dit programma op gang gaan brengen!


EN ik had een speciale bonus gedeeld tijdens het event (die niet op de salespagina staat) voor de eerste 44 mensen die zich aanmelden. Daar zijn nog een paar plekjes voor vrij!
De eerste 44 mensen die zich aanmelden voor de Community ontvangen namelijk een LIVE bonus middag aan het einde van het Manifestatie Mastery programma in mijn persoonlijke trainingsruimte in Utrecht.

Ik nodig je dus met HEEL mijn hart uit om deze ronde in te stappen in de Geld is Liefde Community en je aan te sluiten bij de Geld is Liefde familie.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Laat niets meer een reden zijn om NIET je dromen waar te maken en het leven te leiden waar je voor geboren bent! De Community is slechts een paar dagen open voor nieuwe leden en het is niet bekend wanneer de volgende gelegenheid is om in te stappen.

Bovendien is instappen risico vrij. Als je er namelijk binnen 14 dagen achterkomt dat het niets voor jou is, dan stuur je ons een e-mail en ontvang je jouw investering terug!

Als je vragen hebt, stel ze gerust door terug te mailen en anders zie ik je HEEL graag in de Community!

HIER nogmaals de link om er alles over te lezen en je aan te melden.

Liefs Maartje