Wat is HARDCORE afstemmen en waarom is het zo belangrijk?

Er zijn verschillende fases die Creators doorlopen als ze aan de slag gaan met de Wet van Aantrekkingskracht. Dit zie ik bij AL mijn klanten en deze fases heb ik natuurlijk zelf ook doorlopen.

Als mensen de Wet van Aantrekkingskracht NET tegen zijn gekomen, zijn ze vooral vaak bezig met informatie verzamelen. Ze willen ZO veel mogelijk lezen en leren over de WvA. Ze vinden de energie heerlijk! Het staat in zo’n contrast tegen de slachtofferhouding waarin ze zich altijd hebben bevonden.
Opeens zijn er ZO veel mogelijkheden.
Opeens voelen ze dat hun verlangens WEL tot leven kunnen komen.

Na deze eerste heerlijke fase komt er vaak weer een periode van contrast en uitdagingen. Waar bijna iedere krachtige creator mee moet leren omgaan is hoe ze voor zichzelf blijven kiezen, ook al hebben hun familie of vrienden een andere mening.
Familie en vrienden willen vaak dat de Creator “normaal” doet en niet zo “naïef” is.
Hierdoor gaat de Creator twijfelen aan zichzelf en laat hij of zij zich terug naar beneden trekken.

Waar ook bijna iedere Creator doorheen gaat is de “Dit gaat toch niet werken” fase.
Ze hebben veel geleerd over de Wet, maar missen nog net wat informatie. Daardoor halen ze niet de resultaten waar ze naar verlangen en raken ze teleurgesteld.
Ze denken misschien dat ze alles goed doen, maar de waarheid is dat het echt wel wat tijd kost om de Wet ECHT te leren kennen en de resultaten te halen waar je naar verlangt.

Een van de dingen waar ook bijna iedere Bewuste Creator doorheen gaat, is de reis van Leren naar implementeren en van Consumeren naar Creëren.

In het begin zijn de meeste Bewuste Creators alleen informatie aan het verzamelen.
Dan horen ze een paar keer dat ze het ook moeten IMPLEMENTEREN om resultaat te krijgen.
Ze zullen dan wat meer aandacht besteden aan afstemmen, het afstemdagboek dagelijks gebruiken, journaling en scripts schrijven etc.
Maar ze zullen het ook nog net zo makkelijk niet doen. Het is nog geen gewoonte geworden.
Maar ze merken wel dat ze, als ze het NIET doen, dat ze geen resultaten halen.
En ze gaan het steeds belangrijker vinden om de resultaten WEL te behalen.

Ze gaan er dus vervolgens voor om dagelijks af te stemmen.
En dat voeren ze steeds verder en verder op.

Door het vele dagboeken en afstemmen worden er veel oude wonden geheeld.
Ze laten zich steeds minder en minder leiden door hun eigen emoties en zetten hun dromen en resultaten voorop.
Ze voelen zich niet meer aangevallen als er iemand als ik voorbij komt die recht door zee is en ze uitdaagt om nog NET dat stapje verder te gaan.

Ze worden steeds meer Hardcore in het afstemmen.
En wat betekent dat? Hardcore afstemmen?

Afstemmen staat op nummer 1.
Ze stemmen (het liefste) in de ochtend af, maar eigenlijk ook gedurende de dag.
Ze leven al ZO vanuit afstemmen, dat de acties die bijdragen aan succes en rijkdom steeds meer en meer natuurlijk komen.
Acties nemen is ook niet echt het probleem meer.
Ze hebben ooit een periode gekend dat acties lastig waren. Enerzijds omdat ze zich heel vaak “gedwongen” voelden en misschien een burn-out hebben gehad omdat ze ZO lang niet hun eigen afstemming hebben gevolgd.
En anderzijds omdat ze nog te veel het “hoe” zelf probeerden te bedenken. Ze waren nog niet genoeg afgestemd op wat God (Creatie, het Universum) DOOR hen heen wilden laten ontstaan. Daardoor twijfelden ze en deden ze niet heel veel.

Een Hardcore creator laat zich ook steeds minder en minder afleiden.
Ze WETEN wat ze willen en ze GAAN er voor. Ze weten steeds beter hoe zaken als afleiding en upper limit problemen werken.
Ze hebben geleerd om de energie van afleiding te herkennen en niet gelijk ECHT te maken, maar los te laten en hun focus en aandacht te verleggen.
Ze hebben geleerd dat problemen er niet ZIJN, maar dat ze die CREËREN.
Ze leren dat het even makkelijk is om problemen te creëren dan om geld, succes of wat dan ook te creëren. Maar dat mensen vaak “kiezen” voor afleiding of problemen zodat ze niet het moeilijke werk hoeven te doen wat nodig is voor succes en overvloed.
Het is namelijk ECHT moeilijk om te ontvangen en om MEER te ontvangen dan andere mensen.
Het is echt moeilijk om IN je waarde te gaan staan.
Het is moeilijk om zichtbaar te zijn.
Het is moeilijk om voor een sterke boodschap te gaan staan en heel veel kritiek over je heen te krijgen.
En ga zo maar door.
Dan is het vaak (onbewust) makkelijker om een familieprobleem of relatieprobleem of wat dan ook te creëren, want dan is het toch LOGISCH dat je je even niet bezig kunt houden met je business? Want dit hele belangrijke ding is er immers tussendoor gekomen. Hardcore Creators weten dat ze deze dingen zelf creëren en zullen in een HEEL vroeg stadium hun focus en aandacht weer te shiften.

Wat Hardcore Creators ook hebben geleerd is de shift te maken van schuld naar verantwoordelijkheid.
Ze durven zichzelf aan te spreken op wat ze wel en niet doen, vanuit een complete staat van Zelfliefde.
Ze dagen zichzelf niet uit omdat ze streng zijn voor zichzelf, maar omdat ze ZO VEEL van zichzelf houden en omdat ze echt zien dat ze geboren zijn voor grootsheid en ze willen met niets minder dan die grootsheid genoegen nemen.
Ze hebben steeds minder de behoefte om zich te verdedigen omdat ze weten dat het nooit een kwestie van schuld is wat ze gecreëerd hebben. Maar ze beseffen wel dat alles wat ze creëren en ALLES dat ze waarnemen 100% hun verantwoordelijkheid is en dat als ze iets nieuws willen creëren dat ze dan zullen moeten kijken welke shift ze IN zichzelf willen maken.

Hardcore Creators weten dat ze hier iets belangrijks te doen hebben.
Ze weten ook dat ze hun eigen realiteit creëren en dat ALLES start met een innerlijke shift. Daarom kijken ze altijd EERST naar het interne stuk en daarna, als ze opnieuw zijn afgestemd, dan nemen ze MASSA’S actie om te bereiken wat ze willen bereiken.
Ze weten dat er EEN belangrijk ding is als het gaat om bereiken wat ze willen bereiken: simpelweg NIET opgeven.
Ze zetten zichzelf en hun eigen vibratie op nummer 1.
Ze zijn aan het leren om steeds meer en meer te ontvangen zodat ze een HELE grote beweging op gang kunnen zetten hier op aarde.
Ze weten dat ze bijdragen aan IEDEREEN zijn overvloed, als ze hun EIGEN overvloed vergroten.

Hardcore Creators leggen steeds minder de schuld en de verantwoordelijkheid bij andere mensen, want ze weten dat ze zelf alles 100% onder controle hebben. Ze weten dat ze misschien niet altijd onder controle hebben wat ze meemaken, maar wel ALTIJD hoe ze ergens op reageren.

Hardcore Creators hebben grote dromen.
Ze voelen dat ze VERDER willen gaan dan andere mensen EN ze zijn bereid om het werk te doen.
Ze zijn bereid om te leren wat er voor nodig is om die mega krachtige energie IN zichzelf te genereren. Ze weten dat ALLES energie is en dat alles begint en eindigt met het oproepen en teweeg brengen van die energie IN zichzelf.

Ze worden ook STEEDS selectiever als het gaat om de energieën en de personen die ze in hun leven binnen laten.
Ze vullen hun hoofd niet met overbodige crap, maar zijn echt selectief in wie ze volgen en van wie ze leren. Ze nemen echt alleen advies aan van mensen die zijn waar zij willen zijn, niet van mensen die leven vanuit angst en tekort.

En WAAROM maken ze de reis naar Hardcore Creatie?
Sowieso omdat het WERKT! Ze merken dat hoe meer Hradcore ze worden in afstemmen, zich niet laten afleiden door BS, massa’s actie nemen, de juiste mensen om zich heen verzamelen en leren hoe Creatie werkt, hoe meer resultaat ze behalen.

En voor mij persoonlijk is dit ECHT de belangrijkste reden:

Ik wil NOOIT meer terug naar waar ik vandaan kwam.

Ik heb ZO veel tijd weggegooid en verspeeld in mijn leven.
Ik heb ZO lang wel gevoeld dat ik grootse dingen kon doen maar NIET de acties genomen. Ik geloofde gewoon niet dat IK dat ook zou kunnen.
Ik heb ZO slecht voor mezelf gezorgd met drugs en dagelijkse zelfhaat en zelfkritiek.
Iedere dag sleepte ik me door de dag.
Ik deed alles om maar niet te voelen en om maar niet geconfronteerd te worden met de leegte van mijn bestaan.
Ik voelde me vaak ZO leeg.
Ik vulde mezelf de hele dag met zaken van buitenaf. En dat doe ik nog wel eens, maar iedere keer minder en minder en minder. Nu weet ik echt dat geluk nooit van buiten komt.
We kunnen een leegte NOOIT vullen met middelen, eten, sex, drank, of zelfs geld, relaties, winkelen of WAT DAN OOK.
Vervulling zit ECHT van binnen.
Ik voel me vervuld als ik God door me heen laat stromen (Of Creatie of het Universum, waar jij je comfortabel bij voelt!) Als ik mezelf VUL met de GROOTSHEID die ik BEN.
Ik kan me echt HEEL vaak vervuld voelen door gewoon te ZIJN.

Het is ZO grappig, want ik denk dat ik juist AL die materiële dingen heb, omdat ik er echt weinig waarde aan hecht. Ik vind het MEGA fijn om in een mooi huis te wonen en mijn Macbook te hebben en business class te vliegen, maar ik weet ook dat ik ZONDER kan.
Ik streef geen dingen na omdat ik denk dat ze me gelukkig gaan maken. Want of je gelukkig bent ja of nee ligt niet aan wat je HEBT maar aan de keuze die je maakt over hoe je je voelt, no matter what!
Ik roep het gevoel wat ik denk dat dingen me brengen IN mezelf op en door die energie te ZIJN, verschijnt het bijna als vanzelf in mijn leven.
En voor de meeste mensen werkt dat nog andersom. Ze denken dat ze gelukkig zijn als ze het geld hebben of als ze maar weten wat ze willen doen, of als ze eenmaal stoppen met hun werk of WAT DAN OOK.
En dat streven ze het na. Maar omdat ze zijn gericht op wat er NIET is, komt het ook niet snel hun leven in.

Hardcore Creators doen dit anders.
Ze negeren wat IS, besteden er zo min mogelijk aandacht aan en geven het zo min mogelijk energie om het niet ECHTER te maken en verder in hun leven te manifesteren.
Ze schrijven vervolgens op wat ze dan WEL willen en hoe dat zou voelen.
Ze shiften intern naar die frequentie en staan helemaal open voor het ontvangen er van.
Ze volgen vervolgens de inspiratie en gaan zichzelf uit de weg om te doen wat er voor nodig is. Maar ALTIJD vanuit een energie van “Het IS er al.”
Waardoor ze dus VEEL sneller de shifts maken waar ze naar verlangen.

Hardcore Creators weten dat ze ALLES kunnen creëren.
Ze weten dat er ook altijd MEER is.
Ze zijn de overtuiging echt voorbij dat ze hun geld maar een keer uit kunnen geven. Ze weten dat geld altijd weer ergens vandaan kan komen. Het enige wat er voor nodig is, is een innerlijke shift EN vervolgens geïnspireerde actie.
Ze denken NOOIT meer in termen van of/of maar in termen van en/en.
Ze zijn ook niet afwachtend in de creatie van het geld.
Je zult ze zelden horen zeggen: “Ik ga het geld manifesteren.”
Nee. Ze zeggen. “Ik ga het in orde maken. Stuur me maar een factuur en ik regel dat het geld er komt.”
Ze hebben echt een diep vertrouwen gecreëerd dat het Universum ALTIJD voor ze zorgt en altijd voorziet in ieder verlangen dat ze hebben, zolang ze maar bereid zijn om het werk te doen. En daarmee bedoel ik dus het Innerlijke werk (de innerlijke shifts maken) EN het uiterlijke werk: Sales, marketing, aan je business bouwen, je bereik vergroten., WAARDE leveren en/ of content creëren en nog meer van dat soort acties.
EN om je inspiratie te volgen.
Als God krachtige Creators de inspiratie geeft om een programma te creëren of business op te bouwen, dan DOEN ze het. Ze zetten zich zo snel mogelijk over hun eigen angsten en onzekerheden heen en CREËREN het gewoon. Ze zijn bereid om de angst er gewoon te laten zijn en ze zijn bereid om zich oncomfortabel te voelen.
Ze hebben ECHT los gelaten dat ze “veiligheid” moeten hebben, een compleet stappenplan moeten hebben of dat ze überhaupt ook maar meer dan 1 stap vooruit kunnen kijken.
Nee, ze zijn bereid om zich ECHT in het avontuur te storten en ze vertrouwen COMPLEET op Goddelijke Creatie!
Ze FALEN liever dan dat ze het gevoel hebben dat ze niet hebben geleefd.

Mijn Alignment Mastery is HET programma voor de hardcore creators. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden. 

Liefs Maartje