Wat is er nog MEER mogelijk met Creatie? Tap in op de ONEINDIGE mogelijkheden en ga voorbij aan alles wat je weet

Het zal geen geheim zijn dat ik echt ontzettend gefascineerd ben door hoe Creatie werkt en hoe we onze realiteit creëren.
Ik sta ALTIJD open voor nieuwe bewustzijns technieken en geweldige leraren.
Een paar jaar geleden kwam ik dan ook mijn eerste boek tegen van schrijver en Reality Creation leraar Frederick E Dodson.
Levels of Energy heette het boek. Dat boek heeft letterlijk mijn leven veranderd!
Hij legde in dat boek uit hoe alles een “energie level” heeft. En hij geeft ook op een schaal van 0 tot 1000 aan welk energielevel alles in onze realiteit heeft. Dat maakte voor mij ZO veel duidelijk. Ik kan het niet goed uitleggen, het is niet mijn expertise, maar Fred beschreef het op de meest heldere manier. Er vielen ZO veel kwartjes over waarom mensen doen wat ze doen en waarom we sommige mensen wel kunnen bereiken met onze boodschap en andere mensen niet. Maar ook de ontwikkeling die ik zelf doormaak en die ik bij mijn klanten zie.
Ik had de audio versie gedownload via Audible en ik heb het hele boek in 2 dagen afgeluisterd.

MINDBLOWING.

Ik was gefascineerd door zijn verhalen en door de ervaringen die hij had opgedaan op het gebied van Bewuste Creatie.
Via Fred ben ik ook voor het eerst in aanraking gekomen met de theorie van Parallelle werelden en hoe makkelijk het is om van de ene realiteit naar de andere te shiften.
Het gave aan Fred zijn boeken is dat hij het creëren van onze realiteit ook echt heel simpel maakt. Hij biedt mega praktische tools, die je direct kunt gebruiken EN waar je direct resultaat mee behaald.

Fred heeft meer dan 20 boeken geschreven, waarvan ik de meeste heb gelezen.
Ik had al wel eerder op zijn site gekeken voor de mogelijkheden voor coaching, maar voor lange tijd was het behoorlijk boven mijn budget. Fred is namelijk van wereldniveau. Ik vond het ook fascinerend dat hij een coaching product op zijn site heeft van 5 miljoen dollar.
Maar afgelopen zomer voelde ik HEEL sterk dat Fred de coach was die mij verder kon helpen. Ik heb eerst een losse sessie bij hem geboekt en daarna is hij 3 maanden mijn coach geweest.
En ik heb ZO veel geleerd in die 3 maanden.

Dit vind ik een geweldige uitspraak van Fred:

“The most empowering question you can ask yourself is: Where is my awareness right now and where would I like it to be?”

Dat is DE kern van creatie. Als je andere resultaten wilt, dan zul je dus moeten onderzoeken wat je bewustzijn is en waar je dus je bewustzijn heen moet verplaatsen. En de meeste mensen die me volgen WETEN dit ook wel, maar er is ZO veel meer voor nodig om het ook daadwerkelijk van dag tot dag te gaan DOEN EN de resultaten te halen die voorbij gaan aan alles wat we denken dat mogelijk is.

EN ik heb nog VEEL meer van Fred geleerd.
En in deze blog deel ik de GROOTSTE lessen die ik mee heb gekregen van hem.

Als allereerste heb ik hem als extreem open ervaren. Ik voelde me ECHT veilig bij hem. Ik kon alles delen en ik voelde me NOOIT veroordeeld.
Hij zag ook altijd MEER in mij dan ik zelf zag. Hij heeft er een talent voor om een visie voor mij te scheppen en de ruimte open te houden zodat ik daar in kan stappen.
Zo zag hij mij bijvoorbeeld als een “beroemd” iemand. Hij zei dat het echt voorbestemd is dat ik beroemd ga worden.
En eerlijk? Ik denk niet dat dingen specifiek “voorbestemd” zijn. Maar doordat hij ZO overtuigd was van waar ik heen kon, gaf me dat echt de kracht om stappen te nemen in die richting en om het als “logisch” te zien dat ik gewoon HEEL veel mensen ga bereiken.
Een van de dingen die hij daarover schreef in zijn vele mails aan mij is dit:

“50% of becoming Celebrity is not about what you do but about how people perceive you. That means you have to appear to be a celebrity before you become one.”

En dat deed hij dus ook. Hij zag me als deze persoon en dus kon ik langzaam maar zeker steeds meer die persoon worden.
En dat is een HELE wijze les. Want hoe kijk jij naar je klanten?
Hoe kijk jij naar je partner?
Kun je de grootsheid zien in anderen en die ruimte voor hen vasthouden?

Hij liet me ook zien hoe waardevol dat is. Want dat is natuurlijk ook wat ik bij mijn eigen klanten doe.
Ik lees energie. Ik lees waar de blokkades zitten. Ik lees waar ze heen willen en ik geef ze een shift in bewustzijn om dat mogelijk te maken. En soms denk ik wel eens dat concrete tools en praktische zaken VEEL waardevoller zijn.
Want hoe meet je bewustzijnsgroei in Godsnaam? Maar Fred schreef daar dit over:

“Law-of-attraction teachers deserve to be the richest in society because they provide the most value to it.”

En zo had ik er nog nooit naar gekeken. En dat is dus wat een goede Wet van Aantrekkingskracht leraar doet: nieuwe perspectieven aanbieden. Keer op keer op keer.
Energie vormen.
En dat was wat hij constant deed.
Hij geloofde in me en hij moedigde me aan en schepte steeds een grotere ruimte voor me.
En hij had daar geweldige technieken voor.
Visualisaties, processen en oefeningen.
De een nog beter dan de ander.

EN hij stuurde me soms gewoon mails om me dat nieuwe perspectief te bieden. Zoals deze mail die hij stuurde voor mijn event in juni:

“Dear Maartje,

it is less then 3 days toward your 2017 event. May your Money is Love event be guided by the highest source of the Universe. May you be fully present, at ease, and calm with in yourself, in the sure knowledge that your teachings and your techniques and your speech are of wonderful and miraculous use to your students. May your verbal and non-verbal interaction with these precious human beings elevate and relieve them, well knowing that the more rich they become, the more rich you become. May your presence be soothing. May their lives be filled with abundance and sheer luxury, may they be treated like royalty from now on. May they prosper more and more each day, as a reflection of your unending prosperity. May both you and they understand that words or power, such as these, is what generates the money-attractive mindset. May their intentions be followed by the beingness of prosperity and the actions of Millionaires and Billionaires. May you receive great love and admiration and give love and admiration. May you be playful and fun, strong and confident, peaceful and relaxed.

May your newly crafted self shine through at all times, BEFORE, DURING AND AFTER the event, very well aware that your vibe of presence and ease is to be maintain not only during but especially before and after. May you use expressive body language. May you capture your breakthrough moments on Video for the benefit of humankind of the rest of their lives and hundreds of years to come. May your techniques be unique and delicious.

When on stage, may you see and feel 250 participants. May you provide guidance to wandering attention. May waves of Bliss and Realization ripple through the Halls and attendant bodies, minds and spirits. May thinking Big be common among you. May faith, civility, appreciation, trust, respect and values be exchanged.

So Be It.”

Dus hij stemde af VOOR me EN nodigde me uit om zelf af te stemmen. Wat ik natuurlijk hoe dan ook iedere dag doe.

Iets anders wat hij me daarover leerde was dit:

“The universe is always expanding and so can you. If you are not expanding, you are declining, there is no such thing as “keeping the status quo”. Once you have reached level 10 out of 10, its time to expand the scale and your standards to 100.”

Groei is de natuurlijke staat van het Universum, en ook van onszelf, aangezien wij een deel zijn van het Universum.
En het is ZO waardevol om een coach te hebben die je altijd uitnodigt om MEER te creëren en MEER te ZIJN. En dat deed hij absoluut!

MAAR echt vanuit ZIJN. Zoals deze uitspraak van hem ook laat zien:

“The center of power can be found in silence and awareness. What you are really looking for cannot be found in any substance or food. It can be found in silence. Breathing. Doing without. More joy flows through you as your life becomes more simple.”

Fred heeft me HEEL veel inzichten gegeven over dat ik ECHT niet zo hard hoef te werken om geld te verdienen.
Dat echt alles ontstaat vanuit BewustZIJN. En dit WIST ik natuurlijk al, maar het zit hem echt in implementatie en het vraagt om veel herhaling om echt deze krachtige creator te worden!

En het is ECHT waardevol om de mails nog een keer door te kijken die ik van hem heb gehad, want a-ha moment na a-ha volgde!

Een van de belangrijkste lessen over geld en inkomen die ik van hem heb geleerd is namelijk deze:

“There are two things you have been unaware of up to now about money-making. I will share them with you today. Deeply understanding them will make you richer quite rapidly. They are super-extra-mega-ultra important.

1. There is no direct link between Work and Money

2. There is no direct link between Price and Product.

Both exist primarily in the mind. Disconnect the two in your mind. You might want to hang this up somewhere.

How expensive a product is does not depend on the product or your work but WHO is buying it and the context in which it is presented. One dentist asks $50 000, another asks $200, even though they are essentially performing the same task. A piece of cloth may be worth $20. Pop a Chanel Logo on it and the same piece of cloth is worth $2000. There is NO LINK between product and price. And there is NO LINK between work and price.”

En in navolging van die les, heb ik echt van hem geleerd om mijn aandacht te shiften van de nummers naar het bieden van waarde.
En eerlijk? Dit ben ik nu nog steeds aan het leren.
Ik had het er vanmorgen nog met een klant over dat ik geen doel heb gesteld voor dit jaar, maar dat ik me NOG MEER gewoon iedere dag er op ga richten om zo veel mogelijk waarde te bieden EN de beste versie van mezelf te zijn.
Want als ik DAT doe, dan volgt het geld vanzelf. Dat KAN niet anders. Het is een Universele Wet.
Zoals Fred hier ook schreef in een van zijn mails aan mij:

“You have already done enough to deserve 100 Million. The stuff you have ALREADY given has influenced thousands. These thousands have influenced their friends and families, so you have touched tens of thousands. These tens of thousands have, in turn, influenced their friends and families, etc. The vacation break you take, is a time where you get your own energy back and give love to yourself and your husband. This enables you to come back even better and be of even more service.

But you “know” all of this. I do want you to get the Bananas and help others get the Bananas, but with joy in your heart.

Your stated priority list has been something like this:

1. Get money
2. Get members
3. Expand international

A better one would be:

1. Create wonderful content
2. Take care of customers
3. Make the best of what I already have, create products

Summary: High super-success is fairly easy from the heart but requires super-hard-work without the heart. So basically, every time you find yourself into the hard-work thing, go to the heart and to joy.”

Ik heb nog ZO veel meer van hem geleerd, maar het laatste wat ik wil delen is dit:

Hij heeft me geleerd dat mijn verlangens ALTIJD valide zijn EN dat ik altijd mag vragen om wat ik wil.
En uiteraard WIST ik dit ook wel en leer ik dit aan mijn klanten, maar soms komen er van die verlangens naar boven waar we behoorlijk over kunnen oordelen.

Een van onze gesprekken ging over mijn relatie. Ik had een verlangen om echt gediend te worden in mijn relatie maar ik voelde me ZO egoïstisch dat ik dit van Bob zou vragen. Want wie ben ik?
Maar toen ging ik toch het gesprek aan en toen bleek dat Bob het juist ONWIJS leuk vond om mij te dienen. Dus ik laat dat steeds verder toe en Bob ziet steeds meer de waarde daarvan zodat hij ook steeds meer kan ontvangen. En dat is echt lifechanging geweest in onze relatie.

En OMG, hij heeft me nog ZO veel meer geleerd.
Ik had nog een paar van zijn quotes opgeschreven uit de e-mails die hij aan me heeft verstuurd, die ik eigenlijk niet wil wissen nu omdat ze zo waardevol zijn.

“You cannot be rejected unless you first reject yourself. You have been rejecting yourself for a long time by not taking, receiving, requesting enough. You are already in the process of reversing that. Good for you.”

“Rejection is an opportunity to get better.

Regardless of what reason people give you for their rejection, the “harsh” truth is always “You are not good enough for me”.

Think of people YOU have rejected in your life. Why did you reject them?

The truth is: They were not right or “good enough” for you.

If they changed, might they have a chance? Sure. There is ALWAYS a possibility to get to you, if they up their game. But most people take “no” as a “no” and give up rather than improving themselves and giving it another try. Anybody who is truly determined could get your attention even though you rejected them. Anybody could impress you even if they didn’t impress you at first.

So the same applies to when you got rejected. Customers or Mens “No” is not necessarily final.

The idea is to improve yourself to a point where they are sorry they rejected you. Improve yourself to a point where they WANT YOU rather than you wanting them.”

Liefs Maartje

P.S.: Download HIER mijn boek: Geld is Liefde Manifestatie Dagboek.