Er zit iets moois en kwetsbaars in die uitspraak.
Het is echt een intens verlangen wat ik heb om alles van mezelf te laten zien. Om compleet open en kwetsbaar te zijn.
Het heeft iets moois. Zo van: als ik ALLES van mezelf laat zien en mensen houden nog steeds van me, dan moet het wel ECHTE liefde zijn. OF dat mensen JUIST alleen maar van je kunnen houden ALS je alles van jezelf laat zien.
Het daagt me uit om de angst te laten varen die ik soms nog naar mensen heb.
Het daagt me uit om me keer op keer af te stemmen op de mensen die ECHT met me resoneren. Want alleen bij die mensen kan ik ECHT mezelf zijn.
Alleen die mensen houden genoeg van me om ook van de donkere kanten van mij te houden.
Ik was me de laatste tijd een beetje aan het verstoppen.
Ik was me iets te veel aan het afstemmen op de energie van de klanten die niet hell yes zijn maar die misschien nog in hun oordeel of te veel in te kort hangen en deze kanten van mij (en dus aan het einde van de dag van hen zelf!) niet kunnen handelen.

Maar daar ben ik nu klaar mee.
Ik heb mijn afstemming weer gevonden.
Ik heb mijn leven weer in handen gelegd van iets dat groter is dan ik zelf.
Ik heb weer losgelaten dat ik er überhaupt controle over heb en dat ik alleen maar contact kan maken met mijn bron en de bron van mijn HELL YES klant, die vlinders in mijn buik kan voelen en vervolgens geïnspireerde actie kan nemen.
Ik BEN er weer.
Ik VOEL het weer.
Ik voel weer wat ik hier te doen heb.

En vandaag zijn er een paar dingen die ik met je wil delen in het kader van open en kwetsbaar.

1. Gisteren heb ik een open en eerlijke blog geplaatst over mijn innerlijke shift. Over een paar beslissingen die ik genomen heb om mijn energie te shiften.
Ik heb letterlijk een stuk van mijn dagboek geplaatst. Ik heb het alleen geplaatst in mijn besloten, gratis Facebookgroep.
HIER kun je het lezen.

2. EN in dat verslag vertelde ik dat ik eigenlijk een deel van mijn Geld Manifestatie Dagboek wil delen dat ik bijhoud voor mijn Geld is Liefde Community omdat het ZO freaking waardevol was. Maar omdat mijn grootste dromen er in stonden, heb ik het nog niet gedeeld. Ook al voelde ik dat het moest. Tijd om die dus ook alsnog te delen.
HIER kun je hem downloaden.

3. EN ik heb gisteren het volgende Geld is Liefde Event gelanceerd: Heel je geldblokkades. Ik heb iets UBER tops gedaan. Iets wat ik nog nergens heb gezien. Je kunt je namelijk gratis aanmelden om het event online bij te wonen. We gaan namelijk alles van A tot Z online uitzenden.
EN uiteraard kun je ook een ticket kopen als je live in de zaal wilt zitten voor slechts 97 euro.
Lees er HIER alles over en meld je aan.