Misschien heb je jezelf de vraag gesteld of het Geld is Liefde programma iets voor jou is. Ik help je in deze Q&A blog graag met het beantwoorden van die vraag.

Ik had bij de vorige ronde ook een audio opgenomen met datzelfde onderwerp en die kun je HIER vinden.

Q: Leer je ook nieuwe business strategieën, marketing en moneymanagement?

A: Yes! AL die dingen komen in de Geld is Liefde community aan bod. Ik heb een uitgebreid programma over magnetische marketing en moeiteloos ondernemen waarin ik deel welke mogelijkheden er allemaal zijn om je business op te bouwen.
Qua moneymanagement leer ik je over geld tracken en ik leer je wat er wat dat betreft voor nodig is om je business te bouwen, maar ik leer je niet budgetteren. Ik leer je hoe er zo veel binnen kunt komen dat een budget niet nodig is. Ik zeg wel altijd tegen mensen: “geld heeft een huis nodig.” Maar dat is wat anders dan een budget en hoe dat precies zit, leer ik je in de Community.

Q: Hoeveel tijd ben ik er mee bezig? Ik ben al met ZO veel dingen bezig, ik ben bang dat het te veel wordt.

A: We zijn van jongs af aan geleerd dat “druk zijn” iets nobels is. Hoe drukker we het hebben, hoe harder we onszelf op onze schouders kunnen kloppen dat we goed bezig zijn. Hoe vaak hoor je wel niet dat als mensen vragen: “Hoe gaat het met je?” Dat de ander antwoord “druk.”
Zelf ben ik HSP en heb HEEL veel ruimte nodig in mijn agenda.
Voor 10 uur plan ik geen afspraken in en ik fungeer het beste als het grootste deel van de week mijn agenda leeg is en als ik lekker aan het schrijven ben, content aan het creëren ben en aan mijn business aan het bouwen ben.
Ik heb geleerd hoe ik die ruimte voor mezelf kan creëren.
Ik heb geleerd wat er voor nodig is om online te ondernemen. Maar ook voor NIET online ondernemers is zo’n leven mogelijk!
Ik heb geleerd wat er voor nodig is om veel geld te verdienen EN heel veel ruimte in te bouwen.
Ik heb geleerd hoe ik zo veel mogelijk kan uitbesteden.
Mijn bedrijf draait dit jaar ongeveer 800.000 euro omzet en ik heb ZO veel ruimte in mijn agenda.
Dus ik zou zeggen, JUIST als je denkt dat je het te druk hebt, meld je dan aan. Het leven is maar ZO kort. Je kinderen worden super snel groot! Er is ZO veel te beleven en het leven is VEEL te kort om als een kip zonder kop rond te rennen en klusjes te doen. Voordat je het weet ben je oud en ben je vergeten te genieten en ECHT te leven.
En wat denk je dat al dat druk doen je brengt? Precies! NOG meer stress. En ik weet dat loslaten moeilijk kan zijn, want we weten vaak niet beter. Maar wat als er een andere manier is? Wat als je je bewustzijn kunt shiften en er een hele wereld voor je open kunt gaan met kansen en mogelijkheden die je nu nog niet eens kunt zien?
Ik leer je er graag alles over in het Geld is Liefde programma en de Community.
Ik werk heel veel met audio’s die je gewoon lekker kunt luisteren tijdens het boodschappen doen en dan komen de inzichten en de shifts bijna als vanzelf.
Ik leer je om je staat van ZIJN te creëren, zodat je niet meer zo veel hoeft te DOEN. Wat we doen en hoeveel we doen heeft namelijk helemaal geen waarde en levert niets op, als het niet vanuit het juiste bewustZIJN gebeurt.

Q: Ik twijfel of dit echt iets gaat opleveren. Ik heb al ZO veel geïnvesteerd in mezelf.

A: Of je ergens iets uithaalt ja of nee, dat ligt er natuurlijk als allereerste aan of je bereid bent om het werk te doen. En dan heb ik het niet over het drukke “doen-doen-doen” werk, maar allereerste over het innerlijke werk. Je blokkades in de ogen kijken en omdraaien om intern een nieuwe realiteit voor jezelf te creëren.
Ik merk vaak dat mensen teleurgesteld zijn in programma’s. Mensen verwachten vaak dat er een “gouden pil” is. Die is er niet. Ik geloof ECHT dat alles mogelijk is met de juiste handvatten en tools. Maar als allereerste is het belangrijk om de mindset te shiften naar een nieuw verhaal. Bijvoorbeeld: ik voel altijd precies wie mijn volgende mentor is. Het Universum begeleid me altijd naar de juiste programma’s. Ieder programma draagt MEGA veel bij aan mijn leven. Ik haal altijd het rendement uit programma’s, ook al blijkt achteraf dat ik dacht dat het me hele andere dingen ging brengen, dan het me gebracht heeft.
En vanuit DAT bewustzijn ga je nooit meer niet genoeg uit programma’s halen.

Q: Ik heb de gratis 8 daagse gevolgd en ik zou het nu toch wel alleen verder moeten kunnen?

A: Je hebt nu even een boost gekregen en de 8 daagse heeft er voor gezorgd dat je een paar mooie stappen hebt genomen. Maar de energie gaat hier in de groep zo weer inzakken en ik ben er ook niet meer om je vragen te beantwoorden. Ik ben namelijk dan druk met het Geld is Liefde programma. Je GAAT weer uitdagingen tegenkomen, ook al denk je nu dat je je momentum niet meer los gaat laten.
Daarnaast: waarom zou je het “alleen” moeten doen en het wiel helemaal zelf uitvinden als je alle support van de wereld kunt krijgen?
En tot slot: Wat nu als al jouw klanten ook tegen je zouden zeggen: “Ik zou het nu wel alleen moeten kunnen?” Wat zou je dan tegen hen zeggen?

Q: Kan ik hetgeen ik ga leren ook vertalen naar andere gebieden? Zoals bijvoorbeeld aantrekken van een partner?

A: 100%! Ik noem het altijd MANifesteren 🙂
Ik kreeg laatst nog een dankbaar berichtje van een ex klant die bij me kwam voor haar business maar in plaats daarvan de technieken heeft toegepast om een meer dan geweldige partner te manifesteren.
Ik gebruik dezelfde manifestatie technieken om geld te manifesteren voor het manifesteren van mijn villa, vakanties, mijn geweldige team, klanten, liefde, vrienden en al het moois dat ik in mijn leven aantrek.
EN ik heb ook een programma gegeven: manifesteer jouw ideale relatie en die zal ik ergens komende weken ook in de online omgeving van de Community laten zetten.

Q: Ik wil me wel aanmelden, maar ik heb op dit moment geen geld.

A: Dat is nog wel een van de meest gehoorde redenen die ik hoor van mensen om zich niet voor mijn programma’s aan te melden. Wat ik in de kern aan mensen leer is om de gedachte aan wel of geen geld, of hoeveel iets kost of oplevert weg te schrappen en jezelf dan de vraag te stellen: “Als ik de factor geld weglaat, wat wil ik dan ECHT?”
En dat gaat ZO tegen onze natuur in. Want we hebben geleerd dat we rekening moeten houden met wat er wel of niet in ons leven is. Maar geld “overkomt” ons niet, geld creëren we. Maar als we geen keuze maken, of geen beslissing nemen, dan heeft geld geen reden om bij ons te komen. En zo hou je het patroon van “geen geld hebben” in stand.

Neem een voorbeeld aan Astrid. Astrid schreef in de facebookgroep dat ze HEEL graag mee wilde doen en dat ze de beslissing al had genomen, maar dat er opeens geen saldo op haar rekening stond. Ze zei: “Ik heb een paniek momentje, wat moet ik nu doen?”
Ik raak er zelf niet meer van in paniek. Ik denk echt: als ik iets wil doen, dan kan het geld ALTIJD ergens vandaan komen. En misschien is 50 euro voor mij persoonlijk geen probleem, maar als ik ergens 5000 euro aan uit wil geven, of meer, dan moet ik er ook wel even over nadenken. Dan wil dat deel van mij dat decennia lang geleerd heeft om te denken vanuit de beperking “het geld is er wel of niet” OOK nog wel eens in de stress schieten.
Maar dan zeg ik weer tegen mezelf: “Als ik geld buiten beschouwing laat, zou ik dit dan heel graag willen doen ja of nee? Voel ik dat dit een bijdrage gaat leveren aan mij en mijn leven of mijn bedrijf?”
En als het antwoord dan “Ja” is dan zeg ik: “Ok, Universum, laat dan maar zien waar dat geld vandaan kan komen. Breng de mogelijkheden en kansen maar op mijn pad.”
En wat ik dan vervolgens doe is BLIJVEN afstemmen op: “Alles kan en alles is mogelijk en geld komt moeiteloos mijn leven binnen” EN geïnspireerde acties nemen.
Ik maak me er dus niet zo druk om als mensen zeggen: “Het geld is er niet.” Ik denk dat juist het doen van deze investering voor veel mensen al iets te weeg brengt.
Dus ik zei tegen haar: “Ontspan en relax. Maak je niet druk. Het geld IS al ergens of het is onderweg en anders stuur je maar een mail naar [email protected] en dan stuurt mijn team je een factuur en dan betaal je hem gewoon ergens de komende dagen.”
En ALLEEN al het feit dat ik er ontspannen bij was, geen oordeel heb en dat vertrouwen heb, bracht al wat te weeg bij Astrid. Het was moeilijk voor haar om om hulp te vragen, ze DEED het toch EN ze werd niet veroordeeld of afgewezen.
EN vanuit dat nieuwe bewustzijn en die grotere ruimte, kreeg ze de inspiratie om haar surrogaat papa te bellen. Ze vertelde hoe graag ze mee wilde doen en hij bood aan om het geld te lenen aan haar.
Het geld was er diezelfde dag nog EN ze heeft zich aangemeld.
En dit is nu een voorbeeld, maar dit is wel hoe ik zie dat het ALTIJD werkt. ZODRA je een keuze maakt, je laat de weerstand los, je opent jezelf voor inspiratie EN je neemt de afgestemde acties die je doorkrijgt, dan komt het.
En dat is PRECIES waar ik mensen in de Community ook mee help!

Q: Moet ik niet eerst precies weten wat ik wil doen met mijn leven voordat ik instap in dit programma?

A: Nee. Ik bied juist super veel content hoe je jouw zielsmissie kunt ontdekken. Als je vanuit je huidige bewustzijn had geweten wat je wil doen, dan had je het al gedaan. Er is dus MEER voor nodig en aangezien dit programma vol zit met waardevolle content EN krachtige, creatieve creators, ga je 100% zeker inzichten krijgen.

Q: Het geld is Liefde programma is online, ik twijfel of het wel genoeg is.

A: Ten eerste bieden we ook een VIP variant aan met livedagen, dus dat kun je altijd overwegen EN het is ook altijd de komende maand nog mogelijk om te “upgraden” (zolang er nog plekken vrij zijn!)
En DAARNAAST: Ik heb deze technieken, die ik in de community aan mensen leer, gebruikt om dit leven voor mezelf te creëren. De energie en de Geld is Liefde boodschap is ZO waardevol. Ik stem me er altijd op af dat mensen de meest grootse shifts doormaken en de meest geweldige inspiratie krijgen als ze naar mijn audio’s luisteren en dat is dus ook wat er heel veel gebeurt.
Ik ben zelf ook echt een content junkie. Ik heb mijn hoofd voor het grootste gedeelte van mijn leven gevoed met negatieve gedachten als:
“Ik ben het niet waard.”
“Ik kan het niet.”
“Wie ben ik nu om….”
“Ik zal nooit een kwartje worden, want ik ben nu eenmaal voor een dubbeltje geboren.”
En ga zo maar door (het gaat een HELE lange lijst worden als ik ze hier allemaal neerzet haha)
En ik heb ECHT die content NODIG om mijn hoofd te trainen om opnieuw te denken.
Ik luister iedere dag wel naar audio’s (Ja, NOG steeds!!!) van mijn mentoren en (business) vrienden en losse programma’s die ik volg.
En soms hoor ik niet eens wat er wordt gezegd, maar dan helpt de vibe van die persoon me om mijn eigen content te creëren en mijn creativiteit aan te boren. EN ik mag er van uit gaan dat mijn content dat ook weer voor andere personen doet.
In die zin ben ik ECHT de waarde gaan zien van goede online content. Je hoeft je huis er niet voor uit. Je kunt het volgen waar en wanneer je wilt, helemaal in je eigen tempo EN wat ik er in leer helpt me iedere dag om DOOR te gaan met het creëren van mijn leven. Want als ik vaker luister naar de stemmen in mijn hoofd (die nog zeer regelmatig de kop op steken) in plaats van naar inspirerende content, dan glijdt ik zo weer af in zelfsabotage. En dat is echt NIET wat ik wil.

EN op de pagina van het programma zelf heb ik nog een aantal vragen staan die heel vaak worden gesteld:

Q: Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen met dit programma?

A: Nee. Deze principes werken voor iedereen hetzelfde, of je nu je eigen bedrijf hebt of niet. Ik richt me echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit online programma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken EN om alles te leren over de Wet van Aantrekkingskracht. En… wie weet welke ideeën er ontstaan na verloop van tijd.

Q: Is dit programma alleen voor coaches?

A: Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Q: In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor mij?

A: Mensen die meedoen met mijn online programma zijn in een verschillende fases van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes. Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit.

Q: Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?

A: Ik heb dit programma al anderhalf jaar niet meer live gegeven en ik heb geen flauw idee wanneer de volgende keer zal zijn. Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen! En je kunt alle modules terugluisteren en je houdt lifetime toegang tot het programma, dus er is veel ruimte om dingen in je eigen tempo te volgen.

Q: Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?

A: Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:

  • je moeite hebt met geld

  • geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,

  • je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,

  • je veel blokkades hebt op het gebied van geld, vaak nee zegt tegen jezelf of je niet volledig vrij voelt met geld.

  • Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”

Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!

Dus daarmee hoop ik dat je een beslissing kunt nemen vanuit je hart en vanuit wat mogelijk is, in plaats van de beperkingen die we onszelf constant opleggen.
EN als ik zie wat mensen hebben bereikt met mijn Geld is Liefde programma en Community, dan is die investering ZO weinig geld!
Je kunt alle testimonials lezen op de aanmeldpagina.

Nogmaals: je krijgt (lifetime) toegang tot het Geld is Liefde programma, dat gaan we samen doorlopen met wekelijks een Q&A EN daarnaast krijg je een JAAR LANG toegang tot de Geld is Liefde Community voor slechts 497,00 euro ex BTW. Het is ook mogelijk om in 4 of 12 termijnen te betalen.

Lees HIER alles over het Geld is Liefde programma en meld je vandaag nog aan. Overmorgen gaan we starten en is aanmelden niet meer mogelijk!

Liefs Maartje! Op jouw overvloedige leven!