Wat nu als het geld JUIST komt, als je je afstemming volgt?

Het zal geen geheim zijn dat ik afstemming iedere dag voorop stel.
Er was een tijd dat ik dat totaal NIET deed. Ik was iedere dag bezig met piekeren, mezelf opofferen en denken dat ik bepaalde dingen moest doen om een bepaald resultaat te krijgen.
Nu niet meer. ALS ik het gevoel heb dat iets niet afgestemd is, ga ik gelijk aan de slag met het innerlijke werk. Ik vraag me af wat dan WEL afgestemd voelt. EN ik neem dan zo snel mogelijk de acties die daarbij horen, die mijn nieuwe ik zou nemen.
Dat klinkt simpel, maar of het altijd makkelijk is?

Nee! Totaal niet! Want vaak heeft opnieuw afstemmen en afgestemde actie nemen ook te maken met loslaten:
Programma’s of diensten loslaten.
Inkomen loslaten.
Veiligheid loslaten.
Mensen loslaten.

EN het heeft te maken met buiten je comfortzone gaan:
Nieuwe keuzes maken.
Investeren.
Nieuwe mensen om je heen verzamelen.
Mensen teleurstellen.
Het innerlijke werk doen door je diepste overtuigingen, die je misschien heel lang hebt weggedrukt, in de ogen te kijken.

En dat klinkt makkelijk genoeg.
Maar ik weet hoe snel we dat weer allemaal uit de weg gaan om te blijven hangen voor wat “veilig” is. En dat is voor mij niet anders. Ik heb een mega succesvol bedrijf opgebouwd en nu komen er bij mij ook nieuwe verlangens en voel ik dat ik nieuwe keuzes moet en mag gaan maken omdat er een aantal dingen niet meer afgestemd voelen. En dan denk ik precies dezelfde dingen:

“Oh mijn God, maar ik kan dat inkomen toch niet los laten?”
“Hoe ga ik mijn rekeningen en mijn business kosten betalen als ik dit allemaal los ga laten?”
“Maar wat nu als dit niet gaat werken?”
“Wat als ik faal en in de financiële problemen kom?”

En deze gedachten dacht ik toen ik ging stoppen met mijn baan in loondienst meer dan 3 en een half jaar geleden en dat is MEER dan goed gekomen. Ik ben in gaan zien dat het Universum altijd voor me zorgt.
Maar toch, als ik voel dat ik “grote” stappen wil nemen, dan zijn DAT nog altijd de eerste gedachten die ik denk.

En dan heb ik 2 keuzes:
OF ik blijf in die gedachten hangen en ik blijf dus waar ik ben.
OF ik stem opnieuw af.
Ik vertel mezelf een ander verhaal zoals dit verhaal:

Als ik keuzes maak die niet compleet en volledig zijn afgestemd, dan stroomt het niet zoals het kan stromen.
Dan stroomt het geld niet zoals ik wil dat het stroomt en dan stokt mijn levensenergie en word ik moe of ga ik mezelf saboteren.
Aan het einde van de dag WEET ik dat afstemming DE enige weg is.
EN dat blijkt iedere keer als ik voel dat er iets nieuws mag ontstaan. Er is altijd eerst die angst en die weerstand. En zodra ik mezelf een ander verhaal ga vertellen, zodra ik afgestemde acties ga nemen die bij mijn nieuwe ik horen, begint het weer te stromen.
Dat is ALTIJD zo.
En dit keer gaat dat dus ook zo zijn.
Bovendien hoef ik niet te zien waar het geld vandaan kan komen.
Misschien ga ik wel hele nieuwe wegen aanboren, JUIST door nu los te laten.
Het ENIGE dat ik hoef te doen is mijn afstemming volgen en het Universum zorgt voor de rest! DAT is een Universele Wet.
EN ik moet hierin ook een voorbeeld zijn voor mijn klanten. Mensen komen JUIST bij mij om te zien dat je altijd je afstemming kan volgen EN dat het geld dan juist gaat stromen.

En de waarheid is dat er een aantal verlangens zijn die ik weg heb gedrukt.
Ik heb vastgehouden aan een aantal dingen omdat ik denk dat mensen het van me verwachten, dat mensen het “nodig” hebben en omdat er omzet uit komt.
Maar dat zijn allemaal niet de juiste redenen.

En als ik mezelf dan een ander verhaal vertel, bijvoorbeeld bovenstaand verhaal, dan WEET ik wat ik moet doen. Dan is het opeens glashelder.
Ik kan alleen maar mijn afstemming volgen.

En wat zegt mijn afstemming?
Dat ik me voor nu 100% wil gaan richten op het Geld is Liefde programma en daarmee dus de Geld is Liefde Community, want dat is de plek waar ik dit programma aanbied, op mijn events EN op het opbouwen van de Internationale Money is Love Community.
AL het andere ga ik nu loslaten, waaronder mijn Elite Mastermind. Misschien dat ik het ooit nog lanceer, maar voor NU ga ik het loslaten.
Het enige High Level programma dat ik nu blijf geven is het Big Business event en programma dat ik met Veronique Prins geef, want dat voelt nog 1000% afgestemd.
EN ik blijf nog een handjevol “High achievers” die al super succesvol zijn en snel volgende stappen willen nemen, 1 op 1 coachen.

En als ik er aan denk om de rest los te laten dan voelt het ruim en vrij. Dan voelt het 100% alsof dit de bedoeling is.
Vanaf vlak voordat ik ontslag nam en voor de eerste keer voet zette over de virtuele drempel van Leonie Dawson’s Amazing Life en business membership programma wist ik al: DIT wil ik ook. Ik wil ook zo’n geweldige, overvloedige community creëren waarin ik een massa content biedt en waar mensen zich iedere dag kunnen laten inspireren.
En dat HEB ik nu opgebouwd met de Geld is Liefde Community.
En ik heb er ZO veel plezier in om dat programma verder uit te bouwen en er het BESTE geldbewustzijnsprogramma van te maken van heel Nederland.
En dat mensen meer van mij persoonlijk nodig hebben om mijn boodschap te implementeren, is een LEUGEN. Want wat nu als je met dit programma NET zo veel kunt bereiken als dat je een high end coach inhuurt voor duizenden euro’s? DAT is echt mijn doel en mijn streven.

En ook al komen al die overtuigingen die ik aan het begin van deze blog schreef naar boven, ik WEET wat ik moet doen.
Ik ben al zo vaak in het diepe gesprongen. En iedere keer krijg ik weer de inspiratie om een paar flinke stappen vooruit te doen als ik los heb gelaten.
EN zoals mijn coach Brigitte ook schreef in haar mail aan mij vanmorgen:

“En wie weet op welke ANDERE manieren die omzet naar je toe kan stromen…je weet niet welke kansen & (nieuwe) ideeën naar je toestromen als je je helemaal richt op je membership.
Wat als alles makkelijker wordt en NOG beter stroomt doordat je je alleen op je membership richt?
Wat als je omzet daardoor juist vertienvoudigd?
Jij hoeft niet te weten HOE het geld naar je toe stroomt, en via welk(e) kanalen.
Jij DENKT dat het via lanceren en high end moet komen – maar dat zijn alleen maar de kanalen die JIJ ziet.
Het universum ziet er nog VEEL meer. ONEINDIG veel meer.
Stem af op wat JIJ het liefste wilt, claim de omzet die je wilt, en vertrouw dat het komt – in welke vorm dan ook.
De ideeën GAAN komen; die ZIJN er al, ze hangen al in de lucht.
Wat als membership + internationaal DE shortcut naar jouw eerste miljoen is???”

Sorry Brigitte, dat ik je persoonlijke mail aan mij 1 op 1 hier kopieer, maar dit is geweldige tekst en dit is geweldig advies en het is PRECIES het advies dat ik aan mijn eigen klanten zou geven. Maar ja, soms moet je het gewoon even van een ander horen he?

DUS, ik wil iedereen die samen met mij komend jaar overvloed, rijkdom en oneindig veel afstemming wil creëren, uitnodigen om in te stappen in mijn Geld is Liefde programma dat aanstaande vrijdag start.
Je volgt niet alleen dat programma, maar je krijgt voor je investering van 497 euro ex BTW, ook nog eens een JAAR LANG toegang tot de Geld is Liefde Community.
Weet je wat we wel niet kunnen bereiken in een jaar?
In een jaar tijd heb ik een plan voor mijn bedrijf opgezet en de eerste stappen genomen om dat te bereiken EN ontslag genomen.
In het jaar daarna heb ik mijn inkomsten opgebouwd van niets naar bijna 5000 euro per maand.
In het tweede jaar heb ik mijn inkomsten verhoogd naar bijna 40.000 euro per maand.
En nu in het derde jaar ben ik onderweg naar een miljoen euro per jaar.
En NOG steeds vanuit afstemming. Nog steeds vanuit alle principes die ik in de Geld is Liefde Community aan andere mensen leer.
En als je bedenkt dat ik een miljoen euro bedrijf op hebt gebouwd met deze principes, dat ik mijn villa heb gemanifesteerd, dat ik iedere dag precies doe waar ik zin in heb, dat ik mijn DROOM heb gemanifesteerd: alles leren over hoe we onze realiteit creëren en daar iedere dag over schrijven, hoe goedkoop is die investering van 497 euro dan wel niet?
EN ik heb ook nog eens besloten om een extra ruime betalingstermijn van 12 termijnen van 50 euro ex BTW in te voeren. Dus het de investering hoeft dan ook nog eens helemaal geen probleem te zijn voor de meeste mensen.

En dat voelt HEEL goed en HEEL afgestemd voor mij.
Ik kijk er ENORM naar uit om dit jaar te gaan werken aan jouw meest overvloedige en afgestemde leven met het Geld is Liefde programma en in de Geld is Liefde Community.
Je hebt nog 3 dagen om je aan te melden. Daarna sluiten de deuren en is aanmelden niet meer mogelijk.
Ik weet niet wanneer de deuren de volgende keer open gaan, aangezien ik eerst aan mijn Internationale business ga bouwen en mijn tijd en energie ga investeren om het Geld is Liefde programma te geven en de deelnemers te helpen om de meest grote shifts te maken.
HIER kun je alles lezen over het Geld is Liefde programma (en de community). Ik zie je aanmelding HEEL graag tegemoet.

En als je vragen hebt of het Geld is Liefde programma HET programma voor je is, mail gerust terug! Mijn team en ik beantwoorden ze graag!