Ik heb gisteren weer een uur gemediteerd en het was HEERLIJK!
Creatie vanuit flow en overgave is ZO veel fijner als vanuit “moeten” en racen tegen de klok. Ik doe dat zelf gelukkig niet zo heel vaak meer. Het Universum is super lief voor me. Ik ben ZO goed afgestemd dat mijn manifestaties abrupt tot stilstand komen als ik aan het forceren ben. En gelukkig heb ik inmiddels heel goed geleerd om te herkennen als dat gebeurt EN wat ik kan doen om het bij te sturen.

Ik weet dat als ik iets wil manifesteren, dat ik als allereerste het innerlijke werk moet doen. En daar maak ik iedere dag ruimte voor. Kemal zei het prachtig in DEZE testimonial.
Afstemmen is iets dat je iedere dag doet.
Je moet er ECHT tijd voor maken.
Want het leven sleept je mee als je niet zelf bewust een stap naar achteren doet en jezelf de belangrijke vragen stelt:

Wat wil ik nu ECHT?
Waar word ik nu ECHT blij van?
Wat mag en kan er nu ontstaan in mijn leven en in mijn business?
Wat wil mijn ziel me vertellen?

De meeste mensen doen niets anders dan constant reageren op het leven dat ze gecreëerd hebben met hun bewustzijn van een minuut geleden, een dag geleden, een week geleden en al die tijd er voor. En doordat ze daar hun aandacht op focussen, creëren ze er alleen maar meer van.
En dat is geweldig als je 100% happy bent met alles wat er in je leven is. Maar dat is zelden zo. En dat is ook heel normaal want het leven dat door je heen stroomt nodigt je constant uit om te groeien. Groei is onze natuurlijke staat van zijn.
Maar dat het onze natuurlijke staat van zijn is, betekent nog niet dat het hoe dan ook gebeurt. En daar komt afstemmen om de hoek kijken. Het is belangrijk om je focus keer op keer te verleggen naar je wenselijke realiteit in plaats van de realiteit die je nu ervaart.
En de meeste mensen vinden dat heel lastig. IK vind dat zelfs nog wel eens lastig.
Ik merk hoe snel het gaat dat je aandacht weer in beslag wordt genomen door dingen die buiten je gebeuren. Maar IN jezelf gebeuren de wonderen.
En het is een van mijn missies om mensen keer op keer uit te nodigen om IN zichzelf te kijken. Om zichzelf de vragen te stellen die ik hierboven beschreef en nog veel meer mooie vragen!
Ik wil mensen uitnodigen om niet alleen af en toe hun realiteit bewust te creëren maar IEDERE dag, ieder moment.
Vandaar dat ik ook het afstemdagboek heb ontworpen. En vandaar dat ik ook bezig ben met een aantal andere afstemdagboeken die je op andere niveaus van je leven gaan helpen.
EN het is ook een van de redenen dat ik events geef. Veronique Prins beschreef het geweldig in DEZE testimonial.

Ze was aanwezig op mijn laatste event. En ze had echt geen tijd om te gaan. Ze zat midden in een lancering en had 1001 dingen te doen. Maar ze had nu eenmaal haar ticket gekocht en iets in haar zei ook dat het goed was om die dag aanwezig te zijn.
En toen ze er was maakte ze ook een commitment met zichzelf om aanwezig te zijn en alleen in de pauze met haar werk bezig te zijn. En doordat ze het commitment maakte om AAN zichzelf te werken, in plaats van IN haar bedrijf bezig te zijn en zich op te laten slokken door de dagelijkse gang van zaken, kreeg ze prachtige inzichten. EN het allerleukste was dat ze een hele bijzonder verzoek kreeg om iemand heel bijzonders te gaan coachen tijdens het event.
En dat zie ik altijd…..
Als we onszelf de ruimte geven om een stap terug te doen.
Om de stilte in onszelf op te zoeken.
Om aan de slag te gaan met belangrijke vragen over wat je jezelf gunt, waarvoor je hier op aarde bent, wat je nu werkelijk wilt en wat creatie door je heen wilt laten ontstaan, dan ontstaan er direct de meest geweldige inzichten.

Omgekeerd heb ik het overigens ook altijd op Veronique haar events.
Ik kan me nog ZO goed een event van haar herinneren ongeveer 2 jaar geleden.
Ik weet niet eens meer precies wat ze zei, maar doordat ik UIT de dagelijkse routine stapte en ik haakte in op haar energie, kwam het ene idee na het andere idee.
De inspiratie kwam voor een geld is liefde interviewserie en ik had direct de daad bij het woord gevoegd om Veronique uit te nodigen voor een interview. Ik had ook Simone Levie gevraagd en nog 2 andere toppers. En iedereen zei gelijk ja.
Vervolgens kreeg ik (ook door dingen die Veronique zei) de inspiratie om een lancering aan de interviewserie te hangen en dat was een van mijn beste lanceringen tot dan toe EN het moment dat ik qua omzet over de 5000 euro per maand heen ging. En aan dat doel was ik daarvoor al maanden aan het werken.

En zo krijg ik steeds meer en meer signalen van het Universum om ruimte te creëren en me over te geven aan flow en wat er mag ontstaan.
En dat betekent niet dat ik geen actie neem. Nee, juist helemaal niet. Want het Universum ziet mij ook als een krachtige creator en wil altijd heel veel energie door mij heen laten stromen. Maar het is geïnspireerde actie. Het is actie die fijn is en die moeiteloos gaat.
Het is actie vanuit afstemming en vanuit ZIJN. Het is gefocuste actie die me dingen oplevert in plaats van alleen maar “bezigheidstherapie” zoals zoveel mensen het doen.
Als ik een idee heb. Bijvoorbeeld het idee dat net kwam om deze blog te schrijven. En het rolt niet gelijk uit mijn pen, dan ga ik eerst afstemmen op de energie die ik wil laten ontstaan.
Ik stel mezelf de vraag: voor wie schrijf ik dit eigenlijk?
Wie wil ik hiermee bereiken?
En wat wil ik precies op gang brengen?
En nu dacht ik er alleen maar aan, maar normaal schrijf ik het ook op.
En meestal na een aantal zinnen dan klikt er iets en ineens stromen de ideeën en stroomt de content uit me.
Wat de meeste mensen doen is denken dat ze iets willen en wel kort contact maken met het verlangen, maar daarna staan ze toe dat hun hoofd er tussen komt. En dan sta je jezelf als het ware toe dat je vastloopt. Ik kies er zo snel mogelijk altijd voor om mijn focus te verleggen naar de realiteit die ik WIL creëren.
En als ik daar genoeg tijd voor neem, dan doet dat wonderen voor me!

En ik deed dit al wel, maar deze week word ik me extra bewust van het belang daarvan. Dat komt mede door de ZielsMissie interviews die ik heb gehouden. Alle mensen die ik interview hebben het over dat ze voelen dat ze geleid worden en dat ze super bewust tijd maken om contact te maken met die leiding.
Ze verzamelen allemaal de juiste mensen om zich heen en veel van hen hebben momenten genoemd dat ze hun doorbraak kregen op een event.
Marcel was op een sprekerscruise toen hij het “Ja, ik ga er voor moment kreeg” voor zijn business.
Rebekka was op een event waar ze opeens tot in iedere cel van haar lijf contact maakte met haar ZielsMissie.
En mijn “Ja, dit is het moment” kwam ook door inspiratie van anderen.
Ook Monica en Margaretha hadden het innerlijke werk gedaan voordat hun shift kwam.

Maar ik weet ook dat dat niet gebeurt als we in de waan van alledag blijven zitten.
De meeste mensen die ik heb geïnterviewd ervaarden een echte wake up call. Een slap in the face om het zo maar even te zeggen. Maar dat HOEFT niet. Je hoeft niet altijd die knal voor je kop te krijgen voordat je jezelf de belangrijke levensvragen hoeft te stellen.
Ik doe het nu iedere dag.
Iedere dag maak ik er tijd voor.
En af en toe plan ik een paar dagen achter elkaar in om aan mijzelf en mijn missie te werken.
Soms op events van anderen. Zo ben ik afgelopen anderhalf jaar naar 2 events in Amerika geweest. Ik heb hier in Nederland de events van Joe Dispenza en Bentinho Massaro gevolg en ik heb een high end event van Eelco de Boer gevolgd.
De meeste van die events waren 3 daagse events.
En op AL die events heb ik de meest waardevolle inzichten gehad.
Ik ben vaak ook iemand die maar door en door gaat. Ik roep al weken dat ik 2 dagen naar een huisje ergens wil om even alleen te zijn met mezelf en mijn gedachten, maar ik DOE het niet. Ik BLIJF het maar voor me uitschuiven. Daarom ben ik ook zo dankbaar dat het ZielsMissie event er aan komt. Want vergis je niet, ook al GEEF ik het event, ik ga meedoen met alle sprekers.
Ik ga vooraan zitten en ik zorg dat ik er waanzinnig veel uit ga halen.
Ik visualiseer me nu al hoe ik die maandag bruis van de plannen en energie.
Ik zie mijn notitieblok al voor me.
Pagina’s en pagina’s heb ik vol geschreven met nieuwe inzichten en inzichten die niet nieuw zijn maar die ik kennelijk nog een keer moest horen.
In de week die volgt ga ik vervolgens shiften. Sommige plannen laat ik weer los en sommige plannen blijven me roepen en daar ga ik mee aan de slag.
Zo doe ik dat altijd op events en dat zorgt er voor dat ik er het allermeeste uithaal.

Ik GUN het mezelf om die ruimte voor mezelf te creëren. Omdat ik weet dat ik maar zo ver kan groeien met mijn business, in mijn leven en met mijn relaties, als dat ik zelf groei.

Met heel mijn hart wil ik je ook uitnodigen om op 14, 15 en 16 december het avontuur met me aan te gaan.
Om IN de energie van onze ZielsMissie te duiken.
Om de zaal te vullen met transformerende energie.
Om er voor elkaar te zijn.
Om elkaar te steunen.
Om dit GROOTSER dan groots te maken.
Om elkaar uit te dagen om verder te gaan en verder te denken dan we ooit voor mogelijk konden houden.
Om een energie neer te zetten waarin doorbraken vanzelfsprekend zijn omdat onze gezamenlijke energie ZO krachtig is.
Om de liefde voelbaar te laten zijn.
Om onszelf 3 dagen te verliezen in een zee van tijd.
Niets is meer belangrijk, alleen wat onze Ziel ons te vertellen heeft.

Ik voel het al.
Alle sprekers voelen het al.
Er zijn al een paar handen vol dappere kiezers die hun agenda leeg hebben geveegd en hebben geregeld wat er voor nodig is om dit jaar op een geweldige manier samen af te sluiten en met een hele nieuwe jij aan 2018 te beginnen.

Kies jij ook?

HIER kun je er alles over lezen.
Mail me gerust als je wilt weten of dit event iets voor jou kan betekenen. En zoals Rebekka en ik het in haar interview ook bespraken: Stel de vraag: Gaat dit event een bijdrage voor me zijn? En als het ligt voelt, als je de energie voelt wat het teweeg gaat brengen en het voelt magisch en bijzonder (zoals het voor mij voelt) weet dan dat je genoeg weet.
Weet dan dat je daar op kunt vertrouwen en dat je je er verder geen vragen meer over hoeft te stellen. Dan weet je dat het goed zit.

HIER nogmaals de link naar alle informatie en ik zie je heel graag op 15, 16 en 17 december.
Het is niet erg als je een van die dagen niet kunt, want alles wordt opgenomen, dus je mist niets.

Enne…. kijk eens naar DEZE geweldige after Movie van mijn vorige event.
HOE cool is dat en misschien hebben we dit keer geen bekende Nederlanders, maar de sfeer en de transformaties gaan er zeker niet minder om zijn!