Keer op keer merk ik dat manifestatie een kwestie is van jezelf dingen GUNNEN.
Ik merkte het ook bij het manifesteren van mijn villa.
Ik had 1000 redenen om mijn villa NIET te manifesteren.

Want waarom WILDE ik eigenlijk in een villa wonen? Was het niet gewoon een ego ding?
Was het wel echt NODIG?
En wie ben ik om in ZO’N groot huis te wonen?
En wie weet kan ik het straks helemaal niet betalen?
En kan ik niet beter wat anders doen met dat geld? Kan ik het niet beter weggeven?
En wat gaan mensen wel niet van me denken?

En er was eigenlijk maar een reden om het WEL te doen: Omdat ik het graag wilde. Omdat ik er naar verlangde om te ervaren hoe het zou zijn om in een villa te wonen.

En nu noem ik het voorbeeld van de villa, maar dat is een persoonlijk voorbeeld voor mij. Ik zie het met MEGA veel dingen: het kan al zijn bij een massage of een paar uur voor jezelf of een mooie sjaal die je graag wilt hebben.

Ik ben op dit moment mijn event aan het promoten voor 13 oktober en daarmee merk ik ook heel veel collectieve weerstand op tegen het woord VIP.
Een VIP zijn in je eigen leven.

Want er is immers van alles aan de hand in de wereld, dus waarom zou je in Godsnaam zo egoïstisch zijn om je op JEZELF te richten?
En geld en spullen zijn toch helemaal niet belangrijk?

En dat klopt.
Geld en spullen ZIJN ook niet belangrijk.
Het GAAT ook niet om het verzamelen van zo veel mogelijk spullen.
Het gaat er ook niet om dat je bepaalde dingen hebt of koopt omdat je anders niet mee zou tellen.
Het gaat er niet om dat je een villa hebt of veel geld hebt omdat je anders niet goed genoeg bent.
Het gaat niet om “kijk mij eens goed zijn met mijn geld en spullen.”

Het gaat er om dat je hier op aarde bent om de verlangens die je hebt door je heen geboren te laten worden.
DAT is wat creatie is.
Je creëert en draagt bij aan de expansie van deze werkelijkheid door je verlangens (energetische vorm) om te zetten (door middel van actie en het bewustzijn shifts) in fysieke vorm (materie.)

Maar er is HEEL veel weerstand gekomen de afgelopen jaren tegen materie.
We zien mensen die alleen maar meer en meer en meer spullen willen voor ego en aanzien en oordelen daar over.
We zien mensen die foute dingen doen met hun geld en wijzen met onze vingers.
We zien mensen die hun macht misbruiken.
En trekken vervolgens de conclusie dat WIJ zo niet willen worden. Dus ontzeggen we onszelf al onze verlangens. Want WIJ zijn anders.
Voor ons zijn spullen en geld niet belangrijk.
En dus houden we onze eigen creatie tegen omdat we onbewust denken dat we daarmee anderen afremmen.

Het probleem hiermee is alleen dit:
De meeste mensen die last hebben van dit collectieve schuldgevoel, ontzeggen zichzelf van alles, maar ze dragen OOK niet bij aan een betere wereld.
Het is niet zo dat ze het geld WEL ontvangen en doorgeven aan de mensen waarvan zij denken dat ze het zo hard nodig hebben.
En weet je wat: het Universum doet dit niet voor jou!
Het Universum doet maar EEN ding en dat is constant reageren op jouw vibratie.
En als jouw vibratie zegt: “Ik hoef geen geld, geld is slecht. Ik hoef niet op vakantie of in een mooie huis te wonen of waar je dan ook naar verlangt.” Dan reageert het Universum er op door jou die dingen NIET te geven. Jij VRAAGT er immers niet om.
Jij ONTKENT jouw verlangens.
En het Universum brengt ze OOK niet naar de mensen waarvan jij denkt dat ze ze WEL nodig hebben. Want die mensen zijn OOK niet getraind in het aantrekken van overvloed.
Nee, dat gaat naar de mensen die al rijkdom bezitten, want die vragen er WEL om.
Die gunnen het zichzelf WEL.
Vandaar ook de uitspraak: “De rijken worden rijker en de armen worden armer.”

Want heel veel rijke mensen doen WEL goede dingen met hun geld. Ik was voor deze blog even aan het googlen wat invloedrijke mensen zoal geven en doneren:

Over Mark Zuckerberg las ik dit:
“He donated $25 million in the fight against Ebola. Through the Silicon Valley Community Foundation, Zuckerberg gave $75 million to San Francisco General Hospital.
They’re also focused on education: The pair gave $120 million to improve Bay Area schools, and before that, donated $100 million worth of Facebook shares to a New Jersey public-school system.”

Over Paul Allen, de co founder van Microsoft las ik dit:
“As chairman of the Paul G. Allen Family Foundation, he’s given millions to global-health causes, including $5 million to Seattle BioMed, $4 million to Global FinPrint, a conservation project focused on the preservation of sharks worldwide, and $7 million in grants to Alzheimer’s research.”

Over Warren Buffet las ik dit:
“The chairman and CEO of holding company Berkshire Hathaway, Warren Buffett is not only one of the wealthiest people in the world, he’s also one of the most charitable.
In 2006, Buffett vowed to donate 85% of his wealth to the Bill & Melinda Gates Foundation, as well as other foundations set up by family members.
And in 2011, the Oracle of Omaha partnered with Gates in creating the Giving Pledge, a program that commits wealthy individuals to donating a large percentage of their wealth to charitable causes.”

Hij heeft tot nu toe in zijn leven meer dan 21.5 biljoen dollar weggegeven.
Lees meer over wat de ultra rijke mensen weggeven in DIT artikel.

En wat dacht je van celebrities?
In DIT artikel kun je onder meer deze dingen lezen.

“Nicki Minaj went on a spending spree helping her fans pay for college. She announced she was opening a charity to help people pay for school, and shortly after revealed on her Instagram she’s been helping an entire village in India. She provided funds to get the village clean water, free education, and a computer center.”

“Mel Gibson has donated $10 million to reimburse hospitals that cared for seriously ill children. He also donated $7 to the Church of the Holy Family in Malibu.”

En ga zo maar door!
Dat laat je wel even denken hoe groot onze invloed is.
Hoeveel kans hebben wij om OOIT op deze schaal andere mensen te kunnen helpen?

En de reden?
Omdat we het EGOÏSTISCH vinden om veel geld te ontvangen?
Omdat we onszelf op de borst willen kloppen door te kunnen zeggen: “Oh nee, het geld is niet belangrijk voor mij hoor. Ik HOEF niet de villa, of de businessclass vliegtickets of al die dingen die “rijke” mensen hebben.”
Ik blijf liever klein.
Ik hou de invloed die ik kan hebben in de wereld liever zo beperkt mogelijk.
Ik ben al heel snel tevreden, dat grootse leven is niet echt iets voor mij hoor.

Omdat we ons BETER willen voelen door MINDER geld te hebben????

En dat KAN. Het KAN zijn, dat dat ECHT je verlangen is. En dan zul je er mij niet over horen. Want we hebben inderdaad niet allemaal dezelfde verlangens. Dan is deze blog gewoonweg niet voor jou geschreven.
En misschien heb je niet het verlangen om een groot filantropist te worden.
Maar de vraag is: waar verlang je dan WEL naar?

Wat zou je aan je gezin willen geven?
Welke ervaringen zou je je kinderen willen geven?
Hoe vaak moet je “nee” zeggen tegen dingen die zij echt heel graag willen hebben? Kunnen ze straks iedere studie volgen waar ze naar verlangen op ieder plek in de wereld?
Als ze een geniaal idee hebben, heb jij dan de middelen om ze te helpen om dat idee in de wereld te zetten?
Waar verlangt je partner naar?
Wat zou je aan je ouders willen geven?
Hoe cool zou het zijn dat er nooit iemand in je familie of gezin zich ooit nog zorgen hoeft te maken om geld omdat JIJ een meester manifestator bent? Omdat JIJ hebt geleerd hoe je geld kan aantrekken als een magneet?

Ik weet niet hoe het met jou zit maar het lijkt me te gek om mijn man zijn droomauto te kunnen geven op een dag.
Het lijkt me te gek om ooit een appartement voor mijn broertje te kunnen kopen zodat hij zich nooit meer zorgen hoeft te maken om het betalen van de huur (Hij heeft niet de mogelijkheden die ik heb.)

Ik ben TROTS op het feit dat ik mijn dochter naar een particuliere school kan sturen, dat ik haar de ervaringen kan geven die ik haar de afgelopen weken heb kunnen geven tijdens onze reis. Ik ben super blij dat ik deze tijd vrij kan nemen om tijd met haar door te brengen omdat ik vrijheid voor mezelf heb kunnen creëren zonder dat ik een “baas” heb die zegt dat ik “maar” 3 weken vrij mag nemen.
Weet je hoe GAAF het is om haar te zien genieten als ze een rog aait, als ze voor het eerst in een achtbaan gaat, als ze voor het eerst de schoonheid van de Grand Canyon aanschouwt, als ze haar ogen uitkijkt in de business class of als ze door het zwembad spartelt in een zeemeerminfin?
Ik ben daar ZO dankbaar voor!

Misschien is het dus eens heel belangrijk en noodzakelijk om eens te onderzoeken wat voor beperkende overtuigingen en gedachten en oordelen je hebt over het woord VIP.
En welke beperkende overtuigingen je nog steeds hebt over geld.
En over het hebben van veel geld.
En over het hebben van meer geld dan andere mensen.

Dat is in ieder geval iets waar ik me de komende maanden mee bezig ga houden EN waar ik jou DOL graag mee wil helpen de komende weken!
Ik ben een overzicht aan het maken van precies die beperkende overtuigingen voor de deelnemers van mijn Geld is Liefde Event op 13 oktober. Want met die overtuigingen creëren we onze realiteit. En als we dus een andere realiteit willen, dan zullen we op een andere manier naar die dingen moeten gaan kijken.
Ik wil mensen 13 oktober (En de weken er voor en erna, want een event is nooit “zomaar” een event) gaan uitnodigen om te onderzoeken wat ze zichzelf wel of niet gunnen.
En waarom ze zichzelf kleiner houden.
En waarom ze hun ware, ware, ware verlangens ontkennen (Niet MIJN verlangens of de verlangens van je buurvrouw, maar JOUW verlangens, de verlangens die creatie door JOU heen geboren wil laten worden!)
En de weerstand afhalen van het woord VIP, van goed voor jezelf zorgen, MEER willen (dan anderen of dan je OOIT hebt gehad) en niet uit ego redenen maar omdat je nu eenmaal heel veel wil creëren en neerzetten in de wereld en geweldige en prachtige dingen wilt doen en een bron van mogelijkheden wilt zijn voor iedereen om je heen.

En als dat dus resoneert met je en je voelt dat hier waarheid voor jou inzit en je voelt dat dit voor jou ook de volgende logische stap is om mee bezig te zijn, dan nodig ik je van harte uit om naar het Geld is Liefde Event te komen op vrijdag 13 oktober.
Strategieën zijn geweldig, maar het is OOK tijd om naar binnen te keren en daar eens een heleboel te shiften, hoe eng en hoe moeilijk dat ook voelt en hoeveel weerstand je ook tegenkomt!

HIER de link om er alles over te lezen en om je aan te melden en ik zie je heel graag dan!

En wil je wat vragen of dit event HET event is dat jou verder gaat brengen, mail dan gerust terug!