Pas op, dit gaat een pittige blog worden. Alleen lezen als je ALL INN aan het gaan bent of dat graag wil doen!

Een keer in de zoveel tijd merk ik dat ik me aan het irriteren ben.
Dan irriteer ik me aan de manier waarop mensen op komen dagen.
(OF ik irriteer mezelf aan het feit dat IK niet 100% opdaag 🙂 In elk geval schrijf ik deze blog net zo hard om mezelf hieraan te herinneren, als om jou er aan te herinneren.)
Ik irriteer me aan het feit dat bijna iedereen ZEGT dat hij of zij de meest krachtige creator wil worden die ze kent, of een meestermanifestator wil worden. Een leven creëren dat bijna niemand anders heeft.
De business wil hebben.
Het geld wil hebben.
De Goddelijke relaties wil hebben.
Willen reizen.
ECHT willen genieten van het leven.
Met beide benen in het leven staan.

Maar ik zie ZO fucking weinig mensen het ook echt werkelijk DOEN.
Als het maar een BEETJE spannend wordt, dan haken ze af.
Ik zie alleen maar hun twijfels en hun angsten en hun grootsheid is nergens te bekennen.

En aan het einde van de dag kan ik daar niet OK mee zijn. De wereld heeft het namelijk NODIG dat mensen hun “A-game” mee gaan nemen.
Ik hoor heel vaak van mensen dat het moeilijk is, of dat ze er mee stoeien om verder te komen, maar weet je wat?
Het is behoorlijk stil en eenzaam aan de top!
Onder aan de berg, of in het midden van de berg is het druk, maar hier waar ik ben, is het niet zo druk.

DUS…. vandaag een blog waarin ik jou haarfijn vertel wat er voor nodig is om aan de TOP te komen.
DAT zijn namelijk de mensen die ik ECHT wil helpen.
De mensen die ALL INN gaan. De mensen die JA zeggen tegen het worden van een MEESTER manifestator EN vervolgens ook het WERK doen en de ACTIES nemen. Dus de DAAD bij het woord voegen.

1. Kijk wat iedereen doet, en doe het tegenovergestelde.

Simpel. De meeste mensen leven een gemiddeld leven. Dus kijk wat iedereen doet, en doe exact het tegenovergestelde.

2. Wen er aan dat je helemaal op jezelf bent aangewezen.

Ik krijg af en toe mailtjes van mensen die zeggen dat ze meer praktische en persoonlijke begeleiding nodig hebben en dat een puur online programma of event niets voor hen is omdat ze daar te weinig uithalen. OF dat ze niet genoeg krijgen van hun coach. OF dat ze de “juiste” persoon niet kunnen vinden en daardoor stil staan.
Maar geloof me, hoe hoger je komt, hoe minder mensen je wat kunnen leren. Denk je dat mijn coaches mij kunnen leren hoe ik mijn business opzet? Echt niet! Ze leren me hoe ik naar mijn innerlijke leiding kan luisteren.
Ze leren me hoe ik op mezelf kan vertrouwen.
Ze zullen me NOOIT vertellen wat ik wel of niet moet doen.
Ik heb ooit een keer, in het begin van mijn bedrijf, een coach gehad die heel directief was en die een sterke mening had over hoe ik de dingen moest doen en dat was de slechtste coach die ik ooit heb gehad.

En ok, natuurlijk is het niet zo dat je alles alleen moet doen. Het hele Universum staat voor je klaar om je verder te helpen als je dat toestaat. En een goede coach kan je ECHT verder helpen, Maar verwacht nooit, maar dan ook nooit dat je maar 0,1% eigen verantwoordelijkheid uit handen kunt geven.
De beste leermeesters, coaches en mentoren, zullen namelijk een grotere ruimte voor je openen EN vasthouden.
Zij zien jouw grootsheid en ze zullen niet jouw kleine, afhankelijke ik accommoderen.
Als ze GOED zijn, zullen ze dit deel van jou negeren.
Ze zullen het GEEN ruimte geven.

Ze zullen NIET meegaan in jouw zieligheid, zelfmedelijden en wat dan ook. Ze lijden niet met je mee!
Wat ze doen is hun eigen grootsheid neerzetten, hun eigen vibratie zo HOOG mogelijk houden en vanuit die ruimte, vanuit complete afgestemdheid, jouw grootse zelf dienen.
Het deel van jou dat WEL stappen kan nemen, dat het geld WEL gewoon kan manifesteren, dat WEL op kan komen dagen ongeacht in welke bullshit jij aan het geloven bent! Dat niets en niemand NODIG heeft, zelfs die coach niet.
En als jij je dan soms niet gehoord of gezien voelt of je hebt het gevoel dat mensen niet voor je klaar staan, keer dan eens even naar binnen en vraag jezelf eens bloedeerlijk af welke kant van jou dat is. Is dat je kleinste ik? Wees dan BLIJ dat die geen extra aandacht krijgt en wees je coach (of wie dan ook) DANKBAAR.
Want jouw grootse ik heeft geen goedkeuring, toestemming of aandacht nodig. Die neemt de stappen TOCH wel, wat een ander ook doet.

En DAT is wat grootsheid van je vraagt. Ben je er klaar voor om dat neer te zetten?

3. Laat jezelf geen genoegen nemen met je bullshit.

Hoe vaak ik wel niet hoor:

“Ik wil wel MAAR…. “

Als je de top wilt bereiken moet je die MAAR uit je leven schrappen (niet te verwarren met MAARTJE, want dat kan je nog wel eens ergens brengen haha.)

Als je iets wilt, dan is het:
DIT is wat ik wil en ik ga een manier vinden.
Wat is er voor nodig?
Wat vraagt dit van mij?
Welke grotere ruimte mag ik claimen om deze volgende stap te kunnen nemen?

Alle MAARS zijn dodelijk!
WAT die maars ook zijn. Want geloof me: we kunnen ze heel echt maken, maar dat zijn ze niet. Het zijn niets meer dan hersenspinsels.
Excuses zodat we lekker op onze kleine, comfortabele plek kunnen blijven.

De vraag is hoe lang het nog ok voor je gaat zijn om op die plek te blijven terwijl je weet dat je een veel grotere potentie hebt die je waar kunt maken.

4. Onderzoek eens HEEL goed wat nu eigenlijk je beperkende overtuigingen zijn over grootsheid creëren.

HEEL veel mensen hebben een scala aan beperkende overtuigingen die ze tegenhouden om in hun grootsheid te stappen.

Ze denken dat ze mega hard moeten werken.
Ze denken dat ze niet slim genoeg zijn of bijzonder genoeg.
Ze zijn bang om de controle over hun agenda te verliezen.
Ze zijn bang om kritiek te krijgen of veroordeeld te worden.
Ze zijn bang dat ze het overzicht verliezen.
Ze zijn bang dat het TE veel van ze gaat vragen en dat ze het niet bij kunnen houden.

En geloof me, dat kan allemaal gebeuren. Het zijn hele legitieme overtuigingen. Het zijn allemaal dingen waar je mee in aanraking KAN komen onderweg naar de TOP.

Ik ben AL die dingen tegen gekomen. Maar weet je wat? Je kunt iedere dag nieuwe keuzes maken. Je kunt iedere dag meer vrijheid voor jezelf creëren.
Je kunt jezelf beschermen tegen de haters.
Je kunt alles uitbesteden wat je niet zelf wilt doen.
Je kunt een geweldig team om je heen verzamelen die er ECHT voor je zijn en die net zo gemotiveerd zijn om mee te bouwen aan jouw bedrijf als jij (geloof me, ik HEB zo’n team!!!)

Wen aan de energie van kritiek, chaos, overload en al het andere waar je van wegrent. En WEET dat je vervolgens altijd andere keuzes kan maken.

Mensen zeggen vaak dat ze BANG zijn voor dit soort dingen (en nog een heleboel andere dingen) maar een van de waardevolste lessen die ik heb geleerd is dat angst niet bestaat. Angst is niets meer dan een gewaarzijn van de energie van alles wat je keuze met zich mee KAN brengen. Alles is immers in potentie al aanwezig.
Dus leer om comfortabel te worden met al die energieën en vertrouw er vervolgens op dat, als je bepaalde verlangens hebt, Creatie je ook altijd alle tools meegeeft om er mee om te gaan!

5. Wees bereid om tijd, energie en geld te investeren.

Geen tijd, energie of geld zijn vaak wel de redenen dat mensen bepaalde stappen niet nemen.
Tenminste dat ZEGGEN ze.
En ja, het is belangrijk om tijd, geld en energie te investeren. En vaak VEEL meer dan je wilt of denkt.
Het kost altijd meer tijd, geld en energie om een droom te verwezenlijken. De meeste mensen stoppen als het een beetje tegenzit.
De vraag is dus: hoe gecommitteerd ben JIJ?
Hoe belangrijk is het creëren van jouw ideale leven voor jou?
Is het een MUST MUST MUST of laat je je door ieder klein ding dat je tegenkomt weer tegenhouden?
Geloof me, ik kom iedere dag dingen tegen die me van slag kunnen brengen. En soms laat ik me ook tijdelijk tegenhouden, voor een paar minuten of een paar uur en dan denk ik wel:
“Ok, Maartje. Time to step it up.” Tegenslag is namelijk aan het einde van de dag altijd een uitnodiging voor MEER.
De meeste mensen denken dat tegenslag een “teken” is dat iets niet voorbestemd is of dat ze niet goed genoeg zijn. Daar geloof ik niet in.
ALLEEN jouw verlangens en jouw commitment is leidend om iets te manifesteren ja of nee. En iedere uitdaging is er alleen maar om je verder te helpen, NIET om je tegen te houden.
Je wilt iets of je wilt iets niet.
Je bent gecommitteerd of je bent het niet.
Je bent bereid om er alles voor te doen of niet.
That’s it.

En het stukje geld is hierin nog wel het “excuus” dat ik het vaakste hoor. Maar stel jezelf eens de vraag wat een ECHTE ondernemer en CEO doet
Die zorgt dat het geld er is.
Die leent het geld, zamelt het in, zorgt er voor dat er mensen zijn die in hem of haar investeren op basis van een goed plan en overtuigingskracht en zorgt er vervolgens voor dat hij of zij het terug verdient.
Als ik ergens in wil investeren zal ik nooit zeggen: “Ik heb het geld niet.” Ik zal zeggen: “Het is me het niet waard” ALS ik het echt niet wil. Maar in alle andere gevallen zal ik zeggen:

Waar kan ik dit geld vandaan halen?
Waar kan ik het lenen?
Wat kan ik verkopen? Marketing en sales zijn geen vieze woorden, het is gewoon een onderdeel van ondernemen en ook daar hoef je niet zo moeilijk over te doen (kijk eens welke overtuigingen je daar omheen hebt gebouwd!)
En hoe kan ik dit geld in veelvoud terugverdienen.
En dan nog steeds ben ik me ervan bewust dat het meeste geld gewoon weer terug gaat IN mijn bedrijf om het te laten groeien. DAT is wat ondernemen is. En vooral de eerste paar jaar.

Hoe vaak ik wel niet hoor:

“Ik heb al ZO veel geïnvesteerd.”
“Het is nu niet het goede moment.”

Pfffff. Zet jezelf er overheen. Het is NOOIT klaar en het is NOOIT het goede moment. OF je wilt naar de top OF niet. Klaar.

6. ALL INN gaan is niet makkelijk. Heb jij wat er voor nodig is?

Ok, en het IS niet altijd makkelijk. Want als het ECHT makkelijk zou zijn, dan zou iedereen het doen.
Als je niet oppast, kun je je mee laten slepen door onzekerheid en twijfels.
Hoe groter je wordt, hoe minder mensen snappen waar je mee bezig bent en je advies kunnen geven.
Sowieso snappen de meeste mensen niet waar je mee bezig bent, omdat zij genoegen nemen met een van 9 tot 5 leven waar ze “veiligheid” in aan het bouwen zijn. De meeste mensen creëren een leven vanuit angst en tekort in plaats van vanuit: “Alles is mogelijk en ik GA er voor.”
En AL die energieën daar ben je je van gewaar als jij ALL INN gaat (zie punt 5) en door dat gewaar zijn, denk je vaak dat je niet goed bezig bent. Maar dat is Bull shit. Het enige waar je naar hoeft te luisteren is dat kleine stemmetje van binnen. Als je alles en iedereen even uit zet, wat wil JIJ dan? Wat maakt JOU gelukkig? En doe dat dan! En geniet er van!

Geniet er van dat je een van de krachtigste creators van Nederland bent.
Geniet er van dat jij dingen doet waar de meeste mensen alleen maar van dromen.
Geniet er van dat je uniek en bijzonder bent.
Geniet er van dat je risico’s neemt en dat je ECHT leeft.
Geniet ervan dat je bij een elite club van krachtige creators hoort die de weg vrijmaken zodat andere mensen straks OOK dit soort levens kunnen manifesteren. Dat dat de NORM wordt. En dat jij dan WEER een stap verder gaat en MEER creëert en manifesteert.

Wees trots op jezelf!
Vergeef jezelf als je faalt. Keer op keer.
Vergeef jezelf als je “fouten” maakt. Leer er van en ga dan zo snel mogelijk weer door!
Blijf er niet in hangen.
Schud al dat gewaarzijn en alles wat je oppakt van het grootste deel van de mensheid snel van je af zodat je jouw grootsheid neer kunt zetten!
Steek soms gewoon denkbeeldig (of in het echt, maakt mij niet uit) een dikke middelvinger op naar iedereen die je klein probeert te houden, naar iedereen die over je loopt te oordelen en naar iedereen die je niet snapt.
Zoek dan de mensen weer op die WEL in je geloven en connect met HEN!

En EEN van de plekken waar je die mensen kunt ontmoeten is op mijn Geld is Liefde Event van 13 oktober 2017. Ik ga je leren hoe je naar de TOP kunt komen en een VIP lifestyle voor jezelf kunt creëren.
Het gaat een HELE bijzondere dag worden! Koop nu je ticket als je dat nog niet gedaan hebt, want de vroegboekkorting is bijna achter de rug!
Lees er HIER alles over!

En wil je je NU direct verbinden met andere krachtige creators en alle tools krijgen om jouw business te bouwen en geld te manifesteren? Meld je dan niet alleen aan voor het event, maar ook voor de Geld is Liefde Community. Een mega krachtige club van creators die al JA hebben gezegd tegen ALL INN gaan.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.