Wat ik heel vaak om me heen zie, is dat heel veel mensen het belang van afstemmen onderschatten. Dat is vaak omdat ze nog geen idee hebben van de magie die je met afstemmen kunt creëren.
Daarom wil ik heel graag wat bijzondere verhalen met je delen. Want de Wet van Aantrekkingskracht kan ALLES voor je regelen. En met het grootste gemak. Maar vaak hebben mensen er geen idee van. Ze denken vaak aan grote dingen en vaak ondefinieerbare bedragen of “verre” dromen. Maar laten we eerlijk zijn: dat is niet waar het leven van dag tot dag uit bestaat. Het leven bestaat niet uit een serie grote gebeurtenissen, maar uit een hele grote reeks “kleine” gebeurtenissen, waar je uiteindelijk een GROOTS leven mee creëert.

Dus een paar voorbeelden van magische manifestatie verhalen.

Gebruik Afstemmen voor technische dingen!

Ik was een paar jaar geleden net met mijn business gestart en ik had nog geen team om me heen die dingen voor me konden doen. Ik zat te stoeien met een plugin die ik had geinstalleerd op mijn website en die maar niet wilde werken. Ik werd steeds meer en meer gefrustreerd en het wilde echt niet lukken. En opeens werd ik me bewust van waar ik me op af aan het stemmen was. Ik was me af aan het stemmen op gedachten als: “Dit lukt niet.” “Ik kan dit niet.” en “Dit gaat nooit werken.”
En tja…. vraag en het wordt gegeven.
Ik nam dus even pauze, liet alles voor wat het was. Zette een bad aan en probeerde mijn gedachten te switchen. Ik stelde wat vragen aan het Universum en shifte mijn energie en opeens zag ik mega helder voor me hoe de plugin zou gaan werken.
Het was ZO simpel. Maar ik KON het niet eerder zien, want mijn gedachten waren er niet op afgestemd. En nu dat WEL zo was, kon de oplossing ook komen.
Ik hoor ZO vaak van mensen dat ze heel negatief zijn afgestemd op de technische dingen in hun business. “Ik kan het niet.” “Ik ben niet technisch” en ga zo maar door.
Ik ken mensen die maanden wachten met creatieve projecten uitvoeren omdat ze bang zijn voor de techniek. Of zelfs NOOIT ergens mee starten. Wat nu als je daar op een hele andere manier op af zou kunnen stemmen?

Gebruik Afstemmen om nieuwe spullen te krijgen.

Het volgende verhaal was een paar jaar geleden toen ik nog in loondienst werkte. Ik wilde al een tijdje een nieuwe auto. Ik hield van mijn auto, maar hij deed het steeds minder en minder goed. Maar ik vertelde mezelf steeds het verhaal: “Ik heb er geen geld voor.”
Ook toen ik nog in loondienst werkte, luisterde ik mega veel naar inspirerende audio’s en een van die audio’s gaf me opeens het inzicht waar ik op af was gestemd. Ik had de conclusie getrokken dat ik geen geld had voor een nieuwe auto. Maar wie zegt dat een nieuwe auto duur hoeft te zijn? En wie zegt dat er überhaupt geld voor nodig was om een nieuwe auto te krijgen?
Dus ik zei tegen het Universum iets in de trant van: “Ok, dan stel ik me nu helemaal open om een nieuwe auto te krijgen. Laat maar zien wat er mogelijk is!”
En ik geloofde het echt! Want als je dit zegt en je denkt er achteraan “Gaat toch niet lukken.” Dan is er niet ECHT iets geshift.
Toen ik thuis kwam ‘s avonds was ik al min of meer weer vergeten waar ik op af had gestemd maar tijdens het eten zei mijn man tegen me: “Mijn ouders gaan een nieuwe auto kopen en ze hebben gevraagd of jij zijn huidige auto wil hebben.”
OMG, JA dat wilde ik wel! Die auto was namelijk mega mooi. Het was een grijze sport mercedes. Maar om praktische redenen gingen ze een andere nemen. En ZO snel kan het dus gaan als je afstemt en je bewustzijn op een diepe manier shift.

En dat zijn maar 2 voorbeelden van dingen die me iedere dag overkomen. Ik weet dat afstemmen altijd nummer 1 is. De meeste mensen hebben geen idee van de kracht van afstemmen en zijn vooral op zoek naar “de geheimen” BUITEN zichzelf. Ik gebruik de Wet van Aantrekkingskracht om alles in mijn leven te manifesteren.

Ik gebruik het om de hotels te krijgen die ik wil als ik op vakantie ga.
Om de vliegtickets te krijgen die ik wil voor de prijs die ik wil.
Om het huis te krijgen dat ik wil.
Om de mensen in mijn leven aan te trekken die een bijdrage leveren.
Om het geld aan te trekken waar ik naar verlang.

En voor echt alles in mijn business:

Welke programma’s ik moet lanceren.
Om af te stemmen op mijn uber creatieve ik.
Voor welke prijzen ik moet vragen.
Voor hoeveel mensen ik in mijn programma’s wil.
Het team dat ik aan wil trekken.

Over dat laatste heb ik nog een mooi manifestatie verhaal.
Ik had bedacht dat ik heel graag iemand wilde die mijn social media voor me ging doen. En als ik op zoek ben naar een nieuw team lid, dan kijk ik altijd eerst op er vanzelf iemand in mijn hoofd oppopt die ik ken. En ik dacht aan Jenny Hoekstra. Maar ik dacht: “Nee, dat slaat nergens op. Zij heeft haar eigen bedrijf en ze is daar hartstikke succesvol mee. Die zit er echt niet op te wachten om voor mij te werken.”
Maar haar naam BLEEF maar omhoog komen. En ik BLEEF “nee” zeggen tegen die inspiratie. (Haha, zo dom achteraf, maar goed.)
Maar een paar dagen later zag ik een post van haar op facebook dat ze graag naar een retraite wilde gaan en wie er een klus voor haar had of een creatief idee om het geld te manifesteren. En ik dacht: “He? Ok, misschien staat ze er TOCH voor open.” Dus ik stuurde haar een berichtje en wat denk je dat ze zegt? Iets van: “OMG Maartje, JA. Ik was me al een paar weken af aan het stemmen om met JOU samen te werken.”
Haha. En dat is dus OOK hoe de Wet van Aantrekkingskracht werkt EN dus van 2 kanten 🙂

Sindsdien is Jenny lid van mijn team en nu ook een van mijn Geld is Liefde Coaches. En vanaf dinsdag 22 augustus gaan we dus samen mijn programma Afstemmen & Actie geven.
We gaan 30 dagen lang afstemmen op jouw oneindige creatiekracht zodat je ook iedere dag de Wet van Aantrekkingskracht kan gebruiken om alles te kunnen manifesteren waar je naar verlangt.

We gaan je leren hoe je af kunt stemmen op flow, op creativiteit, op inspiratie, op de fysieke dingen waar je naar verlangt zoals het huis en het geld en alles wat je maar wilt manifesteren.
We gaan je leren hoe je geïnspireerde actie kunt nemen en wat dat precies is.
We gaan je leren hoe je jouw drive terug kunt krijgen als je die (tijdelijk) kwijt bent.
En nog veel en veel en veel meer!
We gaan je leren hoe je perfectionisme los kan laten en creatie steeds meer AAN kunt zetten.
En NOG VEEL MEER!

30 dagen lang komen er modules vrij, gaan we afstem oefeningen doen, visualisaties en kun je je vragen stellen.

Daarnaast krijg je nog toegang tot een aantal te gekke bonussen:

*Onbeperkt toegang tot de Visualisaties uit de Visualisatie 10 daagse. Voor jou om te downloaden en keer op keer terug te luisteren! Ter waarde van 77 euro!

*Een Ho’oponopono Masterclass! Jenny en ik gaan je precies leren hoe deze krachtige healing methode werkt en hoe jij hem kan gebruiken om je leven te helen! Ter waarde van 97 euro.

*Meer dan een maand lang (tot en met eind september!) toegang tot de Geld is Liefde Community en ALLE programma’s die ik daarin aanbied. Ter waarde van 97 euro (Hoewel de Waarde van de Community veel en veel en VEEL hoger is dan dat!) DIRECT nadat je je aan hebt gemeld ontvang je toegang tot de Community, je kunt dus direct aan de slag!

EN dus het programma Afstemmen & Actie: de opnames EN de live begeleiding deze maand! (PS: Toen ik het vorig jaar live gaf, was de prijs 147 euro ex BTW)

De content die je ontvangt is dus bijna 500 euro waard. Maar ….

Jouw investering voor dit super complete programma EN de bonussen is slechts 117 euro ex BTW!

Echt een bizar laag bedrag voor de transformatie die dit programma teweeg gaat brengen. Ik zou makkelijk 500 euro kunnen vragen voor dit programma en dat is ook wat de meeste mensen doen, maar ik wil het zo toegankelijk mogelijk maken voor jou!

Ik hoop dan ook met heel mijn hart dat je “Ja” gaat zeggen tegen jezelf en tegen de magie die mogelijk is als je ECHT leert wat afstemmen is en hoe het is om iedere dag geïnspireerde actie te nemen.

Daarnaast is het ZO krachtig om dit met honderden krachtige creators tegelijkertijd te doen! Er komt een enorme energie op gang waar je op ieder moment op in kunt tappen. Het is heerlijk om het gevoel te hebben echt ondersteund te worden. Niet alleen door het Universum, maar door alle krachtige creators die meedoen aan het programma en natuurlijk Jenny en ik zelf.

Meld je dus snel aan!

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden!