Ik heb iets SUPER gaafs voor je! Ik ben namelijk gisteren gestart met “Ontspannen leren geld ontvangen” en je kunt gratis week 1 terug luisteren of kijken.

Lees verder voor de opname!

Want hoe makkelijk is het werkelijk voor je om geld te ontvangen?
Hoe relaxt ben je eigenlijk met geld?
Wat denk je dat er voor nodig is om geld te kunnen ontvangen?
Hoe hard denk je dat je werkelijk moet werken om geld te kunnen ontvangen?
Ik ben een paar jaar geleden enorm geïnspireerd geraakt door het boek: “Relax into Wealth” van Alan Cohen.
Met als ondertitel: “How to get more by doing less.”
Alan start zijn boek met een dankwoord waarin staat:

“Thank you ….. for teaching me that real wealth is of the spirit.”

En dat is PRECIES waar ik ook in geloof.
ECHTE rijkdom komt van binnen uit.
Geld creëren is geen proces van geforceerde acties nemen en mensen “overhalen” om geld aan je te geven.
Dat voelt super zwaar en daarin lopen de meeste mensen vast.

Maar zo hoeft het niet te zijn. Geld ontvangen is vooral een intern proces.
Het is een proces van afstemmen.
Het is een proces van leren ontspannen met geld en jezelf op het diepste niveau open stellen om te ontvangen.

Als je af bent gestemd op overvloed, dan komen de acties bijna als vanzelf. Het Universum heeft meer dan geweldige manieren om de dingen bij ons te brengen. Je moet alleen even weten hoe. En dat komt allemaal aan bod in “Ontspannen leren geld ontvangen.”

Ik geloof echt dat alles mogelijk is!
In juli 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om mijn eigen bedrijf te starten. Ik had geen klanten en maar 1000 euro spaargeld. Ik had geen vastomlijnd plan, maar wel een droom EN een groeiend vertrouwen dat ik de Wet van aantrekkingskracht goed genoeg beheerste om iets geweldigs neer te gaan zetten.
En vanaf die tijd ben ik daarop af gaan stemmen. Ik heb mijn inkomsten meerdere keren verdubbeld en ieder jaar heb ik 10 keer zo veel omgezet als het jaar daarvoor. Mijn doel voor dit jaar is 1.000.000 euro. En ik ben er vrij zeker van dat ik het ga halen.

En hoewel ik HEEL veel heb geleerd over strategie, marketing en business en alles bijgedragen heeft, komt iedere uplevel die ik maak keer op keer voort uit een interne shift.
Ik stem 100% af op mijn eigen energie.
Ik zet mijn intenties neer.
Ik heel de blokkades die tussen mij en mijn intenties in staan.
Ik stel me open om te ontvangen.
Ik tune in op de energie die nodig is om te manifesteren wat ik wil manifesteren.
Ik WORD die energie en die persoon.
Ik ga vanuit die energie leven.
Ik neem de acties die horen bij de energie die ik BEN.
En de wereld om mij heen past zich aan. Mijn fysieke wereld KAN niet anders dan reageren op mijn vibratie: Zo binnen, zo buiten.
De juiste mensen komen op mijn pad. De juiste klanten melden zich.
De juiste mogelijkheden dienen zich aan.
Het geld komt opeens van kanten waar ik nog nooit eerder had gedacht.
De juiste acties komen.
De juiste inspiratie komt.
En ga zo maar door.

Eigenlijk is het magisch.
En dit werkt voor iedereen zo. Alleen de meeste mensen zijn zich nog niet bewust (genoeg) van het feit dat dit zo werkt.
En omdat dit boek en de inzichten die het heeft gegeven ZO waardevol zijn geweest, ga ik vanaf 1 augustus aan de slag met een mega uitgebreide boekbespreking. Gebaseerd dus op het boek: “Relax into Wealth.”

Iedere week hou ik een livestream waarin we een hoofdstuk van het boek door gaan nemen. De livestreams vinden plaats in de Geld is Liefde Community. Als je daar lid van bent, kun je er dus live bij zijn MAAR je kunt de opnames ook los bestellen voor een super, duper, niet normaal meer lage prijs van slechts 27 euro ex BTW.

En vergis je niet! Dit wordt geenszins “zomaar” een samenvatting van een boek. Er komt een uitgebreide livestream module van ieder hoofdstuk, aangevuld met mijn eigen inzichten die ik heb opgedaan uit jaren en jaren leren over geld manifesteren, uplevelen en plafonds doorbreken.

PS: je krijgt gratis toegang tot week 1: Altijd genoeg! – Overvloed is onze natuurlijke staat van zijn!

HIER kun je week 1 alvast terug luisteren en HIER is de video van week 1.
En welke onderwerpen komen de komende weken nog meer aan bod

Week 1: Altijd genoeg!
Overvloed is onze natuurlijke staat van zijn.

Week 2: Je krijgt wat je toestaat.
Het leven geeft je net zo veel als dat je kunt ontvangen.

Week 3: Passie brengt geld!
Doe datgene dat er voor zorgt dat je voelt dat je LEEFT!

Week 4: Maak je niet druk om de dingen die er niet toe doen.
Laat het makkelijk zijn!

Week 5: De economie rekent op je!
Genereer, repliceer en vier je successen!

Week 6: Laat geld circuleren!
Laat geld naar binnen stromen en laat geld naar buiten stromen.

Week 7: Laat je niet leiden door de omstandigheden.
Een visionair is succesvol onder alle omstandigheden.

Week 8: Laat contrast en weerstand voor je werken.
Zet de dingen in een nieuw daglicht totdat ze je bekrachtigen.

Week 9: Voeg waarde toe aan elkaars leven, wees excellent naar elkaar toe.
“Make people your business and people make you their business.”

Dus ….. Wil je ook leren hoe je ontspannen geld kunt ontvangen?

Iedere week komt er een nieuwe opname vrij. Deze worden geplaatst in de online omgeving. Je behoudt onbeperkt toegang tot de opnames, zodat je ze keer op keer kunt terugkijken.
Als er OOIT een hell yes, no brainer aanbod is geweest, dan is het dit wel. 9 weken lang, 9 opnames (video, audio en mijn persoonlijke aantekeningen) voor slechts 27 euro ex BTW. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo’n uitgebreid programma aangeboden voor deze mega lage investering.

Tussen 21 augustus en 26 september zal er geen nieuwe module zijn ivm mijn vakantie.

En je hoeft niet per se het boek aan te schaffen om mee te doen aan het programma.
Het is op dit moment lastig te verkrijgen in paperback en het is ook niet vertaald in het Nederlands. Het is niet verplicht of noodzakelijk om het boek aan te schaffen als je mee wilt doen. Het gaat om de lessen die ik deel in de livestreams (of opnames) en die zullen heel compleet zijn en ik ben er een ster in om complexe informatie begrijpelijk en simpel te maken.
Als je dat wel wilt, dan kun je HIER een kopie van het e-boek aanschaffen.

Dus? Ben je er klaar voor?

Meld je dan nu HIER aan om dit programma te volgen voor slechts 27 euro ex BTW.