Ik was gisteren samen met mijn elite coachingsgroep een oefening aan het doen die ik van mijn coach heb gekregen (en toestemming voor heb gehad om met mijn eigen klanten te gebruiken)
Bij de oefening stel je een intentie, iets wat je aan je realiteit wilt veranderen en dan geef je antwoord op 90 vragen om die nieuwe realiteit heen.
Je snapt dat het dan best wel even duurt voordat je daar doorheen bent. En net als met andere dingen die lang duren en veel vragen van je, verloor ik ongeveer halverwege in de eerste instantie mijn interesse. Het duurde lang en ik vond dat het er wel erg veel waren. Maar ik wist tegelijkertijd: hier maak ik een verschil. Door TOCH door te gaan en de oefening serieus af te maken en TOCH mijn alles te geven.
Dus dat deed ik en tegen het einde van de oefening shifte er opeens van alles.
Ik voelde ECHT dat ik contact had met mijn nieuwe realiteit.
Ik voelde ECHT alsof mijn nieuwe realiteit er al was.
Alsof er eigenlijk niets meer in de weg stond naar de volgende uplevel toe.
EN ik had inzichten gekregen over het proces van mijn uplevels. Want eigenlijk gaat dat proces altijd hetzelfde.
Eigenlijk kan ik gewoon bijna voorspellen hoe een kwantumsprong er uit ziet want IEDERE keer als ik een kwantumsprong neem, gaat dat min of meer hetzelfde.
En dat gaf me een MEGA goed gevoel.
Want ik voel dat ik al een paar weken tegen een plafond aan zit. En het wordt tijd om daar doorheen te breken. ALLES in me schreeuwt om daar door heen te breken.

En dat is precies wat ik nu ga doen.
Ik ga hier met jou delen wat mijn proces van uplevel is en ik ga mezelf toestemming geven om de stappen te nemen die ik diep van binnen voel die ik moet nemen.

En dat ik het deel heeft 2 redenen:

1. Zodat jij er wat van kan leren voor het geval dit herkenbaar voor je is.
2. Om mezelf ECHT toestemming te geven.

Want als ik door een plafond heen breek dan komt er een oerkracht vrij. Dan gaat er van alles veranderen in mijzelf en in mijn business en vooral in mijn creatiekracht. En niet iedereen kan daar tegen. Sommige mensen zijn stiekem eigenlijk helemaal niet zo van het full on creëren en volgen me omdat ze denken dat, als ze maar positief denken, dat er een zak geld voor hun deur wordt gegooid. Nou ik weet niet bij wie dat zo gaat, maar niet bij mij in ieder geval.
En dan volgen ze me een tijdje en dan zien ze dat ik toch wel heel veel DOE en veel werk verzet en dan gaan ze iets zoeken om me “verkeerd” te maken zodat ze zichzelf toestemming kunnen geven om in de illusie te kunnen blijven geloven dat er echt niets oncomfortabels voor nodig is om iets briljants en buitengewoons te creëren, maar dat het geld gewoon gebracht wordt ZONDER dat er in een shift in bewustzijn nodig is, zodat ze hun villa op Ibiza kunnen kopen. (Hoe zou de wereld er uit zien als dat zo zou zijn?)
Maar goed, anyways, ze gaan me dus “verkeerd” maken omdat ik tegen hun heilige huisje aan schop en ze zich machteloos voelen om alles uit zichzelf te halen en gaan me dan mailen, dat ik te veel ben, te veel schrijf, te veel mail, te veel woorden gebruik, dat ik niet in balans ben, dat ik te veel oordeel en ga zo maar door.
En tuurlijk mag je dat vinden. Maar als je het zou vinden omdat je gewoon echt een andere weg hebt en echt ergens anders in geloofd en je hebt niet al die weerstand, dan zou je me niet mailen. Dan zou je het denken, zonder weerstand en simpelweg een andere keuze maken. Dan ga je geen TIJD en ENERGIE steken in mij confronteren met mijn “verkeerdheid” omdat je het te druk hebt met het creëren van je eigen geweldigheid.

En ja, dus ik schrijf deze blog ook om tegen die mensen te zeggen: Ik snap het. Ik snap dat je dit vind. Maar dit is wie ik ben. Dus OF: je haalt er iets voor jezelf uit, OF je meld je af. Allebei prima voor mij, maar je hoeft me NIET te mailen met je visie over mij.
OMG, kun je je voorstellen als ik IEDEREEN zou mailen waar ik een mening over had? Ik kan je dit zeggen: dan zou ik dus NIET succesvol zijn, want dan heb ik het veel te druk met mezelf bemoeien met andermans leven.

Maar goed, terug naar het onderwerp uplevelen.
Een van de dingen die ik doe als ik een uplevel maak is MEER van wat werkt.
De afgelopen maanden stond in het teken van schrappen wat niet werkte en nu is er ruimte en nu ben ik er weer klaar voor om ALL IN te gaan.
En mijn ALL IN is voor de meeste mensen meer dan ze kunnen handelen en ik schrijf deze blog dus deels om daar weer helemaal oké mee te zijn.
Dus… de vorige keer dat ik een blog schreef over de acties die ik had genomen om een kwantumsprong te nemen was in juni 2016. HIER kun je hem nalezen.

En de kern van het verhaal is MEER.
En als ik dit schrijf moet ik er om lachen want eigenlijk is het ZO FUCKING simpel. Als je MEER wilt, zul je de dingen die werken MEER moeten gaan doen.
En dan heb ik het niet per se over het uiterlijke werk, maar ook en vooral over het innerlijke werk: het shiften van bewustzijn, het doorbreken van blokkades en het jezelf toestemming geven.
En dat is juist voor de meeste mensen een lastig dingetje, want ja, dat vraagt natuurlijk wat van je. Dat snap ik ook. Daarom zit ik dit ook al weken min of meer uit te stellen en probeer ik MEER resultaat te bereiken door dezelfde dingen te doen.
En dat is wat Albert Einstein natuurlijk kenmerkt als het toppunt van waanzin in zijn quote. Het is WAANZIN om dezelfde dingen te blijven doen en een ander resultaat te verwachten.
En eerlijk: ik voelde al wel van alles borrelen van binnen, een andere energie, MEER kracht, MEER creatie en een NOG meer uitgesproken mening. Maar ik was het nog aan het verstoppen.
Maar daar zet ik vandaag officieel een punt achter.
Vandaag is de dag dat ik mezelf toestemming ga geven voor MEER.
Want dat is een onderdeel van het proces van uplevel.

De rest van het proces gaat als volgt:
Ik kom er achter dat ik dingen doe die eigenlijk niet voor me werken.
Ik voel me opgesloten, ingeperkt, mijn agenda is te vol, ik word niet meer zo happy van de dingen die ik doe of wat dan ook. Contrast dus.
Daardoor ga ik mezelf saboteren. Ik ga slechter voor mezelf zorgen, ik laat me mee sleuren in upper limit problemen, ik val terug in oude saboterende gewoontes, ik creëer problemen in relaties of wat dan ook.
Zodra ik zie wat ik aan het doen ben, ga ik de afstemming weer in mezelf vinden. Ik ga mezelf de vraag stellen wat ik ECHT wil. Ik werk er aan met mijn coaches en ga dingen schrappen om ruimte te maken en weer de flow in mezelf te kunnen ervaren.
In de eerste instantie geniet ik van de rust en de leegte maar vervolgens voelt het te leeg en ga ik me vervelen. Dit is het moment dat ik WEER terug kan vallen in zelfsabotage maar dan vanuit verveling en niet vanuit het doen van dingen die niet bij me passen. Hoewel het natuurlijk feitelijk hetzelfde is, het is allebei een gebrek aan afstemming.
Vervolgens word ik boos op mezelf en eigenlijk ook op veel mensen om me heen. Intern beschuldig ik mensen er van dat ze me klein houden (hoewel ik de enige ben die dat doet, daar ben ik me heel goed bewust van.) Ik word boos op de mensen voor wie ik me kleiner houdt en VOORAL als zij opeens WEL de ruimte nemen om op bepaalde vlakken in hun eigen grootsheid te stappen.
En ik kan jaloers worden op mensen die ik zie die WEL all inn gaan.
TOTDAT ik uiteindelijk een beslissing neem om me niet meer te laten leiden door hun bullshit en door mijn eigen bullshit en mijn eigen grootste ruimte weer inneem.
En dat is dus NU.
NU neem ik de beslissing om dingen anders te doen.
NU neem ik de beslissing om mijn EIGEN leven, business en kracht te uplevelen.
NU neem ik de beslissing om weer MEER te zijn, te doen en te creëren.
En vooral dat laatste. Want ik merk dat ik me onwijs in aan het houden ben. Ik merk dat ik qua marketing me ZO ontzettend aan het houden ben aan de “regels” van “normale” mensen.

En dan vooral het: “Je mag maar een ding tegelijkertijd promoten-principe.”
De waarheid? Ik WIL niet maar een ding tegelijkertijd promoten.
Ik WIL de veelheid ZIJN die ik ben.
Ik wil me niet iedere dag in moeten houden omdat mensen me anders niet kunnen volgen en dat ze niet meer begrijpen waar het over gaat of wat ik aan het doen ben.
Fuck dat. Echt… fuck dat.
Creatie is chaos en als je daar niet tegen kunt dan ben je per definitie geen krachtige creator en als je geen krachtige creator bent, dan ben je ook niet de persoon die IK moet helpen en dan zijn er andere leraren en mentoren voor je.
Ik weet dat mijn ECHTE soulmate clients dit begrijpen, want zij hebben PRECIES hetzelfde.
Zij hebben ook 100 ideeën per dag.
Zijn MEGA enthousiast over wat ze doen.
Willen iedere maand hun hele bedrijf omgooien en doen dat ook vaak.
Ze willen spontaan dingen lanceren en zich dan 2 dagen later weer bedenken omdat het toch niet helemaal afgestemd voelt.
Ze willen ook oncompromisloos zichzelf zijn. En daarbij dus geen rekening hoeven moeten houden met de niet krachtige creators van deze wereld die dit niet snappen, ons niet kunnen volgen en ons proberen te leren om de dingen “overzichtelijk” en “gestructureerd” te maken en een ding per keer te doen.

En OMG, dat is zo NIET hoe ik wil leven.
Ik WIL 3 programma’s tegelijkertijd lanceren.
Ik wil me er gewoon op afstemmen dat mijn dingen mega waardevol zijn voor mensen en dat ze alles willen volgen wat ik doe omdat ik een van de weinige ben, die op deze manier zijn business en leven creëert EN daar openlijk voor uitkomt.
Ik wil me niet meer afstemmen op tekort, op dat er maar zo veel geld is in de wereld voor mensen om uit te geven aan online programma’s, events, coaching of wat dan ook. Fuck dat ook!!!
Er is OVERVLOED.
Er is altijd MEER.
Geld raakt nooit kwijt. Het stroomt en het stroomt en het stroomt en hoe meer we het laten stromen, hoe meer we de stroom van geld op gang brengen.
Ik wil dat stukje angst dat er nog zit dat we geld “afpakken” van elkaar compleet en volledig los laten en mezelf (en jou ook!!!!!) complete en volledige toestemming geven om zo veel geld te ontvangen dat we er helemaal gek van worden en dat we van gekkigheid niet meer weten wat we met dat geld moeten doen.
En dat we elkaar steunen om het oordeel te dragen van de niet krachtige creators in de wereld die alleen maar lopen te zeiken op anderen en GEEN enkel flauw idee hebben hoe ze de kracht in zichzelf aan moeten boren. OF dat gewoon niet doen omdat ze lui zijn en het makkelijker voor ze is om ons naar beneden te halen.

Voor mij dus niet meer.
Ik stap nu compleet en volledig in mijn nieuwe power en in de energie van MEER.

Ik voel de orkaan die in mij zit.
Ik voel de kracht die in mij zit en ik geef die kracht toestemming om er gewoon te ZIJN.
MEER afstemmen op dingen die andere mensen nog niet eens durven denken (en ja, natuurlijk ga ik je later leren wat die dingen dan zijn!)
MEER creëren.
MEER lanceren.
MEER aan marketing doen.
MEER mijn visie delen, en me MINDER aantrekken wat andere mensen daarvan vinden of de weerstand die ik bij mensen oproep.
MEER intensiteit in mijn werk stoppen.
MEER uplevelen.
MEER investeren.
MEER vooruit betalen en mijn rekeningen in een keer betalen in plaats van in termijnen om de flow van geld MEER op gang te brengen.
MEER mezelf toestemming geven om volgende maand de hotels te boeken die ik ECHT wil boeken voor onze 5 weken durende trip naar Amerika. En daar de luxe en de lifestyle te ervaren die ik ECHT wil ervaren.
MEER geld verdienen en vooral MEER netto winst creëren.
MEER waarde geven en MEER ontvangen.
MEER investeren in adverteren.
MEER risico’s nemen.
Nog MEER afstemmen op mijn soulmate klant die ECHT weet waar dit over gaat, die dit begrijpt en precies dezelfde dingen wil als ik.
MEER zeggen wat ik ECHT wil en meer mezelf de vraag stellen of mensen ECHT een bijdrage zijn aan mijn leven en zo ja, op welke manier.
MEER producten en diensten aannemen en loslaten dat er een “volgorde” is.

En vooral dat laatste, want dit staat er de komende maanden MINIMAAL op de agenda:

*Aanstaande dinsdag start ik met mijn man Bob met het online programma: Manifesteer je ideale relatie. Eenmalig nu live te volgen. Lees er HIER alles over.

*De ticketverkoop voor mijn volgende Geld is Liefde Event op vrijdag 13 oktober is van start gegaan. Lees er HIER alles over. Het staat helemaal in het teken van uplevelen, dus veel hiervan zal dan ook aan bod komen.

*Over ongeveer 2 weken start ik in de Geld is Liefde Community met het online programma Ontspannen leren geld ontvangen (En ja, geloof me, wat ik hierboven schrijf IS ontspannen voor me omdat het is wie ik BEN en JUIST jezelf ontkennen en inhouden voor anderen is GEEN ontspanning!) Lees HIER alles over dit programma.

*In November ga ik met Veronique Prins weer een Big Business Event geven. Lees er HIER alles over en zorg er voor dat je je kont op de wachtlijst zet zodat je er zeker weten bij bent.

*In januari gaat mijn coach Fred op mijn uitnodiging een Reality Creation Workshop in Nederland geven. Lees er HIER alles over en zet ook daar je kont op de wachtlijst als je er hoe dan ook bij wilt zijn.

*Ik heb het format van mijn High Level Geld is Liefde Life & Business manifestatie Coachingsprogramma verandert. Je kunt per maand lid worden, ik heb livedagen ingepland en je kunt ook 1 op 1 coaching krijgen van een van de coaches of van mij persoonlijk. Lees er HIER alles over.

En geloof me …. er zal vast nog MEER bijkomen. Want ….. het is FUN om te creëren en er willen nu eenmaal iedere dag 100 dingen door mij heen ontstaan.

En ik moedig je aan om OF hetzelfde te doen als jij voelt wat ik hier schrijf OF om je af te melden of me te ontvolgen als jij niet meer wilt, maar wilt blijven geloven in je eigen beperkingen of die van een ander.

En natuurlijk ben ik MEGA benieuwd wat jij nav mijn blog MEER gaat doen. Laat het HIER op mijn Facebookpagina onder de comments weten.

Een mooie, mega creatieve dag toegewenst krachtige co-creator!