Gisteren postte iemand in mijn Geld is Liefde Community dat ze allerlei dingen wilde en nog wat meer dingen en hoe ze daar in Godsnaam mee om moest gaan.

Moest ze keuzes maken?
Moest ze prioriteiten stellen?
Of was ze dan in tekorten aan het denken?

Een mooi topic om een livestream over te doen!
En dat is dus precies wat ik gisterenavond heb gedaan. HIER kun je hem terug kijken.
Ik denk dat het een hele, hele waardevolle livestream is geweest, dus ik nodig je van harte uit om hem te bekijken.

Verder heb ik gisterenmiddag samen met mijn man nog een livestream gedaan over onze relatie. OMG, wat hebben we lol gehad met het uitzoeken van de foto’s en hoe we er uitzagen 17 jaar geleden. Mijn man met zijn lange haren, baard, snor en Gouden Ketting. En onze trouwfoto met die achterlijk grote hoed die ik op had.
Maar er waren ook wat emotionele momenten. Toen ik een van de tientallen kaarten voorlas die hij de afgelopen 17 jaar aan mij heeft geschreven.
Of hoe hij er voor me was toen ik zo ziek was 15 jaar geleden en toen ik mezelf langzaam aan het “vermoorden” was.
En hoe dankbaar ik ben dat hij er altijd onvoorwaardelijk voor me is.
En nog meer mooie momenten ….

En waarom hebben we deze livestream gegeven? Mijn man en ik zien steeds meer en meer hoe speciaal het is wat we hebben opgebouwd. En hoe graag ik het ook niet “te groot” wil maken, eigenlijk is het best bijzonder. We hebben echt wel veel obstakels gehad, maar toch vinden we altijd onze weg weer naar elkaar toe en met elkaar. En dat is niet per ongeluk. Dat is omdat we echt geleerd hebben wat er voor nodig is om een succes te maken van een relatie en hoe we kunnen afstemmen op onze ideale relatie, samen EN alleen en hoe we elkaar daar altijd in kunnen steunen.
En daarom gaan we volgende week starten met het Online Programma: Manifesteer jouw ideale relatie.
Niet alleen als je al een relatie hebt, maar ook als je een relatie wilt manifesteren, want hoe je het ook went of keert, het begint en eindigt altijd IN jezelf.

HIER kun je de livestream terug kijken.
En HIER kun je alles lezen over het programma dat dinsdag gaat starten. Kijk of het resoneert met je en wellicht zien we je dan volgende week dinsdag voor de eerste training.

Wil jij liever een ideale relatie manifesteren met geld, vraag dan HIER het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek aan.