Bijna 3 jaar geleden heb ik een paar maanden geëxperimenteerd met het “Bepaal je eigen waarde-systeem”

Van de week was weer een week dat ik van heel veel mensen hoorden dat ze klanten hadden die hun producten of diensten “te duur” vonden EN ook een paar keer dat het echt NOT DONE is om geld te vragen voor je spirituele diensten en dat die eigenlijk voor ieder budget beschikbaar moeten zijn.

Mocht het zo zijn dat je dat ook wel eens hoort van klanten of dat je er aan denkt om je prijzen te verlagen of meer bereikbaar te maken, dan kan de livestream die ik er vandaag over heb gedaan op mijn Facebookpagina misschien een bijdrage voor je zijn.

HIER kun je hem terug kijken.

Wil je voortaan op de hoogte worden gesteld van livestreams die ik doe? Like dan de pagina en zet de meldingen aan, dat kun je doen onder de banner bij “volgend”
Je kunt dan aangeven dat je de posts als eerste wilt zien en de meldingen wilt ontvangen.

Wil jij een ontzettende Geld Magneet worden, vraag dan HIER gratis het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek aan. Dan leer ik jou af te stemmen op geld.

Morgen om 13.00 gaan Bob en ik nog een hele bijzondere livestream doen op mijn facebookpagina. We gaan je een super intiem kijkje geven achter de schermen van onze relatie. We gaan oude trouwfoto’s met je delen, hoogte en dieptepunten van onze relatie delen en nog veel meer.

Dat doen we onder meer ter voorbereiding op het online programma: Manifesteer jouw ideale relatie die we vanaf volgende week gaan geven. We zijn ZO super dankbaar dat we dit samen kunnen doen en voor alle lieve mensen die hier al ja tegen hebben gezegd.

HIER kun je alvast alles lezen over het programma.