Ik heb de afgelopen dagen MEER dan geweldige dagen gehad.
De afgelopen week stond BIG TIME in het teken van persoonlijke ontwikkeling.
In het weekend ben ik naar een event van Joe Dispenza geweest. OMG hij is meer dan geweldig. Hij combineert mindset op de meest krachtige manier met wetenschap en de 3 dagen die ik daar heb doorgebracht waren echt life changing.
Ik heb 3 korte livestreams gedaan over mijn inzichten op mijn facebookpagina.
HIER kun je de eerste terugkijken. De tweede HIER. En de video van dag 2 HIER.

Daarna heb ik 3 dagen bij marketing goeroe Dean Jackson en top ondernemer Eelco de Boer doorgebracht.
Er gebeurt echt iets magisch als je op top niveau in jezelf investeert. Ik heb ZO veel geleerd. En ik voelde me ook ZO vereerd om 3 dagen door te brengen met gelijkgestemden. Het is heerlijk om met gelijkgestemden te sparren en van hen te leren. Het is ook echt zo dat als mensen all inn zijn, dat ze elkaar ook echt al het succes van de wereld gunnen. Geen afgunst meer, maar alleen maar openheid en de bereidheid om elkaar verder te helpen. Dat hoor ik van mijn eigen klanten ook altijd. ZO tof.

En OMG, wat heb ik veel geleerd daar. Ik heb wel 30 pagina’s aantekeningen gemaakt met de beste inzichten.
Niet alleen over marketing maar ook over lifestyle en hoe je jouw ideale business opbouwt. Dean heeft echt een gaaf leven voor zichzelf gecreëerd. Hij runt praktisch zijn hele business vanuit zijn gmail, gaat golfen met Tony Robbins, is vrienden met Frank Kern en heeft de marketing voor onder meer Marie Forleo gedaan. Hoe cool is het dat ik kan connecten met dat soort mensen?

Toen Dean en Eelco aan het einde van het event vroegen wat we er uit hadden gehaald zei ik:

Toen ik vorig jaar april 2016 in Amerika was om 2 events te bezoeken heb ik een levensgroot, absurd inkomensdoel voor mezelf gesteld.
Ik had toen nog geen enkel idee hoe ik dat doel moest behalen. En het gaat me ook absoluut niet om het geld. Het gaat om de persoon die ik moet worden om zo’n bedrag te kunnen verdienen. Niet iedereen verdient 100.000 euro per maand en ik vind het nu eenmaal leuker dan leuk om de dingen te doen die compleet buiten de box vallen.
Het nodigt me uit om iedere dag na te denken over hoe ik waarde kan geven en MEER waarde kan geven en op een grootse manier kan ontvangen.
Sinds vorig jaar heb ik stappen genomen in de richting van dat doel.
Ik heb me laten coachen door meer dan geweldige coaches zoals Brigitte van Tuijl, Kat Loterzo en nu door Fred Dodson (En YES!!!! Hij gaat op mijn verzoek een workshop houden in Nederland in januari. Mail me terug als je er meer informatie over wilt!)
En door alles wat ik van hen heb geleerd en alle acties die ik heb genomen heb ik mijn inkomsten 2 keer verdubbeld afgelopen jaar. In april en mei verdiende ik zelfs meer dan 70.000 euro.
Maar toen liep ik een beetje vast….

Mijn agenda was vol en ik merkte dat ik niet meer zo happy was.
April, mei en juni hebben daarom in het teken gestaan van de fun en flow terugvinden en een heleboel dingen schrappen die me geen echte vreugde brachten.
Met als gevolg dat mijn inkomsten in juni weer een stuk lager waren dan de 2 maanden daarvoor.
Maar dat was ok. Want geluk is altijd belangrijker dan geld. Sterker nog: Money follows joy. Een van de Geld manifestatie principes.
Dus als je geen plezier hebt in wat je doet, dan saboteer je onbewust je geldstroom, want op die manier WIL je helemaal geen geld ontvangen. Je zult dan net genoeg kunnen manifesteren om van rond te komen, en verder dan dat kom je niet.

Maar goed, even terug naar mijn gelddoel. Ik was een beetje in de vraag: “Hoe nu verder?” Ik voel al wel maanden dat de 100.000 euro per maand haalbaar is, maar ik zat ook een beetje vast. Maar NA het event met Eelco en Dean is er niets in mij wat nog het gevoel heeft dat ik vast zit.
Het is gaan stromen en HOE!
Voor het event wist ik wel dat ik mijn gelddoel kon halen, maar nu VOEL ik het echt. Nu heb ik echt dat 100% vertrouwen dat het niet “ooit” kan gaan gebeuren maar dat het NU de eerstvolgende logische stap is.
Ik heb echt zulke waardevolle info gehad en ik deel graag 2 van de beste tips met je in deze blog.

Wat een totale shift in bewustzijn te weeg bracht voor me was dat Dean de vraag stelde: “Wat nu als je alleen betaald krijgt als je klant resultaat behaald?”
Wat zou je dan veranderen in je bedrijf?

En WOW, daarbij gingen bij radars gelijk werken. Ik heb bijna 2 pagina’s met aantekeningen gemaakt over wat we kunnen doen om de mensen in mijn Geld is Liefde Community NOG beter van dienst te kunnen zijn en hoe we er op een nog hoger niveau voor kunnen zorgen dat mensen zo veel mogelijk resultaat halen.
Ook op alle andere fronten van mijn business kreeg ik ideeën om dingen te verbeteren.
Uiteraard heeft Dean allerlei handvatten gegeven om dan na te denken wat je precies kon doen en vanuit welk gezichtspunt je dit kunt benaderen.

Een ander geweldig inzicht dat ik heb gehad was de volgende zin die hij deelde:
“It’s not about converting 1000 people. It’s about converting one person and doing that a thousand times.”
En ook die bracht een complete shift in mijn bewustzijn te weeg.
Omdat mijn bedrijf ZO snel gegroeid is, was ik heel veel gaan automatiseren en opschalen. Maar daarmee verlies je wel echt een stuk “persoonlijk contact” uit het oog. En dat persoonlijke contact vind ik nu juist zo belangrijk. En het helpt ook voor mensen om de stappen te nemen die ze willen nemen.
Ik hield mezelf voor dat ik er “geen tijd” meer voor had. Maar de afgelopen dagen heb ik ook geleerd dat ik niet alles zelf hoef te doen. Ik ben niet meer in mijn eentje. Ik heb een heel team van meer dan geweldige mensen om me heen verzameld.
Mijn lieve man Bob, die je tegenkomt als je een mail stuurt en ook op fb hier en daar helpt en die er echt goed is om een super service te geven.
De geweldige Community manager en coach Miranda, die altijd ZO dienstbaar is in de Community en altijd weet waar alles staat in de online omgeving.
De super creatieve Jenny die op social media iedere dag waardevolle content deelt en mij nu ook ondersteunt als coach in mijn High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Coachings Programma.
Bas, die achter de schermen alles aan het automatiseren is en die een deel van mijn business managed.
En natuurlijk de Geld is Liefde Coaches Corina en Rebekka.
EN natuurlijk onze nieuwe VA super ster, die we komende week gaan aannemen.

Dus ik HOEF helemaal geen “duw je door de deur-aanbod te doen.”
Ik KAN gewoon open en eerlijk in gesprek met jou zijn over wat je nodig hebt en wat je wilt leren over geld manifesteren en waar ik je dan het beste mee kan helpen.
En ja, dan zal het zo zijn dat als je mailt dat je Bob treft en dat als je wilt bellen om even te sparren over of een programma past, dat je bijvoorbeeld Jenny of Corina aan de telefoon krijgt. Maar dat is 100% ok, want zij zijn NET zo gecommitteerd aan het in de wereld zetten van de “Geld is Liefde boodschap” als ik. Dus hoe cool is dat?

Ik hoef geen MASSA mensen in een keer door de “deur te duwen” met marketingstrategieën waar ik nooit echt een goed gevoel bij heb gehad (hoewel ik het altijd leuk vind om dingen uit te proberen, daar niet van.)
Dean heeft een hele strategie uiteen gezet om een marketingplan op te zetten van A tot Z. Vanaf dat je klant binnen komt, tot de nazorg.

En wat ik hierboven heb beschreven zijn slechts 2 kleine gouden nuggets die ik heb geleerd.
We hebben geleerd welke fases van marketing er zijn en hoe je kunt herkennen hoe je scoort in de verschillende fases, zodat je weet wat je kunt verbeteren en dus meer klanten kunt dienen.
We hebben geleerd hoe je de mensen kunt onderscheiden die direct klaar zijn om met je aan de slag te gaan en mensen die er later pas klaar voor zijn. En hoe je die mensen er op een simpele manier tussen uit kunt pikken.
We hebben geleerd hoe je deze mensen vervolgens zelf hun hand kunt laten opsteken in plaats van ze overhaalt om iets van je te kopen.
Ik heb allerlei gave analogieën geleerd wat wel en niet werkt met marketing en hoe mensen eigenlijk keuzes maken om wel of niet iets te kopen.
Ik heb geleerd hoe je super makkelijk doorverwijzingen kan krijgen en oh boy, wat heb ik al die jaren verkeerd tegen doorverwijzingen aangekeken! Daar was ook weer een shift in mindset.
EN ik heb super geleerd over uitbesteden, productiviteit en wat je als uber creatieveling zelf wel en niet moet doen en waarom dat precies is en het klinkt een beetje “vaag” als ik het zo opschrijf, maar dit is een gamechanger voor iedere creatieve ondernemer die een heleboel wil creëren.
En nog VEEL meer!

En laat het nu net zo zijn dat ik aanstaande dinsdag de marketing module geef voor mijn High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Coachings Programma en dat ik al deze waardevolle informatie mee ga nemen om te delen. Hoe cool is dat?
Dat vind ik echt een van de te gekste dingen, om de high level level dingen die ik leer weer door te leren op een super toegankelijke manier.
En uiteraard wil ik jou graag uitnodigen om deel te nemen aan de marketing module en het high level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachingsprogramma dat net gestart is, als dat goed voelt voor je.
Voel jij dat het tijd is om naar het volgende niveau te gaan?
Heb je al wat dingen geprobeerd, maar heb je het gevoel dat je nog net iets mist voor die ene doorbraak?
Grote kans dat er iets innerlijks is op het gebied van afstemming en manifestatie wat nog niet helemaal goed zit. Het komende half jaar ga ik intensief met je aan de slag om er achter te komen wat dat dan precies is, zodat je de innerlijke doorbraak kan bereiken om de uiterlijke resultaten te kunnen gaan zien.
Extra 1 op 1 begeleiding van een van de Geld is Liefde coaches behoort ook tot de mogelijkheden.
Lees HIER alles over het programma of mail terug als je nog aanvullende vragen hebt. Mijn team en ik helpen je graag verder!

PS: Lieve co-creator, Als je er klaar voor bent om meer te leren over geld manifesteren, zijn dit de manieren waarop ik je verder kan helpen:

Uiteraard met het High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings Programma dat net gestart hier. HIER kun je er alles over lezen.

Iedere 2 weken geef ik een gratis online “Doorbreek je Geld Blokkades workshop.” Mail terug om te vragen wanneer de volgende datum is en om je aan te melden!

Wil je liever persoonlijk sparren met een van mijn Geld is Liefde Coaches over jouw geldblokkades, doelen en eventueel jouw business? Vraag dan HIER een gratis 1 op 1 sessie aan met een van de coaches.

PS2: Ik vind het te gek om met je te connecten via Facebook. HIER kun je mijn pagina vinden en liken. Daarom deel ik iedere dag de beste geld manifestatie tips.

En heb je mijn you tube filmpjes al gezien? HIER vind je ze.

Mail gerust terug als je vragen hebt!