Afwijzing was een thema voor mij deze week. En zo te horen OOK voor een heleboel anderen. Ik heb een paar onwijs gave inzichten gekregen van mijn coach om op een totale andere manier met afwijzing om te gaan.

Ik heb er gisteren een livestream over gegeven in mijn gratis Facebookgroep: Mastermindgroep voor Bewuste Creators.

HIER kun je de livestream terug kijken.

EN mijn coach heeft een mega waardevolle blog geschreven over het onderwerp die je HIER kunt lezen.

Ik hoop dat het je helpt om op een TOTAAL andere manier naar afwijzing te gaan kijken en voortaan gewoon geen genoegen meer te nemen met een “nee.” En OMG wat kun je DAN nog meer creëren?

PS: en lees alsjeblieft mijn blog van morgen!

Ben jij ook HELE, HELE, HELEMAAL klaar met “normaal?”

Wil jij ook gewoon alleen maar jouw creatieve, buitenaardse, chaotische, over the top, unieke, belachelijk talentvolle, verschrikkelijk leuke, bijzondere, grappige, hilarische, super stoere, meest sexy, orgastische en jammie JIJ zijn?

HIER de link naar mijn volgende blog:
“Normaal is saai! Hoe word je een SUPER CREATOR?”

Ik deel hierin de 5 factoren met je om een SUPER Creator te worden en de meest gemaakt fouten waardoor mensen TOCH in de grote kudde blijven, ook al willen ze dat eigenlijk niet.