Ik zie heel veel mensen die grote dromen hebben.
Ze willen in een prachtig, duur huis wonen.
Ze willen de wereld rondreizen.
Ze willen totale vrijheid, financiële vrijheid en/of de vrijheid om er ECHT voor hun gezin te kunnen zijn.
Ze willen veel geld verdienen.
En nog zo veel meer.

En AL die dingen kun je creëren, als dat je verlangen is.
Zoals Goethe het zo mooi heeft gezegd:

“Onze wensen zijn voorgevoelens van datgene, wat we in staat zijn waar te maken.”

Maar toch hebben heel veel mensen er moeite mee om dromen en verlangens waar te maken.
En daar is EEN voornaamste reden voor.

Ze zijn bezig met dromen en wat ze WILLEN, maar ze zijn NIET bezig met welke waarde ze toe kunnen voegen aan de wereld.

Want geld verdienen is in de kern heel simpel:

Voeg waarde toe aan de wereld. En je kunt waarde geven aan een persoon of waarde geven aan een heleboel personen. En je kunt daarbij een beetje waarde geven of een heleboel waarde geven.
Zoals deze quote van Jim Rohn mooi weergeeft:

“We get paid for bringing value to the market place.”

Maar daar komt dan ook gelijk het probleem om de hoek kijken:
De meeste mensen vinden zichzelf niet zo heel veel waard, of ze zijn gewoon niet in staat om het te zien en hun waarde te erkennen.

Maar gelukkig kun je dat dus veranderen.
Ik heb in mijn Geld is Liefde Community een uitgebreide training staan over hoe je jouw unieke waarde kunt ontdekken, maar hierbij alvast een tipje van de sluier:

1. We worden allemaal met een geweldig grote waarde geboren.

De meeste mensen denken dat ze iemand anders moeten worden of meer moeten leren of slanker, knapper, slimmer of spiritueler of wat dan ook moeten worden om hun dromen waar te maken. Om EINDELIJK die ene stap te nemen. Om Goed genoeg te zijn.
Maar dat is onzin.
We zijn geboren met de perfecte uitrusting om al onze dromen waar te maken, wat die dromen ook zijn.
En dat betekent niet dat je je niet verder kan of mag ontwikkelen, maar dat doe je voor de fun of it. Dat doe je omdat het LEUK is om te connecten en van anderen te leren en je te laten inspireren, niet omdat je het NODIG hebt of omdat je niet goed genoeg bent.
Er zijn zo veel dingen waar ik mezelf vroeger om veroordeelde waarvan ik nu zie dat ze juist een ongelooflijk grote bijdrage leveren aan het waarmaken van mijn droomleven.
Ik had al die tijd alles al in me om te doen wat ik nu doe, maar ik zag het gewoon niet.
Ik dacht dat ik niet speciaal genoeg was of niet knap genoeg.
Maar dat was onzin.
Want mijn passie, mijn levenslust en mijn hang naar avontuur zaten altijd al in me.
Ik verlangde er altijd al naar om een leider te zijn, maar ik dacht dat ik geen goede leider kon zijn omdat ik “anders” was. Te emotioneel. Te lief. Niet “zakelijk” genoeg.
Nu zie ik dat dat helemaal niet de dingen zijn die mij een goede leider van mijn business maken. En juist het feit dat ik al die dingen ben, maakt dat mensen zich in mij herkennen en me volgen.

Het is dus een kwestie van je waarde gaan zien en erkennen. En dat is een keuze.

2. Je CREËERT je waarde.

Zoals we onze hele realiteit creëren, zo kunnen we ook afstemmen op de waarde die we bieden.
Ik was laatst in een van mijn oude dagboeken van 3 jaar geleden aan het lezen en daar had ik een serie “nep testimonials” opgeschreven. Ik schreef op wat ik wilde dat mensen over me zeiden. En daar stemde ik op af. En raad eens? Het is allemaal uitgekomen.
Je BEPAALT wat mensen over je zeggen of denken omdat je die intentie in de wereld zet en er vervolgens ook gewoon op vertrouwt dat dat realiteit gaat worden. Zo simpel is het.

3. Je gaat niet heel veel beter worden. Dit is waar je het mee moet doen.

De laatste tip die ik je mee ga geven is dit: je weet al ZO veel. Je bent al ZO goed. Het enige probleem is dat je het nog niet kunt zien.
Toen ik net startte met ondernemen had ik 2 online cursussen gelanceerd die eigenlijk nauwelijks verkocht werden. Ik trok toen de conclusie dat de cursussen niet goed genoeg waren. Maar achteraf was dat onzin. Ik bied deze cursussen nog steeds aan in mijn Geld is Liefde Community en ik krijg nog steeds compliment na compliment over deze cursussen. Vooral over mijn cursus hoe je kunt leven vanuit zelfliefde. Deze brengt echt shifts te weeg voor mensen.
Het probleem was dat ik (nog) niet genoeg marketing en business skills had. Nu ik mezelf daar in heb ontwikkelt, maakt dat een wereld van verschil.
En ook DAAR leer ik je alles over in de Geld is Liefde Community met onder meer mijn online programma’s: ‘Moeiteloos Ondernemen’ en ‘Magnetische Marketing.’

Ik wil je dus met heel mijn hart uitnodigen om lid te worden van de Geld is Liefde Community als jij ook weet dat je voorbestemd bent voor grootsheid, maar dat je nog net wat tools mist om de stappen te nemen die je wil nemen.
Je krijgt toegang tot meer dan 30 online programma’s, trainingen en masterclasses .
Lees er hier alles over en ik kijk er naar uit om met je te connecten in de Facebookgroep:

https://maartjekoper.nl/geld-is-liefde-community-nieuw/

Liefs Maartje