Ik heb de afgelopen paar dagen een EPIC tijd gehad in Parijs.

Ik heb inzichten en shifts links en rechts gehad.
De reden dat ik naar Parijs ging was omdat ik met 2 andere dames uit de high level coachingsgroep (Millionaire Mastermind) van mijn coach Kat had afgesproken om te gaan Masterminden.
We hadden een high tea geboekt in het uber chique Ritz Parijs.
De hele sfeer en de uitstraling van het hotel was super VIP, tot aan de gouden kranen aan toe.

En toen ik door de gang van het imposante Ritz hotel liep, moest ik opeens denken aan een intentie die ik een jaar geleden had gezet. En die intentie was dat ik een eersteklas VIP lifestyle voor mezelf wilde creëren.
Ik was vorig jaar naar Las Vegas gevlogen om een event van mijn coach Kat bij te wonen en ze had de penthouse van het Cosmopolitan hotel afgehuurd.
Het voelde ZO gaaf om mezelf in zo’n VIP omgeving te begeven. Ook het VIP diner waar ik me voor op had gegeven was mega luxe.
Het voelde ZO goed om mezelf zo te verwennen en het was echt inspirerend voor me om te zien hoe goed Kat op dat gebied voor super goed zorgde en zichzelf (en dus ook haar klanten) en zichzelf alleen het allerbeste gunde.

En die hele ervaring liet me beseffen: Dat wil ik ook!
Dat is precies het leven dat ik voor mezelf wil creëren!
Niet voor het ego of om aan andere mensen te laten zien: “Kijk mij nou eens” want dat interesseert me geen reet. Sterker nog: ik wil helemaal niet dat mensen tegen me OP kijken. Dat SLAAT namelijk nergens op. Want ik weet dondersgoed dat wat ik kan creëren, dat er een heleboel mensen zijn die dat kunnen creëren.
Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om geld te verdienen als je eenmaal weet hoe.

Nee, ik wilde dat creëren omdat ik het WAARD ben.
Ik wilde dat creëren omdat het KAN.
En omdat ik met een eersteklas lifestyle tegen mezelf zeg: “Ik ben een meestercreator en ik kan fucking ALLES creëren wat ik wil. Geld is nooit, maar dan ook nooit een issue. Ik leef vanuit de vraag: wat maakt me happy en waar gaat mijn hart van zingen en op basis daarvan neem ik mijn beslissingen en daarna zorg ik er gewoon voor dat het geld er komt.”
En die mindset helpt me om mijn volste potentie te bereiken en DAT is waar het werkelijk om gaat.

Voor mij is succes creëren namelijk verder gaan dan andere mensen bereid zijn om te gaan.
Het is keer op keer sprongen maken die ZO oncomfortabel voelen dat je uit je vel wil springen maar die aan de andere kant ZO kloppen omdat je tot in iedere cel van je lijf voelt dat dat de keuze is die je moet maken.

En zo ging dat ook met het creëren van mijn VIP lifestyle.
Want ik heb de daad bij het woord gevoegd.
Ik heb niet alleen maar gedacht vorig jaar in april: “Goh wat lijkt het me tof om als een VIP door het leven te gaan.” Nee, ik heb het daadwerkelijk GECREËERD voor mezelf en mijn gezin.

En hoe ik dat heb gedaan?

Ten eerste ben ik er op af gaan stemmen.
In mijn geld trackingsheet ben ik affirmaties neer gaan zetten als:
(PS: Ik leer je alles over geld tracken in de Geld Mindset training in de Geld is Liefde Community. Lees er alles over op mijn website)

Ik leef een eersteklas luxe leven.
Ik reis altijd Business Class.
Ik leef als een VIP en alleen het beste is goed genoeg voor mij.
Ik woon in een Fucking Villa.
Ik breng de grootste transformaties bij mijn klanten te weeg en mijn klanten betalen mij een heleboel geld om met mij samen te kunnen werken.
Ik verdien moeiteloos 100.000 euro per maand (inmiddels heb ik die bijgesteld naar 300.000 euro per maand)

En iedere dag stem ik af op DIE realiteit.
Ik heb me voorgenomen dat DAT mijn leven is en dat er geen andere werkelijkheid meer bestaat dan DIE werkelijkheid.
Iedere dag herhaal ik die affirmaties, schrijf ik scripts over hoe mijn volgende level er uit ziet en clear ik de shit die me tegenhoudt om het daadwerkelijk toe te kunnen laten.
En daar ben ik behoorlijk hardcore in.
Ik doe hoe dan ook dagelijks mindsetwerk maar in de periodes dat ik contrast ervaar doe ik meerdere uren per dag mindsetwerk om mijn blokkades te doorbreken en mijn nieuwe energie als het ware VAST te ankeren.

En vervolgens neem ik de acties die horen bij mijn nieuwe realiteit.
En fuck ja, DAT is moeilijk soms.
Want DAN komen de twijfels om de hoek kijken:

“Ben ik niet onverantwoordelijk met mijn geld?”
“Is deze villa nu wel ECHT nodig? Ik kan best wat kleiner wonen of genoegen nemen met minder?”
“Is een hotelkamer van 100 euro per nacht niet NET zo goed als een hotelkamer van 500 euro per nacht?”
“We kunnen toch ook gewoon een fles wijn bij een supermarktje halen in plaats van 60 euro uit te geven voor een fles wijn die door de roomservice wordt gebracht?”
“Wat als ik al dat geld uitgeef en er komen slechtere tijden aan? Ga ik mezelf dan niet voor mijn kop slaan?”

En DIE negatieve overtuigingen moet ik dus iedere dag shiften. Ik moet iedere dag de bewuste KEUZE maken om de acties te nemen vanuit waar ik WIL ZIJN in plaats van vanuit waar ik NU ben.
En dat in een maatschappij waar de meeste mensen nog altijd denken: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” En dat werkt dus niet voor mij. Want ik BEN niet “normaal” en ik WIL geen “normaal” leven. Nee, ik wil een eersteklas superdeluxe leven en ik wil iedere dag alles uit het leven halen wat er in zit.

En afgezien van het doorbreken van die blokkades, moet het geld natuurlijk ook ergens VANDAAN moet komen.
NIEMAND heeft een zak met geld in mijn schoot geworpen. Nee, ik CREËER het met mijn bedrijf. Ik creëer het door honderden klanten tegelijkertijd te helpen en te leren hoe ze shifts kunnen maken op het gebied van geld, bewustzijn en ondernemen.
En bij iedere uplevel die ik zelf maak verwacht ik dat ook van mijn klanten en meestal resulteert dat dus in hogere prijzen omdat ik niet alleen een grotere ruimte voor mezelf wil creëren, maar ook voor HEN.
En investeren in mezelf is daar een MEGA groot onderdeel van. En dus ook voor mijn klanten.

Ik weet nog ZO goed toen ik vorig jaar in de zomer JA zei tegen Kat haar Elite coachingsprogramma en haar 5000 dollar per maand ging betalen.
Voor coaching? Ja, voor coaching. Want als je een shift wil maken, dan moet je mensen om je heen verzamelen die die shifts al gemaakt hebben en ik kan je zeggen dat hier in Nederland nog heel weinig mensen zijn die ECHT groots denken en mij konden helpen om te groeien naar mijn miljoenenbedrijf.
Maar Kat was WEL een van die personen. En ze laat iedere keer weer zien dat ze zichzelf stretched en uitdaagt, precies zoals ik dat wil doen. Zij heeft nu ja gezegd tegen een coach waar ze 1 miljoen dollar per jaar voor betaald.
Kat had die villa al gemanifesteerd.
Kat vroeg al high level prijzen aan haar klanten.
En dus wist ik: “Als ik van A tot Z mijn VIP lifestyle wil creëren, dan MOET ik JA zeggen tegen deze coaching”

En ik heb dus JA gezegd, ook al ging een heel groot deel van mijn inkomen op aan coaching.
OOK al heb ik meerdere malen spanning gevoeld bij de hoogte van mijn investering.
Ik deed gewoon wat ik altijd doe: Ik volgde mijn gevoel dat ZIJ degene was die me kon helpen om naar het volgende level te komen, ik zoog ieder piezeltje informatie op wat ze me gaf en ik deed het werk dat er voor nodig was om stappen te maken.
En sindsdien heb ik niet alleen mijn inkomsten verhoogd van 30.000 euro per maand naar meer dan 70.000 euro per maand, ik heb OOK mijn VIP lifestyle gecreëerd.
Ik ben gecoacht door een van de beste coaches die de 1% van de 1% coacht en komende maand ga ik aan de slag met een andere TOP coach, meestermanifestator en auteur van meer dan 25 boeken.
Ik heb business class tickets geboekt voor mijn 5 en een halve week durende reis naar de VS in augustus en september.
Ik heb 3 dagen als een VIP doorgebracht in Parijs. Ik heb in een MEGA mooi hotel geslapen waar we van A tot Z in de watten zijn gelegd.
EN Ik heb mijn fucking villa gemanifesteerd.

Mijn man moest er toen straks nog om lachen, toen we samen aan het eten waren. Hij zei: “Weet je wel hoe ver we zijn gekomen Maartje? Weet je nog toen we 16 jaar geleden met zijn tweeën in je kleine kamertje van 10 vierkante meter woonden, waar we die kakkerlakken hadden?”
OMG, JA en OF ik dat nog weet. Dat maakt alleen maar dat ik iedere dag intens dankbaar ben voor de mogelijkheden die ik heb gecreëerd en iedere dag ook PAK en waarmaak. Omdat ik NOOIT zal vergeten waar ik vandaan kom.

Maar ook op ALLE andere vlakken van mijn leven heb ik het afgelopen jaar uplevels gemaakt:

Ik heb iemand ingehuurd die 15 uur per week mijn huis schoonmaakt.
Mijn man is gestopt met zijn werk om helemaal in mijn bedrijf te werken.
Ik rij in een nieuwe Audi A1.
Ik heb een styliste in de arm genomen die me helpt om er het hele jaar door leuk uit te zien.
Ik ben bezig met een complete rebranding van mijn bedrijf om de VIP uitstraling door te kunnen voeren.
Ik ben bezig met een van A tot Z automatisering van mijn business en nieuwe online omgeving voor mijn klanten om ook HEN de VIP ervaring te kunnen geven.
Ik heb mijn team uitgebreidt met een paar GEWELDIGE mensen en er komen nog een paar MEER dan geweldige mensen bij de komende maanden.

En bij dat laatste had ik dus gisteren een fout gemaakt.
Ik had een actie genomen die NIET VIP voelde.
Ik wil namelijk samen gaan werken met een handvol toffer dan toffe Geld is Liefde Coaches en ik had “water bij de wijn” gedaan als het ging om het aanbieden van het traject en de prijs die ik er voor vroeg.

Wat ik namelijk ECHT wil is coaches aantrekken waarvan ik denk: “OMG, ik ben ZO fucking, Godsgruwelijk dankbaar dat ik met JOU samen mag werken.”
Dat heb ik namelijk bij iedereen in mijn team en ook op dat vlak wil ik niet voor minder dan VIP gaan.
Ik wil een team van Geld is Liefde Coaches om me heen creëren die samen met mij een ware Geld is Liefde revolutie op gang kunnen brengen.
Ik wil samen gaan werken met coaches die zelf ook de VIP lifestyle tot in ieder facet van hun leven en hun business willen doorvoeren.
Ik wil samenwerken met coaches die verder willen gaan dan de meeste andere mensen en die mijn klanten alleen het BESTE van zichzelf willen geven.

En toen ik vanmiddag met mijn nieuwe mastermindmaatjes aan het sparren was, drong het tot me door: ik heb de lat te laag gelegd.
Ja, ik vroeg om een best aanzienlijke investering, maar niet om DIE investering die mijn coaches uit gaat dagen om de ALLER grootste ruimte mogelijk in te gaan nemen.
En niet de investering die er voor zorgt dat IK alles maar dan ook alles van mezelf aan hen wil geven.
En wat ik vroeg is voor veel mensen nog steeds best betaalbaar in ik wil niet dat de investering best betaalbaar is. Ik wil dat het een stretch is.
Ik wil dat alles in jou gaat voelen dat dit ECHT een verschil gaat maken in je leven.
Ik wil dat je in iedere cel van je lijf gaat voelen dat je echt je A-game mee moet gaan nemen om aan mijn “VIP-standaard” te gaan voldoen.
En niet vanuit stress of wat dan ook, maar omdat je net als ik je volste potentie wil bereiken en met niets minder dan dat genoegen wil nemen.

En dus heb ik mijn “fout” hersteld.
Ik heb de salespagina van het Geld is Liefde Coaching Certificatie Programma aangepast en de prijs verdubbelt.
We need to STEP IT UP!
Als we grootsheid willen creëren zullen we ALLES van onszelf moeten vragen.
Als we grootsheid in anderen willen creëren, dan zullen we de grootsheid moeten aanboren die in onszelf zit.
En als we ook maar een seconde genoegen nemen met minder dan dat, dan zijn we weer “gemiddelt” en dat is NIET wat we willen. Ik in ieder geval niet.
Nee, ik wil gaan voor maximaal haalbaar!
Ik wil gaan voor het bereiken van mijn volste potentie.
Ik wil dingen doen die andere mensen laten tollen op hun benen, maar die ze tegelijkertijd inspireren om OOK het beste uit zichzelf te halen en voor het hoogst haalbare te gaan.

En dat is PRECIES wat ik hiermee doe.

Dus, wil je samen met mij een ware Geld is Liefde Revolutie gaan ontketenen?
Wil je komend jaar als Geld is Liefde coach samenwerken met mij en duizenden mensen helpen om de meest gave transformaties op gang te brengen als het gaat om het ontwikkelen van hun VIP geld mindset?
En wil jij het beste leven voor jezelf creëren dat mogelijk is?

Lees dan hier alles over het Geld is Liefde Coaching Certificatie programma en vul het interesseformulier in als je voelt dat je een van mijn coaches wil worden.

https://maartjekoper.nl/geld-is-liefde-coaching-certificatie-programma/
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.