Vandaag wil ik graag het verhaal met je delen hoe Creatie letterlijk mijn leven heeft gered.

Nu weet ik dat ik een grenzeloze en krachtige creator ben en dat er altijd HEEL veel door mij heen wil ontstaan.
Dat is op zich mijn hele leven al zo geweest maar het grootste deel van mijn leven ontkende ik mijn eigen creatiekracht.
Ik voelde dat ik mezelf tot uitdrukking wilde brengen in de wereld, maar ik ontkende mijn eigen kracht. Ik drukte die kracht weg met drugs en gokken.
En toen de ideeën WEL gingen stromen, bleef het altijd bij vage plannen maken en dromen. Ik schreef blokken vol met aantekeningen voor bedrijven en boeken, maar ik ondernam nooit actie.
Vooral uit angst en omdat ik de overtuiging had dat ik niet goed genoeg was.

Nu weet ik wel beter.
We zijn allemaal goed genoeg.
We zijn allemaal voorbestemd voor grootsheid, allemaal op onze eigen manier.
We kunnen allemaal al onze verlangens manifesteren en al onze dromen creëren.
En nu doe ik dat ook. Soms moet ik mezelf gewoon knijpen als ik kijk naar alle mooie dingen die ik heb gemanifesteerd. I feel SO damn lucky!

Maar ik weet dat het geen geluk is.
Ik weet dat het komt omdat ik heb geleerd hoe Creatie echt werkt en omdat ik heb geleerd om in te tappen op de grenzeloosheid van Creatie.

En wie daar ook extreem goed in is en ook in mijn persoonlijke ontwikkeling het afgelopen jaar een hele grote rol in heeft gespeeld is mijn hele goede vriend Merlijn Wolsink.
Vrienden beschrijft eigenlijk niet eens wat hij voor mij heeft betekent het afgelopen jaar door me kennis te laten maken met zijn wereld van magie en mogelijkheden.

Merlijn heeft net als ik ook een groot deel van zijn leven gestoeid met wie hij was en wat hij in de wereld wilde zetten. Totdat hij de tools van Access Consciousness ontdekte. Toen veranderde alles voor hem.
Een paar maanden terug vertelde hij me dat hij anderhalf jaar geleden bijna dood was geweest. Hij moest opnieuw kiezen om hier te zijn en om zijn ware zelf in de wereld te zetten.

En zo heb ik dat zelf ook ervaren, maar dan iets langer geleden.
15 jaar geleden was ik helemaal OP.
Ik snapte niets van het leven.
Ik was verslaafd en depressief en al mijn hongergevoel was verdwenen. Daardoor at ik niets meer en langzaam maar zeker kwijnde ik weg.
Het was een verschrikkelijke tijd in mijn leven.
Mensen zeiden tegen me: “Maartje, wat goed dat je zo veel bent afgevallen. Hoe heb je dat gedaan?”
Maar ik schaamde me.
Ik kon er met niemand over praten.
Mijn hele leven had ik al te horen gekregen dat er “zo veel in me zat, maar dat het er niet uit kwam.”
Ik kon aan niemand vertellen dat ik mezelf kapot maakte. Ik kon aan niemand vertellen dat ik zo slank was omdat ik aan het wegkwijnen was. Omdat ik niets meer dan een junkie was die haar lichaam en haar leven aan het stukmaken was.
Ik probeerde mensen voor te houden dat het goed met me ging.
Ik hield dapper mijn masker op.

Mijn leven was een groot toneelstuk.
Ik werd iedere ochtend misselijk wakker omdat ik opkeek tegen de dag die ging komen. Iedere ochtend moest ik overgeven.
En daarna gebruikte ik vaak drugs om me er TOCH toe te kunnen zetten om naar mijn werk te gaan. Te doen wat er van me verwacht werd.
Mijn weg zien te vinden in een leven dat niet dat van mij was.
Ik wist wel dat het niet goed met me ging.
Ik wist dat ik ziek was.
Ik hoopte dat ik mezelf kon helpen.
Ik was wel naar de GGD geweest maar daar snapten ze echt niet wie ik was en wat ik nodig had.
Want daar is geen therapie voor. Ik hoorde nergens: “Je bent niet goed afgestemd op wie JIJ bent en wat JOUW werkelijke en ware verlangens zijn. DAAROM ben je ziek.”

En op een dag hield het vechten op.
Ik KON niet meer.
Ik kwam op mijn werk en kon alleen nog maar huilen en huilen en huilen.
Ik werd naar huis gestuurd en daar heb ik ruim anderhalf jaar gezeten om te herstellen.

En TOEN leerde ik de Wet van Aantrekkingskracht kennen en de Wetten van Creatie.
En dat veranderde alles voor mij. Niet in een keer, maar wel stapje voor stapje.
Alles leren over Creatie heeft me eerst geholpen om beter te worden.
om mijn depressie en mijn drugsverslaving achter me te laten.
Daarna heeft het me geholpen om mijn ware roeping te vinden.
En nu helpt het me om mijn grootste bedrijf op te bouwen en meer dan geweldige dingen te creëren.
En het heeft nog ZO veel meer voor me gedaan, op ieder gebied van mijn leven.

Daar is meer dan 15 jaar overheen gegaan, dus ik ga niet voorhouden dat dit een gouden pil is. Maar ik weet wel wat er was gebeurt als ik Creatie niet ontdekt had. Dan was ik namelijk dood geweest. Weggekwijnd.

Maar gelukkig is dat niet zo. En geloof me, daar ben ik iedere fucking dag dankbaar voor.
Ik zal nooit maar dan ook nooit vergeten waar ik vandaan kwam.
Ik zal nooit vergeten wat voor gevecht mijn leven was.
En er zal nooit een dag zijn dat ik niet dankbaar ben voor de shift die ik heb mogen maken.

Nu LEEF ik namelijk.
Ik VOEL.
Ik ervaar.
Ik durf te delen.
Ik durf op mijn bek te gaan.
ik durf mezelf open te stellen en over te geven aan het leven.
Ik durf te vragen wat ik wil hebben, ook al word ik wel eens afgewezen.
Ik durf risico’s te nemen.
Ik durf tegen mensen te zeggen wat ik ECHT denk en wat ik ECHT voel, ook al is dat wel eens dat ik me kut voel, dat ik me ellendig voel of dat ik iets niet meer zie zitten. Ook DAT deel mag er nu zijn van me.
Ik hoef me nooit maar dan ook nooit meer beter voor te doen dan ik ben omdat ik weet dat ALLES aan mij goed genoeg is, precies zoals het is.
Ik hou echt van mezelf: van mijn lijf, mijn leven en mijn wezen, alles er op en er aan.
En JUIST vanuit die volledigheid die ik ben, kan ik de meest prachtige dingen creëren.

Grenzeloos Creëren.
Daar geloof ik ECHT in. En OMG Creatie heeft me helemaal in de ban.
Kijken wat er nog meer mogelijk is.
Verder te gaan dan ik ooit voor mogelijk kon houden.
Grotere hoogtes bereiken.
MEER zijn, MEER ervaren, MEER creëren. En altijd vanuit: alles is ook al perfect, precies zoals het is.

Wij zijn onbegrensde wezens en het is zo fucking klaar dat we onszelf kleiner houden dan we in werkelijkheid ZIJN.
Het is zo fucking klaar dat we die potentie niet zien en dat we onszelf afhouden van het leven dat we werkelijk kunnen creëren.
Het is zo fucking klaar dat we onze geweldigheid ontkennen.

En dat is precies de reden dat Merlijn en ik het programma Grenzeloos Creëren gaan geven vanaf morgen.

Als je ons nog niet zo goed kent en je wil eerst even kijken welke energie we samen op gang kunnen brengen dan nodig ik je van harte uit om ons webinar terug te luisteren en de Livestream te bekijken die we laatst hebben gedaan over de 5 elementen voor Creatie.

Hier kun je de livestream bekijken:
https://www.facebook.com/mlkoper/videos/1321438491281329/

En hier kun je de audio opname downloaden van ons webinar: Grenzeloos Creëren:
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/…/Webinar+Grenzeloos+…

Het is ons doel met ons 6 weken online Coaching & Clearing Programma om voorbij te gaan aan alles wat andere mensen denken dat “mogelijk” is en 1000% in te tappen op de magie die het Universum ons kan brengen door onze unieke coaching & Clearing technieken.

Hierbij de link naar ons 6 weken durend Coaching & Clearing programma: Grenzeloos Creëren: https://maartjekoper.nl/coaching-clearing-programma-grenze…/

Leren hoe creatie ECHT werkt is DE sleutel tot het manifesteren van al je mooie verlangens.
We willen je met heel ons hart uitnodigen om deel te nemen.

De testimonials die we kregen nav ons vorige programma: Grenzeloos Ontvangen, waren off the charts. Lees er hier een paar en meld je snel aan:

“Dit programma is levenstransformerend voor mij geweest. Ik ben zoveel vrijer geworden in mijn denken en doen. Ik heb veel meer contact met mijn lichaam gekregen en ik geniet nu veel intenser van heerlijke seks. En ik ontvang nu zoveel meer liefde en overvloed. Ik ben verkocht, dus kom maar op met grenzeloos creeren.” — Jenny Hoekstra

“Maartje en Merlijn, jullie zijn een fantastisch team die vol overgave een bijzondere groep mensen hebben begeleid naar een next level, naar de poort van de magie!” Annemie Moons

“Lieve Maartje en Merlijn, Hartstikke bedankt voor jullie coaching en clearingsprogramma! Geweldig hoe jullie dit als team voor elkaar hebben gekregen. Het was sowieso een waar genoegen om jullie samen live te zien, zo gezellig, knus, elkaar aanvullen, maar vooral ook met de nodige humor, spontaniteit en enthousiasme. Wat ik er vooral uit heb gehaald is om mezelf op de eerste plaats te zetten, mijn leven, mijn keuzes, mijn creaties, mijn verlangens, alles wat mogelijk is en daar niet alleen maar over te dromen maar dit ook te gaan manifesteren. Wat betreft mijn gedachten, overtuigingen welke mij niet helpen te clearen en te kiezen voor wat ik wel wil denken en welke wel behulpzaam zijn. Investeren in mezelf heb ik de laatste 18 jaar veel gedaan in trainingen waarin soortgelijke zaken aan de orde komen…..maar het mooie van jullie programma is dat het zo goed te volgen is, basic. Geen bla bla op niks en gewoon het beestje bij de naam noemen. En vooral in de vraag blijven…ook zo’n eyeopener. Het was één groot avontuur om met jullie samen te creëren. Met hartelijke en warme groet.” — Gerry van Denken.

“Mijn “ontvangen-kanaal” staat meer en meer open…collega’s die met me willen samenwerken…ideeën…geld van allerlei kanten…wauw…dankbaar!!!Dank jullie lieve Maartje enMerlijn…ik ga voor meer en meer creëren!” — Renate Memelink

Hierbij nogmaals de link naar ons online Coaching & Clearing Programma: https://maartjekoper.nl/coaching-clearing-programma-grenze…/

Heb je nog vragen over dit programma? PB me dan gerust!

Liefs Maartje!